Sony Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skrammelprodukter. Hængslen på mit tredje par dyre WH-1000-hovedtelefoner (denne gang XM5-modellen) er knækket i dag. Det er nu sket med både XM3-, XM4- og XM5-udgaverne for mig. Jeg har i eftertiden... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været stor fan af Sony produkter i årevis, denne æra er slut nu. Jeg har et Sony XR-55A90J OLED Bravia TV. Tilbage i 2021/2022 ødelagde en firmware opdatering CA-modulet, så TVet begyndt... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

J’ai un téléviseur SONY XR65 OLED qui est haute gamme, date d’achat nov. 2021 et depuis qq jours, il il y’a des lignes horizontales sur touts écran, cela signifie mauvais qualité de production. jamais... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

sony bravia 48 poliici: televisore da 1200 euro che dopo due anni si pianta, non trova i canali e per poterlo spegnere occorre togliere la spina dell'alimentazione. Tentate tutte le manovre indicate d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sony tilbyder det seneste inden for kameraer, HD-TV, Blu Ray Disc og Sony DVD-produkter, digitalkameraprodukter, MP3-afspillere, bærbare computere og meget mere, nyd den seneste teknologi fra Sony – like.no.other

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Téléviseur SONY / A FUIR !!

Partage d'expérience aux futurs acheteurs SONY :

Durée de vie d'une TV Sony (Bravia / KD - 55X8509C) = 6 ans... Tu mets 1200€ dans une TV Sony pour 6 années d'utilisations...ça fait chère l'année !!

Bien sur plus de garantie, mais tu peux la faire réparer chez un réparateur agréé Sony pour quasiment 600 € (carte mère HS) !!

C'est incroyable d'avoir aussi peu de fiabilité pour une marque qui se veut à la pointe de son secteur ! Service client prévenu et ne peut rien faire ...tu payes ou tu jettes donc...En tout cas l'obsolescence je ne sais pas si elle est programmée ici, mais elle est bien présente !

Bye Bye Sony et Go vers d'autres marques plus fiables.

9 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine produkter men rædsom service

Fine produkter, men rædsom kundeservice. Har nu ventet over et halvt år på at få udbetalt cash-back for mit køb. Jeg har ikke længere tal på hvor mange mails med løfter om, at nu burde de komme.

28 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen dansk support man kan komme i…

Ingen dansk support man kan komme i kontakt med. Vil nulstille min søns adgangskode til Playstation 4 og det link de har sendt mig, virker ikke. På hjemmesiden er der en fin instruktionsvideo der viser gennemgangen helt frem til fremsendelse af link via mail… som så ikke virker!

10 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Problemer med at connect til AA bil

Problemer med at connect til AA bil. Med nyindkøbte Xperia 10 iv

Flere mails med kundeservice eller hvad de nu kalder det? Resultede kun at jeg skulle svare på det samme igen og igen.
Men ok . Det ikke der man skal finde hjælpen

7 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde en Sony telefon der efter…

Havde en Sony telefon der efter opdatering ikke kunne læse SIM kortet, deres konklusion "skærmen har lidt fysisk skade og skal udskiftes"... Så vi kan smide en 3 måneder gammel Sony 5 III telefon ud, da garantien ikke dækker "fysisk skade", det skal yderligere siges telefon har aldrig været brugt, den har været installeret og ligget på et kontorbord i alle 3 måneder. Samme besked (nøjagtigt), med en Sony 5 II som dog havde været taget i brug, som svar på de mange links jeg sendte dem (bl.a. til Sony's egen side) med folk der oplevede det samme, var svaret "Sony anerkender ikke fejlen." Hold jer væk, både fra Sony telefoner og Care1. Synd for det var ellers gode telefoner dengang de hed Sony-Ericsson.

2 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

SONY kd.65AG8 . 2019 ...ALT KAN SKE...

sony kd.65AG8 .2019 ...der gik et par md. så startede tv'et at fryse , så blev det hentet til rep. og var væk et par uger, ny dims var sat i ..der gik nogle dage så frøs det igen , tilbage til rep et par uger, de kunne ikke finde fejl og hos dem skete der ikke noget??så kom det hjem igen, der gik vel 1 md. så startede nye ting , tv'et tændt og slukkede ,frøs ind imellem. efter 3 år er det blevet en vane at trække stikket om natten..det er stoppet med at fryse men vi venter bare på det finder på nye ting...jeg gider ikke at sende det til rep mere for jeg tror ikke de får det 100% i orden,,,SUK...NYT MÆRKE NÆSTE GANG.

