skiferie.dk Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin søge portal Havde andre dato muligheder der gik på tværs over hele og halve uger Responderende pr mail indenfor en dags tid ved spørgsmål. Vedr udlejningsboligen så kunne flere ting godt h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede vores skiferie til Beitostølen i julen 2025 igennem skiferie.dk, hvilket var en virkelig god oplevelse. Vi var i tvivl om, hvilket sted vi skulle vælge i Norge/Sverige og talte derfor med s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har for andet år booket skiferie med hytte, liftkort, skileje og skiskole gennem skiferie.dk og har begge gange været meget tilfreds. Det hele har kørt upåklageligt gennem deres site, og de har været... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt forløb rigtig godt. Vi har før brugt skiferie.dk med succes. Det er gode områder med solide hytter. Eneste anke er, at deres hjemmeside kan være problematisk hvis der ønskes ændringer/tilføjelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skivakanties

Geschreven door het bedrijf

Skiferie.dk har i over 20 år været et af danskernes foretrukne rejsebureau, når der skal bestilles skiferie. Vi tilbyder et af Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i både Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet. Hos Skiferie.dk kan du desuden booke pakkerejser med liftkort, skileje og skiskole samt færge til Norge og Sverige, og tog til Sverige og Østrig. Vi er med vores gæster hele vejen fra skiferien bestilles og til hele familien er hjemme igen.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen nødnummer, glemt skibestilling og dårlig kompensation

Vi havde bestilte skihytte liftkort og skileje hos dem. Da vi mødte op for at få udleveret ski var der aldrig blevet lavet en booking til os. Derfor tænkte vi at tage kontakt til skiferie.dk dette var dog ikke muligt da de ikke har en nødnummer eller et tilgængeligt telefonnummer der kan ringes til om søndagen som nok er den største skiftedag når det komme til skiferie. Hvordan er det overhovedet muligt når skisæsonen er åben. Det er vel den dag flest folk oplever fejl med deres bookinger.
Vi tog fat i dem dagen efter og de løste problemet dog blev vores voucher aldrig fremsendt. I denne omgang blev der også lovet at vi ville få 1dag på ski tilbage. Både skileje og liftkort. Dette ringer jeg tilbage lidt senere for at bekræfte og høre hvornår der sker noget. Der var det ikke sat igang endnu og de mente nu at vi kun var berettiget til skilejen retur. Hvad skal man dog bruge et liftkort til hvis ikke man har ski?

4 januari 2026

Kære Jakob,

Tak for jeres anmeldelse. Vi er meget kede af at læse om din oplevelse. Det er beklageligt at du følte at du manglede os ift. din problematik.

Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder, hvis der skulle være sket en fejl eller der er en mangel.

Jeg følger op på din booking og lader vores teamleder vide om din udfordring.

Jeg håber at I trods alt har haft en dejlig ferie.

Rigtig god hytte

Rigtig god hytte. Supergode faciliteter.

11 januari 2026

Kære Rune,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi håber vi får lov at hjælpe på din næste skiferie.

Kun ros herfra

Lige fra begyndelsen har vi følt os trygge ved skiferie.dk. Det var overskueligt at bestille en fin bolig tæt på pisten og prisen var fin. Vi har haft en super god ferie i Branäs.

17 januari 2026

Kære Heidi,

Tak for din anmeldelse. VI er glade for at I syntes det har fungeret at bestille hos os. Vi bestræber os hele tiden på at gøre det nemt og lige til.

Vi håber at vi får lov at hjælpe på jeres næste skiferie også.

Mange ski hilsner

Dejligt og smukt område

Dejligt og smuk område med by, natur og super gode løjper. Nemt med shuttlebusser rundt i området. Fin tur i bil til stedet men også nemt og smukt med tog. Skønne historisk overnatningsmuligheder.

