skiferie.dk Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har for andet år booket skiferie med hytte, liftkort, skileje og skiskole gennem skiferie.dk og har begge gange været meget tilfreds. Det hele har kørt upåklageligt gennem deres site, og de har været... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties

Geschreven door het bedrijf

Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt fungerede super godt

Alt fungerede super godt. Fik de nødvendige informationer til tiden og god hjælp ved spørgsmål

Kære Sofie,

Tak for din anmeldelse - det er dejligt at vide at du syntes om bestilling af skiferie igennem os.

Vi håber at få lov at hjælpe en anden gang.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Nem booking. Dårlig hjælp med tilkøb

Fantastisk nemt at booke via hjemmeside. Dog kunne der godt have været bedre vejledning og hjælp til bookning af skileje og liftkort i processen, der blev blot givet en afvisning og ikke engang henvist til eksterne leverandører.

6 februari 2026

Kære Rasmus,

Tak for din tilbagemelding. Jeg er ærgerlig over at høre at du havde en dårlig oplevelse i forbindelse med bestilling af skileje og liftkort. Jeg forestiller mig at du har forsøgt at bestille tæt på ankomst og der er vi desværre begrænset af vores leverandør som lukker bestillingsmulighederne ned ca. 7 dage før ankomst. Herefter må vi desværre henvise til at man køber på destinationen.

Jeg håber at I trods alt fik det klaret på destinationen og havde en dejlig ferie.

Camilla

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille ferien på hjemmeside

Nemt at bestille ferien på hjemmeside, det var nemt at tilføje skileje og liftkort. Vi fik yderligere hjælp til at booke skiskole selvom vi var ret sent ude. Vi vil med ret stor sandsynlighed booke ved skiferie igen.

Super dejlig skiferie

Super dejlig skiferie. Nem booking, super søde mennesker på telefonen, virkelig god hjemmeside - som er nem at bruge. Fedt at man først skal betale senere. Dejligt sted i Hemsedal som vi nu besøgte for andet år - og har allerede bestilt til næste 👌🏻
Alt perfekt!!!!

Kære Maria
Vi er meget glade for at høre, at I har nydt jeres rejse til Hemsedal, og at I har haft glæde af vores hjemmeside. Vi arbejder løbende på at videreudvikle og forbedre den, så den bliver endnu mere brugervenlig og nem at navigere i, og det betyder meget for os at høre, at det bliver værdsat.

Ligeledes sætter vi stor pris på jeres positive tilbagemelding omkring den hjælp og service, I har modtaget fra os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe jer godt afsted på jeres næste skiferie.

mvh. selma T.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har booket 2 hytter i Sverige via…

Vi har booket 2 hytter i Sverige via Skiferie og har betalt kr 23.000 DDK pr hytte, men de er altså ikke pengene hver, de er så slidte og misligholdte at vi føler os virkelig tage ved næsen. Der var endvidere flere ting som var ødelagte i boligen, hvor vi efter flere henvendelser til både Skiferie og Gæsteservicen i
Branäs - går de ikke tingene ordnet fx manglede der et håndtag på indersiden af badeværelsedøren og trægulvene er løse på første sal osv., Og jeg havde en forventning om at til den pris var der en vis standard. Så min anbefaling er - vær forsigtig med at bestille via Skiferie.dk man går ikke det man betaler for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig dejlig ferie

Det var en rigtig dejlig ferie. Der var god og brugbar information om opholdet hele vejen igennem, og der var hjælp at hente da vi kom frem. Sødt personale og de udfordringer der var, blev løst hurtigt. Det var et dejligt børnevenligt område og vejret var heldigvis med os 😍

2 februari 2026

Kære Cecilie

Mange tak for jeres skønne anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at I har haft en dejlig ferie, og at I oplevede god og brugbar information gennem hele forløbet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man føler sig godt klædt på både før og under opholdet, så det er rigtig rart at få bekræftet.

Dejligt også at høre, at I oplevede personalet som imødekommende, og at de udfordringer, der opstod, blev løst hurtigt. At området samtidig var børnevenligt – og at vejret var med jer – gør jo bare oplevelsen endnu bedre 😊

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen til en ny ferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har booket 3 gang hos den og meget…

Vi har booket 3 gang hos den og meget tilfreds ❤️ Kan varme anbefales 🥰 og altid få bedste plads med børne. Hurtig afgang til pistene osv.

Kære Hanna

Mange tak for jeres anmeldelse og for den tillid, I har vist os ved at booke hos os tre gange. Det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at I fortsat er tilfredse med jeres ophold, og at beliggenheden med nem og hurtig adgang til pisterne fungerer godt for jer – særligt når I rejser med børn.