22 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sony has the worst customer service

Sony has the worst customer service, ever.

I was in touch with Sony customer service regarding a mobile phone I had bought, where the display failed to show dark colors.
I sent them a lot of pictures where one could clearly see the problem. They told me to send the phone to one of their service centres.

The service centre claimed there were no problems and that everything was within specs, and charged me $60.

It's needless to say that I will never ever buy a Sony product ever again.

15 augustus 2022

Very poor experience with Sony

I have used Sony products for many years, I even have a Sony camera. However my latest experience has been dreadful. I bought an In Car unit and the digitiser got damaged, I tried for ages to get some information from Sony but was just pushed around various web sites that eventually asked me it I had resolved my issue, NO, I need a new digitiser. Eventually they pointed me to a site that did repairs only to find that they did not do In Car stuff. Again I made contact with Sony only for them to tell me that they do NOT sell spares. Totally useless, I can and want to do this myself. This unit will be my last Sony purchase, Sony, you need to improve your customer service.

8 augustus 2022

Verdens værste kundeservice!!

Verdens værste kundeservice!!

Efter at ha investeret flere tusinde kroner i Playstation kontakter jeg deres kundeservice i håb om at få hjælp. Denne er åbenbart i form af en medarbejder der læser op fra det jeg selv lige havde læst og ikke vil oplyse sit navn !! Hvor uforskammet kommer aldrig til at anbefale det til nogen som helst
Så kunne man godt finde andre unge mennesker der vil gøre deres arbejde ordentligt og ikke være uforskammede!!

27 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slut med sony, aldrig mere.

Først, har jeg oplevet 2 gange at mit playstation plus ikke bliver afmeldt som det skal, så de trækker for et år mere uden aftale, første gang i 18 fik jeg heldigvis pengene retur, nu her da de har gjort det igen efter et års tilmelding, kan det ikke lade sig gøre, der var mange undskyldninger bla.
1. Jeg havde fået retur før, og det gør de kun en gang.
2. Jeg reagerede ikke med det samme da jeg så pengene blev trukket, pengene blev trukket på paypal kl 21:12. Men som den eneste supportside jeg er stødt på har deres supportmail åbningstider og lukker kl 18. Så reagerede dagen efter da de havde åbent.
3. Medarbejderen jeg snakkede i telefon med var modbydelig, nedladende og smed røret på efter jeg spurgte om man som kunde ved sony ikke var omfattet af dansk lovgivning og 14 dages fortrydelsesret.

Har opgivet at komme i kontakt med dem, da ventetiden er sindsygt lang per tlf, og jeg faktisk ikke har lyst til den nedladenhed, og de ikke svarer på supportsager, andet end med en brugerundersøgelse hvor det ikke er muligt at fortælle hvor uduelige de er. Nu hvor min mail blev brugt til support sender de konstant reklamer.

Anden Sony oplevelse, købte i 2018 et stort lækkert 85” smart tv til 25.00kr Men fra dag 1. Har der været problemer, processoren har aldrig kunne følge med de apps der nu skal bruges til streaming af diverse shows, at skrue op og ned for lyden er noget der tager minutter og er rent gætværk fordi det er så langsomt. Prikken over I’et alle hdmi indgange er nu ikke brugbare mere, så apple tv ikke kan bruges derpå og vi nu er tvunget til de få muligheder tvet kan. Og allerede forældet til tv2 play.

Vil klart anbefale alle der overvejer sony at holde sig langt fra dem.

9 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte en Sony linse til godt 13.000…

Vi købte en Sony linse til godt 13.000 kr. i december 2021 og kunne søge 750 kr. retur i Cash Back efter 1 måned. Det har vi gjort, og fået kvittering på, at de ville indgå den 25. januar. Vi har endnu ikke modtaget beløbet og har været i tlf. kontakt minimum 2 gange om måneden, hvor vi har noteret, hvem vi har talt med. Vi har indsendt kontoudskrift, der viser, vi ikke har modtaget de 750 kr. Vi har stadig ikke modtaget pengene, og ved henvendelse får vi at vide, at sagen ligger i kampagne-afdelingen. Vi kan ikke få en formular / mail til at sende en formel klage, - men får blot mailen på deres support afdeling (altså de samme personer, som vi kan ringe til).
Så - køb ikke Sony pga. cash-back tilbud, - de penge får I aldrig.

12 mei 2022

Sony Det var engang !!

