Ni får min son att känna sig välkommen och speciell. Alla som arbetar på skills hälsar och får honom att slappna av. Min son känner också att han lär sig nya skills efter varje träningstillfälle som h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vår son Mischa fullkomlig älskar Skills Academy Sickla. Det är en av dom bästa sakerna i hans liv, säger han. All er personal är helt Amazing. Tack för att ni får vår grabb att känna så. Tyvärr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt bra arrangemang kring tider, övningar, kanon ledare, seriösa och riktigt duktiga. Jag hör hur de pratar, frågar och instruerar spelarna. Super bra jobbat. Grabben var super exalterad efter fö... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vilket underbart ställe! Min dotter hade en toppentimme och vi kommer definitivt tillbaka. Bra utrustning och bra lokaler. Det är ett paradis för fotbollsälskare. Vi hade en jättebra fotbollst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skills Academy är officiell partner med TOCA Football från USA som tagit fram ett unikt koncept för att snabbt utveckla framtida fotbollsspelare. Skills Academy står för gemenskap, teknik, utbildning och en kvalitativ läroplan. Utvecklas snabbare. Få fler bolltouch. Personlig coaching och lämna din konkurrens bakom dig.
Bra tränare (Luke) och effektiv träning. Nellie är jättenöjd !

Antwoord van Skillsacademy
Sonen supernöjd så vi kör medlemskap hos er. Otroligt duktig tränare, både kunnig och peppande. Blir bra komplement till träningen med laget.

Antwoord van Skillsacademy
Fantastiskta tränare. Robin Ejby och Robin Lahdo! Kompetenta, genuint intresserade, pedagogiska och väldigt engagerade. Samma gäller Viktor i kassan. Super bemötande varenda gång⭐️
Mvh Sedat

Antwoord van Skillsacademy
Otroligt professionella tränare och vi kände oss verkligen välkomna!

Antwoord van Skillsacademy
Skills academy har ett fantastiskt koncept och fina instruktörer som sätter spelarens intressen och behov i fokus.

Antwoord van Skillsacademy
Sara Berghult is an outstanding and inspiring coach. Her dedication, expertise, and passion for training are evident in every session she leads. Sara's ability to motivate and encourage her clients to achieve their best sets her apart as a true leader in her field. She not only focuses on physical training but also on fostering a positive mindset, making her an invaluable mentor and role model.

Antwoord van Skillsacademy
We had an amazing experience with Sickla Skills Academy. The coach who worked with my kids was fantastic – he really connected with them and made learning fun. Shout out to him for his dedication and passion; it truly made a difference. I also appreciated the feedback I received, which was both helpful and encouraging. It's clear that the academy is all about helping each child grow and improve their football skills in a supportive environment. I highly recommend Sickla Skills Academy for anyone who wants to boost their child's confidence and abilities in football.

Antwoord van Skillsacademy
Great coaches. My kids love it and are clearly learning a lot. Nice atmosphere.

Antwoord van Skillsacademy
Fick ett mkt positivt bemötande. Upplevde det som kunnig tränare som min son fick bra connection med!

Antwoord van Skillsacademy
Alla på anläggningen var väldigt vänliga och trevliga, Sara som vi hade som instruktör , super trevlig och duktig.

Tränare var super duktig
Alla personal är trevliga och hjälpsamma

Antwoord van Skillsacademy
Först ett stort plus till Deep. En mycket bra genomförd träning med ett bra tempo. En mycket bra variation på övningarna. Vi är så nöjda med denna exklusiva målvaktsträning 💪⚽️💪

Antwoord van Skillsacademy
Kul med privatträning då all fokus ligger på individen. Roligt, utmanande och utvecklande. Bra utrustning, trevlig personal.

Antwoord van Skillsacademy
Philip 8 år supernöjd för ett proffsigt pass och bra feedback.

Antwoord van Skillsacademy
Lees meer over geverifieerde reviews.