Ik heb het 3 dagen terug besteld en heb het pas net binnen! maar op hun site staat dat het de volgende dag binnen is en dat klopt niet ik vind dat heel erg jammer ! Het is niet de eerste keer dat ik... Toon meer

In eerste instantie zijn de personen die hier achter zitten, mensen die oprechtheid, eerlijkheid en gezondheid promoten. Whatever Bulletproof says is good, moet ik het zelfs niet in twijfel nemen. Nat... Toon meer

Ik heb zo ongeveer alle supplementen van elke merk geprobeerd maar Realsupps is de gameschanger bij uitstek!! Mijn spiergroei is enorm vooruit gegaan. Via de app heb ik een goed en vrien... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

RealSupps is de Nr1 shop van Nederland met uitsluitend high quality supps! Kwaliteit staat bij ons op voorop💯

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,4

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top kwaliteit.

Snelle levering. Producten van hoge kwaliteit!

3 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit van de producten. We waarderen je support enorm!

Vaste shop

Vaste shop. Beste kwaliteit supps. Een mega sterke eigen lijn met alleen maar hoge kwaliteit supplementen. Perfecte service!

13 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Supertof dat je ons ziet als jouw vaste shop en dat je zo achter onze eigen lijn staat. We blijven elke dag bouwen aan topkwaliteit en service waar je op kunt rekenen.

Fijne mensen

Wat een fijne mensen hier, service is perfect en hele snelle levering.

2 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Fijn om te horen dat je onze service en snelheid zo waardeert — en extra leuk dat je de mensen achter RealSupps ook zo positief ervaart. Dat betekent veel!

Helden

Er is iets niet helemaal goed gegaan met een bestelling. De klantenservice een appje gestuurd en binnen een halfuurtje keurig geregeld en een goedmakertje ontvangen.

Vaste klant!!

13 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Foutjes kunnen gebeuren, maar we lossen ze natuurlijk altijd snel en netjes op. Super dat je ons direct een berichtje stuurde en dat we het gelijk konden regelen. Extra mooi dat je vaste klant bent — dat waarderen we enorm!

Altijd de beste service

Altijd de beste service, zoals ik van ze ben gewend!

12 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Dankjewel voor je review! Geweldig om te horen dat je steeds tevreden bent over onze service. We doen het graag voor je!

Kwaliteit supplementen tegen een mooie…

Kwaliteit supplementen tegen een mooie prijs!~
Levering en service is altijd top in orde, en vaak leuke acties en goodies

12 mei 2025

Antwoord van Realsupps

Dankjewel voor je mooie review! 🙏
Top om te horen dat je onze kwaliteit, service én acties weet te waarderen. We blijven elke dag knallen om jou het beste te bieden — met af en toe een leuke verrassing erbij 😉

2 weken en nog steeds niks binnen geven…

2 weken en nog steeds niks binnen geven de schuld aan PostNL maar ze hebben het zelf nog niet eens verzonden

31 januari 2025

Antwoord van Realsupps

Hi! Wat vervelend dat je nog niets hebt ontvangen — dat is absoluut niet de bedoeling en we snappen je frustratie volledig. We hebben je bestelling inderdaad iets later verwerkt dan normaal, waarvoor onze excuses.

Om het goed te maken, mag je bij je volgende bestelling kortingscode SORRY10 gebruiken voor 10% korting. We waarderen je geduld en hopen dat we het op deze manier een beetje kunnen rechttrekken.

Kwaliteit producten

Kwaliteit producten ! ook de klantenservice is uitstekend ! Mijn bestelling van 1 product kon dit keer niet geleverd worden wegens een probleem met de leverancier paar dagen later komt er een grote doos aan vol met o.a. eaa, shakebeker, enzovoort twv 50 euro dit noem ik nu eens een eerlijk bedrijf 🤝🏼💯
Ps normaal komt alles uitstekend optijd.

16 oktober 2024

Antwoord van Realsupps

We vinden het belangrijk om eerlijk en ruimhartig te handelen als er iets misgaat, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren. Extra mooi om te horen dat je normaal altijd tevreden bent over de levering en producten. Thanks voor je vertrouwen!

Heel goed

Heel goed! Ik had problemen met mijn pakketje tot 2x toe en bleef hulp en support krijgen van de klantenservice tot het bij mij is geraakt!

8 oktober 2024

Antwoord van Realsupps

Soms zit het even tegen met een levering, maar we geven niet op tot het opgelost is. Superfijn dat je dat zo hebt ervaren — daar doen we het voor!

Super service

Bestelling snel ontvangen, maar wilde dit retour sturen, mailde met Siebe en werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook meteen een retourformulier toegezonden, alles bij elkaar super service.

14 juni 2024

Antwoord van Realsupps

Goed om te horen dat alles soepel verliep en dat je zo tevreden bent over de service. We vinden het belangrijk dat retouren net zo makkelijk en vriendelijk verlopen als bestellingen — mooi dat dat gelukt is!

Kwaliteit zeer goed

Kwaliteit zeer goed! en heeft bijzonder veel verschillende supplementen.een van de.betere webshops die ook nog een snel levert.

16 april 2024

Antwoord van Realsupps

Bedankt voor je review! Dat waarderen wij enorm

Veel keuze in supplementen

Veel keuze in supplementen.
Je vind zeker wat je nodig hebt

13 december 2023

Antwoord van Realsupps

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én ons brede aanbod. We doen er alles aan om het je makkelijk te maken — van goede producten tot snelle levering!

Aanrader

Aanrader

5 december 2023

Antwoord van Realsupps

Top om te horen dat alles snel binnen was. En super dat je ons aanbeveelt — dat waarderen we enorm!

Reviews in alle talen tonen. (84 reviews)