Banner for rebuy.de

rebuy.de Reviews

49.677

4,5

Meerdere goede ervaringen met dit bedrijf en mede door de scherpe prijzen komen we steeds bij ze terug. Telefoons waren steeds in topconditie en zo goed als nieuw! Wij kiezen altijd de op één na beste... Toon meer

Aangeschaft product was nog beter dan vooraf verwacht! Helemaal compleet met alle originele onderdelen erbij.. top!

Ik heb een refurbished Sony A58 aangeschaft en heb deze vandaag ontvangen. Bij opening van de doos werd ik blij verrast. De camera zat in de originele doos en ziet er zeer goed uit, bijna niet va... Toon meer

Na plaatsen van de bestelling toch liever een andere Garmin willen bestellen. Hierop geprobeerd te bellen met het nummer op de site, maar op dinsdagmorgen 10:00 en om 10:30 krijg ik de voicemail dat... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  6. Muziekwinkel

Over rebuy.de

An- und Verkauf gebrauchter 📱 Elektronik und 📚 Medien auf rebuy.de

CLEVER KAUFEN
✔ Spare bis zu 50% ggü. dem Neupreis ✔ Geprüfte Gebrauchtwaren ✔ Refurbished Elektronik mit 36 Monaten rebuy-Garantie!

SMART VERKAUFEN
✔ Schnelle und einfache Abwicklung ✔ Keine Gebühren! ✔ Wir übernehmen die Versandkosten

Impressum: https://www.rebuy.de/s/impressum

Mehr über reBuy.de

Uitstekend

50K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.677)

9.792 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Betrouwbaar ?

Op 28 april j.l. verkochte iphone 6s verzonden.
ReBuy bevestigt deze op 2 mei te hebben ontvangen.
Daarna bevestiging zal op 15 mei betaald worden.
Dag later vanwege problemen wordt uitbetaling 18 mei.
Nu 20 mei staat bij mijn status op hun site nog steeds niet betaald.
Op 22 mei (dus 20 dagen na ontvangst) bericht ontvangen dat de iPhone beschadigd is, zonder bewijs of foto en de prijs gaat van 147 naar 84 euro.
Mijn idee was ik accepteer de 84 euro maar, want anders krijg ik een onbeschadigde iPhone beschadigd retour.
Hoe betrouwbaar ben je ?

20 mei 2020

Lieve Harri otten,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. Als wij u een tegenbod doen, kunt u beslissen om de goederen te kopen of te retourneren.

In het geval van een retourzending verzekeren wij u dat u de goederen altijd in dezelfde staat terugkrijgt als waarin wij ze hebben ontvangen.

De retourzending is een service die wij onze klanten gratis aanbieden.

Uw reBuy Team

PAS OP: mijn gloednieuwe product is door reBuy beschadigd teruggestuurd.

Heb 7 gloednieuwe (verzegelde) producten voor een lage prijs bij een winkel gekocht om ze vervolgens direct aan reBuy door te verkopen. Nu krijg ik de horen dat er ééntje beschadigd is. Dit laat zien dat hun controles voor geen meter kloppen.

12 mei 2020

Hallo Nee,

Het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen u graag een meer gedetailleerd overzicht geven van onze beslissing en het voor u gemakkelijker maken om deze te begrijpen.

Helaas kunnen we geen enkele verwijzing in uw recensie herkennen. Als u dat wenst, kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer en een verwijzing naar uw beoordeling.

Uw reBuy Team

2 Iphone s ingeleverd we zijn al op…

2 Iphone s ingeleverd we zijn al op leeftijd dus zuinig op de spullen altijd een hoesje en ze zijn alle 2 kras vrij aan beide kanten. Nu schrijven ze flinke gebruikers sporen ik heb gelukkig van beide telefoons foto's gemaakt van onze onbeschadigde Iphones u zult wel teleurgesteld schrijven ze, tjsa 325 euro wordt 150 euro, wel is het zo de adapter en het snoertje was ik vergeten er bij te doen.
Ik vind het verschrikkelijk om hier te lezen dat iedereen zo behandeld wordt ik ga vragen aan Kassa of programma opgelicht of de consumentenbond hier naar willen kijken.

