Regiobloemist Nederland Reviews

3.682

3,4

Topbedrijf. Boeket werd niet bezorgd maar in plaats daarvan kregen we een pakket voor een ander. Allemaal de schuld van DHL. Die niets heeft gedaan ter oplossing. In tegenstelling tot Regiobloemist di... Toon meer

Een verjaardags boeket besteld voor schoonzus die 80jaar werd. De bezorging zou zaterdag 26 november in Langenboom bezorgd worden. Werd dus niet bezorgd. Uiteindelijk kwam er op maandagochtend e... Toon meer

Wou als verrassing voor iemand een boeketje laten bezorgen, helaas liep er iets mis die dag bij de bloemist zelf. Regiobloemist.nl betaalde zonder meer het gehele bedrag terug binnen 3 dagen, daarbov... Toon meer

1. Bloemenbezorging
  2. Bloemenontwerper
  3. Binnenplantleverancier
  4. Winkel voor zijdeplanten
  5. Bloemengroothandel
  6. Plantengroothandel

Over Regiobloemist Nederland

Welkom bij Regiobloemist Nederland.

Wij zijn een bloemen verzendorganisatie welke via de lokale bloemisten bloemen bezorgd alleen in Nederland.

Wij staan voor kwaliteit, service en willen graag dat iedereen tevreden is als men bij ons bloemen besteld. Wij versturen iedereen die bij ons besteld een bericht met de vraag om ons te beoordelen. Dit doen wij express om ervoor te zorgen dat U tevreden bent over ons, zoniet dan zorgen wij ervoor dat u tevreden wordt.

Verse bloemen
Laat verse bloemen bezorgen door de bloemist op de hoek van uw ontvanger. Onze regio bloemist zal verse bloemen bezorgen uit uw naam. Kwaliteit verzekerd.

Vind de juiste lokale bloemist
U kunt zelf ook een bloemist kiezen aan de hand van lokale profielen.

Via deze bloemisten leveren de bloemen. U kunt kiezen uit boeketten, tulpen, planten, bloemstukken en rouwwerk.

Team Regiobloemist

(3.682)

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering, ontvangers waren blij met het prachtige boeket.
Al met al zeker aan te bevelen!

22 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling Leontien! We zien u graag terug op onze website 💐

Altijd goed

Altijd goed, 1x probleem gehad, Dan regelen ze snel een oplossing.

20 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback! De tevredenheid van onze klanten vinden wij zeer belangrijk 🌹

Perfecte service ( last minute…

Perfecte service ( last minute wijziging werd efficiënt en zonder problemen opgepakt) bloemen waren top! Veel beter dan de reguliere providers, dus voor mij volgende keer weer regio bloemist! Complimenten

16 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Elisabeth, hartelijk dank voor uw fijne feedback! We doen altijd ons best om goede service te leveren en we zien u heel graag terug voor uw mooie bloemenwensen 🌹

complimenten voor persoonlijke aandacht

Mijn vader had in het afleveradres een fout gemaakt waardoor de bloemen niet bezorgd konden worden. Na mailcontact is er snel en vol aandacht gereageerd en zijn 2 dagen later de bloemen alsnog bezorgd. Perfecte service met aandacht voor detail!!

Complimenten!

15 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en bloemen 🌹 Graag tot ziens!

Door Corona heb ik mijn ouders

Door Corona heb ik mijn ouders, broer en zusjes al bijna 9 maanden niet gezien, dus dacht ik laat ik ze een verrassing sturen. Het team en vooral Aylin was super behulpzaam en de hele familie was blij inklusief ikzelf.
Kan je echt aanbevelen deze site te gebruiken, easy, user-friendly en lukt een niet een top klantenservice.
Een aanrader, have fun and put a smile on the faces of your dearest.
Groetjes
Gudo Thijssen

13 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Gudo, hartelijk dank voor uw warme feedback. Goed om te horen dat we u en uw familie blij hebben kunnen maken met de mooie en verse bloemen. We vinden klantvriendelijkheid en tevredenheid erg belangrijk. Graag tot de volgende keer!🌻

