Banner for rebuy.de

rebuy.de Reviews

49.588

4,5

Meerdere goede ervaringen met dit bedrijf en mede door de scherpe prijzen komen we steeds bij ze terug. Telefoons waren steeds in topconditie en zo goed als nieuw! Wij kiezen altijd de op één na beste... Toon meer

Aangeschaft product was nog beter dan vooraf verwacht! Helemaal compleet met alle originele onderdelen erbij.. top!

Ik heb een refurbished Sony A58 aangeschaft en heb deze vandaag ontvangen. Bij opening van de doos werd ik blij verrast. De camera zat in de originele doos en ziet er zeer goed uit, bijna niet va... Toon meer

Na plaatsen van de bestelling toch liever een andere Garmin willen bestellen. Hierop geprobeerd te bellen met het nummer op de site, maar op dinsdagmorgen 10:00 en om 10:30 krijg ik de voicemail dat... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  6. Muziekwinkel

Over rebuy.de

An- und Verkauf gebrauchter 📱 Elektronik und 📚 Medien auf rebuy.de

CLEVER KAUFEN
✔ Spare bis zu 50% ggü. dem Neupreis ✔ Geprüfte Gebrauchtwaren ✔ Refurbished Elektronik mit 36 Monaten rebuy-Garantie!

SMART VERKAUFEN
✔ Schnelle und einfache Abwicklung ✔ Keine Gebühren! ✔ Wir übernehmen die Versandkosten

Impressum: https://www.rebuy.de/s/impressum

Mehr über reBuy.de

Uitstekend

50K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.588)

9.698 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitbetaling

Beste,

13 december mijn gloednieuwe iphone SE 2020 opgestuurd naar jullie. 21 december hebben jullie deze volgens jullie zeggen pas ontvangen. Ligt dit aan PostNL, nee, want van andere bedrijven als CoolBlue die ook via PostNL sturen, ligt het de volgende dag al op de mat. Dus dit ligt bij jullie als bedrijf zijnde.
27 december krijg ik een mail dat vertraagd is en de uitbetaling op 3 januari gebeurt ipv 29 december.
Netjes, maar het is nu 5 januari en tot op heden nog niets ontvangen.
Telefonisch zijn jullie niet te bereiken. Het vertrouwen is weg en als ik einde deze week nog geen betaling heb ontvangen, het bedrag zoals overeengekomen is volgens de mail, doe ik aangifte bij de politie.
Graag verneem ik jullie spoedige reactie.
Mvg
Nike Lakerveld

5 januari 2022

Goedendag OHINIYA,

Onze oprechte excuses voor de vertraging. Zoals we hebben gezien, is uw bestelling op 05.01.2022 afgerond. De betaling zal worden overgemaakt naar de door u gedeponeerde betalingsmethode.

Uw rebuy team

reBuy komt gemaakte prijsafspraken niet na en verwerkt traag.

Op 27/11 heb ik in één doos (aangetekend) meerdere iPhones naar reBuy verstuurd omdat de verzendlabels van reBuy maar tot 500 euro verzekeren en je hier als klant in de eerste instantie niks vanaf weet. Ook heb je een aankoopfactuur nodig als het pakket zoek raakt! Over aankoopfacturen gesproken.... deze vrij nieuwe IPhone's dus opgestuurd naar reBuy, vervolgens pas na 18 dagen bericht gekregen dat de IPhone's binnen waren. met de vraag: ''hebt u van alle toestellen een aankoopfactuur + IMei-nummer? anders moeten wij de toestellen terug sturen'' Ik was hier heel verbaasd over omdat dat nergens op de website vermeld staat. vervolgens binnen de gestelde termijn de aankoopfacturen opgestuurd waarna Rebuy plotseling meldt dat de IPhone's opnieuw aangemeld zijn waardoor de prijs ineens met honderden euro's omlaag ging. Dit is erg vreemd want de aankoopfacturen waren binnen de gestelde termijn bij reBuy binnen.

Kort gezegd je bent als klant de dupe van de trage verwerking van reBuy.

30 december 2021

Hallo Mr. de Haas,

Wij hebben uw verzoek bekeken en hebben de volgende informatie voor u. Aangezien wij de verkoop aanbieden aan particulieren. Aangezien het aantal van uw artikelen de gebruikelijke hoeveelheid overschrijdt, hebben wij u om een bewijs van eigendom gevraagd. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij altijd om een bewijs van eigendom vragen.

Voor prijswijzigingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Vermeld hier uw bestelnummer en verwijs naar uw recensie op Trustpilot.

Met vriendelijke groet Uw reBuy Team

Helaas, maar waar....

