Unfortunately not cutting it. Attempting to see BBC News on mobile is a frustrating experience. In short intervals, the feed is cut and repeats one or two seconds while also cutting out part of report... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Elendig, lurer folk med prissettingen. Prisene for tv pakker når man sjekker Riks TV gjelder ikke for eksisterende kunder. Det står med liten skrift heeelt neederst på siden, bla deg ned til det stopp... Toon meer
Vi fikk ikke regning på over 2 år etter bindingstiden via et annet selskap var ferdig så vi trodde abonnementet var avsluttet. Plutselig fikk vi en regning på 3000kr. Vi tok det aldri i bruk da vi ege... Toon meer
Har nå chattet med riks-tv. De skal ha betalt for 2 ekstra måneder pluss inneværende måned ved oppsigelse. Styr unna dette «firmaet» de er kjeltringer på lik linje som fortum. «Fakturasystemet er s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Except for NRK1, NRK2, NRK3/NRK Super and the NRK radio channels, all broadcasts in the Norwegian DTT network are encrypted.
Contactgegevens
Økern Torgvei, Oslo, Verenigd Koninkrijk
- www.rikstv.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Laaaaang ventetid på kundeservice
Sitter nå på vent på kundeservice. Telefonen har ringt i nøyaktig 1 time 27 minutter, fortsatt ikke svar.
Helt utrolig dårlig!!!
Begeret er fullt etter MYE frustrasjon.
Har vært mangeårig trofast kunde hos Riks-TV
- Telefonsupport tar sykt lang tid å få svar på.
- Som kunde bør du ikke ha noe imot å bruke MYE tid på å vente på svar hos support. 45-60 min er IKKE uvanlig.
- Chat har hyggelige, samt frekke medarbeidere..
- MYE problemer med smart-boks. Måtte slette opptak, reformatere osv. til ingen nytte
- Sendte klage, fikk tilbud om billigere abb samt "gratis" ny smart-boks om jeg bandt meg i 12 mnd når jeg klaget på en smartboks som ikke funket???
- Skriver i klage at jeg kommer til å flytte til annen leverandør, og får til svar kun "Bekreftelse på oppsigelse"
Har du andre alternativer så velg heller de!!
Forbanna dritt
Forbanna dritt! Nå har vi ikke hatt tv på et døgn, og jeg har nettopp betalt en svær regning. Styr unna dette tv-selskapet. De er useriøse!!
Veldig dårlig service
Veldig dårlig service. Lang ventetid på kundeservice. Venta i 2 t uten å få kontakt.
Styr unna
Har prøvd å få kontakt med kundeservice på telefon, chat og chatbot, samt vil-du-at-vi skal-ringe-deg-tilbake, flere ganger, til forskjellige tider. Får rett og slett ikke kontakt. Styr unna!
Det tar evigheter å komme igjennom på…
Det tar evigheter å komme igjennom på telefonen. Har nå ventet i 1 time og 40 minutter 🤷♀️ Kunne ha avsluttet, men da er dette bortkastet tid!! Elendig service. Ok, når en endelig får snakke med noen, når de slutt tar telefonen. Dette er skikkelig dårlig😕
Har stått i tlf kø over 1 time
Har stått i tlf. kø over 1 time. Elendig service.
Dere må ha for lite folk?
Har vært kunde hos RiksTV i flere år
Har vært kunde hos RiksTV i flere år. Eneste negative jeg har og si er vente tiden for og komme til kundeservice på tlf.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Umulig å komme igjennom på telefon og bare kutter ut på chatten før problemet er løst.
Elendig kundeservice som ikke besvares
Brukte masse tid på å komme i kontakt på telefon.
Da kundebehandler endelig ringte tilbake, var han lite samarbeidsvillig og la på i en helt rolig samtale, når jeg var klar til å oppgi kundeopplysninger.
Via chat.
Kjempeflott hjelp hos kundebehandler jenny.
Men da vi måtte kontakte igjen ang å få ny camleser ble det vanskelig med service.. rett å slett skuffet over å bruke en hel arbeidsdag i påvente at de skulle ta kontakt og være behjelpelig.
Ikke kjøp.
Dørselger lovet mer enn han kan holde
Dørselger lovet (skriftlig på SMS at TV2 Play Premium var inkl i en pakke til 399 pr mnd, samt at denne prisen var varig så lenge jeg er kunde.
Like etter oppstart finner jeg fort ut at TV2 Play ikke er inkludert i det hele tatt. Prisen jeg har fått er i tillegg kun en kampanjepris i 12mnd.
Mener da jeg har rett til å heve kjøpet, men blir møtt med at angrefrist er gått ut og evt ordinær oppsigelse vil bli belønnet med bruddgebyr.
Saken er ikke avsluttet fra min side så oppdaterer denne anmeldelsen om dett får en grei slutt.
