Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Toon meer
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Toon meer
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Toon meer
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Let Click and Click afhentning af varmeblæsere
Det kunne næsten ikke være lettere. Bestilte to varmeblæsere med click and collect i Gladsaxe og havde super let ved at hente dem.

Enkel udlejningsløsning
Enkel udlejningsløsning, men bøvlet afhentning, dog enkelt at returnere.

Sød ekspedient
Jeg var i Silvan i søndags kl 14 for at købe skruer og en pære til lampen. Jeg blev ekspederet i kassen af Viktor, en meget sød og venlig ekspedient.

Click og collect
Click og collect: lav tydelig skiltning af jeres selvbetjening. Har ikke set den, står pænt i kø og bliver bedt om at taste ind på selvbetjening og dermed bagerst i køen.
Produktet jeg købte var håbløst at samle så ikke min bedste dag i Silvan ;0)

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Oskar Hammer var virkelig god til at…
Oskar Hammer var virkelig god til at hjælpe mig

Super service
Fik fantastisk service sidste gang jeg var nede i Silvan. Der var en meget fin ung herre der hed Oskar Hammer der servicerede mig. Super god, fortjener lønforhøjelse

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Oskar Hammer gav en super service🫣😉

Klasse
Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og forklare forskellen. Han var venlig, imødekommende og virkelig dygtig. Kan varmt anbefales!

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Oscar Hammer er en vidunderlig ung…
Oscar Hammer er en vidunderlig ung dreng, med massere af engagement, godt humør og ekspertise. Super god service, kommer ihvertfald igen

Oscar hammer
Sikke dog en service jeg fik af den unge flotte Oscar Hammer😘
Tror jeg ska skifte busker efter sådan en omgang. Kan også være vi ska prøve det nye flotte sengetøj😉 jeg fik købt mig
Oscar Risør Hammer er den bedste mand…
Oscar Risør Hammer er den bedste mand på jorden. I burde forfremme ham. Det kan blive stort
Jeg elsker Oskar hammer
Jeg elsker Oskar hammer, han er den største mussegøj i søborg
En god medarbejder
Der var en medarbejder der hedder oskar,
Som hjalp mig virkelig godt, og jeg fik også et kys af ham
Fremragende service i butikken hos…
Fremragende service i butikken hos Oskar Hammer

Rigtigt god mand ham Oscar Hammer
Rigtigt god mand ham Oscar Hammer

Antwoord van SILVAN - Gladsaxe
Rigtig god kunde service fra oskar…
Rigtig god kunde service fra oskar virkelig smilende og hjælpsom handler kun her pga ham