Heb daar een auto gehuurd borg van 275€…
Heb daar een auto gehuurd borg van 275€ heb ik achteraf de auto weg gezet met een halve tank wel. Kreeg maar 35€ terug gestort gewoon weg belachelijk ik zal bij hun nooit meer huren ga liever met de bus
Car hire malaga airport, car rental malaga , Rent a car spain , costa del sol noleggio auto malaga andalusia spagna autonoleggio alicante book online
Spanje
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel slecht bedrijf
Leveren auto’s zonder brandstof, zelfs de lampjes branden al. Ook had de auto een platte band, gewoon gaan oppompen zeiden ze! Auto was vol blutsen. Auto is stuk gegaan op onze 4 de dag, nu zeggen ze dat het onze schuld is. En geven onze waarborg niet terug!
slechtste bedrijf ooit betaald de borg niet terug oude auto,s
we hadden 2 autos gehuurd ik heb mijn borg niet terug gehuurd in dec
mijn stiefvader heeft geld helemaal niet terug terwijl de huur termijn eerder afliep omdat de auto kapot ging waar niemand wat aan kon doen koppelinggebroken maar kregen wel de schuld dus weg auto en weg geld zijn oplichters huur hier nooit
nooit boeken bij deze oplichters.
Mijn dochter heeft een auto gehuurd. Nooit dr borg meer terug gekregen. Super slecht.
Als je belt dan hebben ze het overgemaakt. auto gehuurd in augustus het inmiddels december nog steeds die 300 euro niet terug gekregen.
Huur is dus nooit geen auto.
Zeker nooit bij rentacarSpain bestellen ..Echte bandieten, wij hadden geboekt voor een week
en werden vriendelijk meegenomen naar expres parking eerst de nodige betalingen gedaan en dan pas wrak van auto ..en borg van 390 euro moeten betalen na de auto dus ja we waren al geld kwijt en dachten die mens is vriendelijk komt wel goed .. verre van . Na betaling dus auto gearriveerd allemaal gepland natuurlijk, een Picasso vol builen , afhangende nr.plaat. A enkele km.en volledig lege tank ..lichtje brandde al toen we starten , de mannen natuurlijk spoorloos .
Gebeld , helaas zonder antwoord , ging toen al lichtje branden ...
Na vakantie auto teruggezet zoals afgesproken wel met nog 2streepjes benzine dat we zeker
borg gingen terughebben , helaas ..geen mails beantwoorden , geen tel. Nu ander tel. nr. gevonden bij adres daar namen ze op maar de moment dat je spreekt over borg , heel onbeschoft tel. neer ..je bent gewaarschuwd ..niet doen !!!!!