Na aankoop in een winkel bleek mijn pot gebroken bij thuiskomst. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze wilden graag meer informatie, in mijn optiek om eventuele meerdere gebroken potjes e... Toon meer

Rituals gehackt. Rituals product gekocht via aanbieding van Rituals in mail via klantgegevens . deze gegevens zijn enkel en alleen bekend bij Rituals. Wat blijkt het bedrijf blijkt gehackt Rituals... Toon meer

Koop 4 actie producten met 25% korting. Blijkt na betalen dat voor 1 product de korting er niet af is. Mail gestuurd. Krijg bericht terug dat de kortingen voor max 3 producten zijn, staat in d... Toon meer

Kreeg een berichtje dat de refils in de actie waren met 20% korting en op een speciale avond nog eens extra 10%. Heb eerst geïnformeerd of de artikelen aanwezig waren voordat ik s avonds naar de winke... Toon meer

1. Cosmeticawinkel
  2. Cosmeticabranche

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rituals helps you transform everyday routines into more meaningful moments. By slowing down the pace of your busy life, we encourage you to find happiness in the smallest of things.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

House of Rituals Amsterdam Spa &…

House of Rituals Amsterdam Spa & Facials. Producten en team in de spa zijn super maar communicatie en bereikbaarheid om afspraak te maken, verzetten is dramatisch. Telefoon Spa wordt niet beantwoord, helpdesk is voor de stores… heel erg jammer. Boeken van afspraak loopt via externe partij wat ook niet functioneert.. jammer.

7 augustus 2025

Perfume Genie 3.0 - teleurstellend.

Vandaag is mijn Perfume Genie 3.0 bezorgd.
Mooi design leuk om in de kamer neer te zetten.

De teleurstelling kwam toen bleek dat deze alleen te gebruiken is met de adopter in het stopcontact.

Niet leuk ergens neerzetten- nee alleen in de buurt van de wand want daar zit een WCD. Zo jammer een apparaat van € 132,90 en dan alleen maar op stroom.
Wél een mooie App om alles in te stellen.
Het apparaat zelf is niet zonder stroom te gebruiken Maar WEL met een losse powerbank van mezelf Behoorlijk teleurgesteld :(
Voor dit bedrag had Rituals dit ook kunnen bedenken 😠

6 augustus 2025

personeel aanwezig maar niet beschikbaar.

zondagmiddag waren we rond 16:00 in de winkel van Rituals Apeldoorn. we waren op dat moment de enige klanten. er waren 4 personeelsleden die het erg gezellig met elkaar hadden. eentje liep vlak langs ons heen en nam geen moeite ons te groeten. ook kwam het niet in hun op om te vragen of ze ons ergens mee konden helpen. ze stonden met z'n vieren gezellig te kletsen bij de kassa en bekommerden zich niet om de klanten. misschien is dit het beleid van Rituals? misschien zijn het allen maar kassamedewerkers.
Dit is al de derde keer dat we deze ervaring met Rituals hebben gehad.
we zijn maar zonder iets te kopen weer weggegaan.

3 augustus 2025

Super slecht service…

Omdat ze bij mijn vorige bestelling mijn verjaardags - en het cadeau wat bij de hoogte van mijn bestelling paste vergeten waren kreeg ik een giftcard van 25,00. Nu bij mijn volgende bestelling geprobeerd die te verzilveren. Dat lukt dus niet. Gebeld met de klantenservice, Hij is voor klanten maar service krijg je niet. Het enige wat ze kon zeggen doe de bestelling dan maar via de app. Dat lukt dus ook niet je kan je bestelling in de winkelmand plaatsen maar bij het afrekenen wordt korting niet toegepast. Weer gebeld. Grote zucht bij uitleg van mijn kant. Dan moest ik het via de computer doen. Uitgelegd dat ik dat al geprobeerd had en dat dus ook niet ging en dat ze even met mij mee moest kijken. Nou dat ging echt niet gebeuren. Ik moest het maar weer opnieuw doen en iemand vragen mij te helpen. Dus geen Rituals meer voor mij

4 augustus 2025

Klantenservice zonder service

Een bestelling geplaatst met gebruik van giftcard. Na plaatsing van online bestelling zijn er opeens 2 producten verwijderd, het ledengeschenk en betaal ik plots verzendkosten. De klantenservice gebeld en te horen gekregen dat zij niks kunnen betekenen. Ze kunnen geen bestelling annuleren of wijzigen. Ik moet volgens mevrouw het pakket aan de deur maar weigeren zodat het wordt geretourneerd en ik mijn geld terug krijg. Ontzettend omslachtig allemaal en voor de pakketbezorger ook een gedoe die voor niks mijn kant op komt rijden.