Katastrofefirma
Dere var ille i starten men blir stadig verre dag for dag. Har aldri opplevd maken til slett og udugelig kundeservice. Og ansvaret ligger hos daglig leder-burde faktisk vært navngitt. Men da vil han få 200000 kunder på sin egen dør. De ansatte fortviler over sin egen ledelse-eller mangel på sådan. Nå har vi ventet i 2 uker på å få aktivert 4 kort. Ingen tar telefonen og om det skulle skje etter 2 timer så kan de ikke sette over til bedriftsavdeling. Å behandle kunder slik i 2023 er forkastelig . Vurderer sterkt å ta flyet til Oslo for å møte opp å ta et personlig oppgjør med ledelsen. Og at Tv2 Gruppen kan være komfortabel med en slik behandling av folk & kunder er smått utrolig.
Helt elendig service
Helt elendig service, ingen hjelp og gå søndager! Byttet en kanal og la til en på nett slik man kan/skal. Dette førte til at vi mistet tv 3 og tv N som vi har hatt og skal ha. De andre to kom heller ikke inn!
Elendig kundeservice
Satt en time på vent for å prøve å få snakket med kundeservice. Ga opp til slutt.
Dette er elendig behandling av kunder.
Fikk beskjed om å prøve en udugelig chattbot.
Rikstv lure kundanw
Fikk appel tv som
Ikkje fungerte. Blei lovd ny fikk aldri noke ny men i stede sendte dei fakturaen til inkasso og forlanga at eg betala for ein boks eg aldri fikk. Eg klagde og dei nekta å trekke inkasso saka! Eg betalte kravet direkte til rikstv for eg er ueinig i salæret. Men dei nekta å åpne abonomang og sende nt appel boks. Dei hala ut tida på e-post. Spør om dei samme spørsmåla som allerede er svart på. Dei lure kundane sine. Er ikkje første gang eg høyre om sånne historia
svindel bedrift
Styr unna. Riksteve var veldig bra men er blitt en svindel bedrift du ikke kan stole på.
Avtate dem skuille rep anlegget mot 1 år binding men dem nekter å betale og sier jeg fortsatt har binning tid
Helt ubegripelig useriøs…
Helt ubegripelig useriøs tjeneste/kundeservice.
Jeg bestilte en pakke, angret og hentet derfor ikke pakken på posten. At jeg evt må betale for frakt for uavhentet pakke er jeg selvsagt forberedt på.
Forsøker samtidig å si opp via mine sider, dette går ikke, sender epost, får ikke noe svar. Fortsetter å få regninger, men får fortsatt ikke noe svar fra kundeservice, nå er regningene sendt til inkasso, jeg sender skjermdump av epostene jeg har sendt - som jeg ikke har fått svar på, til inkassobyrået, RiksTV fortsetter å si at jeg ikke har tatt kontakt (de svarer inkassobyrået ikke meg direkte - som er enda en indikator på elendig kundehåndtering). Selvom jeg har sendt skjermdump av den ene av 2 eposter jeg har sendt, og de bekrefter at de har mottatt pakken i retur, står de fast på at jeg må betale for hele pakken, og 3 måneder tv-pakke, 2 av de ETTER den siste eposten jeg har sendt skjermdump av, hvor jeg spør hvorfor jeg fortsetter å få fakturaer når jeg ikke har hentet tvpakke og har sendt inn oppsigelse. De svarer altså ikke på noe, men fortsetter å sende fakturaer, de svarer kun kreditor om at fakturaene består. Jeg forsøker å ringe, etter å ha sittet lenge i kø, når jeg endelig frem, sender de meg videre og videre ("neste kan hjelpe deg"), til det bryter.
Istedenfor å svare på mine henvendelser, så fortsetter jeg å være ufrivillig "medlem" og de fortsetter å fakturere meg for flere måneder, også etter mine klager til inkassobyrået om at RiksTV ikke svarer på mine henvendelser.
Da er min tålmodighetsgrense nådd, dette har nå vedvart i flere måneder, nå er jeg lei, det resulterer nå med klage til Forbrukertilsynet og denne advarselen til andre som vurderer Riks-Tv.
Jeg oppfordrer alle andre som har saklige dårlige opplevelser med disse å gjøre det samme. Det er så mange aktører som tjener grovt på at forbrukerne ikke orker å stå i mot og stå opp for rettighetene sine, denne type svindel må snart ta slutt!
Worst customer service ever
Worst customer service ever. They don’t answer a call in at least one hour on hold. Instead they insist on using a worthless “chatbot”, every 30 seconds they recordig . So be prepared to heard a crappy recording 50-75 times before they feel like answering your cal, (if they bother answering ever, as 60-90 waits are “normal”.
Elendig kundeservice!
Aldri opplevd dårligere kundeservice av forskjellige ansatte med tittel "Leder kundeservice"... De svarer på mailene man sender etter 2-3 dager men gir dårlige standardsvar og velger å unnlate å svare på det man faktisk spør om...
Verste kundeservice jeg har vært borti
Verste kundeservice jeg har vært borti, helt umulig og få tak i dem, kan ringe i 3 timer uten svar. Burde vært nektet og drive.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.