8 mei 2020

Beste Chris Klaassen,

Het spijt ons dat onze testresultaten niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen dat uw artikelen tegen de beste prijs willen verkopen. Echter, begrijp alstublieft dat we de optische conditie en functie van elk elektrisch item moeten controleren voordat we het kopen, om onze kwaliteitsbelofte aan onze klanten na te komen.

Met dit in het achterhoofd hebben we de mobiele telefoons bekeken en de reeds beschreven afwijkingen gevonden.

Daarom konden we u niet de volledige prijs voor de artikelen betalen.

Uw reBuy Team

Wilde mijn Iphone 6 verkopen met 128…

Wilde mijn Iphone 6 verkopen met 128 gb. Was als nieuw. Nooit gebruikt zonder hoesje. Beweren dat hij gebruikerssporen heeft aan de achterkant en dat er iets is met de camera. Foto's en filmpje gemaakt, voordat ik hem heb opgestuurd. Eerste bod was € 188. Uiteindelijk bod € 53. Dit was 1 keer en nooit weer!

8 mei 2020

Beste Jeanine,

Bedankt voor uw evaluatie. We betreuren het dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij geven u graag een meer gedetailleerd overzicht van onze beslissing. Gelieve te begrijpen dat we de optische toestand en functie van elk elektrisch apparaat moeten controleren bij ontvangst.

Voelt u alstublieft dat dit geen teken van wantrouwen is ten opzichte van u als verkoper. We moeten veeleer onze belofte van kwaliteit aan onze kopers houden.

Met deze aspecten in het achterhoofd hebben we het apparaat getest en hebben we gebruikssporen gevonden op de rug en een verplaatste stofbeschermingsring.
Daarom konden we helaas niet de volledige prijs betalen.

We hopen dat we het testresultaat voor u begrijpelijker hebben kunnen maken en wensen u een prettige dag.

Met vriendelijke groeten

Wat een uitzuigers!

Wat een uitzuigers!
Een hagelnieuwe telefoon, waarvan ik een filmpje heb gemaakt om vast te leggen hoe het eruit zag, wordt op de site verkocht voor minstens 114 euro (3e conditie; goed) en ik krijg er geen 57, maar 24 euro voor!!!
Is me al eerder overkomen met een z.g.a.n. canon lens.
Wil je een dief zijn van je eigen portemonnee; verkoop dan op deze site.
Ben je verstandig? Doe dan toch maar wat meer moeite en verkoop het zelf op Martkplaats o.i.d.

4 mei 2020

Hallo Jeroen Lanjouw,

“Batterij 79%”

IPhone 7 opgestuurd om te verkopen, met een bod van 190 euro. Komen ze met een bod van 55 euro omdat de batterij maar 79 procent is. Hier was ik het niet mee eens en liet hem terugsturen. Eenmaal terug zie ik dat de batterij gewoon 80 procent is en dus nog een bonus van minstens 30 euro zo krijgen. NIET VERKOPEN, alleen maar oplichters

1 mei 2020

Hallo Olivier Vencken,

IPhone 8

Goede IPhone 8 met een bod 300 euro opgestuurd. Nooit proberen gehad met GPS, en als hun hem nakijken werkt de gps niet meer. Bod 20 euro. Pure naaierij!!!
Beter krijgt ik gewoon mijn telefoon goed werkend terug. En is ie niet open geweest.

22 april 2020

Hallo, Ben Nie,

Pure oplichting...

Ze verkopen een gsm met opmerking zo goed als nieuw. Hierover heb ik geen klachten toestel is als nieuw en werkt perfect.
Klacht gaat over de prijs, nergens staat dat er geen btw op zit. Sterker nog in hun eigen voorwaarden staat dat alle prijzen inclusief btw is. Op de bon staat dat het om een tweedehands toestel gaat en er dus geen btw op zit....... Dus pas na aankoop kom je erachter dat er geen btw opzit. Een gloednieuw toestel zonder de btw is dan goedkoper.
Pure oplichting en valse voorlichting.
Als je dan mail krijg je geen antwoord.

