Banner for rebuy.de

rebuy.de Reviews

49.638

4,5

Meerdere goede ervaringen met dit bedrijf en mede door de scherpe prijzen komen we steeds bij ze terug. Telefoons waren steeds in topconditie en zo goed als nieuw! Wij kiezen altijd de op één na beste... Toon meer

Aangeschaft product was nog beter dan vooraf verwacht! Helemaal compleet met alle originele onderdelen erbij.. top!

Ik heb een refurbished Sony A58 aangeschaft en heb deze vandaag ontvangen. Bij opening van de doos werd ik blij verrast. De camera zat in de originele doos en ziet er zeer goed uit, bijna niet va... Toon meer

Na plaatsen van de bestelling toch liever een andere Garmin willen bestellen. Hierop geprobeerd te bellen met het nummer op de site, maar op dinsdagmorgen 10:00 en om 10:30 krijg ik de voicemail dat... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  6. Muziekwinkel

Over rebuy.de

An- und Verkauf gebrauchter 📱 Elektronik und 📚 Medien auf rebuy.de

CLEVER KAUFEN
✔ Spare bis zu 50% ggü. dem Neupreis ✔ Geprüfte Gebrauchtwaren ✔ Refurbished Elektronik mit 36 Monaten rebuy-Garantie!

SMART VERKAUFEN
✔ Schnelle und einfache Abwicklung ✔ Keine Gebühren! ✔ Wir übernehmen die Versandkosten

Impressum: https://www.rebuy.de/s/impressum

Mehr über reBuy.de

Uitstekend

50K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.638)

9.775 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

LG Velvet

Ik kende dit bedrijf tot 2 weken geleden niet.
Zowel de werknemers als hun prijzen zijn perfect!
Ze hebben tot twee keer de prijs scherper aangepast.

Service en vriendelijkheid ten top!

29 september 2020

Fantastisch bedrijf!

Fantastisch bedrijf met snelle en correcte afhandeling.
Complimenten voor de klantenservice!
Top, tot de volgende keer.

24 september 2020

Begin er niet aan!

Begin er niet aan!
Heb een goed werkende bijna nieuwstaat nikon d3100 voor verkoop verstuurd. Op voorhand allemaa fotos en videos gemaakt van de staat en werking.

Krijg je een mail dat hij niet voor verkoop geschikt is wegens hardware manipulatie!? Volgels hun werkt hij dus niet.

Eerste en laatste keer dat ik zaken met hun doe

16 september 2020

Goedemiddag, Melvin Tigelaar,

Het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen u graag een gedetailleerd overzicht geven van onze beslissing en het begrijpelijker maken.

Helaas kunnen we geen enkele verwijzing nemen uit uw feedback. Stuur ons een e-mail met het ordernummer en met verwijzing naar uw beoordeling.

iPhone 8 opgestuurd te verkoop

iPhone 8 opgestuurd ter verkoop.
Werd 220,- voor geboden, uiteindelijk werd er na beoordeling 130,- geboden ivm sterke gebruikssporen.
Er zaten tijdens het versturen geen enkele gebruikers sporen op!
Zo goed als nieuwe telefoon.

9 september 2020

Goedemiddag, Jet,

Nadat we uw evaluatie hebben doorgenomen, betreuren we het ten zeerste dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen onze beslissing gemakkelijker te begrijpen maken.

Helaas kunnen we geen enkele verwijzing nemen uit uw feedback. Daarom vragen wij u om ons een e-mail te sturen met het ordernummer en de verwijzing naar deze evaluatie.

Uw reBuy Team

Een goed werkende IPad ingestuurd ter…

Een goed werkende IPad ingestuurd ter aankoop inclusief werkende adapter (voor verzending gecontroleerd en zelfs de IPad mee opgeladen), IPad had wel wat lichte gebruikerssporen, maar functioneerde verder prima, ook scherm zag er goed uit en touchscreen functioneerde goed.

Volgens beoordeling van ReBuy - kort gezegd - was er een zware afwijking aan display (deze zou loslaten/niet aansluiten!?) en zou de adapter niet functioneren. Dit is absoluut niet in lijn met de IPad die ik opgestuurd heb.

