Zie nu dat de 60 jarige een vaccinatie krijgen tegen gordelroos en de oudere moeten maar pijn lijden of zelf betalen Dit vind ik leeftijds discriminatie En klasse verschil wordt weer erger door... Toon meer

2,3

Slecht

Vaccinatie gordelroos ouder dan 60 is pijnlijden

Dit vind ik leeftijds discriminatie
En klasse verschil wordt weer erger door mensen met geld en de minder bedeelde
Schande dat de tweedeling weer groter wordt
Kan nu niet meer infeite op kleinkinderen passen want die krijgen nog de pokken en dat is het zelfde virus
Wat een beleid is dit
Growt will van S

12 februari 2026

Veel leugens en big farma lobby.

Veel leugens en big farma lobby.
Mark Rutte dubbelspraak/pathologische leugenaar, bevrijd Arno van Kessel.
Jaap van Dissel,Marjolein Koopmans,Erst Kuiper en de hele groep coalitie de zwijgers/medeplichtigen.RIVM iedereen is gezien,gehoord mijn oordeel staat vast.
Event 201,Graphene oxide,slangengif,turbo kankers,hartfalen,herseninfacten,auto immuum ziekte,longcovid(vaccinatie schades),weermanipulatie(geo engineering)nano fijnstof,zelf assemblerende technologie,oorlog hitsers,5G en Wifi,politie/militairen/AIVD doen mee.
Kom maar....

13 augustus 2025

het RIVM zijn regelrechte oplichters

het RIVM zijn regelrechte oplichters, verspreiden dus zelf keihard leugens, hebben weet ik niet hoeveel mensen keihard gedwongen mee te doen aan experimentele doden prikken en meegedaan met apartheid en gaan gewoon weer door met prikken. Ze willen totaal geen onderzoek doen naar de oversterfte.. het ligt aan alles behalve de prik. En het interesseert ze totaal niet want prik schade wordt afgedaan als onzin of je bent gek. Stelletje narcisten.

13 augustus 2024

Ik sluit me aan bij Ton de…

Ik sluit me aan bij Ton de Winter.Vorige week n uitnodiging gekregen voor n booster.Afspraak gemaakt en vanmorgen in de warmte naar Emmen gefietst.Kom ik daar: U krijgt m niet want U heeft er al 4 gehad.Ja, maar de bescherming loopt toch terug(zeker als je boven de 60 bent) en ik kreeg n uitnodiging.
Tsja, er gaat weleens iets mis hè.
Waardeloze prutsers bij t rivm.Dat bleek al bij t begin vd corona crisis.Totaal geen idee waar ze mee bezig zijn.Het lijkt de regey wel.

19 juli 2022

Het is een grote puinhoop bij het RIVM.

Het is een grote puinhoop bij het RIVM.
Ik kreeg per brief een uitnodiging voor een coronaprik. Heb afspraak gemaakt. Kom ik op de priklocatie kreeg ik de prik niet omdat ik er al 4 heb gehad. En op de priklocatie was het ook nog hartstikke druk. Ik heb ook nog 30 minuten moeten wachten.

16 juli 2022

Heb ze gebeld ivm medische QR code

Heb ze gebeld ivm medische QR code
Ze weten niet wat dat is het bestaat niet volgens het RIVM de vrouw die ik aan de tel kreeg kon mij alleen vertellen hoeveel telefoontjes ze die dag heeft gehad 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

25 januari 2022

De communicatie bij het RIVM is zeer…

De communicatie bij het RIVM is zeer slecht, zo geven 3 collega's de regels voor de boosterprik terwijl deze blijkbaar volledig niet kloppen, als je dan een 4e collega krijgt en je dit probeert uit te leggen werd er door desbetreffende collega gevraagd of ik ruzie zocht...... nee ik probeer duidelijkheid te krijgen, de desbetreffende vrouw liet mij ook geheel niet uitspreken en heb uiteindelijk maar neergelegd met de woorden dat ik haar nu toch echt onbeschoft vond worden. De communicatie bij het RIVM kan overduidelijk een heel stuk verbeterd worden, ook online waar niet de juiste informatie te vinden is.

5 januari 2022

Boosterprik 60+ voor 1 januari een lachertje

Overeenkomstig de oproep van Hugo de Jonge mijn afspraak voor Boosterprik 3 januari 2022 niet actief verzet. Ik zou immers automatisch bericht krijgen om afspraak voor booster naar voren te halen, zodat ik nog voor 1 januari zou zijn geprikt….. Noppes nada riënte niks gehoord van GGD. Massa’s 60- zijn mij al voorgegaan… wat een bende deze regering!