4 augustus 2025

Nieuwe zwarte douchefoan erg duur in gebruik.

Ik heb rituals zwart gekocht voor de vakantie. Normaal is het altijd erg goed en lekker. Nu was de ervaring heel slecht. De eerste bus was na 4x normaal gebruik al leeg. Geen foam maar er spoot heel hard zeep uit. Wat een afknapper, dan de 2e bus idem dito. Ik zal door product niet meer kopen. Klantenservice vond het normaal. Ik helaas niet! En het is zeker niet goedkoop.

29 juli 2025

Rituals, Pffffff..

Pffffff... het is 23 juli, drie-en-een-halve maand na mijn vertrek bij Rituals, en eindelijk heb ik ook de laatste 200 euro aan salaris binnen over maart en de eerste week van april (toen ik bij Rituals vertrok na mijn baan te hebben opgezegd). In de genoemde 6 weken in maart en april zijn er door Rituals maar liefst 6 fouten in de berekening van mijn salaris gemaakt. En alle 6 de fouten vielen in mijn nadeel uit! Voor 3 dagen had ik helemaal geen salaris gekregen, en extra gewerkte uren en studie-uren waren ook niet betaald.

Gelukkig had ik tijdig screenshots gemaakt van mijn rooster en kon ik het bewijs aanleveren, want op de dag dat ik uit dienst ging werd mijn toegang tot het online roostersysteem geblokkeerd. Ik had gelukkig ook de vragen om extra uren te werken per app bevestigd, dus die kon ik ook aantonen. Een eitje zou je zeggen om dat gecorrigeerd te krijgen.

Evengoed ben ik drie-en-een-halve maand bezig geweest om mijn gelijk te halen bij de tergend trage HR-afdeling van Rituals. Maaaaaar, het was allemaal de moeite waard, anders was me honderden euro's oor de neus geboord.

Dus, lieve ex-collega's die nog bij Rituals werken; Hou je gewerkte uren goed bij, tel ze na, zorg dat ze allemaal goed verwerkt worden, maak screenshots, en check vervolgens of al je uurtjes ook daadwerkelijk uitbetaald worden. Leer je loonstrookje lezen of vraag daar hulp bij. Ja, ik weet het, het zijn niet de leukste klusjes, maar het kan je heel wat geld opleveren. Denk daar maar aan!

En wie zin heeft om als invalkracht bij Rituals aan de slag te gaan; het is goed om te weten dat de salarisbetaling als invalkracht bij Rituals 'niet ideaal' is: de gewerkte uren over een maand worden pas aan het einde van de volgende maand betaald. Onder normale omstandigheden krijg je je salaris aan het einde van de maand waarin je gewerkt hebt. Maar goed, ik heb destijds die betaling een maand later maar geaccepteerd omdat ik graag bij Rituals wilde werken. Maar daar ben ik inmiddels ook wel genezen, ik ben blij dat ik er weg ben.

De Rituals-wereld lijkt heel mooi; een fraaie winkel met mooie glimlachende jonge vrouwen en mannen, kopje thee voor de klanten. Maar zoals het spreekwoord zegt: 'Het is niet alles goud dat blinkt'. De Rituals-producten zijn mooi verpakt en je wordt gemakkelijk meegenomen in een mooie Rituals-droomwereld. En de kwaliteit? Als je het mij vraagt haalt het niet bij de presentatie. Voor de helft en minder koop je elders dezelfde kwaliteit.

De reden dat ik weggegaan ben bij Rituals was de rottige werksfeer waar ik als werknemer in terecht kwam. Ja, ik had hele lieve en fijne collega's, maar ook collega's die om de een of andere reden de pik op me hadden, me het ene na het andere kloteklusje lieten doen en zo goed konden roddelen dat ze direct aan kunnen schuiven bij gerenommeerde roddelprogramma's. En niet alleen ik ben snel weer vertrokken, want het verloop is groot bij Rituals. Van mijn tientallen collega's werkte de meeste er nog maar kort. Slechts een enkeling die er langer dan een jaar werkte.