Je koopt op een Nederlandse site maar toestel komt uit Duitsland.....?

9 april 2020

Hallo, Nico,

Dank u voor uw gedetailleerde feedback. Allereerst zijn we blij te lezen dat we u hebben kunnen overtuigen met de geleverde mobiele telefoon.

Wat betreft uw opmerking over de aankoopprijs: wij kopen het merendeel van onze goederen van particuliere verkopers. Daarom verkopen wij onze artikelen altijd na een gedifferentieerde belastingheffing.

Dit geven we al aan in onze aanbiedingen. Een aparte opgave van het fiscale gedeelte is daarom niet mogelijk.

Tot slot willen wij u erop wijzen dat wij een Duits bedrijf zijn en internationaal actief zijn en onze goederen via onze logistieke centra in de betreffende landen leveren. Deze bevinden zich bijvoorbeeld ook in Duitsland.

We hopen dat we u kunnen helpen en wensen u een prettige dag.

Uw reBuy Team

Niet werkende Apple Watch niet te retourneren.

Een niet werkende smart Watch van Apple gekocht die uit Duitsland blijkt te komen. Maar retourzending moet via de website en die kent enkel Nederland als adres. Weg 200 euro

25 maart 2020

Hallo, Mrs. Muller,

Bedankt voor uw feedback, na onze systemen hebben we deze zaak positief voor u kunnen oplossen via onze klantenservice. We hebben nota genomen van uw feedback om dit in de toekomst te voorkomen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat een slecht bedrijf

Die denken daar dat je met molentjes loop ,telefoon S 6 opgestuurd in de staat goed, wat denken ze zelf daar dat een gebruikte telefoon geen gebruik sporen heeft , scherm altijd voorzien geweest met screen protector ,geen noemenswaardige beschadigingen aan de telefoon , bod van hun was 119 euro ,na te zijn bekeken 0,00, of ik wou recyclen of terug sturen ha wat hadden in gedachten die laat hem wel recyclen ,nee natuurlijk niet ...zo denken ze goedkoop aan telefoons en ander elektronica te komen ,wat een oplichters(nu maar afwachten of ik mijn eigen telefoon terug krijgt btw)..Ik denk dat de meeste reviews 80% van rebuy zelf zijn

13 maart 2020

Hallo, Jaap,

Na het lezen van uw gedetailleerde evaluatie, vinden we het jammer dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed.

We willen onze beslissing gemakkelijker te begrijpen maken. Helaas kunnen we geen enkele verwijzing nemen uit uw recensie.

Daarom ontvangen wij graag een e-mail met een ordernummer en een verwijzing naar uw beoordeling.

Veel groeten

Telefoon Samsung A50 opgestuurd naar rebuy

Telefoon Samsung A50 opgestuurd naar rebuy
telefoon opgegeven als nieuwstaat wat hij ook nog was na 10 maanden
Na 1week kreeg ik de beoordeling dat bedrag volledig akkoord was en het over was gemaakt
binnen 2 dagen stond het netjes op mijn rekening

toen ik de negatieve beoordelingen las dat mensen minder kregen dan ze hadden opgegeven vroeg ik me af of het wel goed kwam
waarschijnlijk zien die telefoons er echt niet uit

ik heb hele goede ervaringen en alles netjes en snel afgehandeld
ook vind ik het erg netjes dat je op kosten van rebuy je telefoon opstuurd
van mij een dikke 10

25 februari 2020

had een een refurbished ereader…

had een een refurbished ereader gekocht, vlotte levering, bij aankomst bleek er geen lader bij te zitten, wat wel op de website stond, contact gezocht, ging heel eenvoudig, werd direct terug gebeld, kon 25 euro terug krijgen om zelf een lader te kopen, netjes! heb uiteindelijk ereader toch terug gestuurd omdat hij niet beviel, ook dit ging heel vlot, met retour instructies van rebuy, kreeg twee dagen later bericht dat hij was ontvangen door rebuy, en ik zou met 7tot 9 werkdagen, van rebuy horen, dit gebeurde dus niet, waardoor ik zelf naar 10 werkdagen contact met hun zocht, weer vlot antwoord terug, en mijn geld zou 2 dagen later terug gestort worden, volgende dag had ik mijn geld terug, afwikkeling vind ik persoonlijk te lang duren, maar mijn ervaring is verder keurig, en vlotte antwoorden👍