Ik ben hier zeer ontevreden over.

Ik zal geen producten meer aan ReBuy sturen en ook ReBuy niet aanbevelen bij anderen.

9 september 2020

Hallo Spee

Na het doornemen van uw feedback, vinden we het jammer dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed.

Houd er rekening mee dat een bestelling een verkoopaanbod van u aan ons is en geen bindend aanbod vormt. Wij kunnen naar eigen goeddunken beslissen om uw aanbod te aanvaarden of een tegenvoorstel te doen.

Als u het niet eens bent met ons voorstel, kunt u de goederen op onze kosten laten retourneren.

Met betrekking tot uw bestelling vragen wij uw begrip voor het feit dat wij onze belofte van kwaliteit aan onze kopers willen waarmaken.
Hiervoor is het absoluut noodzakelijk dat we elk elektronisch artikel zeer zorgvuldig controleren op functie en optische toestand.

Volgens deze aspecten hebben we de tablet gecontroleerd en helaas hebben we de volgende afwijkingen gevonden.

- Antennekap beschadigd / gebroken
- Display toont ernstige storingen en stopt
- Voedingsadapter defect en oplaadkabel heeft een kapotte kabel

Onder deze omstandigheden was het tablet helaas niet geschikt voor onze wederverkoop.

We hopen dat we onze beslissing begrijpelijker voor u hebben kunnen maken en wensen u een prettige dag.

Uw reBuy Team

Doe geen zaken met dit bedrijf.

2 keer zaken proberen te doen. Eerste keer was de titel verkeerd omschreven waardoor ik ene 1ste generatie Apple Watch kreeg ipv een Apple Watch 3. Deels mijn fout door het niet goed kijken maar de titel was nou ook niet heel duidelijk.

2de keer was ronduit schandalig. Ik heb een iPod opgestuurd in perfecte conditie aangezien die alleen maar hier in de l had gelegen. Mooie was dat ik dus met de USB kabel 5 minuten voor versturen nog heel de iPod via ITunes leeg had gemaakt.

Krijg je een mail van hun dat het aanbod is verandert. Reden omschrijving klopte niet. Er schijnen duidelijke krassen op te zitten (vreemd dat dat mij niet is opgevallen) en de USB kabel werkte niet (diezelfde die het 5 minuten voor inpakken wel deed)

Mooie is dat als je een boze e-mail schrijft naar hun ze er opeens wel 5 euro bij kunnen doen. Helaas nog steeds ruim onder hun originele bod. Maar wat dus wel vreemd is aangezien ze dus moedwillig nog lager bieden en hen dan zelf voor voor 7 keer zoveel verkopen.

EDIT: 9-9-2020, Nadat ik hem terug heb gekregen zelf onderzocht, zoals verwacht werkte de USB kabel gewoon naar behoren (Itunes opende vanzelf na aansluiten en ook windows vond hem gewoon) Ook heb ik hem onder een felle lamp onderzocht en geen schade danwel gebruikersschade gevonden.

Het lef dat een bedrijf als dit heeft om een product dus onder valse informatie klanten geld afhandig proberen te maken. Het gaat nu maar om een klein bedrag maar dat ze dan nog 2/3 van het bedrag afhalen om het zelf alsnog voor 7 keer zoveel te verkopen is schandalig.

VERKOOP NIET AAN DIT BEDRIJF.

4 september 2020

REBUY is 1 grote malafide bende

REBUY is 1 grote malafide bende! Lokken je met hoge prijzen en daarna kraken ze je product af en bieden ze 1/4 van het 1e bod! NOOIT maar dan ook echt NOOIT meer bij deze dieven! Dat je zo je geld moet verdienen!

27 augustus 2020

Hallo, Spencer de Zuigosaurus,

Bedankt voor uw evaluatie.

Houd er van tevoren rekening mee dat een verkooporder een aanbod is om aan ons te verkopen en geen bindend aanbod is. Wij kunnen naar eigen goeddunken beslissen of wij uw aanbod aanvaarden of een tegenvoorstel doen.

