Ik heb een keuken volledig ingericht met inbouw Siemensapparaten, koelkast, diepvriezer, combioven, combistoomoven, espressomachine, kookplaat, dampkap, ... Duizenden euro's aan uitgegeven. Ik probee... Toon meer
Reparatie afspraak werd zomaar verzet zonder overleg naar de 20ste en ook op deze datum kwam niemand opdagen. Er zou een sms zijn verstuurd. Helemaal niks verstuurd hele dag thuis gewacht en nu al 2 w... Toon meer
Na een verbouwing van 2 maanden eindelijk ook onze nieuwe keuken geplaatst met een nieuwe koelkast van siemens. Deze bleek echter niet te koelen wegens een lek in de leiding van het koelingsgas. hers... Toon meer
Contact opgenomen i.v.m. aanschaf Marstek thuisbatterijen. Off-grid is er geen relatie in fase tussen de 2 aansluitingen. Normaal 120 graden. Wil graag weten of dit kwaad kan bij gebruik kookplaat d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Electrification, automation and digitalization require innovative solutions: Discover Siemens as a strong partner, technological pioneer and responsible employer.
Munich, Duitsland
- www.siemens.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mijn kookplaat past niet
Mijn kookplaat was stuk. Ik neem contact met Siemens of ze nog dezelfde kookplaat hebben. Nee, maar ze stellen een ander model voor. Om gerust te zijn laat ik leveren en plaatsen via Siemens. Want dezelfde kookplaat kan je kopen via internet voor meer dan 350€ goedkoper! Opdracht wordt uitgevoerd door een externe firma, Henrotte, waar ik heel tevreden over was. Maar de kookplaat is wel dezelfde afmeting maar het onderstel past niet in het werktablet. Ik neem contact met Siemens en als antwoord krijg ik : Jullie moeten een schrijnwerker contacteren, wij hebben een model voor u gekozen dat "BIJNA" hetzelfde is als jullie oud toestel." Momenteel staat onze kookplaat op 2 houten latten!
Vriezer defect binnen het jaar
Onze vriezer van nog geen jaar oud ging defect alles ontdooit. Via de fabrikant de Siemens gebeld voor een monteur. De vrouw aan de telefoon erg onvriendelijk, als ik dit en dat dan moet ik betalen enz. Monteur heeft de vriezer uiteindelijk gemaakt( nieuwe display) erg onsympathieke man zou liggen aan het stopcontact ga zo maar door. Stopcontact zit er al 20 jaar. Als je vriezer aandrukken ging deze aan en als deze uitviel bleef je brommen horen( dus was het niet de stroom) de monteur zat ons aan te kijken of wij logen. Totaal geen goed gevoel over. De man had er totaal geen zin in.
Siemens, BSH huishoudapparaten, beste Marc Asbeek Brusse en Liesbeth Pel: We kochten een nieuwe CM485AGB0 combi…
We kochten een nieuwe Siemens CM485AGB0 combi magnetron/oven. Om de 4 tot 6 maanden gaat er vervolgens een steuntje kapot. Telkens links achterin het apparaat hetzelfde steuntje. Bij een kapot steuntje kan er niets meer op het rekje gezet worden, want dan kantelt het rekje. En de combi is niet te gebruiken zonder het rekje. De service organisatie stuurt telkens een nieuw steuntje uit coulance (!!!!) U raadt het al, de garantie periode is voorbij. Nu na in totaal vijf keer eenzelfde kapotte steuntje, waarbij drie keer de verkeerde wordt opgestuurd, heb ik gevraagd om een structurele oplossing. Siemens geeft niet thuis na diverse mailwissels. Het is geen productfout maar is te wijten aan een gebruikersfout! Het rekje wordt volgens de service organisatie van Siemens in de magnetron te warm door een te hoog wattage en geeft de warmte door aan het steuntje (vooral links achter 🤔) waardoor dit kapot gaat. Dus als je teveel warmte gebruikt voor het product wat er in staat wordt de combi onbruikbaar. Dus je moet bij magnetron gebruik maar een laag wattage gebruiken en goed inschatten hoeveel warmte je product nodig heeft in de magnetron. Maar het is toch een 900 W magnetron? Tja… Het steuntje smelt trouwens niet, maar verpulvert naar poeder. “Het ligt niet aan het materiaal van het rekje of aan het steuntje”, zegt Siemens… ik constateer overigens dat het rekje veel heter wordt als er een product in de oven staat, dan als er iets in de magnetron staat. Soms gaat een product kapot. En dat kan, maar dan neem je je verantwoordelijkheid als producent. Siemens levert een slecht product (ook de oven werkt niet naar behoren: achterin wordt het veel warmer dan voorin) en neemt geen verantwoordelijkheid voor haar product. Wat een slechte service! O ja, en vervolgens wordt ik ook nog doorverwezen naar de verkoper alsof die er wat aan kan doen. In de tussentijd heeft Siemens wel het materiaal van het steuntje aangepast. Dit is op zijn minst opvallend te noemen als het niet aan het steuntje ligt. Als het niet aan het steuntje ligt dan ligt het aan het ontwerp van het apparaat. Het is waar wat men in de Marketing zegt: klanten gaan niet zelf weg, maar worden vaak weggejaagd. Siemens is hier heel goed in, of doet zaken met een zeer slechte service organisatie. We hebben een zeer slechte ervaring met Siemens!! Volgende keer dan misschien toch weer bij Miele kijken. Ik doe een vriendelijke oproep aan Marc Asbeek Brusse en Liesbeth Pel om te onderzoeken wat hier nu allemaal fout gaat.
