Laptop (meer dan €2000,- gekocht in 2021. Kapot in 10/2024. Kortsluiting op moederbord en beeldscherm kapot. Gerepareerd koste €175,- . 09/2025 weer kapot zelfde problemen. niet te repareren. na mij... Toon meer
Bij SKIKK kon ik een krachtige laptop bestellen die heel makkelijk te configureren viel. Scherpe prijs, een snelle contact met een medewerker tijden het bestellen met echt een goed advies. De la... Toon meer
Via de chat super advies door Gerben waardoor snellere NUC waarbij ik geheugen en SSD kon overzetten uit kapotte NUC en ook nog een leuke korting gekregen. Binnen 2 dagen binnenkregen! Wel ernstige k... Toon meer
Ze zijn erg behulpzaam voor alle producten die ze verkopen, en als er iets mist dan bellen ze met een goede oplossing. Zou zo weer een laptop bestellen. Je moet wel beetje verstand hebben van computer... Toon meer
Bij SKIKK geloven we dat iedereen recht heeft op een computer die perfect aansluit bij hun behoeften. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf je laptop of mini pc samen te stellen, zodat je altijd over de meest moderne en best gepersonaliseerde technologie beschikt. Of je nu een student, een gamer, een professional of een bedrijf bent, bij ons vind je de juiste apparatuur voor jouw situatie. Laten we samen die laptop bouwen - Let's build that laptop. Together.
Bij SKIKK is het samenstellen van je droomlaptop of mini pc eenvoudig en intuïtief. Kies uit een breed scala aan componenten, zoals processoren, grafische kaarten, opslag en geheugen om de ultieme machine te bouwen die precies past bij jouw wensen en behoeften. We bieden ook een uitgebreide garantie en een toegewijde klantenservice om je te helpen bij eventuele problemen of vragen.
Bij SKIKK begrijpen we dat een one-size-fits-all benadering niet altijd werkt als het gaat om laptops. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen laptop samen te stellen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht laptop voor school of werk, of een krachtige machine voor grafisch ontwerp en videobewerking, wij hebben de juiste componenten en opties voor jou. Maak gebruik van onze eenvoudige online tool om je droomlaptop te ontwerpen, en laat ons samen de perfecte laptop creëren.
Voor de gepassioneerde gamers onder ons is het samenstellen van een gaming laptop een droom die uitkomt. Bij SKIKK bieden we je de kans om je ultieme gaming machine te bouwen, voorzien van de nieuwste en beste componenten op de markt. Kies uit een breed scala aan high-performance processoren, geavanceerde grafische kaarten, razendsnelle opslag en indrukwekkend geheugen om een gaming laptop te creëren die je concurrentie ver achter zich laat. Met onze gebruiksvriendelijke online tool kun je eenvoudig de perfecte gaming laptop samenstellen en genieten van een ongeëvenaarde game-ervaring.
Industrieweg 3F, 8263AA, Kampen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
prima computer, prima klantenservice: reageerde zelfs op een zondag na een vraag van mij, waardoor ik door kon gaan met installatie. compact, snel. waar voor mijn geld.

Antwoord van SKIKK
Duidelijke site met een heldere methode om een eigen laptop te configureren.
Prima prijs-/kwaliteitverhouding voor systemen met moderne componenten.

Antwoord van SKIKK
Makkelijk bestelproces, veel keuze mogelijkheden bij samenstellen laptop. Snel geleverd.

Antwoord van SKIKK
Dit is de eerste keer dat ik een review schrijf, maar voor Skikk doe ik dit graag. Ik heb in jaren geen betere klantenservice meegemaakt. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, geduldig en denken creatief mee om je te helpen. Vanaf nu zijn mijn gezin en ik, met zes laptopgebruikers, vaste klanten van Skikk.