Als u niet akkoord gaat met ons aanbod, kunt u de goederen op onze kosten laten retourneren.

Wat betreft uw verkoop, het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen onze beslissing gemakkelijker te begrijpen maken.

Helaas kunnen we geen enkele verwijzing nemen uit uw recensie. Stuur ons daarom een e-mail met het ordernummer en de verwijzing naar uw beoordeling.

Uw reBuy Team

Ik was heel tevreden dat ze mij snel…

Ik was heel tevreden dat ze mij snel een vervangend product stuurden, al duurde het lang voordat ik het in huis had omdat het uit Duitsland moest komen...was toch een beetje bang opgelicht te zijn. De tweede Samsung tablet bleek helaas ook ontoegankelijk. Op advies van de klantenservice van ReBuy heb ik de tablet voorgelegd aan Samsungservice maar ook voor Samsungservice bleef de tablet vergrendeld. De kosten van de tablet heb ik inmiddels terug en belooft is de onderzoekskosten van Samsung service te vergoeden omdat het hun taak was geweest die tablets te onderzoeken voor ze op te sturen. Vooral een hoop gedoe dus.

24 augustus 2020

Jammer opeens veel lager bod

Jammer, fijn om mensen te lokken met mooi hoog geldbedrag en dan als de telefoon binnen is, opeens veel minder bieden. Lichte gebruikerssporen aan zijkant? De telefoon heeft vanaf het begin in een goed hoesje gezeten en een schermbescherming gehad. Volgende keer voor mij geen rebuy meer. Mijn telefoon had geen enkel gebruiksspoor. Ik verkoop volgende keer wel prive via marktplaats!

16 augustus 2020

Hallo, Mrs. Timmermans,

Bedankt voor uw evaluatie. Het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed.

We willen onze beslissing makkelijker te begrijpen maken voor u. Stuur ons een e-mail met het ordernummer en de verwijzing naar uw beoordeling.

Gebruik gerust ons contactformulier.

Het zijn oplichters daar

Het zijn oplichters daar, product opgestuurd zonder beschadigingen, toch beweert men dat er een flinke beschadiging geconstateerd is maar lig niet aan ons.......100% opgestuurd zonder enige beschadiging, foto's op gestuurd, maar men blijft koppig..............Mensen niet doen !!!! eerdere ervaring waren beter, maar helaas

9 augustus 2020

Goede dag,

Nadat we uw gedetailleerde beoordeling hebben doorlopen, willen we uw zaak opnieuw bekijken.

Helaas kunnen we geen referentie uit uw recensie halen. Stuur ons dus een e-mail met het bestelnummer en een verwijzing naar je review op Trustpilot.

Met vriendelijke groet, Your reBuy-team

serieus Rebuy al weer een ander oordeel?....

Zoals op eerdere berichten van Rebuy beloven ze indien U wenst sturen wij het geld terug?..
Nou krijg net weer een mail U krijgt Uw product terug en geen geld, volgens mij praten ze daar echt langs elkaar af,
Maar ik eis nog steeds mijn geld terug heb de IPad Zo ontvangen en eis dat jullie deze terug nemen, ga nu juridische stappen ondernemen, eerst werd mij gevraagd om daar even mee te wachten, maar nu ben ik wel klaar met deze onzin, eerst alles beloven maar niets waar maken.

22 juli 2020

Hallo, Ans Reijven,

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde evaluatie. Zoals reeds beschreven, zijn we bereid de zaak opnieuw te onderzoeken door de presentatie van het apparaat.

Zodra wij de goederen hebben ontvangen, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail.

Zeer tevreden

Ik was huiverig, gezien de wisselende reviews. Maar omdat rebuy een hoog bod deed en ik bij een halvering daarvan nog steeds meer kreeg dan bij anderen, toch de gok genomen. Eerlijk ingevuld dat toestel 'licht gebruikt' was en het bedrag dat op de site als voorstel kwam, heb ik ook gekregen. Ik ben dus erg tevreden.

16 juli 2020

Snelle levering, gloednieuwe look, en razendsnelle ipad.

