Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning. De havde også lige hvad jeg søgte. Stort udval... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid en fornøjelse at komme i butikken, kundeservicen er helt i top og varerne lever op til mine forventninger . Tak fordi i altid er så hjælpsomme. 👍😊

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Deres hjemmeside sagde at produkterne var på lager, men efter at have lagt en bestilling viste det sig at dette ikke var tilfældet.
Det ville være rart hvis dette blev kommunikeret efter ordren var bekræftet.
Særdeles lang leveringstid..
Bestilte bananfluefælder da vi havde et kæmpe angreb, men fluerne var væk inden fælderne ankom..

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Bestiller en vare. Og efter to dage er der ikke afsendt noget. Skriver mail. For afvide min vare er i restordre. Hvilket IKKE var angivet,ved bestilling. Ringer så for at annullere min ordre. Det kan ikke vente. ( støvsuger) Bliver lovet det bliver ordnet. To dage senere er der stadigvæk ikke sket noget. Må ringe endnu engang. Og får oplyst at medarbejderen i kundeservice ikke har annulleret min ordre eller stoppet reservering af beløbet i banken. Jeg handler aldrig der igen. Kan ikke være rigtig man selv skal skrive/ ringe og få oplyst varen ikke er på lager. Og der kan gå 14 dage eller mere. Eneste lille plus er nr 2 medarbejder i kundeservice. Hun ordnede annullering af det hele samme dag.
Ons 2/3 bestiller jeg en række produkter og modtager ordrebekræftelse derpå!
Jeg forventer egentlig det bliver afsendt samme dag. Dette bliver ikke tilfældet. Jeg hører intet fra Sikkerheds giganten.
Man d. 7/3 ringer jeg til kundeservice og spørger til min ordre. Får nu at vide at der mangler 2 af produkterne men at de da godt kan sende alle de andre produkter som del lev. med det samme.
Tirsdag kommer der ingenting.
Onsdag d 9/3 rykker jeg igen kl. 12:00, Nu får jeg at vide på skrift at Danske fragtmænd forgæves har været på min adr. og kørt igen og at det er Danske fragtmænds fejl at mine ting ikke er lev.
Jeg ringer nu op...Jeg kan bevise at det har de ikke da min adr. er video overvåget....!
Får nu at vide at det ikke er danske fragtmænds fejl som de ellers skrev på mail. Nu skyldes det at der ikke var skrevet hus nr. på fragtsedlen.
Jeg tænker mit.... Min fragtmand ringer altid før han kommer hvilket nok også var tilfældet her hvis der ikke stod anført hus nr.
Jeg afbestilte hele ordren øjeblikkeligt og genbestilte straks ordren andet sted. Det blev det 10% billigere af og jeg havde det hele dagen efter...
Sikkerhedsgiganten I har en hel del i skal følge op på, hvis i skal gøre ting bedre en anden gang.
1. Hvis i ikke kan lev. alle produkter på en gang. Så informere da jeres kunder omkring dette og tilbyd dem del. lev. Det skal man som kunde ikke selv finde ud af når bestilte produkter ikke kommer.
2. Laver man fejl - så hver ærlig. Det kommer man længst med.
3. I kunne jo på hjemmesiden gøre opmærksom på at bestilte produkter ikke er på lager. Så havde jeg valgt anden leverandør fra start.
I skriver om jer selv.
Tilfredse og glade kunder
Danmarks bedste kundeservice
Konkurrencedygtige priser.
Det var derfor jeg valgte jer i første omgang. Men desværre lever i ikke op til det...
Det må i kunne gøre bedre! Specielt når jeg kunne købe det hele 10% billigere og få hele ordre lev. med det samme. Og faktisk med et helt opgraderet Kit som i faktisk selv har fået på lager nu...Men også her til overpris. Så har faktisk fået det 13% billigere.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Bestilte ting der angiveligt var på lager, med 1-3 dages leveringstid.
Det er 6 dage siden jeg bestilte og har ikke modtaget nogle vare endnu.
Dog har jeg modtaget fakturaen, og på denne mangler der så en vare jeg bestilte, men silkerhedsgiganten har på intet tidspunkt informeret mig om noget.
Handler aldrig her igen og vil på ingen måde anbefale silkerhedsgiganten til andre.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Hej har fået en yderst tilfredsstillende behandling og service og kan kun anbefale sikkerhedsgiganten til andre.
Mine bestillinger kom til den aftalte tid og varen var i god kvalitet.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Bestilte en pakke ørepropper, fik aldrig besked på at pakken var leveret i pakkeshoppen, blot at den var blevet sendt tilbage efter lang tid. Jeg ved ikke om det er GLS eller sikkerhedsgiganten der er skyld i det, men hvis jeg vil prøve et forsøg med at få min pakke igen, skal jeg betale 39kr i fragt igen…

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Den venlighed og service jeg modtag fra både Joachim, Camilla og Peter har været imponerende.
Og jeg skulle blot købe ét høreværn.
Mange tak for hjælpen
/Ronnie

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
En uge efter bestilling er der ikke modtaget nærmere information, ordre bekræftelse eller tracking information.
I deres betingelser nævner de at der er levering indenfor 1-4 dage på lagerførte varer.
Virksomheden har ej heller reageret på henvendelse via email. Noget kunne tyde på at virksomheden måske ikke længere er aktiv.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Super service. Jeg kan kun varmt anbefale at handle med dem .

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Hurtig levering, leveringen kom på to dage. Varen var helt som forventet!

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Lange svartider hos kunde"service", alt for ofte man lægger en ordre de ikke kan levere, varer der er udgået hos producent - men fortsat ligger på hjemmesiden, virker som om man skal lokke kunden ind, men uden at kunne levere.
Jeg bestilte en grå/grønne Honeywell sikkerhedsbrille med mørkt/mat glas og SPERIAN rem, men modtog en brille med hvid rem og klart glas som er 2kr billigere på hjemmesiden.
Jeg skrev en mail og blev modtaget af den mest arrogante medarbejder der ikke kunne se forskel på to helt forskellige sikkerhedsbriller.
Varenummeret på følgesedlen stemte heller ikke over ens med produktet jeg modtog, da det klart var en anden brille, så jeg er meget skuffet og handler ikke her igen da serviceafdelingen ikke er til nogen hjælp...
Har annulleret ordre igen da jeg intet har hørt fra dem 6 dage efter ordrebekræftelsen.
Havde lavet en ordre 05-10/2021 men jeg stadig få ikke en mail om levering.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Bestilte Regntøj i stor størrelse, måtte vente lidt længer, modtog så i dag mit regntøj, faktisk meget tilfreds, glad for at jeg bestilte et nr. større. jakken er dejlig lang og plads til tøj indunder , men bukserne er lige på kante til at være for smalle, i betragtning for at man er en 5xl der har bestilt en 6xl, men de er dejlige Lange,