Ondanks de al gelezen ervaringen, toch de proef op de soms genomen om mijn iPad Air 2 op te sturen. Uiteraard zijn het drukke tijden bij de post, maar dat het ruim 2 weken duurt voordat het pakket in Duitsland ontvangen is, is ongelooflijk. Vervolgens duurde het bijna 10 dagen voordat er een bod kwam op het product. Dit was een lachertje. Nog geen 10% van het voorgestelde bedrag (€161 tov €13,33).
Reden: batterij was maar 77% (logisch na een aantal jaar) en de originele oplader zou er niet bij zitten. (Heb er nooit een andere bij gehad).
Toegeven, dat ik die €161 zou krijgen, had ik niet verwacht, maar dit was onvoorstelbaar... Het product dus terug laten sturen, wat vervolgens binnen 3 dagen weer retour was. Helaas terug met een klein barstje in het scherm... Iets wat niet was vooraf.

Enige positieve: geen kosten aan verzending en in ieder geval een snel (ontevreden overigens) antwoord terug op de mail.

Nee, reBuy nooit meer! Hoe dan ook, in ieder geval mbt verkopen. Reviews toch waarheid.

23 december 2021

Goedendag Mr. Tigelaar,

Na het lezen van uw review, verontschuldigen wij ons voor de onbevredigende verkoop ervaring.

U kunt er zeker van zijn dat wij uw gedetailleerde feedback met uw opmerkingen zullen gebruiken voor optimalisatie- en verbeteringsdoeleinden van onze processen.

We willen u graag wat inzicht geven in ons koopproces. Onze specialisten inspecteren elk artikel vanuit verschillende hoeken en bij zeer sterk licht om zelfs de kleinste gebruikssporen op te sporen, waarvan sommige niet zichtbaar zijn in normale lichtomstandigheden en met het blote oog.

Bovendien zijn zij zeer kritisch omdat zij de goederen moeten bekijken vanuit het oogpunt van de toekomstige koper.

Uw reBuy team

Hele slechte ervaring met hun

Hele slechte ervaring met hun. Ik ben hier via een kennis gekomen die een goede ervaring had vertelde hij. Maar ik stuurde een nieuwe iPhone 11 red en iPhone 8 Plus space grey op. Ik had ze allebei opgestuurd naar mijn verzekering en laten maken dus in principe nieuw van fabriek af. Later besloot ik ze toch te verkopen omdat ik een nieuwe telefoon had gekocht. Ik heb ze opgestuurd naar rebuy Duitsland in een originele doos en vul materiaal en heel veel tape. Kans op schade nihil. Had een totaal bod van boven de 600€ Voor beide telefoons. Duurde meer als een maand voor het aangekomen was en controle. Later kreeg ik een mail dat er een nieuw bod is gedaan. €30 voor de iPhone 11 red omdat hij niet door de True Tone test is gekomen. En €160 voor de iPhone 8 space gray omdat het beeldscherm schijnbaar ineens los laat. Ik bellen en gezegd dan is dat tijdens de reis gebeurd want ik heb namelijk foto’s met bewijs voor ik het op stuurde naar jullie, dus ik vraag jullie zijn hier toch voor verzekerd dus ik wil of het originele bod of mijn telefoons terug in de staat waarin ik ze op stuurde. Ik wacht nog steeds op een terug koppeling. Al met al adviseer ik DOE GEEN ZAKEN MET REBUY ZWAARE OPLICHTERS !!!

8 december 2021

Goedendag, Mr Nieuwenhuis,

Wij willen u graag wat inzicht geven in ons koopproces. Onze specialisten inspecteren elk artikel vanuit verschillende hoeken en bij zeer sterk licht om zelfs de kleinste gebruikssporen op te sporen, waarvan sommige niet zichtbaar zijn in normale lichtomstandigheden en met het blote oog.

We hebben het retourproces al in gang gezet en zullen beide telefoons terugsturen naar het verzendadres dat bij ons bekend is.

Nep marktplaats

Ik ben bij verschillende telefoon experts geweest. En krijg steeds te horen dat deze telefoon uit het buitenland komt waardoor ik geen updates binnen krijgen. Ik heb het vermoeden dat ze met illegale handel aan de gang zijn. Koop jouw spullen hier dus niet! Ze helpen je niet verder en verwijzen jou naar de fabrikant. Ze komen je niet tegemoed! Dus nul service

27 november 2021

Antwoord van rebuy.de

Dank u voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met onze service.

Wij verkopen alleen Europese apparaten. Als u een niet-Europees apparaat hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoogachtend,
rebuy-team

Pakket kwijt en Rebuy is onbereikbaar/gecompenseerd

Mijn pakket kwam op merkwaardige wijze niet aan en is inmiddels teruggezonden richting afzender. Rebuy belooft het geld te retourneren zodra het pakket bij hen binnen is. Ik kreeg een kortingscode voor een volgende bestelling. Heb mijn review hierdoor aangepast, één ster minder voor telefonische beperkte beschikbaarheid.