Goed, drie-en-een-halve maand na mij laatste werkdag is mijn salaris dan eindelijk helemaal betaald. Ik trek een flesje wijn open. Proost. Exit Rituals.

23 juli 2025

RITUALS LISSE

Ik gebruik intussen al jaren Rituals Badfoam Hammam. Nu heb ik in het afgelopen jaar 2x vervelende ervaringen gehad met Rituals LISSE? Ik kwam in de winkel voor mijn Hammam badschuim, helaas hadden zij deze niet en mij werd verteld dat Hammam uit de collectie was gehaald ?! Echter in het filiaal in HAARLEM werd dat tegengesproken en kon ik mijn artikel gewoon kopen.
2 maanden geleden heb ik opnieuw mijn Hammam product gekocht, maar het leek wel of de foam al was verdund ? Ik heb navraag gedaan vandaag daarover, er werd mij een ongeloofwaardig verhaal verteld, zelf merkte ik op dat er misschien een houdbaarheid datum is. En ja hoor thuis ontdekte ik dat het product goed was tot juni 2025 .
Rituals Lisse krijgt van mij een dikke NO GO
Ik blijf het product gebruiken maar ga niet meer naar Lisse

22 juli 2025

Helaas zeer slechte service

Helaas zeer slechte service. Misleidende informatie. Surprise box besteld. Op de afdeling staan 6 producten die er in zitten. In de informatie staat 5 producten en in werkelijkheid krijg je er 4!! Hoe misleidend. Na contact opgenomen wordt het gezegd dat dit inderdaad klopt, maar dat de totaal waarde wel gelijk is. Zet dit dan in je beschrijving dan kun je daar rekening mee houden. Dit is wel heel makkelijk een excuses bedenken en zeg het maar of de waarde inderdaad gelijk is....

18 juli 2025

Slechte service

Op donderdag 17 juli ll. om 16u10 gingen mijn echtgenote en ikzelf naar de Rituals winkel op de Meir in Antwerpen. Onze bedoeling was om er een refill Savage Garden Private Collection te kopen. Bij het binnenkomen in de winkel zagen we 6 medewerkers. Eén dame achter de kassa die druk bezig was met het bedienen van een klante. Een jongeman achter de kassa die met enkele gebaren probeerde de aandacht te trekken van vier "dartele" dames-medewerkers. Deze vonden het belangrijker om met elkaar hun duidelijk frivole verhaaltjes te delen die erg grappig moeten geweest zijn aan hun reacties te merken. Klanten en aanwezigen werden compleet genegeerd en dat leek de dames het minste van hun zorgen en hadden enkel oog voor elkaar. Bij mijn echtgenote en mezelf kwam de stoom uit onze oren en we zijn, zonder iets dan wel met veel frustraties, de winkel buiten gegaan om er NOOIT meer terug te keren.
Beste Rituals-management : we weten niet of uw medewerkers tegenwoordig nog opgeleid worden met verkoopscursussen. Mocht dit niet het geval zijn dan menen wij dat u dit ernstig moet overwegen. Wij zijn grote fan van het product dat u op de markt brengt en we zijn daarom al jaren klant. Het zou erg jammer zijn als Rituals zowel klanten als marktaandeel zou verliezen door het onprofessioneel gedrag van haar medewerkers. Het gedrag van bovengenoemde medewerkers getuigt van het gebrek aan respect voor klanten maar ook voor de andere collega's die WEL hun best deden voor de zaak.

17 juli 2025

Zeer slechte klantenservice.

Zeer slechte klantenservice.
Mijn diffuser maakt veel herrie,gebelt met de klantenservice.
Moet ik de app verwijderen en het apparaat opnieuw verbinden en hele procedure is het,wat ik eigenlijk niet wil doen maar er werd mij verzekerd dat het goed kwam.
Nou niet dus apparaat kan geen verbinding meer maken en de klantenservice reageerd niet meer.
Nu dus een duur apparaat wat niet meer werkt.