Siemens heeft een zeer en zeer tot…
Siemens heeft een zeer en zeer tot aller slechts reparatie service die we ooit hebben mee gemaakt!!! Na 5weken wachten, wachten we nog steeds zeer en zeer slecht!!!
Zeer ontevreden over de service van Siemens 😡
Ik heb in februari een nieuwe Siemens-wasmachine gekocht, maar deze is al vier keer kapot gegaan. Ondanks drie bezoeken van de monteur blijft hetzelfde probleem terugkomen. Nu stopt het programma steeds, blokkeren de deuren, en het display werkt niet goed. Ik heb contact opgenomen om de machine te laten vervangen onder de garantie, maar in plaats daarvan willen ze wéér een monteur sturen. Dit is onacceptabel voor een nieuw apparaat. Zeer teleurgesteld in zowel het product als de klantenservice. 👎👎👎👎👎👎
Siemens wasmachine
Ik heb pas een siemens wasmachine me was is erg verkreukt en het goed plakt aan de trommel heb al 2jasjes weg kunnen gooien wat ik ook doet hoog of lang centrifuge het help niet heb altijd miele gehad nooit geen last gehad nooit meer miele er is geen beteren
Eind december Siemens koffie…
Eind december Siemens koffie espressomachine gekocht
Begin januari kwam er al rook uit
Gebeld ze komen het app halen voor reparatie … een nieuw apparaat wat zes weken oud is !!!
Stuur gewoon een nieuwe … ik wil geen gerepareerd apparaat !
Schandalig
Prima koffiezet apparaat
Al een tijd eigenaar van een EQ 6 plus s800. Heerlijke koffie en makkelijk in onderhoud. Kortom tevreden met deze aanschaf. Dit is wel de verwachting van de prijs die je ervoor betaalt.
Zeer slechte service Siemens
Zeer slechte service. Wij hebben sinds twee jaar een dure inductie kookplaat van Siemens met geïntegreerde afzuiging. Werkt goed en ziet er mooi uit. Een paar weken geleden knapt het glas ineens uit het niets. Siemens zegt heel simpel dat dit door externe omstandigheden komt en vergoed niets. We hebben niets op de plaat laten vallen, stonden gewoon te koken en pats…plaat gescheurd. Heel bijzonder hoe onverschillig Siemens hierop reageert. Er hadden wel ongelukken kunnen gebeuren, maar Het interesseert ze totaal niet. Glas valt niet onder de garantie en dat was het dan. Ze staan totaal niet open voor ons verhaal en geven geen enkele blijk van begrip. Ze kunnen wel een nieuwe glasplaat monteren. Kosten ruim 700 euro zonder enig tegemoetkoming of garantie dat dit niet nog eens gebeurd. Voor ons nooit meer een apparaat van Siemens!!
Ik heb in 2017 een inductie kookplaat…
Ik heb in 2017 een inductie kookplaat besteld. Ik had na 5 maanden al een foutmelding op 2 platen links. Ze deden het niet. Aangezien het E nr. ‘Ontbreekt’ zit in de zijkant en vastgekit is kan ik het niet vinden. Na 10 tallen mails en 5 jaar verder. Komen ze nog steeds niet!! Zeer slechte service !!
Nooit meer Siemens
Koel-vriescombinatie begint spontaan te roesten (nog geen 2 jaar oud en dus onder garantie)
Na interventie van de reparatiedienst die vaststelde dat het om een constructiefout ging is de zaak afgehandeld.
Van siemens niets meer gehoord sinds de interventie.
Voor een toestel van 3500 euro uit het topsegment had ik toch betere service verwacht.
Bellen naar het service center is zinloos aangezien er niemand reageert, je blijft eindeloos (na 2x 20 minuten wachten opgehangen) in de wachtrij staan.