19 februari 2020

Omdat ik mijn mobiel wilde verkopen heb…

Omdat ik mijn mobiel wilde verkopen heb ik op internet rondgekeken. In eerste instantie wilde ik dit via Rebuy doen. Totdat ik op internet de waarschuwing van de politie zag. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Zoek op politie en rebuy.
Volgens de politie zijn ze oplichters

15 februari 2020

Hallo, Jurre,

Nadat we uw beoordeling hebben gelezen, willen we uw feedback in detail nemen. Als u dat wilt, kunt u ons een e-mail sturen met een verwijzing naar uw beoordeling.

Gebruik gewoon het contactformulier op onze website.

Verkoop aan reBuy

Ik heb januari 2020 mijn oude iPhone 7 verkocht aan reBuy. Dit omdat ik ben geüpgraded naar de 11 Pro. Het verkoop is goed bevallen. In eerste plaats wist ik niet wat ik kon verwachten. Net als u las ik ook een aantal negatieve en ook een aantal positieve reviews. Ik heb mijn iPhone 7 verkocht en dit ging enorm soepel. Gewoon alles ingevuld, telefoon in een doos en opgestuurd. Twee/drie weken later stond het bedrag op mijn rekening. Het duurde echter wel wat langer dan te voren aangegeven. Dit was echter geen enkel probleem. Ik had een bod gekregen en het uiteindelijke bedrag zat hier net wat onder. Dit kwam omdat ik zelf ook wat twijfelde over de staat van mijn telefoon. Echter was het bedrag dat ik voor mijn telefoon kreeg nog steeds bijna twee keer zo veel als wat Apple zelf er voor wilt neerleggen.

Voor mij is dit allen goed bevallen. Ik zal hier in het vervolg ook mijn producten aanbieden,

L. Berentsen

9 februari 2020

"Zeer goede staat"

Koptelefoon besteld in 'zeer goede staat' maar er zat een barst in waardoor de koptelefoon niet goed aansluit op mijn hoofd... Erg jammer dit. Zou de staat nog niet eens matig noemen

1 februari 2020

Hallo, Vunnie,

Na het lezen van uw recensie verontschuldigen wij ons voor de slechte kwaliteit van de koptelefoon. Het is duidelijk dat we een fout hebben gemaakt bij de inspectie van de goederen.

We willen uw zaak nader onderzoeken. We kunnen echter geen enkele verwijzing opnemen in uw beoordeling.

Mocht u nog vragen hebben, dan ontvangen wij graag uw e-mail met het ordernummer. Voel je vrij om naar je recensie te verwijzen.

Veel groeten

Veel te lange reparatie

Vanaf december ben ik bezig geweest met rebuy om een storing mijn telefoon te melden en om een zo goed mogelijk beeld te geven van de klacht met foto's en grafiek van het te snel ontladen van het apparaat. Uiteindelijk het toestel op 9 januari ingestuurd zoals de procedure (1-2 weken) voorschrijft, vervolgens hoor of zie je niets en dus bel ik op 23 januari maar eens hoe het er mee staat. Ik krijg te horen dat het toestel pas is aangemeld op 16 januari en dat de reparatietermijn vanaf dat moment 7 tot 9 werkdagen is en dat ik nog even geduld moet hebben. Vandaag 29 januari en 9 werkdagen later is er nog steeds geen duidelijkheid over de status van de reparatie en de helpdesk geeft aan een ticket te kunnen aanmaken waarop binnen 48 uur een reactie zou moeten komen.
conclusie tot nu toe is dat de termijn van 2 weken niet is gehaald en dat de twee de termijn van 9 werkdagen ook niet is gehaald gaat worden aangezien het toestel na de reparatie nog moeten worden verzonden van Duitsland naar Nederland.
Op de vraag hoe Rebuy deze gang van zaken zou kunnen compenseren wordt geantwoord dat compensatie bij het niet nakomen van afspraken vanuit Rebuy niet aan de orde is.
Mij rest de gang naar een klachtenformulier en of naar de Geschillencommissie. Wat een uitermate teleurstellende gang van zaken!

