Ik heb het 3 dagen terug besteld en heb het pas net binnen! maar op hun site staat dat het de volgende dag binnen is en dat klopt niet ik vind dat heel erg jammer ! Het is niet de eerste keer dat ik... Toon meer
In eerste instantie zijn de personen die hier achter zitten, mensen die oprechtheid, eerlijkheid en gezondheid promoten. Whatever Bulletproof says is good, moet ik het zelfs niet in twijfel nemen. Nat... Toon meer
Kwaliteit producten ! ook de klantenservice is uitstekend ! Mijn bestelling van 1 product kon dit keer niet geleverd worden wegens een probleem met de leverancier paar dagen later komt er een grote d... Toon meer
Ik heb zo ongeveer alle supplementen van elke merk geprobeerd maar Realsupps is de gameschanger bij uitstek!! Mijn spiergroei is enorm vooruit gegaan. Via de app heb ik een goed en vrien... Toon meer
RealSupps is de Nr1 shop van Nederland met uitsluitend high quality supps! Kwaliteit staat bij ons op voorop💯
Krommewetering 103H, 3543AN, Utrecht , Nederland
- +31 6 36077935
- info@realsupps.nl
- www.realsupps.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top kwaliteit van supplementen
Top kwaliteit van supplementen. Ik zal zeker bij dit merk blijven!

Antwoord van Realsupps
Top product en levering ook super
Top product en levering ook super! De kwaliteit is top en de prijzen zijn ook dik oké!
Heb het product leren kennen via Rafik en heb er geen spijt van!

Top supplementen !!
Top supplementen !!! Was al jaren op zoek naar goeie supplementen. Ben blij dat ik deze eindelijk heb gevonden.

Top supplementen!
Zeer goede supplement voor een zeer schappelijke prijs! Prijs/kwaliteit zeker een aanrader!

Antwoord van Realsupps
Zeer tevreden over de kwaliteit van de…
Zeer tevreden over de kwaliteit van de supplementen en de snelle levertijd!

Antwoord van Realsupps
Bulletproof is de reden waarom ik bij…
Bulletproof is de reden waarom ik bij realsupps bestel, s/o naar hem!

Supplementen RS
Geweldige producten, zeker die van het huismerk. Je krijgt echt waar voor je geld. Heel fijne ervaring ook met hun atleet Rafik, staat open voor vragen en geeft goede tips!

Antwoord van Realsupps
Topservice en altijd vriendelijk…
Topservice en altijd vriendelijk geholpen! De kwaliteit van de supplementen is echt uitstekend! ik haal al jaren mijn eiwitpoeder en sauzen bij Realsupps. Vaak vind je een nieuwe deal of actie en de prijzen zijn ook goedbetaalbaar. Wat ook top is, is de snelle levering. Voor iedereen die serieus bezig is met voeding en training is dit echt een aanrader!!!
Grt, Yves.

Best gym shop
Super goede service, snelle levering
Mooie producten echt een aanrader!

Antwoord van Realsupps
Supersnel geleverd en de kwaliteit whey…
Supersnel geleverd en de kwaliteit whey isolaat is een van de betere op de markt En voor een prima prijs.

Antwoord van Realsupps
Mijn spiergroei is enorm vooruit gegaan.
Mijn spiergroei is enorm vooruit gegaan.
Via de app heb ik een goed en vriendelijke advies gekregen over welke producten ik moet gebruiken voor de doelen die ik heb, en, ook heel belangrijk, super snelle levering, vaak de volgende dag al.
De service is echt goed.
De smaken zijn lekker en niet chemisch zoals veel andere.
Realsupps is echt een absolute aanrader, voor mij niets anders meer!!!

Altijd tevreden
Altijd tevreden! Kwaliteit producten en snel geleverd. De gratis goodies en samples zijn een extra pluspunt! ;-)

Mooie deals!!
Goede acties op het huismerk. Altijd scherp geprijsd.

Realdeal
Ik bestel al mijn supplementen en eiwitpoeders bij Realsupps. De smaken zijn echt top, één van mijn favorieten is de pistachesmaak. Verder hebben ze elke week een nieuwe deal of korting en daarbij altijd snelle levering!!!

Antwoord van Realsupps
Als je kwaliteit producten wilt
Als je kwaliteit producten, een super klantenservice én goede acties wilt, zit je hier aan het juiste adres. Veruit best of the best.

Antwoord van Realsupps
Snelle levering en uitstekende…
Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Sportlegging
Ik heb een sport legging besteld en gekocht. De kwaliteit is stevig en hoogwaardig. Mijn lichaam ziet er geshaped uit😉ik zeg win win.
Snel geleverd een aanrader om te bestellen. Realsupss dank je wel

Topservice en geweldige producten
Uitstekende service en topkwaliteit producten! Mijn bestelling werd razendsnel geleverd en alles was netjes verpakt. De supplementen zijn van hoge kwaliteit en doen precies wat ze beloven. Ik had een vraag over het gebruik en kreeg snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare supplementen