SATS Norge Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Syklene på Sats treningssenter i Åsane er veldig klar for utskifting. Mange av syklene er utrolig dårlig å sykle på, da de rett og slett er utslitt. Det burde vært på deres prioriteringsliste å bytte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stort sette pene og moderne sentre, men sliter med at mitt nærmeste senter på Bislett har en feil med ventilasjonen som gjør det ulidelig varmt ved tredemøllene (26+ grader). Har klaget flere ga... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

88 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dusjene og badstuen på SATS Bekkestua…

Dusjene og badstuen på SATS Bekkestua lukter ikke dårlig hygiene.
De lukter død.

Ikke metaforisk død.
Ikke “litt klamt”.
Men den tunge, søtlige eimen av et lik som har ligget for lenge i et lukket rom. Som om noen døde her, ble glemt, og sakte har smeltet ned i rørsystemet.

Lukten sitter i veggene. I gulvet. I lungene.
Du kan skrubbe deg ren, men stanken følger etter deg som en dårlig samvittighet.

Dette er ikke et engangstilfelle.
Ikke en glipp.
Dette er forråtnelse over tid. Måneder. Kanskje lenger. Et sted hvor rengjøring har gitt opp og råten har vunnet.

Hvis Helsetilsynet hadde gått inn døra her, hadde de ikke trengt rapport.
De hadde kjent det med én gang.
Stengt stedet på dagen. Med hansker.

Et treningssenter skal få deg til å føle deg levende.
Dette stedet minner deg bare på hvordan det lukter når noe har vært dødt altfor lenge.

17 januari 2026

Hei!
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at du har opplevd en så kraftig og ubehagelig lukt i dusjene og badstuen på SATS Bekkestua. Slik skal det selvfølgelig ikke være. 💙
Vi har snakket med senterleder, og de kjenner seg ikke igjen i at lukten er så omfattende som du beskriver. Likevel tar vi alle slike tilbakemeldinger på største alvor. Det er allerede bestilt service på området og ny såpe for å sikre at alt blir grundig sjekket og at eventuelle årsaker blir utbedret. 🛠️
Renholdsrutinene er gjennomgått med teamet, og vi følger opp tett for å sikre at fasilitetene holder den standarden vi ønsker at medlemmene våre skal oppleve hver dag.
Takk igjen for at du sier ifra, slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre. Hvis du ønsker å utdype opplevelsen din ytterligere, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss direkte via resepsjonen eller kundeservice. 🙏💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig rask og proff kundeservice

Sønnen min meldte seg på etter januartilbud, men angret seg pga økonomi. Jeg kontaktet kundeservice v/Ingvil på en lørdag kveld, under 24 timer, på en søndag. etter hans henvendelse om han kunne bruke angreretten: Hun svarte personlig og ordnet det slik at han kunne kansellere. Veldig proff og rask service. Gjør at vi mer enn gjerne kommer tilbake. Takk, SATS. Sånn gjør man kundeservice! Takk Ingvil!

11 januari 2026

Antwoord van SATS Norge

Hei! 🙌 Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen, dette gjorde dagen vår! Vi er utrolig glade for å høre at Ingvild leverte rask, proff og vennlig service, og til og med på en søndag! 💯 Hun er virkelig en superstjerne hos oss, og vi skal sørge for at rosen din når frem til henne. ⭐
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, det betyr mye for oss og hjelper oss å fortsette å levere topp service. 💪 Takk for at du er en del av SATS-familien!

Styr unna

Kundeservicen på SATS Hoff er etter vår opplevelse langt under det man kan forvente. Vi ble møtt av to ansatte i resepsjonen som var spydige og frekke, og som tydelig manglet forståelse for hva det innebærer å jobbe med medlemmer og service.

Da lederen ble hentet, fortsatte samme holdning, noe som tyder på et større problem med kulturen på senteret. Med tanke på prisen man betaler for medlemskap i SATS, er dette rett og slett ikke godt nok.

Vi meldte oss begge ut etter denne opplevelsen og anbefaler andre å vurdere alternative treningssentre.

