skiferie.dk Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties

Geschreven door het bedrijf

Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skøn ferie i Rauland

Vi har haft den skønneste ferie i Rauland. Vi har modtages god information løbende fra Skiferie.dk

29 januari 2026

Kære Charlotte,

Vi er så glade for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os.

Vi håber vi får lov at hjælpe med jeres næste skiferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god skiferie med bolig lige…

En rigtig god skiferie med bolig lige ved pisterne! Kan varmt anbefales til børnefamilier

26 januari 2026

Kære Anita,

Tak for jeres anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at I har haft en skøn ferie.

Venlig HIlsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service både i telefon

God service både i telefon, på hjemmesiden og på stedet - der var styr på det hele og det levede op til forventningerne

25 januari 2026

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse den betyder meget for os.

Dejligt at høre at I havde en dejlig tur.

Vi glæder os til at hjælpe med jeres næste skiferie.

skiferie.sk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Behagelig og behjælpelig kundeservice.

Behagelig og behjælpelig kundeservice.

Vi havde udfordringer med at modtage rejsedokumenter mv. i god tid inden afrejse og herudover modtog vi ikke info omkring skiskole, herunder ændringer hertil

11 januari 2026

Kære Mathias,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på. Vi er glade for tilbagemeldinger på hvad der kan gøres bedre.

Vi bestræber os på hele tiden at optimere vores informationsflow, så det er sendt videre til vores marketing team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skiferie.dk har holdt styr på hele…

Skiferie.dk har holdt styr på hele pakken som jeg har sat sammen af dele - hytte, skileje, liftkort, flyrejse, transfer…og der har ikke været langt til hjælpen, hvis jeg har været i tvivl om noget.

17 januari 2026

Kære Trine-Lise,

mange gange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at det hele var nemt at gå til.

Tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse, det sætter vi pris på

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en super dejlig ferie

Vi havde en super dejlig ferie, hvor vi fik stået på ski og badet. Fordi der ikke er 5 stjerner, er fordi vi kunne godt ønske at der havde været en rullebånd. På vores side, så vi ikke skulle kører for det, og at lifterne var lukket, så der ikke var mulighed for at komme videre. Så kun en pist at stå på. Lejligheden var super, kunne godt bruge lidt mere bestik. Og en støvsuger der kunne suge og ikke var i stykker, men et dejlig sted.

Kære Laila,

tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris. Vi sørger for at tage dine kommentar videre til destinationen.

Vi er glade for at I nød skiferien, med både ski og vandland.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kommunikationen var lidt træg.

Kommunikationen var lidt træg.
F.eks. skulle der bestilles mad både ud og hjem.
Der blev bestilt til 2, men ordren kom frem med 4 personer.
"Det kan IKKE ændres" var svaret.
Hvor efter de kontaktde Stenaline, og fik det ændret, ingen problem.

14 inden skulle der komme en voucher med nærmere info, men den kom ikke, så telefon og kø på 30 minutter "Notet blokerer den", og så blev det løst.

Havde man startet med at kontakte Stenaline, kunne "Det er ikke muligt" mailen måske være undgået.
Mange småting rent kommunikativt kunne man arbejde med.

17 januari 2026

Kære Jens Carl,

Tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi beklager oplevelsen med den træge kommunikation, det bør ikke være udfordrende.

Vi takker for dine pointer og vil arbejde hårdt på at dette ikke kommer til at ske næste gang vi forhåbentlig får lov til at bevise at dette blot var en "enlig svale"

hytte i Hafjell…

Vi har lige haft en hytte i Hafjell
Super lækker hytte tak for rigtig god rådgivning og support undervejs

21 januari 2026

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse, vi er glad for at du tager dig tid, da vores gæsters tilbagemeldinger er vigtig for os.

Vi glæder os til at få lov at hjælpe med jeres næste skiferie.

God kundeservice

God kundeservice.
Ingen problem at komme i kontakt ved spørgsmål.

Kære Mette,

Tak for din tilbagemelding, den sætter vi pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig nemt at bestille og…

Rigtig nemt at bestille og informationsniveauet er rigtig godt.

Kære Martin,

Tak for du tog dig tid til at lave denne anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt igennem skiferie.dk spillede som…

Alt igennem skiferie.dk spillede som det skulle. Selve hytten var temmelig basic og ikke vildt hyggelig, men placing og funktionalitet var fin.
Bestemt ikke sidste gang jeg booker igennem skiferie.dk

24 januari 2026

Kære Nicolai,

Tak for din anmeldelse og tilbagemelding på jeres ophold.

Vi sætter pris på jeres beskrivelse og følger op på boligen, for at tjekke om der er noget der skal ændres i beskrivelse.

Vi glæder os meget til at hjælpe med jeres næste skiferie.

Superhyggelig ferie…

Alt i hytten var gennemtænkt og vi havde det behageligt.

Kære Nihal,

Tak for din anmeldelse af jeres skiferie, vi sætter stor pris på jeres feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefales og vil bruge igen

Har for andet år booket skiferie med hytte, liftkort, skileje og skiskole gennem skiferie.dk og har begge gange været meget tilfreds. Det hele har kørt upåklageligt gennem deres site, og de har været nemme at komme i kontakt med både med telefon og email. Kan klart anbefales og vil bruge dem igen.

3 januari 2026

Kære Tue,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at I havde en dejlig ferie og alt fungerede som det skulle. Vi forsøger hele tiden at optimere vores service så det bliver nemt at tage på skiferie.

Vi glæder os meget til at hjælpe igen.

God oplevelse med skiferie.dk

Vi rejste i uge 3 til Trysil via skiferie.dk. Vi havde lejet en hytte til 6 personer med skileje og skiskole til en 3 årig. Alt fungerede upåklageligt fra første booking til afrejse. Alt blev sendt løbende på mails med adresser, info og diverse anden info, så man følte sig i sikre hænder.
Ikke sidste gang vi benytter os af skiferie.dk

10 januari 2026

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse og feedback, det betyder rigtig meget for os. Vi bestræber os på at give vores kunder en nem adgang til bolig samt div. tilkøb.

Vi hjælper meget gerne i forbindelse med jeres næste skiferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en super dejlig ferie i Trysil…

Havde en super dejlig ferie i Trysil med familien i uge 3 2026 - og alt klappede bare, selv vejret! :)

20 januari 2026

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelser. Vi er så glade for at høre at I har haft en dejlig ferie. Når vejret er godt er alt godt :)

Vi håber at vi må hjælpe med den næste skiferie også.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine lejligheder og godt sted til…

Super fine lejligheder og godt sted til familier.

Havde mange spørgsmål til Skiferie men de svarede meget hurtigt og fint.

Fin service.

11 januari 2026

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder, så vi er glade for din tilkendegivelse.

Jeg håber vi næste gang også får lov til at hjælpe med jeres skiferie

Nemt at booke.

Nemt at booke.
Alt spillede både inden og under skiferien.

12 januari 2026

Kære Lærke,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at få lov at hjælpe ved den næste skiferie.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækker sted i Hemsedalen.

Lækker sted i Hemsedalen.
Lækker lejlighed med god beliggenhed.

10 januari 2026

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse den sætter vi stor pris på.
Jeg håber vi kan få lov at hjælpe med en skiferie en anden gang.

Venlig Hlisen