Laptop (meer dan €2000,- gekocht in 2021. Kapot in 10/2024. Kortsluiting op moederbord en beeldscherm kapot. Gerepareerd koste €175,- . 09/2025 weer kapot zelfde problemen. niet te repareren. na mij... Toon meer

Bij SKIKK kon ik een krachtige laptop bestellen die heel makkelijk te configureren viel. Scherpe prijs, een snelle contact met een medewerker tijden het bestellen met echt een goed advies. De la... Toon meer

Via de chat super advies door Gerben waardoor snellere NUC waarbij ik geheugen en SSD kon overzetten uit kapotte NUC en ook nog een leuke korting gekregen. Binnen 2 dagen binnenkregen! Wel ernstige k... Toon meer

Ze zijn erg behulpzaam voor alle producten die ze verkopen, en als er iets mist dan bellen ze met een goede oplossing. Zou zo weer een laptop bestellen. Je moet wel beetje verstand hebben van computer... Toon meer

1. Computer hardware fabrikant
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerwinkel
  5. Internetwinkel

Over SKIKK

Zelf een Mini Pc of Laptop Samenstellen met SKIKK® - Maatwerk op zijn best!"

Bij SKIKK geloven we dat iedereen recht heeft op een computer die perfect aansluit bij hun behoeften. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf je laptop of mini pc samen te stellen, zodat je altijd over de meest moderne en best gepersonaliseerde technologie beschikt. Of je nu een student, een gamer, een professional of een bedrijf bent, bij ons vind je de juiste apparatuur voor jouw situatie. Laten we samen die laptop bouwen - Let's build that laptop. Together.

Ontdek de mogelijkheden van SKIKK

Bij SKIKK is het samenstellen van je droomlaptop of mini pc eenvoudig en intuïtief. Kies uit een breed scala aan componenten, zoals processoren, grafische kaarten, opslag en geheugen om de ultieme machine te bouwen die precies past bij jouw wensen en behoeften. We bieden ook een uitgebreide garantie en een toegewijde klantenservice om je te helpen bij eventuele problemen of vragen.

Laptop samenstellen - Ontwerp jouw ideale computer op maat

Bij SKIKK begrijpen we dat een one-size-fits-all benadering niet altijd werkt als het gaat om laptops. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen laptop samen te stellen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht laptop voor school of werk, of een krachtige machine voor grafisch ontwerp en videobewerking, wij hebben de juiste componenten en opties voor jou. Maak gebruik van onze eenvoudige online tool om je droomlaptop te ontwerpen, en laat ons samen de perfecte laptop creëren.

Gaming laptop samenstellen - Betreed de wereld van gaming met een op maat gemaakte machine

Voor de gepassioneerde gamers onder ons is het samenstellen van een gaming laptop een droom die uitkomt. Bij SKIKK bieden we je de kans om je ultieme gaming machine te bouwen, voorzien van de nieuwste en beste componenten op de markt. Kies uit een breed scala aan high-performance processoren, geavanceerde grafische kaarten, razendsnelle opslag en indrukwekkend geheugen om een gaming laptop te creëren die je concurrentie ver achter zich laat. Met onze gebruiksvriendelijke online tool kun je eenvoudig de perfecte gaming laptop samenstellen en genieten van een ongeëvenaarde game-ervaring.

Of je nu een gamer, een professional of een student bent, bij SKIKK kun je vertrouwen op maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen op maat gemaakte laptop of mini pc en ontdek de SKIKK-ervaring!

4,2

Alle reviews

(1.086)

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super fijne service ook voor vroegere…

Super fijne service ook voor vroegere edities!

4 april 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service, zelfs voor oudere edities. Bij SKIKK streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, ongeacht welk product ze kiezen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en het doet ons goed te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Super support

Vorig jaar tweede hands laptop gekocht en ik had wat problemen met de bios update. Heel goed geholpen met snelle respons via WhatsApp. Mensen die het goed snappen daar!

4 april 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service. Bij SKIKK streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en het doet ons goed te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Goede laptop

Goede laptop, 32gb ram en een cd/dvd drive… erg blij mee.

Alleen jammere keuze van de Gpu.

22 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je positieve feedback!

Het team van SKIKK

Laptop zoals beschreven en conform…

Laptop zoals beschreven en conform planning geleverd.
Wel erg weinig documentatie bijgeleverd en ook op de laptop zelf geen verdere informatie te vinden. Wel op beide SSD schijven Windows voor-geïnstalleerd wat dus voor onnodige verwarring veroorzaakt. Liever toch een papieren uitleg gehad van de speciale functies va deze PC van een kleine €3K.