Tak for jeres anbefaling. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, hjælpsom og brugbar service

God og hjælpsom service. Kommunikation med skiferie.dk fungere godt og de svarer hurtigt.

Vi har brugt firmaet to gange og det har været en positiv oplevelse, hvor der har været styr på tingene.

Vi bruger dem også til næste år

31 januari 2026

Hej Nanna

Mange tak for jeres anmeldelse og for den tillid, I viser ved at vende tilbage til os.

Det er dejligt at høre, at I har haft positive oplevelser med både service og kommunikation, og at I føler, at tingene fungerer som de skal. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at hjælpe jer igen, med næste års skiferie.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dybt frustreret og alt for ringe

Vi sidder lige nu i Lindvallen og har booket en hytte via skiferie.dk Der er så ikke nogen hytte til os og vi sidder efter en lang køretur med 2 børn på bagsædet og ved ikke hvad vi skal gøre. I har ikke et akutnummer man kan ringe på og vi må nu finde en overnatning. Købt ALDRIG på denne side

Antwoord van skiferie.dk

Hej Kenneth. Tak for din anmeldelse. Vi beklager at I fik svar at der ikke var en bolig ved ankomst. Det er bestemt ikke rart når man har kørt så langt. Vi er dog glade for at I fik den rette bolig om aftenen, og vi håber I er kommet godt på plads og har en dejlig ferie. Mvh Mark

Glat forløb

4. gang vi er afsted med skiferie.dk.
Alt gik glat, også efterbetaling af linned.
Kan kun anbefales!

Kære Jeppe

Mange tak for jeres anmeldelse – og for at I har valgt at rejse med os hele fire gange.

Det glæder os at høre, at alt forløb glat, og at I oplevede både ophold og efterbetaling af linned uden problemer. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og ser frem til at hjælpe jer med jeres næste skiferie.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oversælger og pynter på indhold af…

Oversælger og pynter på indhold af bolig.

Antwoord van skiferie.dk

Hej Peter. Vi kan desværre ikke se hvor I har været eller er på ferie, da vi umiddelbart ikke har en reservation i dit navn. Hvis I har et problem, vi kan afhjælpe er I meget velkommen til at skrive til os på kundesupport@skiferie.dk. Mvh Mark

Super, personlig, service.

Er netop kommet hjem fra skiferie booket gennem skiferie.dk, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Det er tredje gang jeg booker herigennem.

Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt på. Det er overskueligt at filtrere i destinationer og boligtyper, hvilket gør planlægningen meget lettere.

Det, der virkelig gør forskellen, er deres kundeservice. De er lynhurtige til at tage telefonen, og man føler ikke, man bare er et nummer i rækken. Jeg fik personlig og kompetent hjælp til mine specifikke spørgsmål, hvilket gav stor tryghed i bookingen.

Alt i alt en 5-stjernet oplevelse. Næste års tur er allerede booket.

23 januari 2026

Kære Nicolai

Mange tak for jeres flotte anmeldelse – og for at I har valgt at booke hos os hele tre gange.

Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse fra start til slut, og at både vores hjemmeside og kundeservice har gjort planlægningen nem og tryg. Det betyder meget for os, at I føler jer personligt taget hånd om, og at vi har kunnet give kompetent vejledning undervejs.

Det glæder os at høre, at I allerede planlægger jeres næste tur – vi ser frem til at gøre den lige så god som denne

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde et rigtig fint ophold igennem…

Vi havde et rigtig fint ophold igennem skiferie.dk.
Selve opholdet kom automatisk ind i SkiStar appen og jeg blev guidet med mail og SMS. Det fungerede rigtig godt.
Det skiudstyr vi havde lejet og liftkortne blev ikke overført til SkiStar app'en hvilket gav lidt start vanskeligheder. SkiStar på destinationen løste det heldigvis.

25 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk skiferie

Vi havde en fantastisk skiferie. Nem ind og udtjekning! Der var god hjælp at hente hos skiferie.dk ifm tilkøb af liftkort, skiskole og leje af udstyr.
Vi har allerede bestilt næste skiferie igennem skiferie.dk👍🏼

24 januari 2026

Kære Julie

Mange tak for jeres anmeldelse – det glæder os at høre, at I havde en fantastisk skiferie!

Det er dejligt, at både ind- og udtjekning forløb nemt, og at I oplevede god hjælp med tilkøb af liftkort, skiskole og leje af udstyr.

Vi sætter stor pris på, at I allerede har bestilt jeres næste skiferie gennem os, og vi ser frem til at gøre den lige så god som denne

Mvh Selma T.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service op til

Rigtig god service op til. Og der var bare styr på alt med liftkort og bolig. 🙌🏻

25 januari 2026

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at I havde en god oplevelse.

Vi håber vi får lov til at hjælpe med jeres næste skiferie.

Camilla