hallo vriend, mijn dochter en ik hadden slippers besteld, wij helemaal blij omdat alle slippers in de winkels die we hadden bezocht uitverkocht waren ivm einde seizoen, dus toen ze kwamen gauw de doze... Toon meer
bestelde slippers niet voorradig, het teveel betaalde wordt niet terug gestort. Geen wonder dat met korting geleverd kan worden. Ik denk als bij zoveel webwinkels, je wordt aan alle kanten "gepakt"... Toon meer
Er wordt beloofd levering volgende dag bij bestelling voor 16.30 uur. Besteld op vrijdag 13.00 uur levering pas op woensdag!!! Dochter hevig teleurgesteld aangezien bestelling van zus bij Intrez... Toon meer
De website is nu al enkele dagen offline en het telefoonnummer is niet meer in gebruik als ik deze bel. Zit nog steeds te wachten op het geld van mijn retourzending welke nu al twee weken bij hen teru... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De online slipper webshop van nederland, met merken als Havaianas, Reef, Birkenstock, Ipanema, Dr Scholl en Bjorn Borg
Nieuwenhuizenweg 13A, 2314 XP, LEIDEN, Nederland
- 071-5125678
- info@slipperwebshop.nl
- www.slipperwebshop.nl
Levering volgende dag bij bestelling voor 16:30 uur is niet uitgevoerd!
Niet doen als je ze snel nodig hebt!
De site is erg traag en bestellen daardoor lastig, levering prima!
Het is dat ik deze slippers heel graag wilde hebben anders had ik het snel opgegeven op deze site. De site is zo vreselijk traag! Ik heb me vreselijk geërgerd maar ja.... De levering is prima gegaan! De slippers waren overigens ook een stuk duurder dan bij anderen. Vreemd, nogmaals het is dat ik ze graag wilde....
Belofte op website wordt niet waargemaakt.
Ik had bewust bij slipperwebshop besteld omdat op de website staat aangeven voor 16.30 uur besteld de volgende dag geleverd. Ik had op vrijdagmiddag om 16.00 uur besteld en verwachtte de slippers op zaterdag (toen had ik ze ook nodig), maar ik ontving ze helaas pas op de woensdag erna! Jammer dus dat de belofte op de site niet wordt waargemaakt!
Snelle en correcte levering
Snel en correct. Met gratis nagellakje.
Zeer snelle levering en nagellakje cadeau!
Snelle levering, super
Super netjes. Je bent geen nummer. Je krijgt overal bericht van. Bestelling, voorraad, levering en na de levering. Echt netjes
belofte levering wordt niet nagekomen
Er wordt beloofd levering volgende dag bij bestelling voor 16.30 uur.
Besteld op vrijdag 13.00 uur levering pas op woensdag!!!
Dochter hevig teleurgesteld aangezien bestelling van zus bij Intreza wel de volgende dag binnen was.
Belofte maakt schuld!!
Prima!!!
-Snelle bezorging
-Geen rompslomp
-Leuk nagelakje gratis erbij
-betaalbaar
nette levering maar pas na 4 dagen binnen
We hadden de slippers op vrijdag besteld en pas donderdag daarop binnen dit was erg jammer
Zeer trage levering waardoor we de slippers niet konden meenemen op vakantie, Waardeloos!
Ik ben zeer ontrevreden over de service. De bestelling is ruimschoots voor onze vakantie geplaatst maar helaas heeft de levering meer dAn 2 weken geduurd. Vanaf minn vakantieadres moet ik nu lezen dat de bestelling os verzonden. Kortom een slechte beurt!
Jammer...
Ik heb mijn slippers op vrijdagmorgen besteld. De webshop belooft ' voor 16.30u besteld, volgende dag in huis' . Helaas heb ik de slippers pas woensdag ontvangen. Pas nadat ik zelf om verduidelijking vroeg bleek er een en ander niet te werken. Dat kan gebeuren, maar ik vond het erg jammer dat dit niet verteld was.
Levering niet binnen 24 uur
Helaas niet binnen de beloofde tijd geleverd. Voor 16:30uur besteld volgende dag in huis. Op vrijdagochtend besteld en pas de woensdag er na in huis. Na een klacht te sturen kreeg ik te horen dat het om een computer storing ging. Ik vind als je op een site zet dat je binnen 24 uur levert moet je wel je klant informeren dat de levering later is.
Snelle levering, breed assortiment
Goede bezorging en de slippers zitten heerlijk, retourprocedure was een beetje uitzoeken maar is wel erg goed geregeld.
FANTASTISCH GOEDE EN SNELLE SERVICE!!
snelle levering, vriendelijke telefoniste, goed product. Wij zijn erg tevreden en bestellen volgende keer weer!
Super service, super slippers!
Om 16.15 uur nieuwe slippers voor mijn zoontje besteld, toch nog even nagebeld, en ja hoor, gewoon de volgende dag in huis. Gelukkig maar met dit warme weer!
supersnelle goed service
prima webshop met snelle en correcte levering