Bloemen besteld alleen niet geleverd

Bloemen besteld alleen niet geleverd. Nu 3 dagen verder!
Excuus, er is niemand thuis aangetroffen 😳
Vreemd hoor dus de Bewoners, Kraamverzorgster, en anderen hebben allemaal niks gehoord!
Als je bloemen wilt laten bezorgen, kies een goede winkel die ook echt op de afgesproken dag bezorgd. Hier dus niet

9 april 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Mediha, hartelijk dank voor uw feedback. We hebben u een e-mail gestuurd om de vervelende situatie te bespreken 🌸

Snel, goede bloemen, goede communicatie

Fijne service, mooie bloemen zoals besteld. Ik had 'graag vrolijke bloemen' geschreven in communicatievenstertje, dat is heel goed gedaan door regionale bloemist. Zie bijlage voor de foto die we van de ontvanger kregen, ze is er erg blij mee en inderdaad is het een vrolijk boeket.

Keurig op afgesproken moment geleverd, goede communicatie (ik wilde de afleverdatum nog wijzigen naar een dag eerder, is allemaal keurig snel verzorgd). Aanrader!

31 maart 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Ilona, hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat u een tevreden klant bent. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Graag tot de volgende keer! 💐

Chapeau

Nadat wij een verkeerd boeket bezorgd kregen, heeft de regiobloemist hun uiterste best gedaan om dit goed te maken met een prachtig nieuw boeket!
Chapeau voor de service!!

29 maart 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en bloemen 🌹 Graag tot ziens!

Prima service

Prima service. Uitstekende kwaliteit

16 maart 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling Wim! 🌷

Prachtige bloemen makkelijk bezorgd.

Voor het eerst hier bloemen besteld en laten bezorgen. Alles verliep foutloos en de bos bloemen is prachtig. Ik ga hier vaker bestellen. Top.

9 maart 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Carin, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en bloemen. Graag tot de volgende bestelling! 🌷

Een Hartverwarmd gebaar in een kille tijd

Een onvoorstelbare warme klanten service vind je bij de Regiobloemist.nl.
Er werd een prachtig boeket bezorgd, maar helaas was het niet wat ik besteld had. Toen de bezorger het boeket weer mee nam, voelde ik mij niet prettig en dus liep een vriendin, die op dat moment bij mij was, naar de bezorger en nam als nog het boeket in ontvangst. Omdat er allemaal bloemen bij zaten waar ik allergisch voor ben en ik het zonde vond om het boeket uit elkaar te halen, gaf ik het boeket aan haar mee. Nadat ik het gemeld heb bij Regiobloemist.nl, kreeg ik direct een warme mail terug en hielden zij mij gedurende de ticket- periode, netjes op de hoogte van alle stappen die zij maakten in het proces. Men vroeg ook voor welke bloemen ik allergisch ben. Zelfs daar hielden ze rekening. Ik had helemaal niet gerekend op een nieuw boeket, tenslotte had ik het boeket aangenomen, dus ja ... Maar niets van dat, ik kreeg een prachtig nieuw boeket van de Regiobloemist.nl Het boeket dat ik eerder had besteld, werd met een warme glimlach bezorgd! schitterende witte anjers met heerlijk geurende eucalyptus, appelblad en speels gras, Hartverwarmend! Lief team van Regiobloemist.nl Dank jullie wel voor jullie service, verse bloemen én bijzonder team!
Tot snel voor de volgende bestelling!

1 maart 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Léonie, hartelijk dank voor uw vriendelijke review. Goed om te horen dat u een tevreden klant bent. Wij vinden klant vriendelijkheid en tevredenheid erg belangrijk. Graag tot de volgende keer! 💐

False reclame

Helaas precies na betaling, kreeg een e-mail met de informatie dat mijn boeket niet op dezelfde dag afgeleverd kon worden, waar duidelijk op hun site stond “voor 14:00 besteld vandaag nog geleverd”. Jammer genoeg,false reclame.

27 februari 2021

Goedemiddag,

bedankt voor reactie. Direct na het bestellen (12:34 uur) zetten we de bestelling door naar de lokale bloemist en vragen om de bestelling te accepteren voor dezelfde dag leveren. Dit gaat vrijwel altijd prima lukken en de cut-off tijd is 14:00 uur. Helaas was het voor de bloemist niet meer mogelijk om de bezorging in het buitengebied (IJmuiden) nog op dezelfde dag te regelen.

