Topbedrijf. Boeket werd niet bezorgd maar in plaats daarvan kregen we een pakket voor een ander. Allemaal de schuld van DHL. Die niets heeft gedaan ter oplossing. In tegenstelling tot Regiobloemist di... Toon meer
Een verjaardags boeket besteld voor schoonzus die 80jaar werd. De bezorging zou zaterdag 26 november in Langenboom bezorgd worden. Werd dus niet bezorgd. Uiteindelijk kwam er op maandagochtend e... Toon meer
Door Corona heb ik mijn ouders, broer en zusjes al bijna 9 maanden niet gezien, dus dacht ik laat ik ze een verrassing sturen. Het team en vooral Aylin was super behulpzaam en de hele familie was... Toon meer
Wou als verrassing voor iemand een boeketje laten bezorgen, helaas liep er iets mis die dag bij de bloemist zelf. Regiobloemist.nl betaalde zonder meer het gehele bedrag terug binnen 3 dagen, daarbov... Toon meer
- Bloemenbezorging
- Bloemenontwerper
- Binnenplantleverancier
- Winkel voor zijdeplanten
- Bloemengroothandel
- Plantengroothandel
Over Regiobloemist Nederland
Welkom bij Regiobloemist Nederland.
Wij zijn een bloemen verzendorganisatie welke via de lokale bloemisten bloemen bezorgd alleen in Nederland.
Wij staan voor kwaliteit, service en willen graag dat iedereen tevreden is als men bij ons bloemen besteld. Wij versturen iedereen die bij ons besteld een bericht met de vraag om ons te beoordelen. Dit doen wij express om ervoor te zorgen dat U tevreden bent over ons, zoniet dan zorgen wij ervoor dat u tevreden wordt.
Verse bloemen
Laat verse bloemen bezorgen door de bloemist op de hoek van uw ontvanger. Onze regio bloemist zal verse bloemen bezorgen uit uw naam. Kwaliteit verzekerd.
Vind de juiste lokale bloemist
U kunt zelf ook een bloemist kiezen aan de hand van lokale profielen.
Via deze bloemisten leveren de bloemen. U kunt kiezen uit boeketten, tulpen, planten, bloemstukken en rouwwerk.
Team Regiobloemist
I. Regiobloemist.nl
E. info@regiobloemist.nl
Dreef 34, 4175AH, Haaften, Nederland
- info@regiobloemist.nl
- www.regiobloemist.nl
Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prachtig resultaat
Site prima, duidelijk en overzichtelijk. Afhandeling ook. Jammer dat ik geen mail ontvangen heb dat bestelling afgeleverd was. Is wel gebeurd meldde de ontvanger, met een práchtig boeket, dus resultaat was goed.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Heel goede service en mooie bloemen
In de afgelopen week 2 keer via Regiobloemist bloemen laten bezorgen. De eerste keer ging alles perfect en het boeket was prachtig. Een en al lof. De tweede keer werden de bloemen niet geleverd, maar wel afgevinkt als bezorgd. Na een vlot en vriendelijk e-mail contact met Regiobloemist werd hier direct werk van gemaakt en de bloemen werden daarna alsnog direct netjes bij de ontvanger afgeleverd. Ik ben dik tevreden over de service en de bloemen. De volgende keer zeker 5 sterren.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Erg fijne ervaring en erg snel
Erg fijne ervaring en erg snel! We waren wat laat met het bestellen maar ze hebben het toch goed kunnen regelen. Complimenten!

Antwoord van Regiobloemist Nederland
slechte ervaring, boeket bloemen blijkt bos takken…
Vandaag een mooi boeket bloemen besteld, helaas heeft de ontvanger een bos takken met herfstbladeren met hier en daar een enkele bloem ontvangen. 26 euro armer en ik schaam mij voor wat er bezorgd is.
Eén positief punt, het zou vandaag bezorgd worden en dat is ook gelukt. Maar ik wil deze site niet aanraden.
Inderdaad een mail gekregen (zie de reactie hieronder), met het verzoek om een foto te sturen. dat heb ik per ommegaande gedaan. Verder niets meer gehoord.
Inmiddels wel begrepen dat de helft van het bedrag dat ik heb betaald naar de site gaat en de bloemist dus maar een schijntje (50%) krijgt om een boeket te maken. Dat verklaart een hoop.
update: Het vorige boeket is opgehaald en mijn tante heeft een nieuw boeket gekregen. Bedankt voor het oplossen.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Zeer mooie bos prachtige bloemen
Zeer mooie bos prachtige bloemen. Netjes bezorgd. Hoge kwalioteit.

