Medarbejder lyttede, gav sig tid til forklaring og hjælp på en rolig faglig måde. Kommet til hurtigt alle de gange jeg har ringet. Det er både hos a-kasse , fagforeningen, jobkonsulenter.
Bedrijf heeft geantwoord
De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid hurtig og god rådgivning og en god støtte i personalesager.

Antwoord van Socialpædagogerne
Hjælpsom og imødekommende person, da jeg ringede ind for blive udmeldt grundet jeg bliver folkepensionist.

Antwoord van Socialpædagogerne
Har været igennem et frygteligt forløb på mit job, men fik heldigvis verdensklasse hjælp igennem SL (primært Tue)
Af hjertet tak

Antwoord van Socialpædagogerne
Nyttigt, personligt og en rigtig god oplevelse.
Hvor ER jeg glad for, at jeg er medlem af både fagforening og A kasse. Tak🙂

Antwoord van Socialpædagogerne
Imødekommende og hjælpsomme i forbindelse med konkurs i den virksomhed jeg var ansat i.

Antwoord van Socialpædagogerne
Solid opbakning fra første sekund, god og faglig sparring, i en ellers lidt tilspidset situation. Der var konsulenten fra SL knivskarp, fik fjernet de elementer fra sagen, som ikke var inden for rammen, det havde stor betydning for resten af forløbet. Til selve mødet, var der igen god opbakning, SL gjorde opmærksom på nogle af de positive ting, der også kunne nævnes, ikke det bragte lykke. Men det blev lagt ned, og jeg tænker der er fred for en periode, men det er trygt for mig, jeg ved SL, har min ryg når det stikker af igen.

Antwoord van Socialpædagogerne
Jeres medarbejder og sagsbehandler Beate er det mest vidunderlige menneske jeg har snakket med. Sød, nærværende, varm, ser én og dygtig til at formidle, på et sprog man forstår!

Antwoord van Socialpædagogerne
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg følt mig taget seriøst, og min sagsbehandler har været en kæmpe støtte gennem et udfordrende ansættelsesforløb i GHT Gladsaxe kommune. Jeg har fået klare råd, hurtige svar og en oplevelse af, at mine interesser blev varetaget hele vejen.
Mange tak for den professionelle hjælp.
SL hovedstaden. Tak endnu en gang 💪

Antwoord van Socialpædagogerne
Stor imødekommenhed, tålmodighed og grundighed, når jeg har ringet flere gange med spørgsmål til samme sag. Højt informations- og serviceniveau. Svar på spørgsmål, som jeg ikke engang selv var klar over, at det ville være en god idé at få svar på. Så betryggende.

Antwoord van Socialpædagogerne
Super sparring ift jobskifte og navigation i a-kassen 👍

Antwoord van Socialpædagogerne
Oplever der er tid og lydhørhed. Hjælp til det man har brug for.

Antwoord van Socialpædagogerne
SL har gjort en stor stykke arbejde for mig. Jeg er taknemmelig for den hjælp de har givet og man får virkelig noget for penge hos SL!

Antwoord van Socialpædagogerne
Jeg fik en god forklaring på mit spørgsmål

Antwoord van Socialpædagogerne
Arbejdsskade teamet gjorde en fantastisk konstruktiv indsats omkring min arbejdsskade - hele vejen igennem, har der været givet hjælp og råd, til hvordan jeg skulle kunne "være i det" imens min arbejdsskadesag kørte, denne proces har varet i over 4 år.
Vil særligt fremhæve Eva Schramm faglig leder for arbejdsskadeteamet, hun om nogen- altid har været imødekommende, når der er blevet ringet til hende og været konstruktiv, været meget forklarende, når der har været "hump" på vejen, fået disse rettet ud igen...

Antwoord van Socialpædagogerne
Fin samtale. Imødekommende. Jobsøgningen virkede uoverskueligt før mødet men fik overblik og mod på det da jeg gik ud af døren.

Antwoord van Socialpædagogerne
Altid venlig og god hjælp når man ringer.
God vejledning.
Penge der er givet godt ud.

Antwoord van Socialpædagogerne
Blev mødt i telefonen af en venlig, arrangeret og effektiv medarbejder, der var lyttede, var forstående og havde en medmenneskelig tilgang. Rigtig god oplevelse. Stor tak for det.

Antwoord van Socialpædagogerne
I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten, Mehendi Deol, var lyttende og støttende hele vejen igennem og god til at holde mig løbende opdateret ift. sagen og fik forhandlet en god aftale på plads, så jeg kunne lukke den dør bag mig med forvisning om uhensigtsmæssig og usaglig behandling. Kæmpe anbefaling af SL herfra.