Vandaar dat we u dan informeren dat het niet meer gaat lukken en vragen of hij mss morgen mag of we annuleren de bestelling. Hopelijk snapt u de manier van werken en we bieden geen false reclame hoor ;-). We hebben gewoon hart voor de zaak en doen ons uiterste best voor u. Fijne dag

Mooie bloemen en bijbehorend cadeau.

De bloemen die ik had besteld zijn erg mooi. Ook de teddybeer erbij is heel mooi.

26 februari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw beoordeling Joke! We zien u graag terug op onze website 💐

Fijne snelle service

Prima service, gisteravond besteld van vandaag al bezorgd, ondanks de gladheid. Staat mooi op tafel bij mijn zoon die zijn enkel brak door de gladheid. Bedankt! Mooi vrolijk boeket tulpen.

15 februari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Ineke, hartelijk bedankt voor uw feedback 🌹 Wij zien u graag terug op onze website!

Eind januari een bestelling gedaan voor…

Eind januari een bestelling gedaan voor Valentijnsdag. Op de bezorgdatum een telefoontje, de bloemist in uw woonplaats weigert de bloemen te leveren voor de prijs die in betaald heeft. De prijs was namelijk duurder geworden in aanloop naar Valentijnsdag. Of ik de helft van de bestelde rozen wilde laten bezorgen?

Medewerkster van regiobloemist heeft erg haar best gedaan. Ze werken met bloemisten. Deze kunnen kennelijk gewoon zeggen, voor deze prijs doe ik het niet. Geld snel teruggestort. Wel een teleurgestelde vrouw.

15 februari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk bedankt voor uw feedback! Het is voor ons belangrijk dat onze klanten blij zijn met de bloemen en mocht dit onverhoopt toch niet zo zijn, dan doen we ons uiterste best om u naar wens verder te helpen🌹

Bestel geen bloemen voor iemand anders!

Bedenk je goed voordat je via de Regiobloemist bloemen laat bezorgen!!!!!! Meestal laat je een boeket bij iemand anders bezorgen en de ontvanger zal niet gauw gaan protesteren, want tsja: een gegeven paard........ Ik schrijf dit omdat ik bij mijzelf bloemen liet bezorgen en dat was een waardeloos verlept bosje, dat na 1 dag in de groencontainer kon!!!! Het kostte daarna enorm veel moeite om het bosje te annuleren: tot aan dreigen met incasso toe (het ging om een bedrag van iets meer dan €25,-)

11 februari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben het inmiddels met u kunnen oplossen via de-mail. Mochten wij u verder met iets kunnen helpen, dan horen we het uiteraard graag. Een fijne dag toegewenst🌹

Geweldig!

Twee keer nu via Regioboeket bloemen besteld en mijn complimenten...
Twee prachtige bossen....geweldig!

21 januari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Marian, Hartelijk dank voor uw fijne feedback en hopelijk weer tot ziens op onze website! 🌻

Super helden!

Beste mensen!

Na eerder zeer ontevreden te zijn geweest en mijn beklag te hebben gedaan is dit super goed opgelost met een excuus boeket wat ik zeer waardeer!
De manier waarop dit bedrijf je te woord staat en met oplossingen komt kan je alleen maar van genieten!

Bedankt achteraf toch alles goed gekomen !

5 januari 2021

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Bedankt voor uw beoordeling Bilal! Goed om te horen dat u een tevreden klant bent 🌹

4 sterren voor communicatie- bloemen…

4 sterren voor communicatie- bloemen zijn nog niet geleverd, maar we moesten na de bestelling nog adress aanpassen, en dat is in het systeem niet vlekeloos gegaan. Daarna professionele en goede communicatie, bos bloemen komt nog. Dus niet klant laten staan, "vergeten" dat er iets mis ging, maar doorzetten en corigeeren. Mooi zo, in iedere leven gaat soms iets mis, wat gebeurt daarna laat character zien:)

15 december 2020

Antwoord van Regiobloemist Nederland

Beste Jana , hartelijk bedankt voor uw feedback 🌹 Wij zien u graag terug op onze website!