Nieuwe laptop gekocht, en toch maar RAM uitgebreid. Via "wmic memorychip list full" erachter gekomen welke nou precies uit de fabriek meegekomen is, opgezocht en kwam bij SiComputers uit, waar deze vo... Toon meer
Volledige nieuwe computer systeem besteld en laten assembleren maar die mannen hebben niks van kennis!!! CPU koeling niet goed aangesloten!! Fans verkeerd aangesloten!! Dus nu kan ik mijn Corsair 150i... Toon meer
Videokaart bij SiComputers besteld omdat hier de prijs het laagst was. Ik wilde de kaart graag afhalen, maar dit was niet mogelijk. Dit vind ik wel jammer, dit zou toch te faciliteren moeten zijn. Wel... Toon meer
Ik zocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig geheu... Toon meer
Over SiComputers
Dé shop voor jouw computer!
SiComputers is een bedrijf met hart voor haar klanten en voor de hard- en software. SiComputers is een online shop met een afhaalpunt. Bestellingen worden gedaan via onze website en we houden je van iedere stap op de hoogte.
🚀 We gaan voor succes!
🌠 We accepteren cryptobetalingen
📝 Vertrouwd door het Qshops certificaat
🍀 Top producten voor een eerlijke prijs
O.a. in ons assortiment:
Componenten Randapparatuur SoftwareContactgegevens
Hoogeveenenweg 161, 2913LV, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
- info@sicomputers.nl
- www.sicomputers.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goed, maar levertijden niet altijd betrouwbaar
Bedrijf is goed aanspreekbaar via WhatsApp. Mijn aankoop is in goede staat aangekomen. Enige punt van kritiek die ik heb, is dat de levertijden op de website enkel van toepassing zijn voor Nederland en niet voor België of andere landen.
Onbetrouwbare informatie op hun website…
Onbetrouwbare informatie op hun website , telefonisch word niet opgenomen, vragen via WhatsApp worden niet beantwoord zoals het moet , worden beantwoord met leugens! En waar je ze op leugens betrapt omzeilen ze hun antwoord! Eerste maal dat ik daar besteld heb en laatste maal! Mensen aub blijf hier van weg! Ik had een monitor besteld zaterdag 16 december en betaald , op website stond op voorraad , levertijd 1 werkdag. Maandagnamiddah 18 december stond er in mijn account wachten op onderdelen? Ik probeerde talloze keren te bellen, niemand neemt daar op ? Uiteindelijk WhatsApp berichten maar duurt ook 2 uur vooraleer antwoord...krijg ik een flauw excuus dat de levertijden op de website enkel geldig zijn voor Nederlandse adressen, Belgisch adres is 5 werkdagen levertijd terwijl ik 10 euro verzendingskosten betaal? Goed , woensdag 20 november nog steeds wachten op onderdelen? Hoe kunnen ze in Nederland leveren in 1 dag als het na 3 dagen nog niet in voorraad is ? Hun uitleg ? We wachten op levering van de distributeur? Terwijl ze het op voorraad hebben? Fragante leugens. Uiteindelijk na 7 dagen heb ik het toch gekregen. Product is in orde maar hun onjuiste gegevens op de website, de communicatie die vol leugens zit , heb ik meerdere review beginnen lezen, ik keek eerst enkel naar de trustpilot score van 3,9 wat ik goed vond ( begrijp niet waar die score vandaan komt ) want aub lees de reviews.... lange levertijden, onjuiste informaties , stroeve communicatie , ga maar door....voor mij nooit meer SIComputers. Hadden ze nu eerlijk geweest van in het begin , zowel op hun website als betere oprechte communicatie dan kregen ze een 5 sterren...maar na het lezen van hun reviews durf ik daar nooit meer iets kopen. Als jullie toch nog willen kopen wees dan voorbereid dat de levertijd veel langer us dan aangegeven , ze leugens vertellen bij communicatie en als he u product ontvangen heeft...laat dan maar hopen dat je nooit beroep moet doen op garantie....dan zal je pas grotere problemen let hen ondervinden , lees maar de review van anderen...om achterover te vallen.
Scherpe prijs voor CPU
Scherpe prijs voor CPU. Vragen werden direct beantwoord tijdens kantooruren op WhatsApp. En zoals beloofd binnen 1 werkdag pakket thuis.
Fout op fout op fout.
