Rensfyn Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De overholdte ikke aftalen og trods flere forsøg på at få en aftale, er der stadig ikke pudset vinduer her tre måneder efter det skulle være gjort. Det holder ikke. D. 16/7-26 Tak for svar- jeg vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk firma, som tidligere har udført fliserens og imprægnering hos os. Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn. De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde. Var meget høflige. Meget fair priser. Mine fliser og mit ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik et godt tilbud og accepterede. Fik aftalt en uge der passede og ca. 1 uge inden blev dagen præciseret, så jeg vidste besked. Et par dage inden havde I desværre et teknisk nedbrud i jeres rensebil,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hogedrukreiniging
  2. Schoonmakers
  3. Isolatieleverancier
  4. Reinigingsbedrijf voor meubelbekleding
  5. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Vi varetager alle opgaver inden for professionel rens og vask - herunder bl.a. algebehandling, vinduespudsning, højtryksrens af fliser og facader og meget mere.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super professionel

Super professionel, flot resultat, ham der var ude og udføre behandling var meget hjælpsom og meget kompetent.
Kan varmt anbefales 👍🏼

1 september 2020

Fantastisk arbejde!

Vi har haft besøg af Kasper i dag, meget dygtig og høflig medarbejder I har! Ham kan I sagtens være stolte af!

Fantastisk arbejde, både hurtige og effektive! Det er bestemt ikke sidste gang I kommer på besøg her! Tusinde tak for det flotte resultat, vi er bare så glade! 🌸

12 augustus 2020

Kære Ayla,
Jeg har givet dine rosende ord videre til vores fantastiske medarbejder - ham er vi nemlig også rigtig stolt af.
RensFyn

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

USERIØST FIRMA

jeg har bestilt algebehandling d. 1 marts. betalt d. 2 marts. på værdibeviset står 31 maj som seneste dato for udførelsen. jeg har rykket gentagne gange og nu bliver der ikke svaret på mine mail. der er hele tiden en ny undskyldning. har foreslået de tilbagebetaler mIg mine penge men får ikke svar.
MEGET USERIØST FIRMA

23 juli 2020

Kære Inger,
Hvor er vi ked af din anmeldelse - det er slet ikke i tråd med den service vi tilstræber. Din algebehandling var lagt ud til en samarbejdspartner, som vi troede havde udført opgaven. Det har vi simpelthen ikke været gode nok til at følge op på og det beklager vi. Vi vil meget gerne få ordnet din algebehandling, alternativt vil vi være dig behjælpelig med at få refunderet dine penge via Sweetdeal.
Lad os endelig vide hvordan vi kan hjælpe dig her.
RensFyn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med så…

Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn.
De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde.
Var meget høflige.
Meget fair priser.
Mine fliser og mit tag er som nyt.
Jeg kan meget varmt anbefale Rens fyn, bedre service får man bare ikke.
Mvh Raymond simpson røn Odense

1 juni 2020

Antwoord van Rensfyn

Tusind tak Raymond, det glæder os at høre

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har også været mega tilfreds

Jeg har også været mega tilfreds. Min lormor og morfar har fået renset deres fliser så de ligner nye, min far har fået “nye” fliser igen og jeg har også fået mine renset til fuld tilfredstillelse. Intet og sætte på hverken kvalitet eller noget andet.

25 mei 2020

Antwoord van Rensfyn

Hvor er vi glad for dine rosende ord, Henrik - Tak!

/RensFyn

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Har fået renset vinduer 2 gange af dem ind til videre. Og det køre bare, de kommer bare forbi når tiden er inde iflg aftalen. Og rengør vores vinduer. De er pæne og rammen er tørret af for diverse løbere osv. Super service.

17 november 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.