Medarbejder lyttede, gav sig tid til forklaring og hjælp på en rolig faglig måde. Kommet til hurtigt alle de gange jeg har ringet. Det er både hos a-kasse , fagforeningen, jobkonsulenter.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg følt mig taget seriøst, og min sagsbehandler har været en kæmpe støtte gennem et udfordrende ansættelsesforløb i GHT Gladsaxe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Solid opbakning fra første sekund, god og faglig sparring, i en ellers lidt tilspidset situation. Der var konsulenten fra SL knivskarp, fik fjernet de elementer fra sagen, som ikke var inden for ramme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget tilfreds med sparing fra konsulent og hjælp til at komme videre.

Antwoord van Socialpædagogerne
Jeg har fået hjælp i min arbejdsskadesag. Som har taget 5,5 år.
Socialpædagogernes fagforening, har kørt sagen for mig hele vejen igennem jeg har fået god hjælp, god rådgivningen og en god erstatning.
Jeg havde efter min arbejdsskade, ikke været i stand til selv at håndtere den her sag, så jeg er bare så glad for hjælpen jeg har fået hos SL

Antwoord van Socialpædagogerne
Jeg har fået alt den skrive hjælp, opbakning og forståelse, jeg har haft brug for i forbindelse med min arbejdsskade.
Det har været faglig kompetent hjælp hele vejen.
Tak

Antwoord van Socialpædagogerne
Stor støtte, hjælp og vejledning i forbindelse med en arbejdsskadesag. Godt at jeg var medlem.

Antwoord van Socialpædagogerne
Det var så venlig og hjælpsom en person 😘 - dejligt.

Antwoord van Socialpædagogerne
De er yderst professionelle, pligtopfyldende, informerende, grundige, utrolig venlige, hjælpsomme. Er blevet mødt som et menneske, og ikke et sags nummer. Har haft den samme kontakt person fra Arbejdsskade teamet , Eva Schrammen igennem hele min sag. Fra start til slut, har jeg været i meget sikre hænder.
Jeg har fået erstatning for min arbejdsskade. Yderligere blev jeg tildelt erstatning, da teamet undersøgte lønseddeler via deres advokater. Tak for i har været min klippe, og kæmpet min sag så samvittighedsfuldt, fagligt, og grundigt. Tak Eva Schramm.

Antwoord van Socialpædagogerne
Rigtig god og tryk oplevelse i forbindelse med min ledighed efter endt uddannelse. De har respekt for faget og for medlemmerne. Jeg har på intet tidspunkt følt mig til besvær og mine bekymringer er blevet mødt med forståelse.
Hjemmesiden er brugervenlig og der er mange gode muligheder for at høre podcasts og meget andet.
Så alt i alt meget tilfreds med hele forløbet og med at være en del af socialpædagogerne

Antwoord van Socialpædagogerne
Dejlig rolig medarbejder at tale med.
Vanskelig situation omkring mit Dagpenge kort….åben dialog uden fordømmelse eller straffe toner…
Jeg er virkelig lettet og rolig ved det der er besluttet♥️så glad for jeg er i SL-akassen

Antwoord van Socialpædagogerne
Super kompetent medarbejder jeg talte med 👍🏻
4 stjerner fordi jeg var i kø et pænt stykke tid

Antwoord van Socialpædagogerne
Oplever at jeg selv har skulle være opsøgende. God behandling, når først der var kontakt. Mere information og interesse - kunne jeg tænke mig!

Antwoord van Socialpædagogerne
Altid finke når man ringer til dem og hurtig til at løse problemet man kommer med

Antwoord van Socialpædagogerne
Har fået god hjælp og vejledning i SL , jeg kan kun anbefale andre at melde sig ind .

Antwoord van Socialpædagogerne
Klare svar på mine spørgsmål. Stor hjælp

Antwoord van Socialpædagogerne
SL har været der hele vejen igennem for mig.
Da arbejdet svigtede,- og uretfærdigheden fyldte alt, var SL der. De troede på mig hele vejen igennem.
Hurtig og saglig sagsbehandling har jeg fået.

Antwoord van Socialpædagogerne
God og behagelig samtale med konsulent i a-kassen syd/fyn
Fik afklaring på det videre forløb og div. regler.

Antwoord van Socialpædagogerne
Altid venlige, imødekommende og oplysende medarbejdere.

Antwoord van Socialpædagogerne
Hvor er det fantastisk at have er så kompetent team, der holder hånden under en. (Når man er væltet af pinden) og har overblikket og kan føre en sag, i noget der virker så uoverskueligt. Mange tak for det.

Antwoord van Socialpædagogerne
Så har jeg igen haft brug for hjælp og vejledning. Min oplevelse er at de altid er søde og hjælpsomme

Antwoord van Socialpædagogerne
At jeg altid og forholdsvis hurtigt kan få hjælp til de spørgsmål jeg har og at de er fyldestgørende.