Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK
Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Toon meer
Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Toon meer
Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Toon meer
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Stor imødekommenhed og hjælpsomhed både ved køb og tilbagelevering af varer
Jeg fik en meget professionelle og kompetente vejledning til den rette teleskop kædesav, kommer helt sikker igen.

Antwoord van SILVAN - Valby
Det er noget griseri at lade de Q-Park udnytte jeres parkeringsplads på Gl. Køge landevej til deres bøderegn ved teoretiske overtrædelser - dér kommer jeg ikke igen

Antwoord van SILVAN - Valby
Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Antwoord van SILVAN - Valby
Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten vidste ikke hvorfor, måske var de stjålet eller “gået ud”…. 🤔
Ligesom ekspedienten heller ikke var helt sikker på hvor vi sku lede.
Det er en ommer!
Generelt går man ofte forgæves til personalet i Silvan Valby, de ved for lidt. Det kan I godt gøre bedre.

Antwoord van SILVAN - Valby
De solgte mig en robot plæneklipper (GPS/kamera uden kanttråd), som lader 20-30 cm græs være hele vejen rundt i kanten af haven, så jeg alligevel skal have min alm plæneklipper frem. Og når skriver til dem og siger jeg føler mig bonde fanget får jeg et svar om at det er ikke deres ansvar at fortælle mig at robot plæneklipperen ikke kan klippe ud til kanten

Antwoord van SILVAN - Valby
Jeg bestilte en vare til collect.
10 minutter efter var den klar.
Meget hjælpsom ung mand hjalp med at løfte det op i traileren.
Perfekt.

Antwoord van SILVAN - Valby
Fantastisk kompetent imødekommende medarbejder der var så venlig bedste service jeg har fået i et byggemarked ever

Antwoord van SILVAN - Valby
Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modtog maskinen retur, jeg havde lejet den for en dag, medarbejderen var så venlig- jeg kom kun til at betale for de 4. Timer der var gået fra jeg hentede den til maskinen blev afleveret. Jeg takker så meget for venligheden🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Antwoord van SILVAN - Valby
Fik sendt den forkerte vare da Silvan ikke havde den vare jeg bestilte på lager.
Nu er det så, ifølge Silvans kundeservice, min opgave at bruge tiden på at reklamere, returnere og vente på at få mine penge igen, her hjælper Silvan ikke med at rette deres egen fejl.

Fin og hurtig kundeservice 👌
Sms med tilbagemeldning, godt tilbud og 🇩🇰 blev reddet, tak til den unge dame

Antwoord van SILVAN - Valby
Så fint og nemt. Søde medarbejdere som er behjælpelige og imødekommende. Tak for mine gode vare

Antwoord van SILVAN - Valby
Virkelig dårlig betjening. Det var unge mennesker som ikke havde nogen viden om hverken varer eller procedurer, og en af dem var endda uforskammet.