Na aankoop in een winkel bleek mijn pot gebroken bij thuiskomst. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze wilden graag meer informatie, in mijn optiek om eventuele meerdere gebroken potjes e... Toon meer

Rituals gehackt. Rituals product gekocht via aanbieding van Rituals in mail via klantgegevens . deze gegevens zijn enkel en alleen bekend bij Rituals. Wat blijkt het bedrijf blijkt gehackt Rituals... Toon meer

Koop 4 actie producten met 25% korting. Blijkt na betalen dat voor 1 product de korting er niet af is. Mail gestuurd. Krijg bericht terug dat de kortingen voor max 3 producten zijn, staat in d... Toon meer

Kreeg een berichtje dat de refils in de actie waren met 20% korting en op een speciale avond nog eens extra 10%. Heb eerst geïnformeerd of de artikelen aanwezig waren voordat ik s avonds naar de winke... Toon meer

1. Cosmeticawinkel
  2. Cosmeticabranche

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rituals helps you transform everyday routines into more meaningful moments. By slowing down the pace of your busy life, we encourage you to find happiness in the smallest of things.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet ruilbaar

Zoals zoveel mensen, kreeg ik een kado doos van Rituals. Maar helaas van een geur die ik niet lekker vind. Meteen de winkel gebeld maar zonder bon mag je niets ruilen. Heel vaak is het een kado dat je krijgt, en ik ben nog opgevoed met het idee dat je geen bon vraagt als je een cadeau krijgt. Dat is erg onbeleefd. Rituals weet dat natuurlijk, en eist daarom een bon, dan kunnen veel klanten niets ruilen. Ook bij de klantenservice staat men je met een poeslief stemmetje te woord, maar een oplossing bieden ze absoluut niet, anders dan te zeggen dat je het pakket maar aan iemand anders moet geven… Sorry Rituals, echt waardeloos dit beleid! En ook totaal niet duurzaam want nu staat het pakket bij mij te verstoffen en ga ik het over een tijdje weggooien. In plaats van dat het door iemand anders gekocht kan worden die de geur wel lekker vindt! Ontevreden klant hier van een niet duurzaam bedrijf, al laten ze de klanten graag geloven dat dit wel zo is… Voor mij geen Rituals meer in ieder geval. Moeilijk doen als het niet hoeft.

3 juli 2025

Fout tijdens bestelproces, keurig hersteld

Tijdens online bestelproces is iets helemaal mis gegaan. Geen bestelnummer gekregen en ook geen pakket. Had slechts bankafschrift en code cadeaukaart. Via messenger gecommuniceerd. Snel reactie en er leek inderdaad iets misgegaan. Geld wordt teruggestort en weer tegoed op mijn cadeaukaart gezet. Tevreden klant😃

1 juli 2025

Slechte service

14 juni hadden mijn zus en ik een verwendag gepland staan. Een duo Full body massage, hoofdhuidmassage, voetmassage en een roodlicht cabine was de bedoeling. Worden we anderhalf uur van te voren afgebeld, er was een collega ziek. Kan gebeuren maar anderhalf uur van te voren afbellen?
Meteen een nieuwe afspraak voor vandaag (2 weken later) wordt ik gister weer afgebeld, weer een collega ziek (of dezelfde)
Het gesprek was uitsluitend Engelstalig.
Heel vervelend dat dit niet gewoon in Nederlands gebeurd ipv dat ik me moet aanpassen.
Eerste gelegenheid is pas 20 juli.
De eerste datum dat we de boeking deden was 17 mei dus zit er nu 2 maanden tussen.
We hebben nu voor de 3e een afspraak maar om op dit moment te zeggen we hebben er zin in dat helaas niet.
Eigenlijk is de lol eraf

27 juni 2025

Slechte service zoals klantenservice en winkel

Slechte service zoals klantenservice als winkel ,ik zie ook iemand die heeft de zelfde ervaring als ik ,namelijk nr op zoeken dit doen dat doen en geen bon word je niet verder geholpen!!!!!!
Was een x in Maastricht daar werd ik zo goed en lief geholpen als ik de dispenser bij had gehad deed ze niet moeilijk

22 mei 2025

Super medewerksters

Ik was vanmorgen bij Rituals in Volendam. Wat een vriendelijke en behulpzame medewerksters heb ik daar getroffen! Ik ga zéker terug naar dit filiaal in Volendam voor mijn volgende bestelling.

27 juni 2025

Rituals ziet een cadeaubon niet als product

Bestel je een giftbon van 50,- maar als member krijg je dan geen gift want een giftbon hebben ze uitgesloten. Heel erg bijzonder. Stuur je wen bericht naar klanten service. Hier behandelen ze je alsof je niks bent. Had dit niet verwacht van dit bedrijf.

23 juni 2025

RITUELS douche gel schuimt niet

Heb een aantal douche schuim gekocht voor een paar maanden terug. Koop er altijd een paar op voorraad. Nu heb ik er 1 die er als water uitspuit en niet schuimt. Met de klantenservice geappt en meerdere foto s barcodes gestuurd een heel gedoe en nu moet ik de aankoop bon hebben maar die heb ik niet en heb waarschijnlijk contant betaald en bewaar niet alle bonnen en nu kunnen ze niks doen..... Vindt dit z'n slechte service van jullie staat met grote letter Rituels op de bus maar dat is niet genoeg.
Echt een hele slechte service en als je dat zegt krijg je ook gewoon geen antwoord meer terug ook al zo raar.

16 juni 2025

Diep teleurgesteld in dit bedrijf.

