Banner for SNUSSIE.COM

SNUSSIE.COM Reviews

12.560

4,6

Ik ben echt ontzettend tevreden over Snussie.com. De leveringen zijn altijd super snel en netjes geregeld. Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling, wat echt top is. Wat het helemaal afmaakt,... Toon meer

Snel geleverd, groot aanbod op de site. Het enige dat ik mis zijn meer vanille smaken, voorderest alles prima. en ik had een gratis sample gekregen. De verzendkosten zijn wel heel duur helaas.

Alles naar wens en een snelle correcte levering. De gratis staaltjes zijn voor mij persoonlijk geen meerwaarde. Moesten ze gelijkaardige waardes hebben is dit een ander verhaal, nu verdwijnen ze rech... Toon meer

1. Online marktplaats

Snussie.com is a premier online destination that has truly redefined the snus experience. With an extensive range of high-quality snus products, Snussie.com stands out as a trusted and reliable platform for snus enthusiasts worldwide. What sets Snussie.com apart is its unwavering commitment to delivering exceptional customer satisfaction. The user-friendly website ensures a seamless browsing and shopping experience, making it easy for customers to explore and choose from a diverse selection of snus options. Customers consistently praise Snussie.com for its prompt and efficient delivery services. The website's dedication to timely shipments and secure packaging has earned it a reputation for reliability, making it a go-to choice for snus aficionados seeking a hassle-free shopping experience. Furthermore, Snussie.com upholds the highest standards of product quality. Each snus variant available on the platform undergoes rigorous testing to ensure it meets the expectations of discerning customers. This commitment to excellence has established Snussie.com as a trusted source for top-notch snus products. Overall, Snussie.com has earned its place as a reputable and customer-centric platform in the snus industry. From an extensive product range to stellar customer service and reliable delivery, Snussie.com continues to be a preferred choice for those seeking a superior snus purchasing experience.

Promotion box for SNUSSIE.COM

SNUSSIE.COM PROMO'S

Crazy Promos, Huge Savings – Only the Best for You!

Uitstekend

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(12.560)

2.356 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel geleverd

Snel geleverd

12 mei 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Je steun betekent veel voor ons en we hopen je snel weer terug te zien.

levert snel

8 mei 2026

Bestelling

De site is lekker overzichtelijk en me pakket is optijd aanwezig

2 mei 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat je pakket op tijd is aangekomen. Je feedback betekent veel voor ons en we hopen je snel weer terug te zien.

Customer support Snussie.com

ruim aanbod en vlotte service.

ruim aanbod en vlotte service.
na 3 dagen al geleverd.
bij stockbreuk werd ik via mail verwittigd met de vraag wat ik in de plaats wil ontvangen en na 2 dagen geleverd.

8 mei 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met ons ruime aanbod en de vlotte service. Fijn dat de levering snel verliep en dat onze communicatie bij een stockbreuk duidelijk en behulpzaam was. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk een goede oplossing te bieden. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat alles netjes in de doos zat. Je feedback betekent veel voor ons en we hopen je snel weer terug te zien.

Beste site voor snus

Top site, goeie prijzen en altijd snelle levering.

Ik zou wel aanraden om DHL als verzender te kiezen en niet UPS.

22 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en de snelle levering. Ook waarderen we je feedback over de verzendopties, dit nemen we zeker mee. Bedankt voor je steun en we hopen je snel weer terug te zien.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, ruime assortiment
Plus gratis 2 potjes gekregen waar 1 een favoriet is geworden

19 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de zeer snelle levering en ons ruime assortiment. Geweldig dat je blij was met de gratis potjes en dat één daarvan zelfs een favoriet van je is geworden. Dat vinden we fantastisch om te horen. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

snelle levering,goedkoop,extra snus…

snelle levering,goedkoop,extra snus meegekregen. perfect

29 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de goede prijzen en de extra snus die je hebt ontvangen. Fantastisch om te horen dat alles perfect was voor je. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Gwn goed

Gwn goed . Binnen paar dagen binnen👍

1 mei 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat alles goed was en dat je bestelling binnen een paar dagen al binnen was. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. Je feedback betekent veel voor ons en we hopen je snel weer terug te zien.

Eerste bestelling niet aangekomen

Eerste bestelling niet aangekomen, na contact 2de uiteindelijk wel. Prima opgelost!

30 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor uw 4-sterrenreview en uw bestelling. Het spijt ons dat de eerste bestelling niet is aangekomen, maar we zijn blij dat het uiteindelijk goed werd opgelost na contact met onze support.

We horen graag wat we nog kunnen verbeteren om die 5e ster van u te verdienen bij een volgende bestelling.

Customer Support

Top service

Vrij snelle levering, had 10 containers besteld en kreeg eentje extra, zeer tevreden

30 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de extra container een leuke verrassing was. Fantastisch om te horen dat je zeer tevreden bent. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Customer support Snussie.com

Binnen een paar dagen geleverd naar…

Binnen een paar dagen geleverd naar nederland!! Samples waren fulls size en ik kreeg een gratis bakje er bij! Al met al een goeie en fijne ervaring.

6 mei 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel in Nederland is geleverd en dat je tevreden was met de full size samples en het gratis bakje. Fantastisch om te horen dat je al met al een goede en fijne ervaring hebt gehad. We waarderen je steun enorm en hopen je snel weer terug te zien.

Super fijne site

Super fijne site, snelle levering!

25 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. We zijn erg blij om te horen dat je onze site fijn vindt en tevreden bent met de snelle levering. Je feedback betekent veel voor ons en we hopen je snel weer terug te zien.

26 maart 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We waarderen je steun en hopen je snel weer terug te zien.

Snel levering.

Snel levering.

22 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor uw 4-sterrenreview en uw bestelling. Fijn om te horen dat de levering snel was.

Customer Support

super snel aangekomen

goeie service

15 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer terug te zien!

Antwoord van SNUSSIE.COM

Thank you for your order and your awesome 5 star review! We really appreciate the love and are happy to be your go to for snus 😂🖤 Hope to see you again soon!

Was snel bezorgd op een dag

Was snel bezorgd op een dag

20 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review! Fijn om te horen dat je bestelling al binnen één dag snel bij je bezorgd werd. We hopen je snel weer terug te zien!

Echt perfect!!

Goede producten, snelle levering, makkelijk!

16 april 2026

Antwoord van SNUSSIE.COM

Bedankt voor je bestelling en je geweldige 5 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten, de snelle levering en het gemak. We hopen je snel weer terug te zien!