19 november 2021

Antwoord van rebuy.de

Hallo Mevr. Nelleke, het spijt ons zeer dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. DHL heeft ons laten weten het pakket naar u terug te sturen. Zodra het aankomt, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Helaas kunnen we dit proces niet stoppen.

Daarom verzoeken wij u het afleveradres in uw klantenaccount te controleren en, indien u belangstelling hebt, het artikel opnieuw te bestellen.

Met vriendelijke groet Uw reBuy Team

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Eigenlijk nog geen halve ster waard.

Eigenlijk nog geen halve ster waard.

Console opgestuurd zonder gebruikssporen (ik weet het wel ben een kenner namelijk..)
Kreeg als huidige bod nog minder dan de helft, product was al bijna 2 weken onderweg en controle... omdat we geen zin hadden in nog meer gedoe het bod maar aangenomen. Maar nooit meer wat te maken willen hebben met dit bedrijf. Slecht slecht slecht

18 november 2021

Goedendag, Romano,

Wij hebben uw beoordeling ontvangen en betreuren het dat u een onbevredigende verkoopervaring met ons heeft gehad. Wij zouden graag een overzicht krijgen en u uitleggen waarom uw bod zo laag was.

Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via ons contactformulier op de website. Vermeld hier uw bestelnummer en verwijs naar uw recensie op Trustpilot.

Met vriendelijke groet Uw reBuy team

Goede eerste ervaring met Rebuy

In eerste instantie een lager bod gekregen dan op de website geboden werd. De reden voor deze verlaging klopte niet helemaal. Hierop gevraagd de taxatie nogmaals te doen, deze is toen naar volle tevredenheid afgewikkeld.
Goede en snelle communicatie. Snelle en correcte afhandeling van het geld.
Voor herhaling vatbaar

16 november 2021

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf
iPad in zeer goede conditie zonder beschadigingen gestuurd en dan zit er opeens een kras op Retour laten zenden en via een andere kreeg ik wel meer ervoor Helaas wel minder door de kras

Tweede kans gegeven met een smartwatch…. h.Elias weer ongekende reactie

Ik ben echt klaar met dit bedrijf

19 oktober 2021

Goedendag V van Ewijk,

Na het lezen van uw bericht, willen wij u allereerst onze excuses aanbieden voor het feit dat u niet tevreden was met uw verkoopervaring.

Wij zouden graag uw feedback in detail opnemen en uw bestelling opnieuw bekijken.

Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier, zodat we een bevredigende oplossing voor u kunnen uitwerken. Verwijs daarbij naar uw bestelling en uw beoordeling.

Telefoon nieuw verzonden

Telefoon nieuw verzonden, met extra lagen op het toestel. Kreeg een bod van €149,-. Ze zeggen dat deze nu €10,- waard is omdat mijn toestel niet simlock vrij zou zijn. Deze is absoluut wel Sim vrij. Ben benieuwd wanneer mijn toestel wordt aangeleverd, want met krassen erop accepteer ik totaal niet! Dit laat ik in mijn volgende feedback weergeven.
Vind het oplichters 1ste klas!!!!

14 oktober 2021

Goedendag, Desire De geest,

Met vriendelijke groet Uw reBuy team

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Slecht bedrijf en slechte service

Amazon Echo 4e generatie besteld, maar kreeg de Amazon DOT (kleiner model) geleverd. Met Klantenservice gebeld en bestelling ongeopend terug gestuurd. Direct opnieuw de goede besteld (vanwege de snelheid). Dit keer werd het juiste apparaat geleverd. Dat was Ok. Inmiddels hebben ze het verkeerd toegestuurde apparaat terugontvangen. Wederom met de klantenservice gebeld, wanneer ik mijn geld terug krijg. Was immers niet mijn fout dat er iets verkeerd was opgestuurd. Antwoord, we kunnen helaas niets voor u doen, u zit in het proces en het kan wel even duren voordat alles gecontroleerd is. Dus ze sturen een verkeerd product op en vervolgens kan je ik weet niet hoe lang op je geld wachten. Het maakt ze niets uit. Antwoord: ik begrijp uw frustratie, maar helaas kan ik niets voor u doen, fijne dag verder. Nou niks fijne dag, mijn dag was verpest door zulk een instelling. Dit is gewoon geen service verlenen. Vandaar 2 sterren voor dit bedrijf.

