Søndersø Energi Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi valgte Søndersø Energi til etablering af et jordvarmeanlæg. I skal dog endelig ikke vælge dem! Efter vi betalte 25% af projektet forud, de skulle have startet på mandag d. 8/1-24, har de torsd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået en super service og kun haft gode oplevelser med Søndersø Energi. Vi fik hele pakkeløsningen med nedgravning af 600m jordvarmerør og montering af Thermia Atlas Varmepumpe. Alt er gået so... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Groene energie leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Søndersø Energi baner vejen for dig til store energi besparelser. Søndersø Energi er beliggende Syddanmark. Herfra servicerer vi kunder i hele Danmark

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Svindel

Vi valgte Søndersø Energi til etablering af et jordvarmeanlæg.
I skal dog endelig ikke vælge dem!

Efter vi betalte 25% af projektet forud, de skulle have startet på mandag d. 8/1-24, har de torsdag d. 4/1-24 informeret os om at de ikke vil udføre opgaven alligevel.
De planlægger nemlig i stedet at erklære sig konkurs senere på måneden. Og vi kan f.eks. heller ikke få udleveret det anlæg de bestilte til os, da deres plan er at starte et nyt firma op og derfra sælge det videre.

4 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vand til luftpumpe.

Konsulenten der kom og solgte produktet, lovede at de nok skulle sørge for det hele. Det levede de i hvertfald ikke op til. Ydermere manglede internetdelen , det mente de dog ikke vi skulle vide, så det var først da installatøren kom og spurgte efter den, at han fik besked. De valgte aldrig ,at informere os om dette, den er stadig ikke installeret selvom det er over 2 måneder siden .
Så ikke et firma vi vil anbefale til andre.

23 oktober 2023

Very happy

We are very happy with our new jordvarme installation. The whole process was laid out for us and communication was excellent during the project. Søndersø Energi also arranged for follow up visits from technicians when we found some issues from our side. Apart from the garden now needing renovation (which we were expecting), the whole project has gone really well, and it is lovely and warm inside whilst we look out at the snow.

6 december 2023

Super professionelt firma

Meget kompetent firma, har fået leveret og monteret jordvarme anlæg med 600 m slager på 2 dage, absolut den dygtigste og hurtigste VVS montør jeg har mødt (Erik) alt sidder snor lige og han er en utrolig flink og behagelig mand, giver fin varme selvom huset er med radiatorer og nærmest ubegrænset varmt vand, (var lidt bekymret pga spabad) jeg valgte firmaet pga anbefaling fra en kammerat og kan kun anbefale firmaet, her er en aftale en aftale.

24 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryghed og virkelig god kommunikation…

Tryghed og virkelig god kommunikation og arbejde helt fra første besigtigelse til jordvarmen var lagt og fyret sat op . Alt klappede og der var hele vejen top service , også til ansøgninger ect . Den varmeste anbefaling herfra .

1 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærlig og god samtale med Arne

Jeg havde indhentet 3 tilbud på luft-vand varmepumpe og her var Søndersø energi / Arne hurtigst på tasterne allerede 2 dage efter blev jeg kontaktet med et tilbud.
Søndersø Energi giver mig en god og ærlig forklaring på placering af varmepumpe samt et godt råd i forbindelse med min Genvex installation som skal køre sammen med varmepumpen og det resulterede i at jeg kunne tage en hurtig beslutning.
Stor tak til Arne for en god og ærlig samtale som her ikke endte med et salg lige nu.

19 september 2023

Søndersø energi er ligeglad

Søndersø energi er ligeglad.
Jeg har skrevet før her ang Søndersø energi. Så jeg fortsætter.
Søndersø energi har ENDNU ikke, EFTER TO ÅRS VENTETID, tilsluttet mit solfanger anlæg.
De virker totalt lige glade og de har intet gjort for at følge op på, om alt var i orden.
Jeg sender vedvarende mails til dem, hvor en Lasse åbenbart skal komme og lave det. Lasse er totalt utroværdig. Han sagde sidst, at han ville ringe, når jeg var hjemme fra ferie. Det har jeg være i 5 uger nu. Men ingen ringer og slet ikke Lasse.

Hvis I absolut VIL vælge Søndersø energi, så pas på med at betale før ALT er færdigt. Søndersø er totalt ligeglade med deres kunder, når de har fået deres penge.
Pas på.