Antwoord van SKIKK
Dit gaat om SKIKK Saga 15 III RTX 3050 ik weet niet of dit voor andere producten ook geld. De laptop heeft een goede price to performance. confortabel toetsenbord en een scherpe display. Goede service, en toen de laptop te laat kwam boden ze mij compensatie aan wat ik niet eerder heb gezien. Op het begin was de laptop naar mijn mening aan de luide kant bij gaming en was de batterijduur korter dan gehoopt maar er is blijkbaar een control panel (Fn+esc) waar je hem naar battery saver en quiet mode kan zetten zodat je hier geen last meer van hebt.

Zeer goede computer.
Heel veel werkgeheugen. Goed beeldscherm en goed toetsenbord.
Vooralsnog in gebruik als 'firefox-book' onder ubuntu.
Enige minpunt: het afleveren heeft langer geduurd dan de website suggereerde.

Antwoord van SKIKK
Bestelde voor 16:00 omdat er voor 16:00 morgen in huis stond, maar ondertussen was het pas aan het eind van volgende dag verzonden en heb ik de laptop nog steeds niet.

Antwoord van SKIKK
Het bestellen ging makkelijk. Heel fijn dat je zelf kan aanpassen wat je nodig hebt. Laptop is binnen en na 1 dag ben ik tevreden. Nu uiteraard afwachten of alles goed blijft. Maar prima eerste indruk

Antwoord van SKIKK
Prima service staan direct voor je klaar werd goed beglijdt toen ik ze nodig had

Antwoord van SKIKK
Goede laptop, aangepast aan mijn eigen wensen, voor een mooie prijs kunnen kopen. Er was wat vertraging, maar dat hebben ze met een goedmakertje meer dan goed gemaakt. Het enige wat het nog beter had kunnen maken was de optie voor een super-knop ipv een Windows knop, aangezien ik geen Windows gebruik. Maar dat is een kleinigheidje, ik ben meer dan tevreden met het product en de service

Antwoord van SKIKK
Top bedrijf en professioneel!
Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je product is en wanneer het geleverd wordt. Ook bij vertraging krijg je netjes een mail!
Snelle levering en duidelijkheid is aanwezig!

Antwoord van SKIKK
Levering in goede staat, vanwege een dag later kunnen opsturen kreeg ik er een extra cadeautje bij een hogere intel core dan ik had besteld. En de laptop werkt fantastisch, echt waar voor mijn geld. Dank jullie wel voor de goeie en klantvriendelijke service!

Antwoord van SKIKK
Veel waar voor je geld. Goede componenten, snel geleverd (24 uur) en tegen een scherpe prijs. Laptop loopt als een zonnetje

Antwoord van SKIKK
Een overzichtelijke website met duidelijke optie lijst.. snel gebouwde en geleverde laptop van mooie kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
1minpuntje, in de betalingsomgeving werkt de link niet naar de algemene voorwaarde, maar deze was apart wel te benaderen.

Antwoord van SKIKK
Voor de tweede keer een laptop gekocht bij SKIKK.
Erg tevreden👍🏼
Het is pas een week geleden, maar de vorige was ook top.
Goede service en een vraag die ik had over de installatie werd snel en goed beantwoord.

Antwoord van SKIKK
Ik heb de laptop nog maar twee dagen in gebruik, maar hij is alleszins geleverd zoals gevraagd/gewenst. Fijn ook dat er geen overbodige 'rommel' opstaat zoals je bv wel hebt wanneer je een merk koopt. Ik kwam bij SKIKK uit omdat ik écht graag nog een cd-speler/brander heb in mijn computer. Dat kon ik hier inderdaad vragen, maar ook andere voorkeuren. Ik heb met andere woorden een op maakt gemaakt exemplaar besteld én gekregen. Dat alleen al maakt het een positieve ervaring.

Antwoord van SKIKK
De levering van skikk zelf was goed. Maar de levering van UPS liet te wensen over. Het pakketje werd bij de voordeur gezet zonder dat er werd aangebeld. De laptop is zelf verder goed conform de verwachtingen. Alleen de accu haalt niet de verwachtingen. Met een beetje geluk haalt de accu 2 uur zonder intensief gebruik inplaats van de beloofde 8 uur.