Echt een waardeloos bedrijf
Echt echt echt waardeloos. Monteur komt tussen één en drie. halve dag vrij genomen. Ben om 16:00 uur gaan bellen omdat de monteur er nog steeds niet was en had er ook niks van gehoord. Wordt Gezegd dat monteur nog komt waarschijnlijk een uitgelopen afspraak. Bel om 17:30 uur nogmaals het zelfde verhaal. Ik vraag ook nog werkt deze monteur in de avond en deze manier zegt jawel. En ubegrijpt het al Niemand gezien en van niemand iets gehoord. Bel om 19:00 uur de service lijn weer hang 45 minuten in de wacht met een bandje dat ik zo geholpen wordt. Ik ga online kijken en blijken deze tot zes uur aanwezig te zijn. Echt een waardeloos waardeloos bedrijf
WAT EEN WAARDELOZE SERVICE?!?!?
WAT EEN WAARDELOZE SERVICE?!?!?! NUL RESPONS!!! BESCHAMEND TRIEST!! Koop je in één keer 11 apparaturen voor éxtra service (zgn boven de 5)
Maar ze laten je 'gewoon' STIKKEN?!?!?
Zelfs na 3 mails?!?!?!!!! Betreft in ons geval het inbouwkoffiezetapparaat
Geen geld terug bij onderdelen die geplaatst zijn geweest.
Ik heb een onderdeel van een kookplaat bij Siemens besteld kosten 165 euro, het blijkt dat het oude onderdeel niet defect is nadat ik het nieuwe onderdeel had geplaatst. Wilde het retourneren maar krijgt nul op recest. Omdat het onderdeel al gemonteerd is geweest en het elektronica betreft. Volgens art 7 van hun voorwaarden mag ik het uitproberen. Maar Siemens gaat niet accoord.
kapotte wasmachine
Anderhalf jaar geleden hebben wij een Siemens wasmachine gekocht. Na ongeveer een half jaar ontstond er een probleem bij centrifugeren. Dit probleem is verholpen. Na enkele weken opnieuw een probleem en moest er weer een onderdeel vervangen worden.
Nu een aantal maanden verder weer een kapot onderdeel. Opnieuw veel geluid bij centrifugeren. Ik heb geen vertrouwen meer in deze machine. Siemens wil echter weer een onderdeel vervangen en komt niet verder tegemoet. Medewerkers aan de telefoon beloven dat er altijd een passende oplossing komt. De praktijk is dus anders. Erg jammer! Voor ons geen Siemens meer!
Binnenruit van oven gesprongen
Binnenruit van onze oven is spontaan (bij voorverwarmen) gesprongen. Hoewel garantietermijn allang verlopen is, vinden wij dat een dergelijk gebrek nooit mag gebeuren. Het veroorzaakte een enorme ravage en we zijn ons rot geschrokken. Echter, vanuit Siemens is er geen enkele coulance. Zeer teleurstellend!
Siemens WM14N274NL
Siemens WM14N274NL - iQ300 - Wasautomaat
Wat een beest van een machine zeg! Ik wist niet wat ik meemaakte! Ik heb een Mechel die veel op bed ligt... Hoeslaken zo zwart als Piet... Evenals het dekbed (was ooit wit LOL) ... In de was ermee! Met 3:24 op "katoen" neemt deze machine er wel rustig de tijd voor... Maar het resultaat is schokkend te noemen! Dit kreeg zélfs mijn Zanussi Lion 1200 niet voor elkaar met Ariël Pods!
KNAL WIT! Echt hagelwit trok in mijn hoeslaken en dekbed uit het machien... Dit is een bovengemiddeld wasresultaat!! Ik weet niet wáár het aan ligt... Wasmiddel of machine of een combi van beide... Maar dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt...!
De machine is STIL!!! IN ALLES! Ook een pluspunt... Zwaar is ie ook! Deze gaat niet aan de wandel met een volle trommel!
499,- bij Bol... WOW!
Siemens koelkast niet doen!
Sinds anderhalf jaar heb ik een koel-vrieskast van Siemens. Binnen een jaar zijn er stukken van meerdere plastic onderdelen afgebroken. De klepjes van de twee kastjes in de deur waren na 1 maal uit elkaar halen al afgebroken. Het handvat van het kaaslaatje was binnen een half jaar er af en met het schoonmaken van de flessenbak in de deur brak de bevestigingsgleuf af, vorige week. Ik ben hier niet over te spreken. Ik raad niemand een Siemens Koelkast aan. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om plastic bakken te vervaardigen die 20 jaar mee gaan. Echt jammer van deze aankoop.
Siemens
Hi,
Ik heb reeds sinds ± 2 jaar een wasmachine en droogkast. De reviews die ik te lezen kreeg stemmen niet overeen met mijn ervaring. Zoals gezegd deze 2 apparaten hebben niet 1x gemankeerd, alles loopt van een leien dakje. De was is direct kastdroog er zijn ontzettend veel programma´s er is dus absoluut niets te klagen.
Alvast bedankt voor de Duitse degelijkheid.
Met hartelijke groeten, A.Z.