11 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste anbefalinger herfra til Søndersø…

Bedste anbefalinger herfra til Søndersø Energi.
Vi har netop fået installeret en jordvarmepumpe i februar måned, til stor tilfredshed.
I hele processen, fra projektets start til afslutning, har vi følt os trygge.
Dannie, som er sælger på Sjælland, optræder særdeles professionelt og indgyder stor tryghed.
Vi havde et gasfyr og meget begrænset plads til installationen, men Dannie var meget løsningsorienteret, og evt. udfordringer omkring selve installationen blev tacklet meget fint.
Der blev fra starten indgået skriftlige aftaler, om hvad der præcist var aftalt og kunne lade sig gøre, samt hvad der ikke kunne lade sig gøre.
Derfor kunne vi rejse på ferie i sikker forvisning om at anlægget ville fungere ved hjemkomst.
Der opstod gravemæssige udfordringer undervejs, men grundet øjeblikkelige Dannies indsats, blev vi involveret om dette, således at vi kunne træffe beslutninger på et oplyst grundlag, og projektet kunne fortsætte.
Ved hjemkomst fra ferie, stod anlægget klar og færdigmonteret, og det har kørt problemfrit.
Vi har således udelukkende kun positive erfaringer med Søndersø Energi, og kan derfor varmt anbefale firmaet.

28 februari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Godt produkt, elendig projektledelse

Jeg har for nyligt fået fuldent installationen af et jordvarmeanlæg via Søndersø energi, og selvom jeg er godt tilfreds med slut resultatet føler jeg ikke at jeg kan anbefale dem til andre da de totalt har tabt bolden når det kom til projektledelsen, hvilket var det eneste aspekt af installationen de reelt var involveret i.

Særligt tilrettelæggelsen af gravearbejdet føltes som at trække tænder ud. Jeg havde deres sælger ude i slut Juli og han skød det til at vi kunne få slangerne i jorden i løbet af september.
29 August rykker jeg for en dato for nedgravning men hører ikke noget nyt.
8 september rykker jeg igen og for nu at vide at jeg er alt for tidligt ude og at det tidligst kan ske i uge 50.
Midt november får jeg at vide at det nu bliver uge 48 istedet
Onsdag uge 47 rykker jeg for en mere specifik dato og får at vide at det bliver slut uge 48.
Mandag uge 49 forhøre jeg mig hvor de blev af, får at vide at det bliver sidst på ugen.
Mandag uge 50 checker jeg ind igen og får at vide at det blive senere på ugen.
Onsdag uge 50 bliver jeg ringet op og for at vide at de kommer imorgen. I alt rykkede tisplanen for arbejdet sig 4 gange, uden at jeg på noget tidspunkt blev informeret før jeg selv tog kontakt og jeg blev først varslet i absolut sidste øjeblik.
Entreprenøren der dukker op for at grave er en lokal underleverandør, han har ingen information fået fra Søndersø så jeg må selv fremfinde kort over kloakledninger så han kan arbejde omkring dem.
Slangerne bliver nedgravet, men ikke trukket ind i huset.
Dato for VVS installation bliver sat til 15. marts.
31. Januar rykker jeg for hvornår de kommer og trækker slangerne ind i huset og får her at vide at man ikke kender noget til at det mangler. Der går yderligere 3 uger før de vender tilbage for at aftale en dato.

Den endelige installation foretages af en anden underleverandør, og jeg sidder lidt tilbage og spørger mig selv hvad Søndersø egentlig har bidraget til projektet andet end en frustrerende inkompetent mellemmand.

16 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt er gået efter planen

Alt er gået efter planen, Søndersø Energi har ydet god rådgivning til valg af vores nye luft til vand varmepumpe. Anlægget blev leveret og monteret til den aftalte tid og rigtig god support efterfølgende til hjælp med optimering og trimning af anlægget så det køre så økonomisk som muligt.
Kan varmt anbefale Søndersø Energi

13 maart 2023

Tak for den flotte anmeldelse :-) Thomas

Top professionelt

Vi valgte Søndersø Energi, da vi skulle etablere jordvarme på matriklen. Et top professionelt firma fra start til slut.
Sælgeren Leif kommer og inspicere dit hjem og giver kompetent rådgivning til energibesparende løsning i netop dit hjem.
VVS-installatøren Erik var guide under opsætningen, omkring de forskellige indstillinger og programmer som anlægget giver mulighed for.
Vi har været helt trygge fra start til slut og DEJLIGT der stadigvæk findes firmaer, hvor en aftale er en aftale. De bedste anbefalinger herfra.