Vores Sony Oled KD-55AF8
med udløb af garanti august 2021
kort tid efter begynder der i det små at dukke grønne mærker op på skærmen via google kan man finde green blob!!..Sony svarer ikke retur på min henvendelse om hvorfor det kan være osv..at man skal købe et nyt tv overlever man nok men virkelig utroligt dårligt både for miljøet de ikke længere laver et tv som kan holde mere end hvad garantien holder ..altså 2 år ..så man må prøve et andet mærke !

4 mei 2022

Garanti reparation af Sony objektiv

Garanti reparation af Sony objektiv
Jeg sendt et Sony E 18/200/3,5-6,3OSS til garanti reparation fordi zoom ringen periodisk gav et lille knæk.
Det blev sendt til Sverige. Efter nogen tid fik jeg at vide, at nærmest alt var smadret ved et stød. Bajonetten skulle være beskadiget samt billedestabiliseringen var ødelagt + flere ting. Jeg og andre kompetente personer kan ikke se nogen skade på bajonetten og billedestabiliseringen virker perfekt.
Jeg fik så et tilbud på reparation det lød på 5.746,81kr. Da et nyt objektiv i almindelig handel kostede 5.500kr ville jeg selvfølgelig ikke have det repareret, men det betød at jeg skulle betale 800kr for undersøgelsen, da det i deres øjne ikke kunne dækkes af garantien. Jeg synes det er uforskammet at give en reparationspris der er højere end hvad et nyt objektiv koster. Så må man sige at det ikke kan repareres eller tilbyde et nyt med rabat. Det sidste har givet mig, som service mand, tilfredse kunder.
Denne hændelse er fra 2019 og lige siden har jeg uden problemer brugt mit objektiv hver dag. Ok. Det giver nogle gange når jeg drejer zoom ringen, et lille knæk.
Denne oplevelse har, sammen med en cashback oplevelse, betydet, at der aldrig kommer et Sony produkt indenfor min dør

15 april 2022

Cash Back (rabat) kommer aldrig

Sony lover jævnligt rabat på deres kameraprodukter - den såkaldte cash back.
Men de har åbenbart store problemer med at udbetale den lovede cash back.
Jeg har nu i mere end 3 måneder kæmpet for at få min lovede rabat (cash back). Utallige mails er skrevet frem og tilbage til supporten. De første 2,5 måneder troede Sony åbenbart ikke på, at jeg ikke havde modtaget pengene. Til sidst erkendte Sony så, at fejlen lå hos dem, og at jeg ville modtage pengene senest 15 dage senere.
Nu er den frist så også overskredet og min tålmodighed er opbrugt.
Gode produkter, men vanvittig ringe service, hvor tilsyneladende ingen i firmaet gider tage sig ordentligt af problemet.

7 april 2022

Ligegyldighed hos support

Nu har jeg de sidste 20 år været trofast Sony kunde og mit hjem er fyldt med Sony. Men jeg er så overrasket over den ligegyldighed fra jeres support medarbejder håndtere mit problem med min mobil. Jeg får af medarbejderen tilsendt et link om hvordan mit menu skulle se ud i forhold til ændring af menu farve/tema da jeg så fortæller at mine menuer ikke ser sådan ud, er respons næsten det samme som "nå, men det ved jeg heller ikke så meget om" jeg tilbyder at sende nogle skærm billeder får jeg at vide at det kan jeg da bare gøre, men intet om hvordan og hvor til. Her bliver jeg en smule irriteret og siger det kan da godt være at det ikke kan betale sig at have Sony mere. Hertil svare medarbejderen "det skal jeg ikke kunne sige, jeg har ikke en"
Magen til ligegyldighed på jeres support, virker jo næsten som om at i ikke ønske kunder.

15 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service

Jeg har netop snakket med Sonys support og magen til dårlig kundeservice, manglende viden og værst af alt arrogance skal man lede længe efter.

Inden opkaldet stod jeg med en defekt fjernbetjening, men et tv der fungerede uden problemer. Efter opkaldet står jeg med et defekt tv, der kræver en reparation - vel at mærke for egen regning. Da jeg påtaler dette for supporteren, får jeg en arrogant og nedladende forklaring om, at han bare har gjort sit arbejde, at det er sådan processen er, og at han ikke har lavet fejl. Så vil jeg godt nok mene, at Sony skal revurdere sine processer - og ikke mindst lære sine supportere om god kundeservice. I hvert fald vedkommende jeg her var så uheldig at få i røret (sagsnr.: 23791208). Og for at toppe den ringe service, vælger supporteren at smide røret på.

Det er absolut sidste gang, jeg har købt et Sony-apparat.

17 februari 2022