Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har for andet år booket skiferie med hytte, liftkort, skileje og skiskole gennem skiferie.dk og har begge gange været meget tilfreds. Det hele har kørt upåklageligt gennem deres site, og de har været... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Alt fungerede super godt. Fik de nødvendige informationer til tiden og god hjælp ved spørgsmål

Antwoord van skiferie.dk
Fantastisk nemt at booke via hjemmeside. Dog kunne der godt have været bedre vejledning og hjælp til bookning af skileje og liftkort i processen, der blev blot givet en afvisning og ikke engang henvist til eksterne leverandører.

Antwoord van skiferie.dk
Alt spillede. Det var nemt at tilgå al information via app.
Kan varmt anbefale Skiferie.dk. De reagerer hurtigt og er meget kundeminded. Billeder og beskrivelse af lejligheden var præcise.
Beitostølen og Beito Resort Hotel dannede rammen om en helt fantastisk vinterferie. Alt fungerede perfekt, og jeg vil klart anbefale det til enhver.
Nemt at bestille ferien på hjemmeside, det var nemt at tilføje skileje og liftkort. Vi fik yderligere hjælp til at booke skiskole selvom vi var ret sent ude. Vi vil med ret stor sandsynlighed booke ved skiferie igen.
Super flinke mennekser alle vegne.
Kun vores anden skiferie. Ville have mulighed for at booke det hele et sted: overnatning, skiskole, skileje, transport, etc.
Det kunne vi med Skiferie, og det fungerede rigtig, rigtig godt.
Alt samlet et sted, alt som det skulle være
Bruger dem 100% næste gang.
Super dejlig skiferie. Nem booking, super søde mennesker på telefonen, virkelig god hjemmeside - som er nem at bruge. Fedt at man først skal betale senere. Dejligt sted i Hemsedal som vi nu besøgte for andet år - og har allerede bestilt til næste 👌🏻
Alt perfekt!!!!

Antwoord van skiferie.dk
Vi har booket 2 hytter i Sverige via Skiferie og har betalt kr 23.000 DDK pr hytte, men de er altså ikke pengene hver, de er så slidte og misligholdte at vi føler os virkelig tage ved næsen. Der var endvidere flere ting som var ødelagte i boligen, hvor vi efter flere henvendelser til både Skiferie og Gæsteservicen i
Branäs - går de ikke tingene ordnet fx manglede der et håndtag på indersiden af badeværelsedøren og trægulvene er løse på første sal osv., Og jeg havde en forventning om at til den pris var der en vis standard. Så min anbefaling er - vær forsigtig med at bestille via Skiferie.dk man går ikke det man betaler for.
Det var en rigtig dejlig ferie. Der var god og brugbar information om opholdet hele vejen igennem, og der var hjælp at hente da vi kom frem. Sødt personale og de udfordringer der var, blev løst hurtigt. Det var et dejligt børnevenligt område og vejret var heldigvis med os 😍

Antwoord van skiferie.dk
Vi har booket 3 gang hos den og meget tilfreds ❤️ Kan varme anbefales 🥰 og altid få bedste plads med børne. Hurtig afgang til pistene osv.

Antwoord van skiferie.dk
God og hjælpsom service. Kommunikation med skiferie.dk fungere godt og de svarer hurtigt.
Vi har brugt firmaet to gange og det har været en positiv oplevelse, hvor der har været styr på tingene.
Vi bruger dem også til næste år

Antwoord van skiferie.dk
Vi sidder lige nu i Lindvallen og har booket en hytte via skiferie.dk Der er så ikke nogen hytte til os og vi sidder efter en lang køretur med 2 børn på bagsædet og ved ikke hvad vi skal gøre. I har ikke et akutnummer man kan ringe på og vi må nu finde en overnatning. Købt ALDRIG på denne side

Antwoord van skiferie.dk
4. gang vi er afsted med skiferie.dk.
Alt gik glat, også efterbetaling af linned.
Kan kun anbefales!

Antwoord van skiferie.dk
Oversælger og pynter på indhold af bolig.

Antwoord van skiferie.dk
Er netop kommet hjem fra skiferie booket gennem skiferie.dk, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Det er tredje gang jeg booker herigennem.
Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt på. Det er overskueligt at filtrere i destinationer og boligtyper, hvilket gør planlægningen meget lettere.
Det, der virkelig gør forskellen, er deres kundeservice. De er lynhurtige til at tage telefonen, og man føler ikke, man bare er et nummer i rækken. Jeg fik personlig og kompetent hjælp til mine specifikke spørgsmål, hvilket gav stor tryghed i bookingen.
Alt i alt en 5-stjernet oplevelse. Næste års tur er allerede booket.

Antwoord van skiferie.dk
Vi havde et rigtig fint ophold igennem skiferie.dk.
Selve opholdet kom automatisk ind i SkiStar appen og jeg blev guidet med mail og SMS. Det fungerede rigtig godt.
Det skiudstyr vi havde lejet og liftkortne blev ikke overført til SkiStar app'en hvilket gav lidt start vanskeligheder. SkiStar på destinationen løste det heldigvis.
Vi havde en fantastisk skiferie. Nem ind og udtjekning! Der var god hjælp at hente hos skiferie.dk ifm tilkøb af liftkort, skiskole og leje af udstyr.
Vi har allerede bestilt næste skiferie igennem skiferie.dk👍🏼

Antwoord van skiferie.dk
Rigtig god service op til. Og der var bare styr på alt med liftkort og bolig. 🙌🏻