29 januari 2020

Hallo, Hein,

na het doornemen van uw gedetailleerde beoordeling kunnen we uw ontevredenheid begrijpen.

U verwacht immers dat wij uw retourzending binnen de gestelde termijn verwerken.

Voel je opgepikt, dat het niet overeenkomt met ons begrip van service als je moet wachten. Daarom nemen we uw feedback graag mee voor optimalisatie.

Als dank voor uw openhartige woorden ontvangt u binnenkort een e-mail van ons met een attentie.

Wij verontschuldigen ons nogmaals voor de omstandigheden tot nu toe en wensen u een prettige dag.

Uw reBuy Team

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Zeer slecht bedrijf

Koop of verkoop absoluut niks van deze oplichters. Ik heb een horloge gekocht die geen echte gebruikssporen zou moeten vertonen en 100% functioneel zou moeten zijn volgens rebuy. De hartslagmeter bleek niet goed te functioneren. Ik kon met deze klacht nergens terecht. De telefoon werd nooit opgenomen en op mails kreeg ik geen antwoord of alleen een automatisch antwoord. In dat laatste stond dat ik gebrekkige producten mag terugsturen. Dat deed ik maar. Vervolgens kreeg ik bericht dat de schade door mij zelf is veroorzaakt. Los van deze loze beschuldiging werd er niet uitgelegd waar ze dat op baseerde. Toen ik het horloge terugkreeg viel ik van verbazing stijl achterover. Opeens zaten er haarscheurtjes in het glas met condensvorming eronder. Ik weet 99% zeker dat die er niet zaten. En als ze er wel zaten dan had ik ze niet eerder gezien en zaten ze er al voor dat ik het horloge kocht.
Dus ofwel ze hebben we een beschadigd product verkocht maar willen daar niet hun beloofde garantie voor verlenen, ofwel ze zijn zo corrupt dat ze zelf de schade hebben aangericht. Hoe dan ook het is de slechts denkbare klantenservice die je kunt krijgen. Nu zijn ze nog steeds niet bereikbaar en ik zit met een slecht werkend horloge.

8 januari 2020

Hallo, Adam,

Nadat we uw gedetailleerde evaluatie hebben doorgenomen, willen we uw zaak opnieuw bekijken en een oplossing uitwerken.

We hebben hiervoor de nodige informatie gevraagd, en dat is van groot belang.

Zodra we een manier hebben uitgewerkt nemen we per e-mail contact met u op.

We vragen u om geduld te hebben en wensen u een prettige dag.

Uw reBuy Team

Altijd zuinig geweest op mijn telefoon

Altijd zuinig geweest op mijn telefoon, nooit laten vallen, altijd in hoesje gehad, krijg ik bericht dat er gebruikssporen op zitten en beschadigingen op het scherm!!!! Eindstand €0 i.p.v. €370!! Onbegrijpelijk dit! Vraag van Rebuy.... terugsturen of RECYCLEN??? Hahaha wat dachten jullie zelf!! Terugsturen natuurlijk!!!

8 januari 2020

Hallo, Frances,

Gelieve te begrijpen dat we de optische toestand en de functie van elk elektronisch artikel moeten controleren vooraleer we het kopen. Voel je opgepikt dat dit geen kwestie is van wantrouwen ten opzichte van jou als verkoper.

Het is voor ons erg belangrijk om onze kwaliteitsbelofte aan onze afnemers waar te maken. Bovendien verkopen we de goederen altijd met volledige garantie.

Met deze aspecten in het achterhoofd hebben we de iPhone 8 Plus doorgelicht en de reeds bekende afwijkingen gevonden.

Onder deze voorwaarden was het voor ons helaas niet mogelijk om uw goederen te kopen.

We hopen dat we onze beslissing een beetje hebben kunnen afbreken en wensen u een prettige dag.