27 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Dank voor uw review. De handleiding sturen wij niet meer fysiek mee, niet iedereen vraagt hierom en alle orders met een fysieke handleiding uitleveren kost vrij veel papier en is minder duurzaam dan onze online pdf handleidingen (welke we naar u via e-mail toegezonden hebben).

Supersnel geleverde laptop goede prijs

Supersnel geleverde laptop goede prijs
Ik heb nog een laptop van skikk, beest van een machine (en ook drie keer zo duur en eigenlijk voor gaming). Echter mijn 'gaming' bestaat voor al uit programmeren voor AutoCad en kwam er snel achter dat al die power in mijn geval overkill was. Toen gleed gaming laptop van mijn schoot. Kon hem nog net grijpen (aan toutchpad zijde) dus gelukkig heeft de grond niet geraakt. Echter toen allemaal strepen in beeld. Als ik extra monitor aansluit zijn alle strepen weg, heel vreemd.. maar goed had dus dringend een nieuwe 'bankstel' laptop nodig, maar wel groot scherm. Lang verhaal kort , heb gekozen voor 19"/32Gb/2Tb echter ipv i9 een i7 cpu gekozen. En ook hier win11 pro op laten zetten.
Uiteraard andere sites bezocht maar zodra ik mijn voorkeur specs invoerde liep de prijs al snel op tot wel vier of vijf mille, ja doei... Dus toch weer bij Skikk gekeken , eerder genoemde specs ingevoerd, zakelijke laptop zonder toeters en bellen en voila... twee dagen later was hij binnen.

28 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je fijne en uitgebreide review. ^Roy

Er was per ongeluk een verkeerde labtop…

Er was per ongeluk een verkeerde labtop gestuurd. Maar perfect opgelost. Maar ik zou wel een andere vervoerder als ups nemen

19 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je review. We hebben na anderen gekozen voor UPS vanwege de hoge afleverbetrouwbaarheid. Bij onze producten vinden we dat erg belangrijk.

Perfecte communicatie!

Twee jaar geleden een laptop gekocht bij Skikk. Wat me opvalt bij dit bedrijf is de uitmuntende manier waarop problemen worden afgehandeld. Zowel via de telefoon, via WhatsApp als ook via de e-mail. Een pluim ook voor de coulante afhandeling van een reparatie ondanks het feit dat de garantie al bijna een half jaar verlopen was.

21 maart 2024

Dank voor je review!

Mooie laptop voor een zeer goeie prijs

Mooie laptop voor een zeer goeie prijs. Fijn dat het ook zonder besturingssysteem geleverd kon worden.
Er was iets mis met de lader, na 1 berichtje via whatsapp naar skikk werd er meteen een oplossing geregeld. Goed geregeld.

26 februari 2024

Bedankt.

Goed is goed

Goed is goed. Tot horens.

5 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Duidelijker kunnen we het niet maken! Dank voor uw review.

SKIKK Laptop snelle levering, top klantenservice

In het weekend een laptop besteld, maandagochtend werd ik gebeld of alles klopte (en er zat inderdaad een fout in mijn bestelling), snel gecorrigeerd en zeer snel geleverd. Geweldige klantenservice. Laptop goede kwaliteit, ziet er ook goed uit - zoals beschreven, en alles werkt naar behoren.

5 maart 2024

Antwoord van SKIKK

Fijn om te lezen, dank voor uw review.

De bestelde laptop is netjes geleverd…

De bestelde laptop is netjes geleverd met inclusief de door mij gekozen upgrades. Ik heb de laptop nu 2 dagen en alles werkt naar behoren. De behuizing voelt degelijk aan zonder veel opsmuk. Ik heb de laptop nog niet echt op de proef gesteld door flink wat CPU en GPU te vragen. Uiteraard kan ik ook nog niets zeggen over de langere termijn duurzaamheid.

1 maart 2024

Bedankt

snel en gemakkelijk

Makkelijke site, goeie configurator voor de laptop en alles was degelijk onderbouwd qua informatie.
Laptop was snel gemaakt en ik kon het op de voet volgen hoe ver het was.

29 februari 2024

Bedankt!

omdat van het begin van de…

omdat van het begin van de samenstelling van de computer tot de levering aan huis was ik op de hoogte gehouden door notificatie/email.
Milieuvriendelijke verpakking. Product is tot nu toe super! Alleen als ik maar klagen - alleen maar 1 jaar verzekerd.

