2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestelling geplaatst met een beloofde…

Bestelling geplaatst met een beloofde levertijd van 3–5 werkdagen. In werkelijkheid duurde het weken en bleek het om goedkope spullen uit China te gaan. Communicatie verliep moeizaam; ik kreeg standaardmails en pas na veel gedoe een (tijdelijke) track & trace.
Uiteindelijk wel ontvangen, maar de kwaliteit staat niet in verhouding tot de prijs. Pas na tussenkomst van Klarna is een beloofde 20% korting verwerkt.
Jammer, dit voelt misleidend. Had ik dit vooraf geweten, dan had ik hier niet besteld.

14 december 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Website ziet er gelikt en betrouwbaar uit, alsof de webshop in Nederland zit! Dit is dus NIET waar! Helaas nog nooit in dropshipping getrapt maar nu dus wel….
Belofte is dezelfde dag nog verstuurd via post NL.
Na 4 weken wachten eindelijk een track en trace uit CHINA! En dit is deel 1 van mijn bestelling…. De andere moet nog verzonden worden…. Duurt een eeuwigheid!
BESTEL HIER NIET! Ik raad het absoluut niet aan

8 januari 2026

Misleidende website

Bestelling #341319427 (27-11-2025) zou volgens hun site volgende dag verzonden worden,.Pakket nog steeds niet ontvangen. Wordt gewoon het bos ingestuurd bij navraag.
Het zou het bedrijf sieren als er correcte info op de website staat.

27 november 2025

SLECHTE ZAAK

Het bedrijf zit niet in Eindhoven maar in CHINA...!!!😱
En maar wachten wachten wachten op levering....
En maar hopen en hopen dat het geen prut-kwaliteit is🙏
Wat hun retourbeleid is ook dramatisch..!!!
NIET BESTELLEN bij deze winkel.
Geeft alleen maar stress.

8 november 2025

Scoopstore failliet. Tip: koop ook niet meer online.

Twee paar pantoffels gekocht als kerstgeschenk week voor Kerstmis in Scoop Store Gent. Expliciet gevraagd aan verkoopster om te mogen omruilen voor maatje groter of kleiner of voor iets anders. Geen probleem. Het ene paar was een maatje te klein, het andere wilden we inruilen voor iets anders uit de winkel. Vier keer aan de deur geweest. Telkens gesloten ondanks 'geopend' volgens website. Geen bericht op etalageraam of deur. Telefonisch niet bereikbaar. Dan vind ik online dat de winkel in A'pen definitief gesloten is en die in Eindhoven al langer. Ik stuur een mail die ze nog beantwoorden (!) waarin ze verwijzen naar corona en met het voorstel om de curator in te lichten. Pure afzetterij. Nog vlug zoveel mogelijk verkopen en al weten dat het boeltje failliet is. Nochtans kan nog steeds besteld worden via de website. Gaan de ontvangsten daarvan dan rechtstreeks naar de curator?

8 januari 2021
Toon reviews in alle talen. (8 reviews)