29 december 2021

wanneer komen de boosterprikken ook…

wanneer komen de boosterprikken ook eens naar kleinere steden alles gaat eerst maar naar de grote steden en de rest kan stikken schiet eens op met die prikken door jullie schuld zijn er zoveel corona besmettingen

8 december 2021

Wat een belachelijke persconferentie

Wat een belachelijke persconferentie
Hoe wil je zwart werken in de hand gaan helpen?
Het rivm moet eens bijhouden hoeveel contant geld er nu opgenomen word in vergelijking met
De afgelopen maanden en die cijfers eens naar buiten brengen
Belachelijk echt te belachelijk voor woorden..

12 november 2021

Wel geent nog steeds gern QR, bedankt mensen !

Geachte medewerker(ster),

Ik wil een artikel plaatsen over het afgeven van een QR code van de vaccinatie tegen corona.

Ik heb in maart de eerste en in mei de tweede vaccinatie gehad met de Astra Zenica.
Volgens de gegevens van de huisarts zijn op 2 juni de gegevens doorgegeven aan het RIVM.
Ik kijk op mijn corona app en daar staat dat ik de eerste vaccinatie heb gehad op 16 juli.
Gelijk daarover gebeld en krijg de mededeling dat eraan wordt gewerkt.
Maand later hetzelfde. Daarna weer hetzelfde.
Maatregelen, in september, worden aangekondigd door de minister dat alleen toegang krijgen met app verplicht word.
Ik weer gebeld en krijg de mededeling dat ik gebeld wordt met een mailtje voor het activeren van de code.
Geen telefoontje gehad en ook geen mailtje.
Weer gebeld en krijg dezelfde mededeling en weer niks.
Daarna weer gebeld en krijg de positieve mededeling dat de code donder- of vrijdag in orde zou zijn.
Maar weer niks.
Dat alles is nu 5 maanden aan de gang.
Ondertussen ook contact gehad met het RIVM maar zij verwezen mij door naar de huisarts.
Conclusie: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Gevolgen: weekendje weg gepland voor de maatgelen is niet doorgegaan.
Verjaardag uit eten met de kinderen en kleinkinderen kan niet doorgaan.
Wat is het toch mooi dat alles gedigitaliseerd is maar niks meer persoonlijk.

Met vriendelijke groet
Martin de Jong

24 oktober 2021

Niet bereikbaar!!

Niet bereikbaar!!! Onzorgvuldig omgaan met vaccinatie invoer gegevens! Niet capabel om de juiste info in te vullen!!
Hugo de Jonge zorg dat de Abb werkt ipv sprookjes te vertellen.
Jullie zijn niet bereikbaar en kunnen gegevens niet juist verwerken. Absurd dat dit mogelijk is deze onkundige afwikkelingen. Shame on you!!
Dus conclusie : laaiend om deze ondeskundigheid!!!

20 juli 2021

Een tien voor afschuiven

Een tien voor afschuiven. Ik sta ondanks gegeven toestemming niet in MijnRIVM. Via de GGD dit geprobeerd te herstellen (ondanks dat ik bewijs heb dat ik het vanaf het begin al goed heb gedaan) en mailtjes van het GGD Zuidholland Zuid dat ze het RIVM hebben verzocht mijn gegevens in Mijn RIVM te zetten.
Krijg ik van het RIVM na een klacht met voorstaande tekst een noreply-reactie dat ik bij de GGD moet zijn... makkelijk geld binnen harken voor dit instituut die haar ICT zaken duidelijk niet op orde heeft...

22 juni 2021

KOOP GEEN GELE BOEKJE ZE ZIJN OPLICHTERS

Beste mensen kopen GEEN gele boekje! Kost 8 euro en heeft geen wettelijk waard...!!😡😡
Gisteren besteld, gisterenavond op NOS JOURNAAL gehoord dat deze boekje heeft geen waard, dus betekent niets, straks komt Europese Corona paspoort dan kopen!
Deze is één oplichterij van RIVM en GGD Voor stukje papier(voor hun kost geen 1 euro) die geen waarde heeft 8 euro betalen ze zijn oplichters!
Eigenlijk moet deze gratis zijn!

Ik belde hun 15 min in wacht, om het annuleren maar het kan niet telefonisch!!!😡😡

4 juni 2021

ik ben 68 jaar heb COPD gold 4 ,ook heb…

ik ben 68 jaar heb COPD gold 4 ,ook heb ik hartfalen en longkanker en dan val ik volgens het rivm niet onder de risico groep want ik ben GEEN 70 jaar en ook GEEN 65 jaar dus mag ik verrekken , het is in nederland een zooitje dankzij het rivm en de jonge&rutte.

20 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?