hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Toon meer
bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Toon meer
Er wordt beloofd levering volgende dag bij bestelling voor 16.30 uur. Besteld op vrijdag 13.00 uur levering pas op woensdag!!! Dochter hevig teleurgesteld aangezien bestelling van zus bij Intrez... Toon meer
De website is nu al enkele dagen offline en het telefoonnummer is niet meer in gebruik als ik deze bel. Zit nog steeds te wachten op het geld van mijn retourzending welke nu al twee weken bij hen teru... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg
Nieuwenhuizenweg 13A, 2314 XP, LEIDEN, Nederland
- 071-5125678
- info@slipperwebshop.nl
- www.slipperwebshop.nl
Snelle goede levering
Niets te klagen over de levering en service
prima slippers, snel, maar wel 2 keer verzendkosten betaald
Ik had 2 paar slippers besteld: voor mijzelf en voor mijn zoon. Diezelfde dag kreeg ik een mailtje dat de slippers voor mijn zoon uitverkocht waren (bij het bestellen stond dat er nog 1 exemplaar op voorraad zou zijn). Het bedrag voor die slippers is netjes teruggestort. We hebben meteen iets nieuws uitgezocht en besteld, maar moesten weer verzendkosten betalen. Ik heb ook direct gemaild dat ik graag ook 1 keer verzendkosten retour wilde hebben. De volgende dag kregen we netjes twee pakketjes geleverd. De verzendkosten zijn niet teruggestort en ik heb ook geen reactie op mijn mail gekregen. Dat vind ik niet correct.
Aardige shop
Helaas spullen op de Site Staan die niet leverbaar bleken
Duidelijke webshop, snelle service
Maandag besteld, dinsdag waren ze binnen. Duidelijke webshop, veel keus, makkelijke selectiecriteria.
UItstekende en snelle service
NIets op aan te merken, erg tevreden!
prima bedrijf, duidelijke website, snelle levering
Snel, betrouwbaar en een uitgebreid assortiment
Snel, betrouwbaar en een uitgebreid assortiment. Slippers werden keurig de volgende dag bezorgd.
Prima service, snel en correct.
Nadat er technisch iets met de bestelling was mis gegaan, werd er snel op mijn e-mail gereageerd. Alles vlot en netjes opgelost.
Bestelling kwam netjes verpakt en mooi op tijd binnen. Ik heb prachtige laarzen voor de helft van het bedrag waarvoor ik ze in de winkel had kunnen kopen.
Super snelle levering
Ik vond de bestelling op de website heel makkelijk en had de bestelling snel in huis. Alleen vond ik het een beetje jammer dat er oranje nagellak bij zat. Ik had herenslippers maat 47/48 en ik ga toch echt geen nagellak op mijn teennagels smeren 😜
Heerlijk soepel en makkelijk zittend slippertje
Mijn dochter liep er zo op weg.
Volgend jaar ben ik weer van de partij voor een slipperbestelling voor de zomer!
Top service!
Bij Post NL was het pakketje zoek geraakt. Toen gebeld met slipperwebshop of zij het misschien retour hadden gekregen, maar dit bleek niet het geval. Maar ik kreeg wel een paar nieuwe slippers toegestuurd! Echt een top service!
Verkeerde product ontvangen!
Hai,
Afgelopen week kreeg ik de door mij bij Slipperwebshop bestelde slippers. Ik kreeg tenminste een pakket binnen, maar daarin bleek het verkeerde paar slippers te zitten! Niet door mij besteld in ieder geval.
Vervolgens het contact formulier ingevuld en meteen de volgende dag excuses en een reactie over hoe nu te handelen met het terugsturen. De door mij bestelde slippers waren uitverkocht en konden niet meer geleverd worden. Nagekeken is of iemand anders wellicht ook gemeld had een verkeerde bestelling te hebben ontvangen, maar dat was niet zo. Zodra dit het geval zou zijn, zou dit bij mij gemeld worden. En daarnaast kreeg ik meteen een creditfactuur voor het volledig door mij betaalde bedrag, inclusief verzendkosten. De afhandeling van mijn reactie/klacht vond ik daarmee echt top, zowel qua manier als qua snelheid. Wel jammer natuurlijk dat ik de door mij bestelde slippers niet meer te leveren waren. En ook jammer voor Slipperwebshop, want ik heb ze nu ergens anders gekocht.
Overigens eerder ook slippers besteld via Slipperwebshop en dat is prima gegaan!
Groetjes!
Simpel, snel en betaalbaar
Eindelijk effen zwarte slippers voor een redelijke prijs. Alleen de bezorgkosten nog schrappen.
Waardeloos
Jullie laten me het hele traject doorlopen, zelfs met betaling. Melden dan dat het in werking is gezet en uiteindelijk komt er een mail dat de bestelling niet op voorraad is.
Dat vind ik slecht
Snelle levering ,Leuke slippers
Niet leuk als je 2 paar slippers besteld ,en dan te horen krijgt dat 1 paar niet meer leverbaar is en dat als je dan andere besteld, je dan 2 x verzendkosten moet betalen .Ik heb hierover een klacht ingediend,maar geen antwoord hebt gekregen en dat vindt
ik niet netjes. Maar voor de rest niets aan te merken,al blijf ik vinden dat verzendkosten boven de 50 euro gratis moeten zijn
Prima service
Goede bezorging. Slippers waren te groot, dus terug gestuurd. Wel jammer dat je de bezorgkosten bij de retour niet terug krijgt.
Prima.....snelle levering en het extra aardigheidje was ook zeeeeeer welkom
Goed assortiment, snelle afhandeling en levering.Een aanrader !
Groot assortiment en de volgende dag (zaterdag) al geleverd!
Op de website kun je gemakkelijk alle modellen met elkaar vergelijken en selecteren op maat. Ik heb mijn Havaianas slippers op vrijdag besteld en had ze op zaterdagochtend al in huis. Erg tevreden!
Snelle levering, snel geld terug bij retour
Jammer dat mijn account niet werkte. Ik moest contact opnemen, maar werd daar snel verder geholpen.