Slechte webshop ervaring die ik ooit gehad heb. Ergens bij de verzending is iets mis gegaan waarbij UPS aangeeft dat Samsung bestelling nooit heeft laten ophalen. Order van 14 juni nooit ontvangen,... Toon meer
De klantenservice zou bereikbaar moeten zijn via Whatsapp. De chatbot gaf aan dat er snel een medewerker zou reageren. Heb uren zitten wachten. Niemand die heeft gereageerd. Dus ik blijf zitten met... Toon meer
Altijd wel tevreden over producten van samsung, maar laatst door een fout van personeel helaas onterechte onkosten gemaakt. Op 28 april heb ik hier een bericht over gestuurd, helaas geen reactie ontva... Toon meer
Waardeloze service. Ze reageren niet via whatsapp en facebook, nergens op. Ik heb nog nooit zulk prutswerk meegemaakt. Ze hebben moeite om een Samsung programma op een Samsung tablet te laten draaie... Toon meer
SAMSUNG har det seneste indenfor elektronik som mobiltelefoner, tv, laptops, mp3 afspillere, digitalkameraer, monitors og hvidevarer. Support 70 70 19 70
Verenigd Koninkrijk
- www.samsung.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
14 jaar loyaliteit (S Advance tot S26 Ultra) eindigt bij een administratieve muur
Al sinds 2012 ben ik loyaal aan Samsung. Van de Galaxy S Advance naar de S4, S7 Edge, S10+ 1TB, S23 Ultra 1TB, en onlangs de S26 Ultra 1TB, Tab S4,Tab S11. De Gear S3, Galaxy Watch, Watch 5 Pro, Watch 6 Classic en de Watch Ultra. Ook mijn witgoed en TV zijn van Samsung. Duizenden euro's aan Samsung artikelen.
Nu wordt een cashback van €200 op de Watch Ultra geweigerd vanwege een administratieve regel (gekocht via de officiële ING-partnersite). Het resultaat? Ik ben als trouwe klant DUURDER uit dan een willekeurige voorbijganger, en mijn ING-punten zijn waardeloos.
De klantenservice op WhatsApp toont alleen 'begrip' maar biedt geen oplossing. Zelfs mijn post op de Samsung Community wordt zonder opgaaf van reden verwijderd. Na 14 jaar is de waardering voor een ambassadeur blijkbaar nul. Ik verwacht een handmatige compensatie voor dit bedrag.
slecht ontwerp
Sinds een paar maanden een combi inbouw oven in gebruik. Niet echt tevreden. Display is niet verlicht en kun je in het schemer niet gebruiken. Ook is er geen rooster aanwezig wat je kunt gebruiken zonder bakplaat.
Mijn betrokkenheid bij Samsung via het…
Mijn betrokkenheid bij Samsung via het Financial Support for Partners (Supply Chain)-programma begon veelbelovend, maar werd later zeer frustrerend en zorgwekkend. In het begin leek alles goed gestructureerd en betrouwbaar, wat aansloot bij de wereldwijde reputatie van het bedrijf en mij vertrouwen gaf om te investeren. De eerste interacties verliepen soepel, de communicatie was professioneel en alles wees op een degelijk beheerd platform. Na verloop van tijd veranderde de situatie echter aanzienlijk. Hoewel de investering op papier positieve resultaten liet zien, ondervond ik voortdurend problemen bij het opnemen van mijn winst. De communicatie werd geleidelijk inconsistent, reacties kwamen laat, waren onduidelijk of bleven volledig uit, en ondanks meerdere pogingen kreeg ik geen oplossing. Dit gebrek aan verantwoordelijkheid was teleurstellend voor een merk van dit kaliber. Tegelijkertijd weerspiegelde het gebruik van hun producten een vergelijkbaar gebrek aan controle voor de gebruiker. Voor een bedrijf als Samsung is dat behoorlijk extreem. Ze dwingen updates af op hun tv’s, waarbij alleen akkoord gaan mogelijk is en er geen optie bestaat om te weigeren, met voortdurende meldingen over “belangrijke updates” en “betere gepersonaliseerde selectie”, wat vragen oproept over transparantie en autonomie. De combinatie van beperkte controle over producten en het niet kunnen opnemen van mijn geld leidde tot een ernstig verlies van vertrouwen. Nadat alle directe communicatiekanalen zonder resultaat waren uitgeput, zag ik mij uiteindelijk genoodzaakt externe hulp in te schakelen via ℝ𝕖𝕥𝗿𝗮𝘅t, die mij hielp mijn geld terug te krijgen, hoewel het proces stressvol en tijdrovend was. Hoewel Samsung een wereldwijd bekend merk blijft, is dit een duidelijke waarschuwing dat reputatie alleen niet voldoende is; controleer altijd de opnameprocedures, zorg voor betrouwbare ondersteuning en wees voorzichtig bij elk financieel platform, aangezien het behouden van controle over je geld en beslissingen essentieel is.
