Vi troede, vi var med i et afsnit af Fawlty Towers — bortset fra at karakteren Basil, spillet af John Cleese, fremstår som en venlig mand sammenlignet med tjeneren på “Søstjernen”.
Lees wat reviewers zeggen
En julefrokost, der desværre endte som en stor skuffelse. Ud over manglende mad og forudbestilte anretninger, var det tydeligt, at der var kaos blandt personalet, blev min mormors kommentar herpå mødt... Toon meer
Har lige prøvet “Søstjernens” mortensaften-menu. Fin oplevelse: velsmagende og innovativ tre-retters menu til en rimelig pris! Det bør du prøve! (Og så med lokal kunst på væggene). I det hele taget: t... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Restaurant Søstjernen Rågeleje En rigtig lækker restaurant på nordkysten af sjælland
Contactgegevens
Rågelejevej 155, 3210, Vejby
- www.soestjernen.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig skidt oplevelse i forhold til…
Rigtig skidt oplevelse i forhold til mad, vin og pris.
Jeg ringede til restaurant Søstjernen 2 dage før bestilt bord, for at drøfte mulighederne for menu, da jeg er glutenintolerant. Jeg blev oplyst om, at de ikke kunne honorerer mine ønsker, men at jeg kunne bestille en steak med salat. Jeg fik serveret en steak der oplevedes kogt og ikke stegt. Kanten var ikke snittet, hvorfor steaken var "poppet" op i midten. Derudover var 25 % af steaken sener og fedtkant. Salaten bestod af ærteskud, 4 stk. hjertesalatblade, rosiner, syltede løg, og crutoner. Jeg spurgte tjeneren hvorfor de havde kommet crutoner i salaten, hvortil han svarede, at det kunne være, det var glutenfrie crutoner.
Men det var en total dårlig sammensætning af "salat" under alle omstændigheder, og ikke som jeg foreslog i telefonisk samtale, en solid salat af fx spidskål, broccoli, spinat og jordbær m.m.
Jeg betalte 270,- kr. for "maden".
Vinen var kold, og ved prøvesmagning var beskeden, at vi kun kunne smage en anden vin, hvis der i forvejen var en flaske, der var åben.
Vi måtte spørge om mere vand flere gange, før det endelig kom.
Jeg bemærkede at anden mad til selskabet også var kritisabelt. Panering på wienersnitsler faldt af og var stegt sort.
Som faglært i køkkenbranchen, er der ingen rosende ord herfra.
Sad i 20 min og ventede på betjening
Sad i 20 min og ventede på betjening. 2 forskellige tjenere gik forbi os flere gange og overså os fuldstændigt. Vi forlod stedet sammen med 2 andre par der også havde ventet længe.
Hvis i har for travlt kan det måske glæde jer at vi 11 personer aldrig sætter vores ben hos jer igen
Super lækkert
Super lækker mad fik en oksemørbrad den var stegt lige som den skulle være vi fik også en rødspætte alt var som det skulle være vi fik den bedste dessert jeg har prøvet længe cheesecake service var lækkert alt kom hurtigt
Super lækker mad og betjeningen er i…
Super lækker mad og betjeningen er i top.
Det her er sted der er værd at besøg. Har nu været der flere gange og spise. Dog som de siger er det ikke pizzaria og derfor kan man godt forvente at vente på sin mad, men det er også helt fint da så er lavet med omhu og kærlighed.
Der er virkelig styr på vine her, der noget for en hver smag og pris.
Forsøgte spise frokost på Søstjernen i…
Forsøgte spise frokost på Søstjernen i Rågeleje men servicen var så elendig at vi til sidst opgav.
Det nye Søstjernen - en dejlig gourmet oplevelse og betjening
Sikke en dejlig oplevelse at spise på Søstjernen. Med de nye ejere (Sebastian og Heidi) emmer det af (skal lige finde de rette ord) : Sans for skaldyr og råvarer, tilberedning og passion for madlavning og glæden ved at servere; det emmer simpelthen af både god madkultur, styr på tingene og lysten til at gøre det godt for gæsterne.
SUPER OPLEVELSE
Samtidigt er det rigtigt dejligt med havet tæt på og den nordsjællandske kyst. Et dejligt sted at lande.
Klart et sted som skal besøges igen (og igen)
Øv igen
Vi er kommet på søstjernen i mange år, med forskellige forpagtere, og håbede at nu var det blevet lige som i gamle dage, men det er sidste gang vi besøger søstjernen.
Der var sand i muslingerne og bunden af tallerkenen lignede en strand.
Min kones rødspætte var tør og kedelig.
To meget skuffede kunder
Forkert anmeldelse ....
Forkert restaurant jeg har anmeldt :-( Sorry (Har ikke være der)
Dejlig mad, tvivlsom betjening
Jeg har spist mange gange på Søstjernen, og maden smager fint/dejligt, men nu er jeg MØG utilfreds, efter at Søstjernen idag afviste 3 stks. forhåbningsfulde sultne og betalingsvillige gæster kl.15:03 med ordene :"Vi har lukket, og er jo næsten på vej hjem", på trods af, der annonceres i dagspressen:
"Påskebuffet 199,- mellem 12-16"...
og den slags "Jeg vil hjem nu og er ligeglad med kunderne" finder jeg UACCEPTABELT når der allerede er annonceret en åbningstid!.. og der var endda stadig masser af mad på bordene...
Jeg har lyst til at give færre stjerner, men da dette var en dum beslutning fra en person som helt sikkert ikke er ejeren, og da maden smager ganske fint, (når ellers de gider lukke folk ind), giver jeg 4 stjerner.. ellers NUL stjerner for betjeningen !
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.