1. artikel op voorraad aangeven die niet op voorraad blijkt te zijn zelfs na jullie bericht geving hierover was de status op de website nog niet bijgewerkt.
2.niet direct contact opnemen met mij voor snelle afhandeling dit terwijl mijn telefoon nummer vermeld staat.
3.order onnodig lang vasthouden waardoor snelle levering niet behaald kon worden.
4.Het niet aan kunnen aangeven wanneer artikel wel op voorraad is.
5. compensatie beloven op hele order en niet specificeren hoeveel dit is.
6.verdere communicatie over compensatie is nooit geweest heb geen mail ontvangen.
7.Foutief email adress in bestelling/account niet kunnen herstellen of corrigeren.(moet nog gebeuren)
8.Prive gegevens van andere klant lekken naar mij toe
9.Het opsturen van een Defect moederbord.
10.niet bereikbaar zijn op zaterdag en zondag
11.Niet telefoonisch met mij contact op kunnen nemen bij een groote klacht door "personeels tekort."
10.Het geen compensatie kunnen bieden op gemaakte kosten door het niet in een keer de order goed te hebben door foutieve vooraad statussen aan jullie kant.
11.Mij 30 euro kosten in rekening dreigen te brengen wanneer moederbord niet defect zou zijn. Voor een onderzoek die jullie zelf willen doen. Ik retourneer in dat geval de moederbord in hetzelfde staat als ik hem heb ontvangen. Als jullie wel of niet onderzoek willen doen is voor jullie om te besluiten en wil ik de kosten van niet hoeven draagen. Het was klantvriendelijker geweest als je in ieder geval de kosten benoemd had en aangegeven had om het mij alsnog een prettige ervaring te willen maken door de kosten daarvan ging compenseren in het geval van niet defect.
Ik heb hoe dan ook extra kosten hieraan ik moet de computer zaak betalen om de moederbord nogmaals te gaan testen terwijl ze deze al netjes in origineel staat ingepakt in doos overhandigd hebben. Ik moet er weer heen rijden en hun moeten dan weer een test opstelling maken om hem weer te testen.. stond dit duidelijker op jullie site vermeld had ik voor iemand anders gekozen waar dat soort kosten niet van sprake zijn. Ik bestel al heel lang computer onderdelen en dit heb ik nog nooit meegemaakt dat ik moet waken voor extra kosten in geval van een probleem.
12. Extra kosten in geval van een probleem
13. het niet gelijk kunnen bieden van een oplossing waardoor ik weer moet wachten. Vervangende onderdeel kan niet snel verstuurd worden of terugbetaling van het bedrag kan ook niet pas na dat artikel terug is. Resulterend in veel onnodige wachtijd voor de klant.
14.onduidelijke communicatie. Ik weet nog steeds niet of jullie de moederbord kunnen leveren. Ik heb maar besloten om hem zelf elders aan te gaan schafen.
15.Een lege excuses aanbieden zonder maar enige tegemoetkoming voor mijn lasten. Van sorry koop ik niks.
16. Het niet kunnen bieden van een persoonlijke aanpak. geen klacht is hetzelfde en denk dat er bij mij wel extreem veel is mis gegaan toch moet mijn klacht volgens "standaard procedure behandeld worden". Wil je daarmee suggereren dat dit bij sicomputers een heel normale gebeurtenis is en niet bijzonder? dus normaale gang van zaken? En dus ook een standard aanpak kan hebben zonder escalatie? Dat geeft mij als klant totaal niet veel vertrouwen in dat er door jullie voor mij jullie beste wordt gedaan om mijn tevredenheid te behalen. Je geeft aan alles eraan te doen wat heb je speciaal voor mij gedaan dan voor een zo goed mogelijke ervaring?
17.Het artikel kreeg ik zonder enige berichtgeving naar mij toe over het versturen hiervan en dat hij was binnengekomen. voor hetzelfde had ik elders een aangeschaft omdat jullie in eerste instantie naar mij gecommuniceerd hebben dat het artikel niet voorradig was en er ook geen zicht op was wanneer deze zou binnenkomen. Ik heb toen keuze gekregen voor creditering van het bedrag of een alternatief uitzoeken en wist op dat moment niet beter dat we een van deze twee opties gingen doen dus was zelf al onnodig aan het zoeken geweest naar wat voor mij de beste optie van de twee was terwijl dit niet had gehoeven is hier toch veel tijd heen gegaan van mijn kant in het uitzoeken.
