Advies: Geen keuken aanschaffen bij Sieben
Advies: Geen keuken aanschaffen bij Sieben. Slechte, of beter geen, communicatie, levering incompleet en beschadigd, verkeerde apparatuur besteld, luisteren niet naar je, doen veel beloftes maar komen die bijna nooit na.
We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen, gezien we aanpassingen wilden laten doen aan de keuken, die eerder door Sieben was geleverd en gemonteerd.
Wij dachten dat we hierdoor sneller geholpen zouden zijn, maar dat bleek niet zo te zijn. Uiteindelijke doorlooptijd voor de aanpassingen: 7 maanden.
Wat hier fout gaat is dat er niet wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Of wel geluisterd, maar niet genoteerd. Daardoor wordt apparatuur besteld die niet naar wens is.
Verder wordt er niet of nauwelijks gecommuniceerd over de voortgang. Telkens moet je zelf navraag doen naar wat je kunt verwachten.
Daarnaast is het vooral kwalijk dat er continue beloftes worden gedaan, die nagenoeg nooit worden nagekomen. Vooral beloftes als: "Ik kom er op terug", "U hoort uiterlijk eind deze week iets van mij", "Ik ga het uitzoeken en kom er op terug", etc. Als je zoiets belooft, doe het dan ook, of doe de belofte niet.
Dus na lange tijd wordt eindelijk de keuken geleverd en gemonteerd, maar met beschadigde apparatuur, ontbrekende materialen en verkeerd uitgezaagd gat in het werkblad.
De geleverde oven voldeed niet aan de opgegeven wensen.
Van de monteur kregen we te horen dat er bij deze firma vaak iets fout gaat en dat ie nagenoeg nooit een keuken kan monteren zonder issues.
En ook daarna weer zelf overal achteraan lopen om het voor elkaar en geregeld te krijgen. Want pro-actief actie ondernemen, dat doen ze niet bij Sieben.
We hoorden van diverse anderen dat ook zij slechte ervaringen hebben met Sieben op het gebied van de geleverde of te leveren keuken.
Vooral lang wachten op de juiste onderdelen krijgen we vaak te horen. Zelfs mensen die na 5 jaar nog altijd niet alles compleet hebben.
Al met al zeer slechte, of beter gezegd geen, service.
Bedenk dus van tevoren goed of je met deze firma in zee wilt gaan. Voor de prijs die ze tellen zijn er meer dan genoeg alternatieven die waarschijnlijk betere service verlenen.