12 juli 2025

Naar aanleiding van mijn ervaring met…

Naar aanleiding van mijn ervaring met Rituals Leidse Rijn deze review, afgelopen dinsdag koop ik voor ruim €200,- aan Rituals artikelen, zegt de dame achter de toonbank u krijgt een leuk presentje erbij, ik vraag aan haar vanaf hoeveel, zegt zij vanaf €50,-.......
Ik zeg oké, dan koop ik het in 3en, want dan heb ik 3x een presentje, maar nee dat ging niet. De volgende morgen krijg ik een standaard mail van de Rituals waarin staat dat je per aankoop van €50,- een presentje krijgt. Ik terug naar Leidse Rijn, daar kreeg ik nul op rekest, belt u maar met de klantenservice..........
Ik gebeld met de klantenservice, krijg ik een 1 of andere toverheks aan de lijn die de verbinding verbreekt, ik terug gebeld en het hele verhaal uitgelegd aan Sabrina die mij geweldig heeft geholpen en mij gelijk gaf, normaal ga ik altijd naar de Rituals in de Nachtegaalstraat in Utrecht, daar kon ik dankzij Sabrina en de dames van de Nachtegaalstraat nog 2 presentjes ophalen.

Vestiging Leidse Rijn kom ik noooooooit meer, wat een vervelende draken zeg, of ze de presentjes zelf moeten betalen. En het gaat me serieus niet zo zeer om de presentjes, maar om het PRINCIPE.

Sabrina en dames van de Nachtegaalstraat zeer veel dank voor jullie klantgerichte aanpak, daar kunnen enkele andere toverheksen nog heel wat van leren.

Eind goed, al goed.

P.s: die 3 sterren is eigenlijk beetje vertekend, in eerst instantie vond ik het 25 sterren onder 0, en uiteindelijk is het 25 sterren boven 0 geworden

Mvg. Stephan H.

9 juli 2025

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! Je wordt niet serieus genomen en zelfs als je zelf met een oplossing komt wordt er gezegd dat ze het niet op kunnen lossen. Ze WILLEN niks oplossen. Ik ga er nooit meer iets kopen. Ook echt veel te duur. Je koopt gebakken lucht. En als je een klacht hebt prikken ze de ballon door en heb je niks meer.

3 juli 2025

Vandaag bezoek gebracht bij Rituals…

Vandaag bezoek gebracht bij Rituals Apeldoorn.
Wat een onbeschoft personeel. Staan er 4 dames bijelkaar niks te doen, vraag je om hulp achterin de winkel zeggen ze dood leuk kom maar hier naar toe want wij komen niet bij u……
Hier komen we dus NOOIT meer

9 juli 2025

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice! Ga je met de diffuser terug naar de winkel omdat hij veel herrie maakt, word je weggestuurd omdat je de klantenservice maar moet bellen. Die gebeld en gemaild, moest ik foto's en een filmpje maken. Na dat gedaan te hebben krijg ik een mail terug dat ze vermoeden dat het aan de fan ligt en of ik hem open wil maken en de fan wil schoonmaken. Ik ben geen technische dienst ik ga hem niet openmaken! Zit ik dan met een dure diffuser die ik af en toe maar kort aan durf te zetten. Dit had ik nooit verwacht van een rituals winkel!

2 juni 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Door dat de een nieuw systeem hebben ingevoerd. Zijn meerdere mensen hun levels kwijt.
Wij waren jaren level 3 en nu in 1 keer zijn we level 1 en zijn alle aankopen die we hebben gedaan kwijt uit het systeem. Contact opgenomen. Maar ze doen er niks aan

5 juli 2025

Na beschadiging keurig geholpen

Nadat mijn bestelling beschadigd was geraakt tijdens transport, heb ik gebeld met het hoofdkantoor en Anne heeft mijn super geholpen, heel netje 10% korting terwijl het hun schuld helemaal niet is. En door een eigen fout zelfde bestelling opnieuw via de app gedaan en had ik mijn code cadeaukaart niet goed ingevoerd weer gebeld en wederom keurig geholpen door Anouk. Zeer tevreden klant😃

4 juli 2025

Rituals Zoetermeer is top

Vandaag was ik in de Rituals Zoetermeer. Bij binnenkomst kregen ik rn mijn zoon gelijk een kopje thee aangeboden van een aardige, nette dame. Toen ik niet kon vinden wat ik zocht ( niet op voorraad in de winkel) heeft ze het voor me besteld. Het wordt gratis thuisbezorgd. Helemaal blij mee. Hier ga ik vaker heen.

3 juli 2025