Meer dan tevreden over…
Meer dan tevreden over Regiobloemist.nl. Voldoende keuze, mooie boeketten voor eerlijke prijzen en binnen de belofte geleverd (zelfde dag). Beter dan Fleurop qua kwaliteit/prijsverhouding. Dat er gewerkt wordt met lokale bloemisten vind ik een pré.

Bloemen van ver
Bloemen besteld vanuit de VS voor een overlijden in Nederland, snel makkelijk en accuraat. We hadden per ongeluk het verkeerde bezorgadres opgegeven. De klantenservice heeft contact met ons gezocht en binnen 24 uur werden de bloemen alsnog correct bezorgt.
De bloemen waren vers, prachtig geschikt en goed ontvangen.
De regiobloemist is een aanrader.

Normaal blijkt Groot
Een boeket met omvang 'Normaal' besteld. Het viel groot uit en was mooi vorm gegeven. Verwachting overtroffen!
Ik woon in Australia
Ik woon in Australia, en het was zo eenvoudig om de bloemen te kiezen, en ik kreeg ook beright dat het afgeleverd was. Dat vond ik heel leuk om dat te hooren.

Supersnel geleverd prachtig…
Supersnel geleverd prachtig seizoensboeket!!

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Geen goede ervaring en aanbeveling…
Geen goede ervaring en aanbeveling waard.
Heb een grote romantische rozen besteld. Hebben vervolgens een kleine bos ontvangen.
Krijg geen waar voor het geld. Bos is niet overeenkomstig de afbeeldingen.
Na contact/klacht afgescheept dat de dagprijs van rozen de grootte van de bos bepaald. Heb niet het idee de klacht serieus wordt genomen.
Voor mij geen regiobloemist meer.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Rouwboeket besteld voor mijn moeder…
Het boeket is geleverd prachtig sorry voor de reactie hoop dat u daar begrip voor heeft dank u groetjes

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Helaas heb ik een slechte ervaring
Helaas heb ik een slechte ervaring. Ik kreeg bewijs dat de bloemen bezorgd waren. Dat was niet gebeurd. Toen zou ik de volgende dag een grotere bos krijgen. Helaas ook niet gebeurd. Voor mij geen regiobloemist meer.

Geweldige service
Geweldige service! Dezelfde dag bezorgd en zelfs nog een aanpassing kunnen doen.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Bloemen niet geleverd en leugens
Bloemen zijn niet geleverd en bloemist beweerde dat hij contact had gehad met de ontvanger dat hij de bloemen op een ander moment wenste te ontvangen. Dit is helemaal niet waar.

Antwoord van Regiobloemist Nederland
Super tevreden over de hele fijne…
Super tevreden over de hele fijne service.
Dankzij hun inzet toch nog het juiste boeket ontvangen.
Top!

Geweldig boeket
Geweldig boeket bij mijn moeder bezorgt. Duidelijke website en zeer snelle levering. De locale bloemist heeft een prachtig boeket gemaakt en snel geleverd.
Hartelijk dank

Antwoord van Regiobloemist Nederland
In eerste instantie een teleurstellend bosje, na contact met regiobloemist goed opgelost
Er is inderdaad een boeket geleverd op de gewenste dag, en gelukkig was er een bekende die me een foto gestuurd heeft. Ontvangers klagen niet snel over een gegeven paard. Helaas was het een lelijk boeket met ingedroogde blaadjes en een heel andere samenstelling en uitstraling dan het grote formaat happy veldboeket dat ik besteld had.
Na contact met regiobloemist is een aanvullend boeket geleverd zodat het toch nog een mooi plukboeket is geworden.

Beste Aylin
Beste Aylin, mijn complimenten voor jullie service en mededeelzaamheid over de situatie rond mijn (bescheiden) bestelling. Nog nooit eerder heb ik bloemen besteld via internet, maar dat ga ik zeker vaker doen en uiteraard zal ik me dan wederom tot "Regiobloemist.nl" wenden, want ik ben een zeer tevreden klant. Uiteraard zal ik jullie laten weten als de ontvanger reageert...( en dat verwacht ik wel) Vriendelijke groet, Pien van Leeuwen.

Erg tevreden
Erg tevreden. Mooie bos bloemen laten bezorgen. Ben netjes op de hoogte gehouden vd bezorging dezelfde dag nog. Mooie kwaliteit bloemen, samenstelling boeket was kopie enkel was er gekozen voor andere kleuren. Maar kon zien dat er een goeie bloemist aan t werk was geweest want de combi klopte waardoor t een erg mooi zonnig boeket werd.
Blije gezichten. Dat ga ik nog wel een keer doen. 💐