Vorige week een Ipad pro 2017 besteld bij Rebuy. Twee dagen later was deze er, en deze zag er echt als nieuw uit! Geen krasje niets te bekennen, en de Ipad werkt perfect. Is erg snel, laadt snel op, en raakt niet snel leeg.

Ik ben echt heel erg tevreden over de snelle levering en het product. Ik zou het aanbevelen een gerefurbished ipad hier te kopen, aangezien dit in mijn geval met een nieuwe, dezelfde bij bol.com namelijk meer dan 250 euro scheelt!
En het is nog goed voor het milieu ook. Ik vond het eerst spannend om dit te bestellen, omdat ik er niet veel reviews over kon vinden, maar ben erg blij dat ik deze gok heb gewaagd.

8 juli 2020

Een onvoorstelbaar koppig bedrijf dat…

Een onvoorstelbaar koppig bedrijf dat weigert om ook maar de meest eenvoudige service te leveren na aankoop.

25 juni 2020

Hallo Pauline,

Hartelijk dank voor uw recensie. Zoals reeds schriftelijk beschreven, is het ons om fiscale redenen niet toegestaan om achteraf wijzigingen aan te brengen in de originele factuur.

Wij vragen om uw begrip en wensen u een prettige dag.

Galaxy Note 10+ besteld, Galaxy Note 10 ontvangen

Had een Galaxy Note 10+ besteld en betaald.

Toestel zag er goed uit. Niks mis mee!

Kwam erachter dat de mobiel niet in mijn beschermhoes paste.

Kwam erachter dat ze een Note 10 hadden gestuurd.

Slechte controle op wat ze verzenden.

Teruggestuurd en geld teruggevraagd

21 juni 2020

Hallo Ronald Sekuur,

op basis van uw feedback, hebben we een overzicht van de zaak kunnen krijgen. We zien dat we uw bestelling hebben ontvangen met de volgende artikelen.

Samsung N970FD Galaxy Note 10 Dual SIM 256GB aura glow

Het Plus model dat u zoekt heeft de modelnaam Samsung N975 FD.
We hopen dat we u kunnen helpen met deze informatie en wensen u een prettige dag.

Uw reBuy Team

Na bestellen en betalen van PlayStation…

Na bestellen en betalen van PlayStation dochter geen email bevestiging. In vertrouwen gewacht. Het pakket zou door DHL geleverd worden bij DHL punt. Pakket kon daar 2 keer niet afgeleverd worden, het zou dicht zijn geweest ??? Het is een stomerij, dus altijd open. ( er zitten nog 2 DHL punten binnen 300 m afstand hemelsbreed.).

DHL gebeld. Sorry, mijnheer, pakket kon niet geleverd worden. Het kan 3 weken duren voor het retour afzender is. REBUY ZIT IN DUITSLAND DUS!

Rebuy gebeld, mijnheer sorry. We kunnen pas geld teruggeven als het pakket terug is. Nee, we kunnen ook niet alvast een vervangend pakket opsturen.

Kortom, ze hebben me klem, komende weken. Mijn dochter is uiteraard teleurgesteld.

Als u blij wilt blijven, zou ik twee keer nadenken eer ik hier zou bestellen. Het is wel goedkoop, maar goedkoop is vaak duurkoop, of veel gedoe. Tot nu toe het laatste.

Geld niet beschikbaar, PlayStation nergens te bekennen.

LEG IETS BIJ EN BESTEL ERGENS ANDERS.

15 juni 2020

Hallo, Sande Kuijl

Dank u voor uw gedetailleerde feedback. We zien dat uw zaak al is opgelost door onze klantenservice.

Tot slot verzekeren we u dat we uw evaluatie zullen gebruiken voor optimalisatiedoeleinden. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel groeten

Zeer slecht

Zeer slecht, stuur sonos playbar geheel schade vrij en goed stevig verpakt op krijg terugkoppeling is beschadigt, kunnen niet in ontvangst nemen.....
inmiddels terug ontvangen en echt flink beschadigt, maar ligt niet aan ons als reactie, zeer slechte service

14 juni 2020

Beste Mr. De Kok,

Bedankt voor uw evaluatie. Nadat we uw beoordeling hebben doorgenomen, willen we onze beslissing makkelijker te begrijpen maken.