Nieuw nr , geen respons.
Je verliest je gsm.
Koopt nieuwe met nieuw nummer.
Denk je dat te kunnen veranderen in de app! Bv. Healt ! Nee dus!
Ze blijven code sturen op oude gsm nr,
Wat er niet meer is .
Dus geen in-log meer.
Totaal nergens geen respons op mail of tel.
Wat kun je hier nou nog mee.
Bestanden overzetten met een S36 is een crime.
Sinds een maand heb ik de nieuwe Samsung Galaxy S36 Ultra waar ik regelmatig foto's en video's mee maak.
De foto's en video's zet ik met een usb-kabel over naar mijn laptop. Met mijn vorige telefoon, een OnePlus, ging het overzetten altijd probleemloos. Met mijn S36 breekt het oversturen van de foto's en video's telkens af omdat de verbinding steeds wegvalt.
Telefoon van samsung
Telefoon van samsung, al 20 jaar. Nu is er 1 binnen 2 weken kapot maar de klant helpen ho maar. Ik mag val en stoot schade betalen in plaats van netjes binnen de garantie te werken! En maar naar elkaar wijzen dynafix, samsung en vodafone.
Voor service en klantvriendelijkheid een -1
Wat een drama!
Helemaal niet blij met de droger van de Samsung. De warmtewisselaar is gewoon onmogelijk goed schoon te maken. Het borsteltje dat bijgeleverd is zorgt er alleen maar voor dat het stof nog verder de machine in gedrukt wordt. De machine zeurt elke maand wel om zo'n schoonmaakbeurt. Wat een drama! Wil je een droger die makkelijk is in de onderhoud, neem dan GEEN droger van de Samsung.
Schandalige reparatiedienst
Ik had een stofzuiger 1.5j en tot dan alles OK. Daarna waren mijn connectoren afgebroken (Tussen de stofzuiger en zuigmond). Opgestuurd ter reparatie onder garantie aangezien de connectoren afgebroken waren door plastic moeheid. Krijg ik een reparatiekost van 223 euro (Connectoren en filter die blijkbaar vuil zou zijn), terwijl een nieuwe stofzuiger 411 euro kost... Coolblue verschillende malen gecontacteerd: deze melden dat de kosten correct zijn en dat Samsung dit heeft vastgesteld. Blijkbaar zou een verkeerd gebruik van de stofzuiger de oorzaak zijn van het afbreken van de connectoren. Terwijl de stofzuiger en zuigmond maar op 1 manier in elkaar gestoken kunnen worden. Alleszins: reparatie geannuleerd. Nu heb ik zelf mijn stofzuiger gemaakt voor €7.87 (nieuwe connectoren). De filter had me nog 20 euro extra gekost als ik deze ook vervangen had, maar dit was totaal niet nodig. Schandalig gewoon.
Nooit meer een Samsung !!!
Wasmachine online besteld bij Samsung! Na 4 jaar hels lawaai tijdens centrifugeren! KOOP NOOIT EEN WASMACHINE VAN SAMSUNG WANT JE KRIJGT GEGARANDEERD PROBLEMEN. SCHANDE.