6 januari 2026

Hei 👋

Takk for at dere deler opplevelsen deres med oss 💙 Det er virkelig leit å høre at besøket på SATS Hoff ikke ble slik dere hadde håpet😔 Vårt mål er alltid å bidra til at medlemmene våre blir både sunnere og gladere, og da er det å skape gode medlemsopplevelser helt avgjørende 🤸‍♀️🌟

SATS Hoff er vanligvis kjent for god stemning og en hyggelig atmosfære, og nettopp derfor er det viktig for oss å forstå hva som har skjedd i deres tilfelle 🙏 Vi tar tilbakemeldingen deres på alvor og ønsker gjerne at dere tar kontakt med vår kundeservice, slik at vi kan høre mer om deres opplevelse. Dette vil hjelpe oss å avklare om det kan ha oppstått en misforståelse, eller om det er noe vi kan gjøre for å bedre vår service fremover

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin opplevelse i romjulen.bra…

Fin opplevelse i romjulen.bra kundeservice👍🏻

26 december 2025

Hei Josef,

Tusen takk for din fine tilbakemelding om opplevelsen din hos oss i romjulen! Vi setter stor pris på at du fremhever vår kundeservice. Det betyr mye for oss 💙

Godt nytt år!

Nordman Kostafani

Snakket med en veldig hyggelig og hjelpsom kar med navn, Nordman Kostafani. Han fikset medlemskap veldig kjapt og fikk en god latter på kjøpet. Anbefaler han på det sterkeste!

19 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😄💪
Så gøy å høre at du fikk rask og god hjelp, og til og med en god latter på kjøpet! Vi tar absolutt med oss rosen videre 🙌

Setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og ønsker deg masse gode økter videre hos oss! 😊

God samtale

Ble tatt i mot i chatten med forståelse. God håndtering og god opplysning om mine muligheter☺️

17 december 2025

Hei! 😊
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 💬 Så godt å høre at du ble møtt med forståelse i chatten, og at du opplevde både god håndtering og tydelig informasjon om mulighetene dine 🙌

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper du tar kontakt igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe med 💙

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har vært medlem hos Sats i 25 år, i dag sa jeg opp

Har vært medlem hos Sats i 25 år, men sa i dag opp medlemskapet. De har dessverre som selskap blitt for kapitalistiske, fjerner fordelene man har opparbeidet seg over mange år i tillegg til å øke medlemsavgiften kraftig. Man får etter mange år som medlemsstatus som Platinum medlem. Tidligere fikk man gode fordeler via kuponger her, men disse har gradvis blitt fjernet/blitt omtrent ubrukelige. Tidligere kunne jeg ha med min sønn på 13 på treninger, på en slik kupong. Denne muligheten fjernet de for 1 år siden. Nå når de satte nye vilkår, har de også satt opp at samme venn/person bare kan bruke 2 kuponger på et halvår. Dermed får heller ikke min sønn på 15 år prøvd ut treningstilbudet tilstrekkelig og man sitter igjen med ubrukte kuponger, som ikke kan brukes. Man får etter mange år lite igjen for fordelene som langvarig medlem. Sats sin behandling av de mest trofaste medlemmene har dessverre blitt stadig dårligere, de øker også nå medlemsprisen min med 15% i år, blir mer og mer opptatt av utbytte til eiere, i overkant kapitalistiske og blir stadig mindre fleksible. Tanken til Sats var nok at jeg skulle føle meg forpliktet til å melde inn sønnen i tillegg, så de kunne tjene 6-7000 ekstra på han. I stedet velger jeg nå å si opp mitt medlemskap, og vil oppfordre andre til også å være skeptiske til det Sats nå har blitt.

15 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Hei, og takk for at du deler en så ærlig og grundig tilbakemelding 💬

Det er virkelig leit å lese at du nå avslutter medlemskapet etter hele 25 år hos oss. Lang lojalitet betyr mye for oss ❤️, og vi forstår godt at endringer i både priser og fordeler kan oppleves frustrerende, særlig når man sitter igjen med følelsen av å få mindre igjen enn før.

Vi skjønner skuffelsen rundt justeringene i Platinum-fordeler og bruken av kuponger, spesielt når dette påvirker muligheten til å ta med familie på trening 👨‍👩‍👦. Endringer i vilkår gjøres for å sikre et mest mulig likt og bærekraftig tilbud over tid, men vi ser at dette ikke alltid oppleves rettferdig, spesielt for våre mest trofaste medlemmer.

