Fødslen af vores datter blev den bedste hjemmefødsel og oplevelse, vi kunne drømme om. Jeg ved, at jeg ikke var endt ud med samme fødselsoplevelse, hvis ikke jeg havde haft dine teknikker med... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Siden 2008 har mere end 50.000+ gravide og deres partnere forberedt fødslen, lært anvendelig panik- og smertehåndtering på enten Grundkursus, Bootcamp for par her i Smertefri Fødsels lokaler i Strandgade, Christianshavn eller online på Hjemmestudiet. Tak fordi du lægger en kommentar om din oplevelse af min undervisning. Kh Anja 🤎
Strandgade 36, st., 1401, København K, Denemarken
- kursus@smertefrifoedsel.dk
- www.smertefrifoedsel.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fødslen af vores datter blev den…
Jeg ved, at jeg ikke var endt ud med samme fødselsoplevelse, hvis ikke jeg havde haft dine teknikker med mig undervejs.
Fra da jeg var i aktiv fødsel til, at hun var ud, gik 1,5 time. Så trods de intense smerter der var på den tid, var det for mig muligt at være til stede i dem og arbejde mig igennem.
Selvom min første fødsel også gik godt, så var denne fødsel så givende på mange måder, fordi jeg havde mulighed for at være til stede på en helt anden måde og få lov at arbejde sammen med kroppen, i stedet for imod. Hold op hvor føler jeg mig sej!
Så TUSINDE tak for at formidle disse teknikker og viden, videre til os. Du og hele kurset, vil for altid være en kæmpe anbefaling herfra! Det har været den bedste investering i starten på forældreskabet endnu en gang ❤️
GØR DET 😍
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe grundkurset, men wow, hvor er jeg taknemmelig for at jeg gjorde! Uden tvivl den smukkeste, mest forløsende, varme indgang til snart at skulle føde. Jeg har de absolut bedste minder fra grundkurset med de sødeste damer på holdet. Kan SÅÅÅ meget anbefale det ✨️✨️✨️
Kæmpe anbefaling af hjemmestudiet
Jeg er førstegangsfødende og i en kombination mellem Smertefrifødsel og meyermetode oplevelse jeg at have kæmpe kontrol over mine veer. Jeg brugte smertefri-fødsels hjemmestudie (da jeg bor i Jylland), hvor jeg øvede teknikkerne dagligt. Jeg havde en fantastisk fødsel, og kunne virkelig ønske denne oplevelse for alle fødende kvinder.
Takket være Anja fra Smertefri Fødsel…
Takket være Anja fra Smertefri Fødsel havde jeg helt konkrete værktøjer til at komme igennem to lange døgn med veer og derefter en hård fødsel. Anjas teknikker og særligt vejrtrækningsøvelser hjalp mig mere end lattergassen på hospitalet. Desuden gav det mig en ro at vide præcis hvordan, jeg skulle gå til de forskellige faser i fødslen og vide, hvad jeg skulle fokusere på med min vejrtrækning og kroppen generelt. Jeg kan på det varmeste anbefale Smertefri Fødsel!
Helt igennem fantastisk bootcamp
Vi var til “Bootcamp for par”.
Det var et helt igennem fantastisk kursus. Vi føler os mere trygge og helt klar nu - og vi føler at vi begge har fået mere handlekraft og evne til at tage fødslen i egne hænder.
Den ene af os (manden) har børn fra tidligere forhold. Her gik den ene fødsel meget galt. Så vi kommer med en traumatisk oplevelse i bagagen. Det føler vi at vi meget lettere kan klare nu. Manden har også prøvet at være med til fødselsforberedelse før. Dengang var det en god oplevelse. Men det som Anja Bay leverede her, var på et helt helt andet niveau. Bare virkelig godt og meget mere gennemført.
Vi har fået så meget ud af det og har ikke engang dykket ned i alt det ekstra materiale, som vi også har fået. Det gør vi i den kommende tid. Dejligt at vi også kan vende tilbage og spørge om alt, hvad vi kan få brug for.
Det føles gavmildt.
10 ud af 10, hvis vi kunne give så høje karakterer.
Min kæreste og jeg var til bootcamp hos…
Min kæreste og jeg var til bootcamp hos “Smertefri fødsel” og det var virkelig en god og tryg oplevelse for os begge. Jeg (den fødende), føler mig meget mere tryg og robustet til at gå en fødsel i møde snart. Jeg har følt mig bange og skræmt, men jeg føler mig meget mere tryg og rolig nu. Jeg glæder mig til at opleve en fødsel nu.
Det var en meget informerende dag, som også var rigtig hyggelig.
Det var en virkelig god oplevelse
Det var en virkelig god oplevelse. Jeg og min kæreste har kommet fra Malmø for at være med på denne bootcamp. Jeg synes ikke der er en lignende kursus i Sverige. Det var en fantastisk dag og jeg føler ekstra meget kærlighed til min kæreste. Jeg føler mig mere tryg og glad til at føde i juli.
Bootcamp for par
Vi var på bootcamp for par. Rummet var trygt og roligt. Anja har en stor faglighed, der understøtter de forskellige par og perspektiver. Det er anden gang vi har deltaget og har valgt kurset til fordi værktøjerne havde en god effekt under den første fødsel. Anja er god til at inddrage partneren også og der er ligeværd mellem parterne i kurset. Rigtig god oplevelse og forberedelse.
Kan kun anbefale smertefri fødsel
Kan kun anbefale smertefri fødsel. Mit partner og jeg var på bootcamp for par og det har givet et kæmpe tryghed at han nu også er oplyst og kender sin rolle i fødslen.