Nadat we de verpakking met het artikel hadden geopend, merkten we de beschreven fout al op. De buitenste verpakking vertoonde geen schade en zelfs bij de verzending naar ons waren er geen opvallende kenmerken.

Uw reBuy Team

Bod gekregen op schadevrije Galaxy S8…

Bod gekregen op schadevrije Galaxy S8 plus.
Bod gehalveerd omdat er gebruikers sporen op zouden zitten,hetgeen niet waar is.
Ik vermoed dat ze ervan uitgaan dat veel mensen hun verlies maar pakken en het lagere bod accepteren.
Ik laat mijn toestel in elk geval retourneren en zet het wel op Marktplaats...

3 juni 2020

Hallo R Rene,

Het spijt ons dat ons testresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen het als u uw goederen tegen de best mogelijke prijs wilt verkopen.

Maar begrijp alstublieft dat we als wederverkoper onze belofte van kwaliteit aan onze kopers willen waarmaken.

Daarom zijn we verplicht om hoogwaardige apparaten, zoals een Galaxy S8 Plus, zeer zorgvuldig te inspecteren op functie en optische conditie.

Uw reBuy Team

Ik heb afgelopen dinsdag een iPhone 11…

Ik heb afgelopen dinsdag een iPhone 11 besteld, die is keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip en de afgesproken datum.
Alleen de iphone die ik heb besteld valt soms uit zonder dat ik ergens op druk,
Ik dacht de de iPhones perfect werken?

1 juni 2020

Hallo LarsPostma,

Veel groeten

Uw reBuy Team

Simlockvrije telefoon heeft simlock volgens ReBuy

Laatst voor een erg goed bod een Samsung A8 verkocht aan ReBuy. Helaas heeft ReBuy de verkoop geweigerd omdat de telefoon een simlock zou hebben. Ik heb toen contact opgenomen met ReBuy, omdat ik zeker wist dat er geen simlock op zat, maar ze gaven aan dat ze de telefoon niet opnieuw kunnen testen. Inmiddels heb ik de telefoon terug ontvangen en getest met een simkaart van KPN, Vodafone en TMobile en de telefoon werkt gewoon prima met elke provider. Ik begrijp best dat veel zaken bij ReBuy geautomatiseerd lopen en dat ze niet elke telefoon opnieuw kunnen testen, maar in dit geval vind ik dat ze best opnieuw hadden kunnen kijken naar deze telefoon. Dit is nu de 2e keer in korte tijd dat er iets mis gaat met testen. De vorige keer had ik een gesealde telefoon verkocht aan ReBuy en deze zou gebruikssporen bevatten volgens hun test. Het blijft op deze manier een beetje een gok om producten op te sturen naar ReBuy. Een aantal keren heb ik artikelen prima kunnen verkopen en een aantal keren was er sprake van onverwachte tegenvallers. Een belangrijke les die ik geleerd heb is om elke keer alles goed te fotograferen voor verzending. Helaas heeft dat in dit geval weinig zin.

Uiteraard zou ik de telefoon graag opnieuw verzenden tegen de oorspronkelijk geboden prijs, maar meteen na de verkoop is de inkoopprijs van ReBuy sterk gedaald en inmiddels kopen ze dit model zelfs helemaal niet meer in.

Gewenste oplossing: 30 euro coulance voor een nieuwe verkoop.

Ik zal de review en het aantal sterren updaten als er een goede oplossing geboden wordt.

Update: Geen oplossing geboden. Ik heb de telefoon uiteindelijk via Marktplaats verkocht voor zo'n 35 euro minder dan het oorspronkelijke bod van ReBuy. Bod was dus erg netjes, helaas is het niet doorgegaan.

22 mei 2020

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback, volgens onze systemen hebben we deze zaak positief voor u kunnen oplossen via onze klantenservice. We hebben nota genomen van uw feedback om dit in de toekomst te voorkomen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.