3 september 2021

Hallo meneer Politiek,

Na het lezen van uw gedetailleerde feedback, hebben wij uw bestelling TRN43048674 herzien. Wij ontvingen uw aangifte op 31.08.2021 en deze is doorgestuurd naar de gespecialiseerde afdeling voor verwerking. Wij zullen u op de hoogte brengen zodra de verwerking is voltooid. Met vriendelijke groet Uw reBuy Team

ik heb 26 juli een telefoon opgestuurd…

ik heb 26 juli een telefoon opgestuurd voor verkoop,op 4 augustus kreeg ik een mail dat op 12 augustus de telefoon werd nagekeken,maar tot nu heb ik niks meer gehoord,ik vind dat niet netjes,het is bijna een maand verder,ik verkoop nooit weer wat aan dat bedrijf

23 augustus 2021

Bedankt voor uw review.

Wij hebben deze kwestie voor u nagekeken en zien dat er iets mis is gegaan met de postverwerking van het pakket.

Om dit voor u op te lossen, hebben wij u een email gestuurd.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

telefoon gekocht

Vorige week een telefoon gekocht. Dagen op gewacht zonder bericht, na aantal keren getraceerd te hebben kwam de melding dat het pakket onderweg beschadigd was en teruggestuurd. Wacht nu al een week op mn aankoopbedrag, maar krijg dat pas terug als zij het pakket weer hebben ontvangen! Slechte service, ik heb het pakket dus niet eens gezien maar ben nu afhankelijk van post NL...😕

9 augustus 2021

PS3 controler gekocht en weer terug….

PS3 controler gekocht en weer terug gestuurd, omdat de joystick kapot was. Krijg ik na 1,5 week te horen dat de controler niet overeenkomt met de controller die ze hebben gestuurd.

Klantenservice is vriendelijk en snel, maar zonden van het geld

2 augustus 2021

Hallo Anoniem,

Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice via ons contactformulier, zodat wij een bevredigende oplossing voor u kunnen uitwerken. Verwijs alstublieft naar uw bestelling en uw recensie.

Eerlijk

Beste allen,

Ik ben al jaren een klant.
Waarom? Om jullie betrouwbaarheid.

Onlangs werd dit opnieuw bevestigd!
Waardoor? Ik had een fout gemaakt met het invoeren van mijn product/artikel.
Lang verhaal kort te maken. Mijn product was meer waard en dat hadden jullie opgemerkt.
Gevolg… ik ontving ruim 20 euro meer, dan wat in eerste instantie was aangeboden.
Hadden jullie niets gezegd, dan had ik het nooit geweten.

Dank je wel voor jullie eerlijkheid. En betrouwbaarheid :)))

Helemaal super!

30 juli 2021

Erg slechte ervaring

Ik bied mijn oude Iphone aan, krasvrij, altijd in hoesje gezeten en screenprotector. Ik krijg een prijs aangeboden, ga akkoord, en stuur de iphone op. Enkele weken later krijg ik een bericht dat ze slechts 25% van de geboden prijs kunnen bieden, omdat er volgens hen krassen op de iphone zitten. Daarbij zijn foto’s toegevoegd, die niet overeen komen met de telefoon die ik opgestuurd heb. Wanneer ik wil reageren op de mail, krijg ik foutmeldingen. Maw niet te bereiken. Echt een hele slechte ervaring!

2 juli 2021

Goedendag heer Verschoor,

Na het lezen van uw review, spijt het ons zeer te horen dat u niet tevreden bent met uw verkoop ervaring.

Wij gaan graag uitvoerig op uw feedback in en bekijken uw bestelling opnieuw.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via ons contactformulier, zodat we een bevredigende oplossing voor u kunnen uitwerken. Verwijs alstublieft naar uw bestelling en uw beoordeling wanneer u dit doet.

Met vriendelijke groeten

Xbox One X beschadigd geleverd

Ik stuurde mijn xbox op naar hun.
Hij was op het moment van versturen als nieuw.
Op het moment dat ik het bedrag van hun kreeg bleek hij nog naar 14 euro waard en zat er een dikke scheur in de zij kant.
Ze konden niet bewijzen dat de doos beschadigd was en wouden dit niet regelen met Postnl.
Nu een maand later dus geld kwijt en een kapotte xbox terug echt top!.

Vorige xbox daar ook heen gestuurd en die was toen verkeerd geleverd door dhl en kwijt.

Laatste keer dat ik hier ooit wat zou verkopen/versturen

1 juli 2021

Goedendag Mr. van Putten,

Na het lezen van uw bericht, willen wij ons allereerst verontschuldigen dat u niet tevreden bent met uw verkoopervaring.

Uw reBuy team

Ik stuur een iPhone XR terug voor…

Ik stuur een iPhone XR terug voor inruil, er wordt mij een bedrag aangeboden. Na een paar dagen krijg ik een tegenbod die lager uitvalt omdat er volgens hun krassen op het beeld zitten. Terwijl ik 1000% zeker weet dat mijn beeldscherm kras vrij was, er heeft altijd bescherming op gezeten. Ik durf te wedden dat dit een filmpje was van een andere telefoon, vind dit heel apart!

18 juni 2021

Goedendag mevrouw Bakker,