At du opplever at fleksibiliteten har blitt mindre og prisøkningen større, tar vi på alvor. Slike tilbakemeldinger er viktige for oss når vi evaluerer hvordan vi kan bli bedre fremover 🔄

Vi respekterer valget ditt, selv om vi selvfølgelig skulle ønske at du ble værende. Tusen takk for alle årene som medlem hos oss, og for at du tok deg tid til å dele erfaringene dine 🙏

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er ikke noe kundevennlig å øke…

Det er ikke noe kundevennlig å øke medlemskapet med et så høy oppgang!
Det er ikke noe som skulle tilsi at det er investert noe på Skøyen siden åpningen, slik at det er nødvendig med en økning !
Det er svært mange som snakker om Evo !
Dere bør vurdere å gi bedre rabatter!
Jeg har vært medlem siden 1985 på Bekkestua !
Dere kan kanskje vurdere bedre rabatter !
Idar Isaksen

13 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Hei Idar, og takk for at du deler dette med oss.

Vi forstår veldig godt at en prisøkning kan oppleves frustrerende, spesielt når man har vært medlem så lenge som deg. Det setter vi stor pris på, og lojaliteten din betyr mye for oss 💙

Prisjusteringer gjøres som følge av generelle kostnadsøkninger og står beskrevet i vilkårene våre, men vi har samtidig full forståelse for at det kan føles lite kundevennlig dersom man ikke opplever tilsvarende forbedringer på sitt eget senter. Tilbakemeldingen din om Skøyen er derfor viktig, og noe vi tar med oss videre.

Når det gjelder rabatter og løsninger, kan det absolutt være lurt å ta en prat med kundeservice. De kan se konkret på medlemskapet ditt og hvilke muligheter som finnes.

Takk igjen for at du gir oss ærlige innspill, det er nettopp slike tilbakemeldinger som hjelper oss å bli bedre. 💬

Bad condition treadmills Sats Vestkanten

Bad experience with Sats Vestkanten: several treadmills in bad condition, almost dangerous as some buttons do not work (speed). Even if reported northing happens.

1 november 2025

Hi!
Thank you for taking the time to let us know, and we’re really sorry to hear about your experience at SATS Vestkanten.

Treadmills with faulty speed buttons are absolutely something we take seriously, and they should never feel unsafe to use. We’ve forwarded this directly to the local team so the equipment can be checked and fixed as quickly as possible.

Thank you again for flagging it, feedback like this helps us keep the centres safe and functioning as they should. 💙

Sats medlem i 25 år.

Sats medlem i 25 år.
Trener på et senter og bare tidlig. Bare i sal og ingen mini sats eller andre behov.
prisøkning i år 21 % - pris økning neste år 17 %
Lær av Sats hvordan man skal bevare kunder over tid, eller kanskje lær av noen andre

4 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Hei! Først og fremst: tusen takk for hele 25 år som medlem hos oss 🙏💙 Det betyr mye, og vi skjønner veldig godt at slike prisøkninger kan oppleves urimelige, spesielt når du bruker senteret på en helt konkret måte og ikke har behov for alt vi tilbyr.

Prisjusteringene handler om å harmonisere medlemskapene over tid, men vi forstår at prosentene du nevner både ser og føles høye. Det skal være trygt, forutsigbart og verdt prisen å være medlem hos oss, og her hører vi at vi ikke har truffet godt nok for deg.

Vi tar tilbakemeldingen videre, både om lojalitet, prissetting og hvordan vi kan gjøre det bedre for medlemmer som bruker senteret på en mer spesifikk måte.

Hvis du vil se på alternativer eller få en nærmere gjennomgang av medlemskapet ditt, hjelper vi deg gjerne videre i dialog 💬💙

Prisøkning på 17 % for lojale kunder

Fikk en prisøkning på 17 % nå. Har vært kunde av Sats i ca 15 år. Snakket med kundesenteret og de sier alle kunder som ligger mye lavere enn hva abo koster å melde seg inn i dag, skal opp til å betale det samme. Det forteller meg at det blir flere store økninger fremover.

Lojalitet er tydeligvis ikke viktig for Sats. De sier også at det går til oppussing, renhold og flere gruppetimer. Der jeg trener har vi ikke fått oppussing, renholdet gjøres av egne ansatte. Bruker heller ikke gruppetimene og betaler ikke ekstra for det. Ingen av argumentene til Sats holder mål.

Her har Sats mistet bakkekontakten med sine kunder, når lojalitet blir straffet på denne måten. Styr unna Sats og velg heller rimeligere alternativer. Sats er kun opptatt av profit og verdien på aksjen, ikke kunden.