6 januari 2026

Kære Karsten,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

V er glade for at I nød Geilo

Super let

Super let, booking gik let, alt kørte digital også med adgangsnøgler til lejlighed og skoskab, lidt ærgeligt at det ikke er mulighed for at booke færge som tillæg eller igennem skiferie.dk

11 januari 2026

Kære Toke,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Du nævner at det ikke er muligt at bestille færge. På skiferie.dk har du mulighed for at kombinere et ophold med en færge. Bestiller du bolig først og færge senere, er det muligt at tilføje den nemt via kundelogin.

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste skiferie.

Alt fungerede så fint

3 januari 2026

Kære Marianne,

Tak for din pæne tilbagemelding. Vi glæder os til at hjælpe med jeres næste skiferie.

Mange Hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have lavet om i vores ferie

Vi skulle have lavet om i vores ferie, og må sige at Selma hun klarede opgaven til ug. Det var at flytte rundt på lejligheder og personer. Kæmpe tak for hjælpen

2 december 2025

Antwoord van skiferie.dk

Hej Anne, tak for din fine tilbagemelding. Jeg sørger for at Selma får din besked.
Camilla skiferie.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fageråsen 944 trysil

Huset er i så ringe stand, køkken låger er sat løst på, der mangler lys i huset, sauna virker ikke, dørhåndtag er faldet af så dørene fra badeværelserne kan ikke åbne,huset er så slidt at der er umuligt at foto dokumenter alle fejl og mangler.
Mega ringe hus, skiferie.dk burde tager huset af deres liste det har kostet 40000 DKK det er simpelthen for ringe, vi har måtte købe en lampe til køkkenet så vi kan lave mad, de håber de kan nå at komme forbi og se på det, det er ikke sket på anden dagen

28 december 2025

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse, dog mener jeg ikke at trustpilot er stedet for at få løst problematikken. Jeg kan se at mine kollegaer er på dagen ift. hjælp for at få udbedret jeres mangler. Jeg sørger for at tage fat i SKISTAR for at få løst jeres problematikker.

Camilla skiferie.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hytten var perfekt til os

Hytten var perfekt til os, familie på 4. Skulle man være 12 tror jeg det var blevet klemt. Men alt fungerede og køkkenet indeholdte det man behøver af køkkenudstyr. Det eneste lidt negative vi kan nævne, er at anvisningen af hvor nøgleboksen var placeret var meget forkert, men efter et opkald fandt vi den 🙂

22 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, der yder mere end hvad der kan forventes!

Vi har bestilt og rejst med Skiferie.dk af flere omgange, hvor vi alle gange har fået super god service, hvor er er ydet en større indsats end hvad jeg har oplevet hos andre.
De har eks. holdt 3 forskellige hytter for os, da de manglede svar fra os om det nu blev den ene eller anden hytte, og gav os lang nok tid til at tænke over hvilke hytter der var de bedste for os, og vi endte med at ombooke vores reservation 4 gange - og stadig med et skønt smil på læben/stemmen.
Et år blev vores færge aflyst pga. vejret, hvor vi ikke vidste at Skiferie.dk er under rejsegarantifonden, hvorfor de sørgede for at sikre at vi fik en anden rute, som de også betalte. Vi havde i mellem tiden booket ny færge, da vi ikke var klar over denne garanti, men fik refusion for de nye færgeovergange.
Der er flere episoder af god service, men pointen er bare at vi har været super glade for deres indsats, service og oplysning omkring alle rejser.
Vi vender absolut tilbage. Særlig tak til stakkels Brian, der har bøvlet med alle mine ombookinger - og efterfølgende endte jeg med at aflyse hele rejsen pga. for stort frafald i en stor familieflok.

12 augustus 2025

Nice area!

Nice ski-in ski-out area close to the children slopes and the ski schools, cross-country skiing, restaurants, renting facilities, etc.

7 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil et andet sted, hvis du forventer sikkerhed og ansvar.

Skiferie.dk fralægger sig alt ansvar – selv ved skade
Jeg kom alvorligt til skade med ryggen, i en hytte lejet gennem Skiferie.dk, på grund af fejl i inventaret. Fejlen blev meldt 4-5 gange til SkiStar, som først udbedrede den dagen før afrejse.

