Vi har netop kølet en Maxima hos Siim, og har fået en fantastisk service af hhv. Niels og Jacob - De havde tålmodighed og vi gik alt igennem, så vi havde helt ro i maven da vi gik derfra. Vi vil til... Toon meer
Danmark flotteste udvalg af motorbåde. Siim.dk er en overskuelig og flot opbygget hjemmeside. Besøgte deres showroom i Them v/ silkeborg i weekenden. Tror de har Danmarks største udvalg af mot... Toon meer
Virkelig professionel, oprigtig og nærværende expertise fik vi gentagne gange af Peter Fris. Vi solgte vores gamle båd og købte i den forbindelse en Flipper DC 650, 200 hk Mercury. Ikke et enest... Toon meer
Endte tilfældigvis hos forhandleren på en travl søndag, masser af mennesker som kiggede på både og udstyr. Sælgerne var travlt optaget, - men alligevel formåede de, på elegantvis at servicere alle... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med mere end 40 års erfaring og et showroom på over 4.000 m2, er Siim Båd & Motor A/S en af Danmarks ældste og største motorbådsforhandlerer. Udover vores fantastiske showroom har vi også et stort værksted og flere vinteropbevaringshaller. Hos Siim Båd & Motor A/S kan du altid opleve et stort udvalg af nye og brugte både. Vi er dansk importør af bl.a. Nimbus, Aquador, Flipper, Bella, Chaparral og Maxima. Derudover kan vi fremvise Danamrks største udvalg af Quicksilver og Bayliner både. Drømmer du om en nyere brugt båd, så tøv ikke med at kontakte os, vi er specialister i at finde lige din brugte drømmebåd. Vores store Mercury værksted, sætter en ære i at servicerer din Mercury motor og vi passer hver vinter omkring 200 både efter vores kunders individuelle ønsker.
Knudlundvej 8, 8653, Them, Denemarken
- +4586101500
- siim@siim.dk
- www.siim.dk
Behandling og rådgivning i topklasse!
Som førstegangskøber kan man godt føle sig på dybt vand når man skal investere i en båd.
Hos Siim brugte vores sælger, Claes Jørgensen, timer sammen med os for at finde frem til den rette båd til netop vores behov og prisniveau. Det gav os en stor følelse af tryghed, og vi endte med at lave en rigtig god handel.
Men som førstegangskøbere var det ikke kun selve handlen der voldte os lidt besvær. Også da vi efterfølgende kom ud på vandet opstod der et par gange problemstillinger, vi som uerfarne ikke lige vidste hvordan vi skulle gribe an, og hver gang var der hjælp at hente hos vores sælger.
Service og rådgivning har hele vejen igennem været helt i top, og der er ingen tvivl om at vi ønsker at handle med dem/ham igen i fremtiden.
Super service/rådgivning!
Jeg har købt en Bella 703, den dejligste motor båd. Jeg er super tilfreds, ikke nok med båden sejler perfekt, og at jeg nu kan se, at jeg sammen med sælger valgte rigtigt. Vil jeg gerne udtrykke min tilfredshed omkring min bådhandel. Jeg har fået den bedste service/rådgivning, af en yderst kompetent, og i møde kommende sælger. Alle mine spørgsmål (også de dumme) er blevet besvaret. Jeg er blevet oplyst om finansering, forsikring, samt alt omkring båden, jeg kunne ikke ønske mere info. Jeg super tilfreds og vil anbefale alle Siim både.
Utroværdig sælger
Den 27/10 2014 besøgte jeg Siim Både - Blev, efter at jeg selv henvendte mig til en kontordame, ekspederet af en sælger (Claes Jørgensen) - jeg ville se en Bella 512 speedbåd, som han fremviste - båden faldt i min smag og det aftaltes at min MC skulle indgå i handelen - det aftaltes at min kone selvfølgelig lige skulle se båden inden vi købte den og at det skulle ske den efterfølgende week-end, - stor var min overraskelse derfor, da jeg om aftenen den 30/10 så at båden var fjernet fra Siim´s hjemmeside - jeg kontaktede sælgeren næste dag; men fik blot den besked at han slet ikke havde opfattet båden som reserveret og at den var solgt. Jeg havde bestemt troet at jeg havde reserveret båden, ellers havde sælger vel ikke sagt på gensyn da jeg forlod forretningen.
Men alt i alt en meget skuffende oplevelse - det var da godt at jeg lige var inde på hjemmesiden, ellers havde vi draget mod Silkeborg til ingen verdens nytte !!
Virker som om, at de egentligt ikke gider...
Kommer ind hos Siim og stiller mig ved skranken for at skulle betale en regning, men der sidder bare tre fjolser inde på kontoret og de kommer ikke frem og betjener - og jo, de har set at jeg er kommet ind. Ok, den ene sad og snakkede i telefon, så han var lovligt undskyldt, men de to andre gad ikke og lette røven og komme ud og betjene mig. De ville hellere sidde og snakke sammen.
Så nu får jeg udført reparationer og køber plejeprodukter et andet sted, hvor de godt gider at betjene kunderne når behovet er der.
Kan ikke anbefale Siim.
Masser af både i alle prisklasser
Danmark flotteste udvalg af motorbåde.
Siim.dk er en overskuelig og flot opbygget hjemmeside.
Besøgte deres showroom i Them v/ silkeborg i weekenden.
Tror de har Danmarks største udvalg af motorbåde, en sand fornøjelse for en motorbådentusiast som mig.
Fornemmer straks en god atmosfære samt kompetent betjening, når man kommer indenfor i deres store showroom. Skal opleves!
Hvis du er føstegangskøber eller som jeg, overvejer ny båd, er Siim.dk bestemt et besøg værd.
Lees meer over geverifieerde reviews.