8 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Hei! Takk for at du deler opplevelsen din med oss, vi skjønner godt at en prisøkning kan føles frustrerende, spesielt når du har vært medlem så lenge. 💙

Prisjusteringene våre handler om å sørge for at alle medlemskap ligger på et mer likt nivå over tid, slik at vi kan holde senterne trygge, rene og oppdaterte. Vi forstår at dette kan oppleves som lite gunstig for deg som har vært kunde i mange år, og det er absolutt ikke ment som en «straff» for lojalitet.

Når det gjelder oppussing, renhold og tilbudene på akkurat ditt senter, skal du selvsagt forvente at det du betaler for også merkes i hverdagen. Vi sender gjerne tilbakemeldingen videre slik at teamet lokalt får beskjed.

Takk igjen for at du sier ifra, slike tilbakemeldinger er viktige for oss. Hvis du ønsker å gå gjennom medlemskapet ditt mer i detalj for å finne en løsning som passer deg bedre, tar vi det gjerne i direkte kontakt. 💬

Impressed with customer service

I am very impressed with the customer service at SAT's. I'm often left unimpressed with customer service in general in Norway but any time I have any queries, or questions that require quick solutions, the SAT's team are very polite, efficient, provide you solutions and respond quickly.

I feel at my local gym (SATs Herbarium, Stavanger) - this feels the same way. Good and quick customer service and a lot of attention towards the members.

5 december 2025

Hi! 🌟
Thank you so much for taking the time to share this, it truly means a lot to us!

We’re incredibly happy to hear that you’ve had such positive experiences with our customer service, both online and at SATS Herbarium. Polite, efficient and solution-focused support is exactly what we aim to deliver, so it’s wonderful to know that this is what you’re experiencing in practice.

We’ll make sure to pass your feedback along to the team, it will absolutely make their day 💙
Thanks again for your kind words, and for being a member with us!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øker månedlige kostnader 100 kr. hvert år!

De øker mine månedlige kostnader 100 kr. hvert år! Veldig dårlig gjort. Nå har jeg bestemt å finne en annen treningssenter.

5 december 2025

Antwoord van SATS Norge

Takk for at du deler opplevelsen din 💛 Vi skjønner godt at prisøkninger kan føles frustrerende. De årlige justeringene kommer av prisreguleringer som står beskrevet i medlemsvilkårene våre, samt er der for at vi skal kunne opprettholde tilbudet vårt.

Vi setter stor pris på tiden du har trent hos oss, og skulle selvfølgelig ønske at du ville fortsette. Hvis du vil ta en prat om medlemskapet ditt eller se på alternative løsninger, er du alltid velkommen til å kontakte oss, vi hjelper gjerne 💬💙

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Tusen takk, Emil. Veldig høflig og veldig rask til å svare på spørsmålene mine!

28 november 2025

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for å høre at du trives på SATS! 💙Vi skal videreformidle til Emil at du er fornøyd!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ga meg svar på det jeg lurte på

Ga meg svar på det jeg lurte på, på kort tid😊

28 november 2025

Hei Seline 👋

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Finnes ikke noe bedre enn rask og god hjelp, og vi er glad for at vi klarte å levere 💪

Prøvde Chat med Sats

Prøvde Chat med Sats. Fikk rask og meget god hjelp av Kari. Terningkast 6.

24 november 2025

Antwoord van SATS Norge

Hei Trond, Tusen takk for din positive tilbakemelding! 💙 Det gleder oss at Kari kunne gi deg rask og god hjelp i chatten vår. Vi setter stor pris på at du gir oss 5 stjerner! 🥇

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og effektiv hjelp på mitt spørsmål👍

21 november 2025

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙌 Vi er superglade for å høre at du fikk rask og effektiv hjelp 👍 Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være, enkelt, smidig og med et smil! 😊
Ha en strålende dag videre, og velkommen tilbake når som helst! 💪✨

Rask hjelp og hjelpsom👍

17 november 2025

Antwoord van SATS Norge

Tusen takk for din positive tilbakemelding! 💪 Vi setter stor pris på at du opplevde rask og hjelpsom service hos oss. Det er nettopp dette vi streber etter. 🥇

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel og kommunikasjon fra kundeservice…

Enkel og god kommunikasjon fra kundeservice , kjappe svar og god service

14 november 2025

Antwoord van SATS Norge

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 💙 Det betyr mye å høre at vi leverer på det som er viktig for deg. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen når du trenger oss! 💪

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.