30 januari 2023

Tak for den flotte anmeldelse :-) Carsten

Varmepumpe luft/vand

Kan varmt anbefale Søndersø-Energi til ny varmepumpe.
God rådgivning ved tilbud/ordre og opstillingen forløb smertefrit.
Varmepumpen kørte uden problemer fra første dag.

10 januari 2023

Tak for den flotte anmeldelse :-) Gert

Montering af varmepumpe

Kan varmt anbefale Søndersø Energi hvis du er på jagt efter en ny varmepumpe. God og troværdig rådgivning, meget professionel montering og afprøvning af anlægget. Derudover god, klar kommunikation og nul slinger ift. deadlines.

1 maart 2023

Antwoord van Søndersø Energi

Tak for den flotte anmeldelse :-)

god vejledning og service

Overvejer De at anskaffe jordvarme kan vi varmt anbefale installation af sådan et anlæg.
Vi bor i en firelænget gård fra 1600 tallet med stråtag, ejendommen er nænsomt restaureret med respekt for dens sjæl og charme samt godt isoleret. Gården er bevaringsværdig i kl.3 og nomineret som den 4 smukkeste ejendom fra perioden.
Da de 600 m jordkabler var lagt i jorden blev rørene ind til fyrrummet boret ind ovenover sokkelstenene og cementeret udvendigt, således at det ligner en sokkelsten. Stuehuset er på 183 kvadratmeter, der er gulvvarme i 80 % af boligen og radiatorer i resten. Vi har brugt 2.997 kwh på 5 mdr. med en gennemsnitstemperatur på 21-22gr. Vi henvendte os til energirådgiver Dannie Nielsen af hvem vi købte anlægget. Han sørgede for montør (Boysens varmeteknik) der installerede anlægget og fik serviceeftersynet meget fint arbejde.
Vi er glade for den service vi har modtaget af Dannie Nielsen. Der skulle efter installationen fyldes væske og vand på anlægget hvilket han hjalp os med. Havde vi spørgsmål vedr. det tekniske kunne vi bare ringe og han kom så vi løste verdensproblemerne over en kop kaffe. Han følte at have ansvaret for vor tilfredshed, det er ikke alle firmaer der har den indstilling, derfor kan vi varmt anbefale firmaet hvis De overvejer at anskaffe jordvarme.

27 september 2022

Tak for den flotte anmeldelse :-) Birthe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rådgivning og sparring i…

Fantastisk rådgivning og sparring i forbindelse med dimensionering af nyt jordvarmeanlæg. Dejligt man ikke følte sig presset i projektet, men taget i hånden for at finde den optimale varmeforsyningsløsning på vores ejendom.

30 januari 2023

Tak for den flotte anmeldelse :-) Thomas

Mistet tålmodighed.

Jeg hører desværre til dem der kun kan give 1 stjerne.
Jeg må erkende at firmaet har en fantastisk sælger.
Jeg fik en varmepumpe luft til vand leveret og opsat i oktober 2021.
Efter lidt besvær med opstarten, havde vi enkelte problemer med færdiggørelsen, som det efterfølgende har taget måneder at få færdiggjort, man ringer, taler med en meget servicevenlig dame, som vil bringe det videre til rette vedkommende. Og så sker der intet mere. Og det gentager sig gang på gang, til det endelig lykkedes, og sjældent med et godt resultat, da det aldrig var den rette person der kom. Lige nu er problemet at anlægget gennem året har vist sig at bruge for meget vand, og et forbrug der er steget meget gennem året. Problemet er at vi skal vide om det er ekspansionsbeholderen på fyret, eller vi har en utæthed i systemet. En opringning gav resultatet at den sædvanlige venlige dame på kontoret, omgående gav beskeden videre til manden der har Sjælland som område, og som ville give besked om hvornår. Og som forventet, ingen reaktioner overhovedet, i nu 10 dage.
Så 2 gode råd til fremtidige kunder.
Hvis du bor på Sjælland, så hold dig væk.!
Hvis du falder for firmaets information om kvalitet og ordentlighed, om rødder i den Jydske muld, som betyder at et ord er et ord, så tag jeres forbehold.
Jeg tænker at jeg, selv om det er i garantiperioden, er nødsaget at betale en lokal Vvs inden det går galt.

8 december 2022

Beklager jeres oplevelse.