Helaas is 1 ster nog te veel voor dit waardeloze bedrijf.
Zolang je maar koopt ,koopt, koopt is het goed. Van service of een beetje medemenselijkheid hebben ze nog nooit gehoord.
Toen ik het nog kon betalen was ik goed genoeg, nu ik het tijdelijk niet breed heb sturen ze wel een mail dat er een verjaardagscadeau klaarligt in de winkel maar als je dat wil ophalen blijkt dat er eerst iets GEKOCHT moet worden. Weinig tot geen compassie en nog nooit gehoord van (tijdelijke)verzorgingsarmoede.Ze zouden zich moeten schamen

21 juni 2025

Phishing

De klantgegevens zijn gehacked bij Rituals waardoor ik dacht een bestelling te plaatsen maar in werkelijkheid werd op de achtergrond door Eassistanthub meer geld van mijn creditcard afgeschreven. En dan krijg je geen reactie van Rituals en geen waarschuwing!

14 juni 2025

Go Chadé en Jodie =)

Ik heb per ongeluk zelf het verkeerde adres ingevuld bij mijn bestelling en om deze reden, contact opgenomen met de klantenservice. Chadé en Jodie hebben me goed geholpen! Er werd binnen no-time een vervangende cadeaukaart gemaakt (omdat ik de mijne had weggegooid) én een kortingscode om extra verzendkosten te voorkomen. Thanks!

16 juni 2025

Ik had een order geplaatst nav een…

Ik had een order geplaatst nav een actie met een gratis tas. Toen ik aan het shoppen was kreeg ik een voorstel om een product te kiezen. Ik selecteerde een product , maar bleek dat je dan de gratis tas niet meer kan selecteren. Mandjes aangepast naar een lager bedrag en tas geselecteerd.
Daarna afgerekend en na ontvangst niet de tas ontvangen maar het cadeau wat eerder geselecteerd was.
Eerste bericht van klantenservice is dat er geen oplossing komt.
Net gereageerd om toch iets te regelen anders gaat de zending terug en hef ik mijn account op.

9 juni 2025

Kwaliteit geurstokjes verminderd door refills?

Laat het duidelijk zijn, ik ben sinds het bestaan van Rituals al fan van het merk. Ik vind ik het ook een pre dat dit een Nederlands merk is die kwaliteit levert met haar producten.
Maar wat is er sinds enige tijd aan de hand met de kwaliteit van de "geurstokjes"? Deze is merkbaar achteruitgegaan. De geur verdwijnt wel erg snel, verspreidt zich kort en blijft zeker niet meer hangen, zodat je je afvraagt: zit er nog vloeistof in de fles? Moet hierbij wel vermelden, dat ik al tijden de zogenaamde refills gebruik. Maar dit zou geen verschil moeten maken in vergelijk met het origineel. Dit zou natuurlijk ook niet mogen!
Heeft iemand anders deze ervaring ook?
Het moge bekend zijn, dat in deze tijd, door bedrijven ook veelal wordt beknibbeld op bijvoorbeeld hoeveelheid en kwaliteit, maar dat men wel de volle prijs hanteert, dat je je toch dingen kunt afvragen. Juist omdat bovenstaande zo duidelijk merkbaar is, althans voor mij.
Ik heb nu onlangs, ook voor het uitproberen, een ander merk geurstokjes gekocht.
Zelfde prijsstelling, Marie Stella Maris N°12, en dit is een product dat gewoon goed werkt. Prima kwaliteit, zo veel merkbaar beter in werking.
Is het een incident wat Rituals betreft, of is het de opkomst van nonchalance binnen een inmiddels gerenomeerd bedrijf?

5 juni 2025

Heb zojuist luchtverfrisser voor in de…

Heb zojuist luchtverfrisser voor in de auto waar ze bij rituals 1 soort van verkopen maar met meerdere geuren. Nou is dat lipje kapot van de houder. De klantenservice doet zo moeilijk over dat lipje barcodes foto's aankoopkosten ga maar zo door wat een service. 1 soort luchtverfrisser voor in de auto een lipje hebben ze hem.lis ja of nee ze doen net of ze niet weten waar je het over hebt

4 juni 2025

Simpele inpak instructie niet opgevolgd

Enorme winstmarges, maar capabel personeel aannemen, ho maar.
Als verjaardagscadeau geurstokjes besteld plus een luchtverfrisser voor in de auto voor mezelf.
Fors bijbetaald voor een geprint kaartje en een cadeauzakje.
Nog gemaild dat enkel de geurstokjes in cadeaupapier moeten.
Wat krijg ik vandaag geleverd? De luchtverfrisser voor mezelf in cadeaupapier en het verjaardagscadeau waar ik over 4 uur moet zijn oningepakt.
Nu kan ik alsnog naar de winkel voor cadeaupapier.

Bedankt voor niets Rituals

4 juni 2025

Bestelling gedaan op de limited box en…

Bestelling gedaan op de limited box en 1 van de producten wordt gewoon kapot geleverd als oplossing kan ik een waardebon krijgen van 20 euro maar ik kan die box niet terug sturen om een nieuwe te krijgen en ik kan ook geen nieuw product krijgen van de limited lijn als trouwe rituals klant sta ik versteld

31 mei 2025

Product niet ontvangen

Product niet ontvangen, heb meerdere Producten besteld en betaald. Heb gebeld met rituals maar de medewerker die was erg bod en niet klantvriendelijk. Blijkbaar is het normaal dat er spullen die betaald zijn niet worden verstuurd. Ik heb gevraagd ter compensatie een klein proef monster te ontvangen voor het ongemak. Antwoord van de dame was, dan kunnen we wel naar iedereen een kadootje geven dus daar beginnen we niet aan. Ik vind het rond uit een slecht excuus. En een vervelende ervaring.

30 mei 2025