Ifølge Skiferie.dk’s egne lejebetingelser er det SkiStar, der står for fejl, mangler og udbedring af samme – men i praksis er ansvaret ikke-eksisterende.

På trods af dokumenteret skade og ubrugte skipas er der ingen reel kompensation. Kun én dags skipas og skileje er de villige til at refundere. Intet for de 12.000+ kr. hytten kostede.

Min egen forsikring udbetalte erstatning med det samme. Skiferie.dk og SkiStar dækker intet.

Bestil et andet sted, hvis du forventer sikkerhed og ansvar. Kommer du til skade, er du helt alene.

23 december 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et rigtig dejlig tur med min familie

Et rigtig dejlig tur med min familie, det er den hyggeligste hytte vi havde med de dejligste omgivelser af natur og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer her. Vi var på en skiferie der og vi skal bestemt og prøve at kommer der om sommer da det ligner det er mange aktiviteter man kan lave og en dejlig stor sø.
Det eneste minus er når man skal stå på ski så er der lidt langt at gå til pisten hvis ikke skiene kan være i bilen.
Og det er det perfekte sted for nybegynder

13 maart 2025

Kære Camilla,

tak for din anmeldelse den sætter vi stor pris på. Jeg kan varmt anbefale Isaberg om sommeren, her er virkelig mange hyggelige aktiviteter. Inden længe vil du på vores søsterbrand alltime-travel.dk også kunne bestille Isaberg til sommerferien. Kontakt os gerne hvis vi skal hjælpe med det.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God hjælp forud for rejsen, men en del bøvl på destinationen

God hjælp forud for rejsen. Desværre var der en del bøvl med at få nøgler på destinationen. Det forløb over tre dage, hvor vi skulle hente nøglekort, selvom det burde virke over en app på telefonen. Jeg kunne ikke komme i kontakt med Skiferie.dk, da de havde lukket. Derudover lidt bøvl med at få udleveret ski og støvler, som var lejet hjemmefra igennem Skiferie.dk. grunden hertil er at det bookingnr som man får via Skiferie.dk ikke matcher det booking nr som Skistar bruger, da Skiferie.dk har booket via All time travel og videre via Skistar. Så det var tre dage med en del bøvl.

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelsen, jeg skal naturligvis beklager at I måtte bøvle så meget som du skriver. Normalt, fungerer nøgle, og skiudlejning upåklageligt hos SKISTAR. Det er korrekt at det ikke er vores bookingnummer der benyttes ved afhentning, men det bookingnummer fra SKISTAR der er angivet i voucheren.

Jeg beklager at I ikke har kunne få fat i os, men på jeres voucher står der et telefonnummer på vagtmester som er tilgængelig når lige netop sådanne situationer opstår.

Jeg håber I til trods for den lidt træge start har haft en dejlig ferie.

En perfekt hytte/lejlighed.

En perfekt hytte/lejlighed.
God service fra jer.

Kære Mie,

Tak for du tog dig tid til at give os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at høre at I var tilfredse med boligen i forbindelse med jeres skiferie. Jeg håber vi en anden gang kan få lov at hjælpe med boligen til skiferie.

Godt rejsebrev

Rigtig god service altid.
Hvis jeg havde nogle spørgsmål tog de telefonen med det samme.

Kære Jonas,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at oplevede at servicen var i top da skulle bruge os. Vi arbejder hver dag på at yde den bedste service, til vores kunder når det har brug for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skiferie.dk har vi nu rejst med i 18…

Skiferie.dk har vi nu rejst med i 18 år. Vi har været yderst tilfredse med vores hoteller, der har aldrig været problemer med vores bookinger.
Hvis der var ét spørgsmål til rejse dokumenterne, er skiferie.dk altid hjælpsomme med svar hurtigt på telefonen

8 maart 2025

Kære Tina,

Tak for jeres loyalitet, den sætter vi stor pris på og tak for jeres pæne ord. Det er vigtigt for at vi yder den bedste service til vores kunder og vi hjælper med de spørgsmål der skulle være.

Vi håber meget at få lov at hjælpe jer med jeres næste skiferie også.