Jag fick vänta 2 månader på min bäddmadrass, det skulle ta 2 till 3 veckor, frågade då hur jag skulle bli kompenserad för detta, någon ansvarig skulle höra av sig vilket inte hänt Mvh Annette
Lees wat reviewers zeggen
Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over SOVA - Arninge
Geschreven door het bedrijf
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Hantverkarvägen 2, 187 66, Täby, Gribbylund, Zweden
- 08-410 230 02
Vraagt klanten om een review
Jag fick vänta 2 månader på min…
Mvh Annette
Trots sen och fel leverans ordnade det…
Trots sen och fel leverans ordnade det upp sig till slut, tack Erik.
Nu sover jag som en kung igen.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Bra service trevlig och tillmötesgående persomal!
Trevlig tillmötesgående personal som hjälper en med allt!

sängen
För lång leveranstid. Medel 'hård" alldeles för mjuk. Du måste köpa extra madrass för nån garanti.

Sängarna var mycket bra
Sängarna var mycket bra. Sen lyckades affären lämna fel telefonnr till de som skulle transportera/montera sängarna så de blev försenade med 2-4 veckor.
Vi fick en personlig ursäkt från affärschefen och ett presentkort.

Antwoord van SOVA - Arninge
Jättebra rådgivning och hjälp att prova…
Jättebra rådgivning och hjälp att prova ut vad som passade oss.

Utmärkt
Utmärkt, personlig och kunnig service.
Leverans som avtalat och proffsig montering/ bortforsling av den gamla sängen.

Antwoord van SOVA - Arninge
Duktiga på att sälja men när det är gjort försvinner all service. Falskt.
Duktiga säljare men när köpet väl är gjort försvinner servicen.

Antwoord van SOVA - Arninge
Fick bra support från kunnig…
Fick bra support från kunnig försäljerska.
Och mycket snabb leverans av varan.
Helt nöjd.

Antwoord van SOVA - Arninge
En av dem absolut sämsta köpupplevelserna någonsin
Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som ska ta 4-6 veckor till. Vi har inte fått någon återkoppling trots att man har lovat, vi har själva fått jaga SOVA flera gånger och fått prata med olika personer. Samma trötta och dåliga bortförklaringar och ingen som tar ansvar eller gör något. Chefen är på semester. SOVA skyller på tillverkaren och att dem inte kan göra något, men ändå säljer dem deras produkter utan att ställa krav eller följa avtal. Vi får se om det blir något köp eller om det hävs. Köp inte en säng från SOVA!

Dit is Trustpilot