Als iedereen ontploffend speelgoed uit de schappen haalt behalve jullie... zouden jullie er dan naast zitten of alle anderen? Succes met verantwoordelijk gehouden worden! Ik koop hier iig niks in comb... Toon meer
Ik snap alle negatieve reviews totaal niet! Was daardoor wat huiverig om te bestellen, tot mijn zusje zei dat ze positief was erover. Heb besteld, nette en snelle levering. Niets mis mee!
Onbetrouwbaar als je iets op tijd in huis wilt hebben, wat zeker met kinderspeelgoed en verjaardagscadeaus kwalijk is. Wij hebben besteld op zaterdag, zou 1-2 dagen duren maar is op woensdag nog altij... Toon meer
Eerst zou uiterste datum niet gehaald worden. Na te mailen zou het wat later zijn toegekomen, niets ontvangen. Gemaild en ik krijg een standaard mail als antwoord. Nadien formulier invullen dat we nie... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
With over 110 fun-filled stores throughout the UK and Ireland, Smyths Toys Superstores is a leading provider of fun and games for kids of all ages! Our stores are bursting with a huge range of toys, video games, bikes and baby products, all at the most competitive prices.
Ierland
- www.smythstoys.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer tevreden!
Gezien de eerdere reviews getwijfeld of ik zou bestellen bij Smyths Toys, maar er was geen vuiltje aan de lucht! Op zaterdagavond besteld, gelijk bestelbevestiging ontvangen, op maandag de verzendbevestiging en op woensdag mijn bestelling in een doos zonder beschadigingen ontvangen. Ik ben zeer tevreden! Blij dat ik 15-20 euro heb kunnen besparen op het cadeau door bij Smyths Toys te bestellen!
Zaterdag cadeautje besteld voor onze…
Zaterdag cadeautje besteld voor onze kleine, op dinsdag al binnen gekregen. Geen verzendkosten. Goede service!
Dikke prima!
Ik las allemaal slechte reviews waardoor ik twijfelde, maar het kwam snel en alles lijkt in orde te zijn. De prijs was doorslaggevend om het toch te proberen en ik ben blij met mijn keuze. Dus vond dat een positieve review dan ook op zijn plaats is.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs, snelle levering, prima website, doos waar de spullen in zaten was wat versleten/ kapot maar kan ook door het vervoer komen artikelen waren gewoon prima die erin zaten 👍🏼
Enige aarzeling gezien de reviews maar uitstekend!
Enige aarzeling gezien de reviews van Smyths maar uitstekend geluk! Gelijk bevestiging per mail na bestellen, prima updates over status bestelling en verzending. Levering was later dan aangegeven maar dat komt natuurlijk weer door GLS. Mijn ervaringen met GLS zijn vaker negatief dan positief. Ik vermoed ook dat dit vaak de oorzaak is van negatieve reviews over Smyths. Ik zou dus zonder aarzeling weer bestellen! Tip voor Smyths: Neem afscheid van GLS!
Product was snel en netjes bezorgd
Product was snel en netjes bezorgd, en na wens! Mijn zoontje gaat er heel blij mee zijn!
Misleidende prijzen.
Misleidende prijzen.
Ik wilde de monsterhigh school bestellen.
Voor €120
Aangezien dit in het boek staat,
Online toch aanprijzen voor €200
En geen tegemoet koming naar een mail.
Alleen aangeven dat het een fout is in het boek.
1 ster veel te veel
Het is dat ik 1 ster moet geven liefst zou ik -5 sterrren geven.
Je koopt iets in winkel je brengt het retour in winkel vervolgens staat het geld na 24 uur nog niet op je rekening.
Ik koop niets meer bij Smyths ze leven van de rente op retouren zeer slecht.
Getwijfeld, maar goed bevallen!
Beetje getwijfeld vanwege de slechte reviews, maar ons bestelde product is binnen 5 dagen geleverd (met weekend ertussen). Product was in goede staat en er was niks aan de hand! En het scheelt een heleboel in de prijs.
Niks ontvangen!
Bestelling betaald, items verzonden zeggen ze , maar nog steeds niks ontvangen!!!
Nu al 1 week afwachtende op antwoord…
Nu al 1 week afwachtende op antwoord over een spoorloze bestelling!!Nou licht er ook een gedeelde schuld of last hoe je het wil noemen bij desbetreffende vervoerder.Maar bied dan de optie na 1 week geen antwoord het op tehalen bij een winkel in de buurt.Klanten mogen nooit de dupe zijn,Bij dit soort dingen!