18. De groote hoeveelheid tijd wat de communicatie naar jullie to mij kost voor ik "Goed" geholpen wordt.
Zoals ik zeg het stappeld maar op aan negatieve,onprettige/vervelende gebeurtenissen. Ik zou het wel heel fijn vinden als ik de bestelling alsnog kan afronden met een heel erg bedankt voor een goede en passende oplossing/oplossingen en goed geleverde services van Sicomputers ik blijf jullie alsnog de kans geven om dit te realiseren. Probleem is nog steeds niet opgelost gaat om bestelling van 27 november
Prima vlotte service
Prima vlotte service, zeker een aanrader om spullen te bestellen!
hele fijne service
hele fijne service. ik stelde veel vragen kreeg netjes antwoord. men heeft mijn pc netjes voor mij geassembleerd. binnen 5 dagen had ik alles binnen. de Nuc draait als een zonnetje.
na komen zoals het hoort geen poespas…
na komen zoals het hoort geen poespas gewoon leveren top dus
Ik heb het product ontvangen
Ik heb het product ontvangen zoals beloofd, en ook binnen de beloofde termijn. Alles is goed verlopen, dus ik heb geen ervaring met de klantenservice.
Alle onderdelen zijn snel geleverd...
Alle onderdelen zijn snel geleverd en het combineren van bestellingen ging foutloos.
Ook de prijzen waren voor bijna alle onderdelen de beste en anders niet veel duurder.
Top.
Goede klantenservice!
Perfecte levering en op tijd.
Perfecte levering en keurig de afgesproken levertijd. Doe al vele jaren zaken met SiComputers, tot volle tevredenheid.
Zeer klantvriendelijk en tegemoetkomend…
Zeer klantvriendelijk en tegemoetkomend !
De optie om met crypto te betalen is ook heel handig en werkt perfect.
De prijzen zijn zeker concurrerend en het aanbod is uitzonderlijk groot voor een nederlands it-bedrijf.
Vrijwel alles op computergebied is er te krijgen en vaak tegen een lagere prijs dan concurrenten zoals alternate of megekko.
Ik ben zeer blij met SI-computers en hoop ook dat ze hun bedrijfsstrategie nooit veranderen.
Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de website zelf.
Deze is best verouderd en zoeken op producten kan eigenlijk alleen maar via de zoekbalk. (tenzij je van eindeloos scrollen houd ;p )
Al met al niets te klagen.
ps: mocht iemand van SIcomp. dit lezen dan zou ik wel een poging willen wagen om de website te verbeteren. (zonder winkelwagen implementatie omdat dat teveel zou worden om diverse redenen die waarschijnlijk wel bij SI bekend zijn)
Prima .altijd vlot
Prima .altijd vlot, geen gedoe en prima prijs.
Jaren geleden voor het eerst onderdelen bij SI computers besteld. Sindsdien vaker besteld. Altijd goed geholpen, ook als een product een enkele keer niet is wat ik verwacht had.
Goede deals, snelle levering
Goede product, beste prijs, snelle levering.
2 netgear switches besteld
2 netgear switches besteld. Volgens de website direct leverbaar en dus de volgende dag in huis. Bestelmoment rond 13:00 uur dus ruimschoots de tijd. Echter toch pas de volgende dag afgestuurd waardoor het een dag extra koste. En dat is vervelend als je centrale switch is uitgevallen. Dus de volgende keer voldoen aan je belofte dan heb je wat mij betreft 5 sterren
Schappelijke prijs en snelle levering
Product snel bezorgd
Product snel bezorgd, redelijk verpakt. Geen ervaring met klantenservice.
49 inch scherm na amper 2 jaar alweer kapot
Medio maart 2021 hier een QLED 49 utra wide scherm gekocht. Sinds vandaag geeft dat ding net buiten de garantie strepen.
Sicomputers gebeld, heel lang 1e op de lijn en daarna herhaaldelijk telefonisch ineens niet bereikbaar.
Scherm van een kleine 1000 euro wat amper 2 jaar mee gaat. Heel slecht dus.
Bestelling: 400288884
slecht retour beleid
Product voor mij privé besteld maar een bedrijfsnaam ingevuld omdat het altijd mis gaat bij het afleveren van het product indien er geen bedrijfsnaam vermeld staat.
Binnen een week gebeld dat ik het pakket wil retourneren maar dat was niet mogelijk omdat ik volgens Sicomputers een zakelijke klant ben