De klantenservice van Samsung laat…
De klantenservice van Samsung laat serieus te wensen over. Om een onverklaarbare reden werd mijn Samsung account geblokkeerd bij het installeren van tweestapsverificatie op mijn nieuwe Samsung gsm. Ik probeerde hulp te krijgen van de klantendienst via Whatsapp op mijn laptop. Na de uitleg aan een robot te geven, kwam er op: "Een medewerker neemt direct het gesprek over." Na ZEVEN UREN wachten naast mijn computer had ik nog steeds geen medewerker die mij te woord stond. Ik heb het uiteindelijk gewoon opgegeven.
**Recensie
**Recensie: Samsung Flip 5**
De Samsung Flip 5 is een fijne en handige telefoon. Wat ik er vooral goed aan vind, is dat je hem kunt dichtklappen. Daardoor past hij makkelijk in je zak of tas en hou je veel ruimte over. Dat is echt handig als je hem meeneemt.
De telefoon werkt ook goed en ziet er mooi uit. Het open- en dichtklappen is leuk en anders dan bij normale telefoons.
Er is alleen ook een groot nadeel. De telefoon gaat namelijk snel kapot. Als je hem een paar keer laat vallen, kan hij al stuk gaan. Bij mij is hij in 8 maanden tijd zelfs 3 keer kapot gegaan. Dat vond ik echt heel jammer.
Kortom: de Samsung Flip 5 is handig en mooi, maar hij is wel kwetsbaar en gaat snel stuk.
Mijn Galaxy Z Fold 5 ging na 2 jaar en…
Mijn Galaxy Z Fold 5 ging na 2 jaar en 8 maanden kapot in de vouwlijn. Het binnenste scherm werd ineens zwart, zonder val of schade. Dit is een bekend probleem bij de hele Fold‑serie, maar Samsung weigert verantwoordelijkheid te nemen.
Een toestel van bijna €2.000 hoort niet zo snel te breken. Samsung schuift alles af op de klant en biedt geen redelijke oplossing. Slechte kwaliteit, slechte service. Dit was mijn laatste Samsung.
Al jaren platinum member bij Samsung
Al jaren platinum member bij Samsung. Recent een wasmachine en droger aangeschaft icm met een 10% kortingscode. Deze is goed toegepast in de winkelwagen en tijdens het afreken proces is deze miraculeus verdwenen. De reactie van Samsung is dat deze niet toegepast kon worden ondanks dat deze aan de voorwaarden voldoet en correct was toegepast in de winkelwagen. Ongelofelijk misleiding in de winkelwagen en een ongefundeerde reactie vanuit Samsung.
Geen respect voor levertermijnen
Ik heb recent de Samsung S26 Ultra aangekocht via de officiële Samsung webshop. De smartphone zelf werd tijdig en correct geleverd, waarvoor zeker een pluspunt.
Helaas loopt het minder goed met de toebehoren. Na mijn bestelling ontving ik een e-mail waarin stond dat deze uiterlijk op 18 maart geleverd zouden worden. Tot op vandaag heb ik echter nog niets ontvangen, en er is ook geen concrete leverdatum meegedeeld.
Wat dit extra frustrerend maakt, is dat bij het plaatsen van de bestelling alle accessoires als “op voorraad” werden weergegeven. Dit voelt voor mij als misleidende informatie, iets wat ik eerlijk gezegd niet verwacht van een merk en webshop met de reputatie van Samsung.
De telefoon zelf is top, maar de afhandeling rond de accessoires en de communicatie hierover laat helaas te wensen over. Hierdoor blijft mijn algemene ervaring onder de verwachtingen.
Kleine update, vandaag contacteerde ik de support van webshop terug om een status te hebben, en ze hadden het genereuse voorstel om mijn bestelling te annuleren (welke ik met 30% korting had gedaan) en in ruil zou ik dan 10% korting krijgen op de nieuwe bestelling. Alles is wel al betaald en men kon geen info geven hoelang/hoe terug betaling zou gebeuren. Het lijkt er dus op dat men bewust klanten zaken laat kopen op de webshop met een grote korting die "beschikbaar" zijn. Echter levering is een ander verhaal.
Levering is drama. Samsung Onbereikbaar
Vandaag zou Samsung worden geleverd via partner Dynalogic. Wacht al hele dag. Order is niet te traceren. Geen track link ontvangen. Samsung is onbereikbaar via alle kanalen.