21 februari 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je fijne review.
Roy | SKIKK

Na verkoop mijn huidige gaming laptop…

Na verkoop mijn huidige gaming laptop merk van HP 17-1200nd ben op zoek gegaan naar een ander gaming laptop met nieuwste hardware en had een ASUS 18 inch gaming laptop gekocht voor €2200,00. Heb laptop paar dagen getest maar was zo traag zelfs trager dan mijn huidige laptop HP. Na het lang twijfelen of ik wel behouden of niet heb ik toch besloten om weer te retourneren. MSI heb ook overgeslagen want mijn zwager heeft er eentje ook een gaming laptop met i7 processor en GTX 4070 videkaart en deze vond ook traag, dus ben verder gaan zoeken naar een ander merk, tussendoor SKIKK merk heb wel gezien met goede reviews maar omdat ik deze merk niet kende voorlopig had ik deze overgeslagen en ben verder gaan zoeken. Deze merken heb ik overgeslagen omdat deden niet voldaan aan mijn eisen binnen mijn budget; HP, Lenovo, Acer en MEDION en mijn zijn eisen; min. i9-13900HX / GTX 4060 of 4070 en 17 inch of groter moet het zijn dus ik kon niet vinden die aan mijn eisen passen en binnen mijn budget vinden. Na het lang denken heb toch besloten om deze merk te bestellen. Bestel procedure is heel soepel en je word goed op de hoogte gehouden over het proces en zending. Tijdens het bestellen heb deze laptop geüpgraded werkgeheugen van 16 GB DDR5 4800 MHz naar 32GB 5600 MHz en SSD harde schijf van GOODRAM PX600 SSD; Read 5000mb-r / Write 3200mb-r naar Samsung 990 Pro SSD; Read 7450mb-r / Write 6900mb-r i.p.v. plus Wifi 6E Killer gekozen en als laatst heb windows 11 Pro proefversie gekozen, omdat ik eigen windows 11 pro licentie heb. Het duurde aantal dagen tot ik laptop binnen gekregen. 2 dagen geleden laptop is binnen en goed ingepakt, na het uitpakken heb windows 11 geïnstalleerd na de installatie begon ik laptop testen en ben erg verbaasd over zijn stabiliteit en soepelheid t.o.v. ASUS wat een snelle laptop op het aantal punten o.a. laptop opstarten, programma's opstarten, internet browser opstarten, internetten/surfen pagina's gaat vloeiend open zonder te haperen en laptop heeft prachtige heldere scherm. O ja ASUS had ook zelfde processor en videokaart van GTX 4070 en was als nog traag. Omdat ik deze laptop kort in bezit heb over zijn levensduur kan ik niet beoordelen maar in ieder geval geniet ik ervan en hopelijk geniet ook komende jaren. O ja toen ik bezig was met het laptop testen kwam ik erachter dat werkgeheugen module op 4800MHZ draait en geeft 48GB aan i.p.v. 32GB 5600MHZ, via WhatsApp heb een screenshot gestuurd en ze geven aan tijdens het assembleren in andere slot hebben ze 16GB werkgeheugen module 4800MHZ vergeten om eruit te halen en in andere slot hebben ze mijn bestelling geïnstalleerd 32GB 5600MHZ module. Ze gaan het uitzoeken hoe en wat, volgende dag kreeg ik bericht dat ik deze module mag ook behouden, nu heb ik 48GB werkgeheugen i.p.v. 32GB ik ga zo gebruiken als het in de toekomst iets merkt dan laat ik hem eruit halen door de plaatselijke computerzaak. Kortom ben erg zeer tevreden met me laptop en met het service hierbij bedank ik alle medewerkers van SKIKK firma.

19 februari 2024

Antwoord van SKIKK

Bedankt voor je fijne en zeer uitgebreide review, dit waarderen wij zeer. Veel plezier met deze prachtige laptop.

Roy

Zeer slechte kwaliteit toetsenbord (slijtage)

Een aantal maanden geleden een laptop besteld bij Skikk. In eerste instantie alles prima; goede laptop voor een goede prijs.

Nu blijkt dat er flink bezuinigd is op de kwaliteit van het toetsenbord; deze is binnen nog geen 3 maanden grotendeels versleten/ aan het vervagen. Klantenservice geeft aan dat dit normale slijtage is door het gebruik... Dit probleem heb ik echter bij al mijn vorige laptops en computers nooit eerder gehad; deze toetsenborden zijn nog als nieuw, zelfs na jaren veelvuldig gebruik. Lijkt mij dus een broodje aap verhaal om de klant af te wimpelen.

Steeds meer letters verdwijnen nu van het toetsenbord en ik verwacht dat het toetsenbord binnen een jaar niet meer bruikbaar is. Verwachten dat een toetsenbord het meer dat 3 maanden volhoud zonder te vervagen, is absoluut geen vreemde eis.

16 februari 2024

Geachte klant,

Het spijt ons te horen over uw teleurstelling met de kwaliteit van het toetsenbord van uw laptop. We willen graag helpen, maar hebben uw klantgegevens nodig om verder te gaan. Neem alstublieft opnieuw contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken en een oplossing kunnen vinden.

Klantenservice Skikk