God undervisning som tager dig i hånden…
God undervisning som tager dig i hånden og lader dig gå derfra med mod på en god fødsel, også som manden!
Kan anbefales
Kan kun anbefales. En rigtig god måde at inddrage begge forældre i fødslen. Alle pengene værd
Vi går glade og spændte fra bootcampen
Min mand og jeg deltog i Anja’s bootcamp for par og vi går herfra super oplyst om fødslen og spændte på det mirakel der venter - alt i alt meget taknemmelige for at vi valgte netop dette kursus som vores fødselsforberedelse. ❤️
Fantastisk investering!
Jeg fik virkelig meget ud af onlinekurset, som forventet fik jeg redskaber til at håndtere smerterne, så jeg kunne være i det hele vejen gennem fødslen.
Som bonus fik jeg en stemme til at stille spørgsmål gennem graviditeten og fødslen, så jeg følte, at jeg bedre selv kunne tage ansvar for min situation.
Jeg kan virkelig anbefale kurset til alle, der skal føde!
Bootcamp for par
Var til bootcamp for par med min kæreste. Virkelig god dag med en masse brugbare tips og spændende, nyttige informationer. Det er tydeligt at Anja arbejder med høj faglighed, og at alt er funderet i forskning og videnskabelige artikler. Virkelig dejlig dag. Kan klart anbefale!
Skøn oplevelse at komme hos Anja til…
Skøn oplevelse at komme hos Anja til smertefri fødsel bootcamp (fire sessioner). Du kommer ind i et fantastisk rum, der giver den ro man trænger til når man er gravid. Dertil møder du en masse ligestillede gravide, kvinderummet kan bare noget helt særligt - specielt når du snart skal føde. Anjas undervisning er konkret og håndgribelig - men den kræver også, at du sætter tid af til at lave øvelser.
Jeg føler mig meget mere rustet til at føde, og ved en masse ting nu, som jeg ønsker for alle kvinder at vide inden de skal gå igennem sådan en stor oplevelse, som det er at føde. Anja har være tryghedsskabende i min graviditet og også rådgivet mig personligt. Book book book!
Det burde alle gøre!
Min partner og jeg var på bootcamp hos Anja fordelt over to aftener - og kan intet andet end at anbefale det! Tror formatet er underordnet, men ville ikke have været foruden den viden vi fik på kurset.
Det var både praktisk værktøjer såsom vejrtrækningsøvelser (der uden tvivl var grunden til jeg kom så godt igennem veerne) og mentale forberedelser og samtalestartere.
Det er et kursus for alle - uanset hvor mange tanker man har gjort sig om sin fødsel og hvor man er henne i sit liv og parforhold, så rammer det helt rigtigt.
Anja bringer en skøn energi ind i rummet og er utrolig opmærksom og lyttende.
Kom så afsted!!
Kurset Smertefri fødsel - nu for anden gang!
Jeg har nu gået på kurset ‘Smertefri Fødsel’ to gange - i 2021 og her i 2025/26. Første gang var jeg helt grøn, jeg vidste faktisk knap nok, hvad det ville sige at føde. Jeg fik på kurset en række konkrete og håndgribelige værktøjer, som hjalp mig til at tage kontrol og ejerskab over min fødsel, og jeg havde en rigtig god fødsel, bl.a. fordi jeg var klædt godt på!
Anden gang blev jeg virkelig mødt og grebet i de erfaringer, som jeg i forvejen havde, og jeg fik derfor mulighed for at bygge ovenpå og forstå mig selv og det, der skal til at ske igen snart, på en helt ny og formende måde. Jeg føler absolut det har været det hele værd at komme igen!
Jeg har kun erfaring med Anja som underviser (stifteren). Anja er utrolig kompetent, sød, tryghedsskabende, meget vidende og omsorgsfuld. Hun skaber derfor et rum, der er det samme. Et sted, man kan slappe af og lade sig gribe i de forventninger og eventuelle bekymringer, man måtte have. Hun skaber og opbygger en tro på, at man godt kan tage kontrol, når man skal føde. Man kan godt have sig selv med, og man kan godt træffe aktive beslutninger og handle konkret. Det gør en verden til forskel at vide det.
Kæmpe anbefaling herfra!
Kan anbefale at booke…
Kan anbefale at booke fødselsforberedelse på smertefri fødsel. Det gav mig konkrete redskaber og tryghed i en ny situation. Anja formåede virkelig at skabe et rum til fordybelse, forskningsbaseret viden og pragmatik. Der var åbent for alle holdninger til smertestillende midler og især samspillet mellem egne tekniker til håndtering af smerter og mulighed for smertestillende midler var i positivt fokus.
Tak for et rigtig godt kursus Anja. Det var alle pengene værd.
Højt og pædagogisk informationsniveau
Højt og pædagogisk informationsniveau af underviser Anja Bay under hele kurset. Min angst for den kommende fødsel er blevet erstattet af spænding og jeg glæder mig til at afprøve de teknikker, som jeg har lært under kurset.
Varm anbefaling herfra
Jeg har taget grundforløbet i smertefri fødsel og kan varmt anbefale det. Efter kurset føler jeg mig bedre klædt på og mindre skræmt overfor min forestående fødsel. Gennem kurset har jeg lært simple teknikker, som gør tanken om fødslen mere håndgribelig og overskuelig. Anja skaber et varmt rum, hvor der er tid og plads til at værne om sig selv.