Tevreden!
Geen bevestiging ontvangen na het bestellen.
Daardoor even bang door de slechte reviews.
Na contact met de klantenservice als nog ontvangen, en de bestelling ook al snel binnen!
Prima verpakt en geleverd.
Prijzen die ik heb betaald scheelde mega veel, waardoor ik de gok heb gewaagt.
Gelukkig pakte deze dus top uit!
Geen vertrouwbare webshop
Geen vertrouwbare webshop, met slechte customer service. iets besteld op 2 oktober wat gegarandeerd moet binnenkomen UITERLIJK 8 oktober en normaal binnen 1 - 3 dagen binnen, nou dat is ze dus niet gelukt om zich daar aan te houden, kwam dus ten eerste veelste laat aan waardoor ik nu dus met lege handen stond op de verjaardag, kon ook geen centen geven want die zaten nog in die knuffel dus. Het duurde zo lang dat zelfs smyth toys het geld wou terug gaan geven vanwege de fout die ze gemaakt hebben met dpd, en dan pas als ik erover klaag want ja ben daar niet blij mee dan komt het ineens toch wel binnen maar veelste veelste laat binnen en het ergste is nog dat het ook nog is GEOPENT binnenkomt, als een soort laatste "F you" voelt het wel voor mij. Customer service heletijd mee bezig geweest met email maar ik word daar ook niet verder geholpen, ze negeren mijn punten die ik maak en zeggen dat ik het moet aangeven bij dpd zodat ze hun verzend service kunnem verbeteren maar daar heb ik nu toch niks meer aan? mijn pakket is VEELSTE LAAT geleverd En ook nog is verdomme ook nog is met geopende doos, ben hier echt boos over en super teleurgesteld, zal hier nooit meer een aankoop willen doen wat jammer is want ik vond smyth toys een geweldige winkel. Ze bieden geen hulp of compensatie, ook dat nog is. Zou graag hebben dat smyth toys dit oplost voor mij, want zoiets slechts heb ik nog nooit mee gemaakt met een webshop. Ben woedend.
EDIT: ze hebben zelfs mij gebanned van hun webshop omdat ik het niet met hun eens ben, op de webshop als ik het open krijg ik nu "Error: access denied. An action you took has been detected as suspicious" heel vreemd dat deze mensen zo omgaan met hun klanten. Verdient geen eens 1 ster. nog nooit zo slecht en oneerlijk behandeld in een webwinkel
Een kapotte puzzel ontvangen
Een kapotte puzzel ontvangen, volledig beschadigd. Klantenservice gemaild en krijg je als reactie 10% korting of het artikel retourneren, maar lees in alle reviews dat je vervolgens je geld niet terug krijgt. Eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Ik wacht nog op een deel van mijn bestelling, hopelijk komt dat wel netjes en zonder beschadigingen binnen!
Gisteren besteld
Gisteren besteld, vandaag gelijk in huis. Perfect ingepakt en snel geleverd dus!! Top.
Hele fijne ervaring!
De dingen die ik wilde waren bij Smyths Toys het goedkoopste, daarom daar besteld. Bestellen en betaling ging prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verzenden. Het pakket werd in 2 delen verzonden, beiden bezorgd door andere koeriersdienst. Maar ook dit werd duidelijk gecommuniceerd in de mails.
De 4 dingen zijn goed binnen gekomen, netjes ingepakt en waren op tijd!
Perfect
Gister besteld, vandaag het juiste artikel in huis.
Pakket is nooit geleverd
Pakket is nooit geleverd.
Vervolgens lang volhouden dat het toch bezorgd zou moeten worden.
Verjaardagcadeau = mislukt.
Kapot artikel gekregen en geen reactie klantenservice …
Hier een speelgoedstofzuiger besteld als cadeautje. Bij het uitpakken bleek de stofzuiger het niet te doen. Meerdere nieuwe batterijen geprobeerd maar hij ging niet aan. Contact opgenomen met de klantenservice. Er werd gevraagd om een filmpje. Deze hebben we gemaakt en opgestuurd. Daarna niets meer gehoord, ik heb nu meerdere keren herinnerd. Laatste bericht van hun was 3 maanden terug dus ik verwacht nu geen oplossing meer.
Fijne winkel
Ben zeer goed geholpen door een zeer leuke en vriendelijke vrouw bij de store in Utrecht, heb gister een aantal items teruggebracht en ze had direct de terugbetaling uitgevoerd. Een zeer leuke winkel met leuke items