Det ser kanskje kunstig bra ut med kun 5-stjerners anmeldelser.. men dette er faktisk en barber som er verdt å prøve. Jeg har prøvd ut et par tre barbere i Lillestrøm nå og må si dette er den beste je... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjempe flink, og svært trivelig frisør. Jeg ble kjempefornøyd,og kan trygt anbefale denne frisøren. Han er nå vår nye familie frisør. Rent og pent lokale og ordnede forhold. Mvh jan w
Bedrijf heeft geantwoord
Samme Saks frisør er lokale frisør salongen for Herre, Dame og barn, etablert i Lillestrøm. Samme Saks skal være best på service, priser og beliggenhet. Samme Saks satser på frisører som har kunstneriske evner til å klippe hår, imøte kommende, Klipper nøye, snille og ærlige. Atmosfæren i salongen skal altid være fint for både gjester og frisører. Vårt fokus på hygiene settes alltid høyest på lyste. Med vårt fokus på smittevern og dine forholdsregler er vi sammen med på å begrense smitten i samfunnet. Det skal være trygt å klippe seg hos oss i Samme saks
Stillverksveien 16, 2004, Lillestrøm, Noorwegen
Veldig hyggelig å klippe seg hos SammeSaks og jeg blir alltid fornøyd med klippen.
Min faste frisør på Lillestrøm. Flink, hyggelig og artig å snakke med.
Hyggelig og profesjonell! Svært fornøy med klipp og besøk.
Ganske sikker på at det her er den beste frisøren i ikke bare Lillestrøm, men i resten av Norge. Mer koselig og dyktig fyr skal du lete lenge etter. 11/10 hårklipp.
Dette er den beste frisøren jeg har klippet meg hos! Utrolig dyktig frisør som jeg merker brenner for yrket sitt, er både effektiv og talentfull, og forsto håret mitt. Jeg kan virkelig anbefale denne frisørsalongen! Håret mitt har aldri vært så vakkert som nå! 🤩
Veldig ærlig og hyggelig frisør, får alltid perfekt klipp.

God service 🤩
Flink og hyggelig frisør.
Effektiv, men nøye.

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
Samme sax frisør var en bra opplevelse. Frisøren kunne sine saker og var veldig hyggelig. Kommer gjerne tilbake neste gang jeg skal klippe meg. Anbefales 😊👍

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
I am very satisfied with the services provided by SAMME SAKS. Excellent hairdressers and also very welcoming. Highly recommend

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
Samme saks er det alle trenger, det blir perfekt hver gang, setter meg ned uten å fortelle hva han trenger fordi han allerede vet hva han skal gjøre som bare betyr at han bryr seg om kundene sine. Han kommuniserer gjennom hele timen, ler og smiler. Tusen takk for en perfekt frisør og onkel

100% beste frisør!!
Så hyggelig å være der, effektivt til en rimelig pris. Meget bra klipp og gode tips til styling.

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
Rettet opp en feilklipp fra annen frisør, og reddet dagen til tenåringen. Topp service

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
Ble tatt imot med en stor misforståelse i starten. Frisøren var hyggelig nok til å forsette spurte om jeg kunne få den naturlige hårfargen (brunt) før hun begynte å farge. Klarte ikke å få den naturlige fargen ente opp med svart hår med rødskjær i seg.

Antwoord van SAMME SAKS FRISØR
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.