Belabberde service
Belabberde service. Tot op heden (zonder overdrijven) 5x het probleem moeten uitleggen over de niet goed functionerende wasmachine (9000-serie). Het product is ondeugdelijk geleverd. In plaats van een vervangend product opsturen wordt er een monteur ingeschakeld. Waarbij ik opnieuw (6x) het probleem heb moeten uitleggen. Drie weken wachten voordat de monteur langskomt. Ik zit nog steeds met een wasmachine die niet goed werkt.
Wanneer ik de duurste wasmachine van een merk koop verwacht ik dat ik beter wordt geholpen bij een probleem.
Samsung smartwatch bij aanschaf telefoon
Bij aanschaf van mijn vrouw haar telefoon was een actie dat er een Samsung smartwatch gratis werd bijgeleverd. Na alle codes etc te hebben ingevuld kwam er geen reactie.
Ik heb getracht achter het Samsung klantenservice nummer te komen maar we komen niet verder dan een chatbot die ons wederom verteld dat we de codes op de site moeten invullen. Kortom drama
De telefoon A53-5g
De telefoon A53-5g
Daar is contact mee geweest met de technische dienst van samsung op 16-03-2026 dat hij niet meer oplaadde en in een loop terecht kwam daarna wou het toestel; helemaal niet meer laden, werd verteld dat het buiten garantie was dat wij het toestel konden opsturen naar 1 van de 6 servicepunten. Het heen brengen is niet echt een optie deze zitten alleen in het zuiden van Nederland dat doe je niet even van uit Friesland heen en weer rijden dan is de lak duurder dan de brief dan zal dit meer kosten dan een ander toestel aanschaffen.
Toen kregen wij de optie toestel opsturen en een reductiebon krijgen voor een geheel nieuw toestel bij samsung te halen tot heden hebben ze dat ook niet gestuurd, toen zijn we hier in Leeuwarden naar een goede telefoon reparatie service gaan zoeken die bood ons een onderzoek aan.
Kosten onderzoek €35,00 dat is gedaan resultaat slechte solderingen onder de processor hij kon alleen een noodoplossing bieden zo dat het tijdelijk kon werken en hij de bestanden over konden zetten wat €40,00 aan kosten meebracht dus totaal €75,00. Hierna hebben ook een tijdelijke toestel gekocht op marktplaats €80,00 wat een totale schadebedrag is ban €155,00 daar het hier wel degelijk om een fabricagefout vind ik dan ook dat samsung hier verantwoordelijk is en naar 4 jaar heb je hier geen bon meer van wat samsung wel verlangt ook deze bonnen vervagen tegenwoordig als je afprint met laserprinter bon dan kan je ook niet van de consument verwachten. Totale kosten €155,00
Hierbij stel ik samsung dan ook aansprakelijk voor de gemaakte kosten die niet nodig waren door dat het hier om een fabricagefout gaat.
Vandaag op 19-3-2026 de 2é maal contact met samsung gehad zeer onprofessioneel werd voor alles uit gemaakt 1é medewerker had dus verkeerde informatie geven omdat een ander deskundig bedrijf het had beoordeeld mag volgens hun alleen door samsung.
Daardoor willen ze niets doen ook weigerde de 2é medewerker ook haar naam te zeggen zo dat je niet kan herleiden wie je gesproken heeft om dat wij het uithanden wilde geven was dat een bedreiging. Hoogst merkwaardig.
Na een wasmachine te hebben gekocht…
Na een wasmachine te hebben gekocht meerdere keren telefonisch/mail/whats App contact gehad met de serviceafdeling . Deze afdeling functioneert zo slecht dat je blije aankoop verandert in een moedeloos gevoel .
Jammer en echt ontevreden over deze Samsung aankoop .
Cadeau bij Steelstofzuiger Jet75e, een dweilborstel nog steeds niet ontvangen. Nu 8 weken later!
Steelstofzuiger Jet75E gekocht op 22 januari bij Mediamarkt Alphen a/d Rijn. Cadeau hierbij een swiffer dweilborstel. Die aangevraagd bij Samsung. Maar 2 maanden later geen cadeau. Ondanks diverse verzoeken. Ook via Mediamarkt GEEN borstel.