Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Toon meer
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Toon meer
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Geschreven door het bedrijf

Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Kan anbefale Martinsen gasgrill.
Vi ville købe en gasgrill mærke Martinsen i Silvan Gladsaxe. Den var udstillet og med kupon til køb, men ikke på lager. Så tag kuponerne væk, hvis varen ikke er på lager. På forespørgsel kunne den ikke skaffes til levering i butikken. Vi fik at vide at den muligvis var i andre af Silvans forretninger.
Ikke særlig serviceminded.
Grillen fik vi så et andet sted. Den er nem at samle og taget i brug.

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Butikken i gladsaxe er dødsyg
Butikken i gladsaxe er dødsyg, faktisk røvkedelig. Men i dag fik jeg god og venlig service af Katja. 3 stjerner til Katja og 1 stjerne til butikken…

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Jeg havde bestille klik og hent
Jeg havde bestille klik og hent. Men det var ikke alt der var taget frem. Jeg fik så bare at vide at jeg selv kunne tage der sidste på vej ud. Jeg kunne så gå og lede efter en krukke af den rigtige type og størrelse selv. Ikke særlig god service

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Ind og ude, på ingen tid
Kunne også være tidspunkt da jeg var der, men det gik hurtigt, dejligt at man ikke skal spilde tid på lange køer.

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Fik en kanon service af Sasja i drive…
Fik en kanon service af Sasja i drive In
Hun skal da have en stor løn forhøjelse da hun er en medarbejder som Silvan virkelig skal satse på 👍

Fik god vejledning af Katja
Fik god vejledning af Katja, og hjælp med snor til fastgørelse af brædder.

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Positivt personale og meget…
Positivt personale og meget serviceminded

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Top service og levering over al…
Top service og levering over al forventning.
Mange tak!

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Søndage i Silvan skal man ikke forvente…
Søndage i Silvan skal man ikke forvente service på nogen måde

Uklare informationer fra personale
Ifølge hjemmesiden er der 25 regnvandstønde i Gladsaxe. Når vi kører ud til butikken en lørdag, oplyser medarbejderne, at der ikke er nogle tønder. Vi prøver igen næste lørdag og bestiller via click & collect, hvor vi får upræcise informationer om hvor varen skal hentes og spilder endnu mere tid i butikken. Vil prøve at undgå at handle der igen.

ALTID SÅ fin service
ALTID SÅ fin service - særligt Sasja er helt fantastisk hjælpsom👍👏

3. gang i træk, og stadig kanon service
“ – det gør det virkelig nemt og en fornøjelse at hente bestilte varer og komme hurtigt videre.”

Michael og Rene i udlejning
Michael og Rene i udlejning, er begge 2 ud over det sædvanlige! De forstår hvad service er!! Kan kun anbefale at lægge dit næste besøg forbi dem.

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Saja har hvad meget hjælpsom det var en…
Saja har hvad meget hjælpsom det var en god oplevelse

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Fik virkelig god vejledning af Sasja…
Fik virkelig god vejledning af Sasja omkring maling! Medarbejder i verdensklasse

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
I lørdags købte jeg to forskellige…
I lørdags købte jeg to forskellige maling, en til loftet og en special blandet til væggene i stuen. Begge viste sig at have forkerte nuancer, som skyldtes fejl eller manglende information fra Dyrup. På ingen måde Silvans fejl. Igen var Sasja den, der bare løste sagen, godt hjulpet af to søde piger i maling afdelingen. Det er service, der gør, at jeg kommer igen og igen.

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
I sidste uge var jeg forbi.
I sidste uge var jeg forbi.
Var i tvivl om hvad for et beslag jeg skulle bruge, fik hjælp af en super høflig ung mand, Simon, som fandt lige det jeg skulle bruge!
Nu hænger hylden lige som den skal!

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Lees meer over geverifieerde reviews.