Helt topp å handle på nettstedet var først innom session i Kristiansand å fikk god hjelp samt service anbefales på det sterkeste. Eneste minus var at nett ordren ikke kunne samkjøres med å hente i Kr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hadde behov for nytt snowboardutstyr på kort tid, har ingen fysiske butikker i nærheten og så derfor til Session for hjelp. Ringte på mandag for avklaringer angående utstyr (brett, boots, og bindinger... Toon meer
Har handlet hos dem på flere forskjellige måter, har ikke hatt noe problemer verken det var i butikk, på nett eller plukk og hent. Hjalp en venn finne brett en gang og de var villig til å få fraktet b... Toon meer
Konkurransedyktige priser, god kompetanse, og hyggelig og bra veiledning fra ansatte. Har kjøpt både , skateboard, db sekk, og snowboard pakke der nylig, og valgte å handle hos Session fordi prisene... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Utvalget vårt er et resultat av kjærligheten til brett, og ønsket om å gi deg riktig utstyr, sko og klær vi selv kan stå inne for. Liker vi det ikke, selger vi det ikke. Funker det ikke, tar vi det ikke inn. Det er vårt løfte til deg, og din garanti for en god og trygg handel i Norges beste brettsjappe. SESSION - ETABLERT 1988
Session.no - Rask levering, Best utvalg, Lengst erfaring.
Geschreven door het bedrijf

- RASK LEVERING
- Vi på Session gjør alltid vårt aller beste for at du skal få pakken så fort som mulig. Bestiller du før kl. 15:00, blir pakken sendt samme dag. Pakken ankommer ditt postkontor etter 2-4 virkedager.
- TRYGG HANDEL
- Kontoen din belastes ikke før varen er gjort klar og sendt ut. Det gjør at du kan være trygg på at du får det du betaler for.
- FANTASTISK SERVICE
- Vår kundeservice består av dyktige medarbeidere som ønsker å gjøre handelen på Session til en god opplevelse. Ikke nøl med å kontakte oss om dersom du lurer på noe: Tlf.: 472 02 060 / webshop@session.no
- MOTTA VARENE FØR DU BETALER
- I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik; Få varen først, betal etterpå.
- 30-DAGERS ÅPENT KJØP
- Vi tilbyr alltid full returrett om du angrer på kjøpet ditt. Varene må returneres i originalemballasjen, og kan ikke være anvendt. Du vil få tilbakebetalt kjøpesummen innen 3 virkedager etter mottatt retur. (Gjelder ikke varer kjøpt på salg)
Contactgegevens
Kirkegaten 17, 4006, Stavanger, Noorwegen
- +47 472 02 060
- ordre@session.no
- www.session.no
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
rask levering
Jeg bestillte skoene i str 44.4
Jeg bestillte skoene i str. 44.5, når jeg åpnet esken for å prøve skoene ble det fort klart at noe var feil. Den ene av skoene var i riktig størrelse (44.5), men den andre skoen var str. 46. Derfor må jeg (selvfølgelig) returnere skoene.

Antwoord van session.no
Dyr frakt
Veldig dyr frakt ved sending fra butikk, burde vært mulig å få sendt kostnadsfritt mellom butikker.
Kundeservice i butikk vs online
Session har veldig god service i butikken sin. Noe av det beste jeg har opplevd. Men når du ikke har en Session i byen din så blir det verre. Det er sjansespill å kjøpe sko på nett, du kan aldri være sikker om de passer. Med snowboardboots så er dette mye verre. Og selv om jeg rådførte meg først, så passer altså ikke skoene. Da hadde det vært fint om Session hadde ett bedre system for retur og bytting. Hadde jeg ikke hatt konto på Klarna nå, så hadde jeg vært ganske stressa for returen siden alt står på meg. Så kjempebra butikk, men med mangelfull online kundeservice.
Rask levering
Av og til gode tilbud. Enkelt og raskt å handle og betale. Rask levering.
Helt topp å handle på nettstedet var…
Eneste minus var at nett ordren ikke kunne samkjøres med å hente i Kristiansand når det var to ting på orderen fra to forskjellige butikker
Svært rask leveranse
Svært rask leveranse, mottok varen allerede to dager etter bestilling.
Har ikke prøvd bindinger og sko i bakken ennå, men kvaliteten virker bra.
Raske og god kvalitet.
Raske og god kvalitet.
Det jeg bestilte ble sendt samme dag og jeg er fornøyd med det jeg fikk.
Rask og god service
Rask og god service! Bestilte etter jeg fikk hjelp i butikken. Helt topp!
Enkel og informativ nettside
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.