SOVA - Arninge Reviews 369

4,1

Hantverkarvägen 2, 187 66 Täby, Gribbylund, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Over SOVA - Arninge

Geschreven door het bedrijf

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Jättebra bemötande

Jättebra bemötande, lyhörd säljare och proffsig hjälp! Vi älskar vår säng och sover otroligt gott!

13 februari 2026

Antwoord van SOVA - Arninge

Tack så mycket för din recension Parisa, det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi hoppas ni fortsatt kommer sova skönt i er nya säng!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pajas företag

Ett steg närmare drömmen! Din order beräknas vara färdig v. 8. Vi hör av oss när den är på väg till transportör. Frågor? Kontakta butik eller sova.se

Inget drömbesked tyvärr. Din order har fått ändrad leveranstid till v.10. Tack för ditt tålamod. Frågor? Kontakta butik eller sova.se

Inget drömbesked tyvärr. Din order har fått ändrad leveranstid till v.13. Tack för ditt tålamod. Frågor? Kontakta butik eller sova.se

Inget drömbesked tyvärr. Din order har fått ändrad leveranstid till v.14. Tack för ditt tålamod. Frågor? Kontakta butik eller sova.se

Inget drömbesked tyvärr. Din order har fått ändrad leveranstid till v.15. Tack för ditt tålamod. Frågor? Kontakta butik eller sova.se

Full betalning gjord i god tid innan v.8
Men nån ränta lär man ju inte få.

25 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Johnny,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi hoppas kunna rätta till detta och ge dig en bättre upplevelse framöver. Önskar dig en fin dag!

Leverans ofullständig

Leverans ofullständig, fick vänta 3 veckor på restleverans och en förmiddag till spillo i väntan restlevetansrm

26 februari 2026

Hej Sune,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar med oss din feedback och ser över våra processer för att undvika liknande problem i framtiden. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html.
Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra genomgång av sängar innan vi kunde…

Bra genomgång av sängar innan vi kunde ta beslut, lite lång leveranstid!

24 januari 2026

Antwoord van SOVA - Arninge

Tack för din recension Hasse! Vad härligt att höra att ni fick en bra genomgång av sängarna och att vi kunde guida er till rätt val. Vi beklagar att leveranstiden var lite lång. Sov gott!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leveransen fungerade inte som planerat

Leveransen fungerade inte som planerat, ingen hade koll på den initialt. Dålig kommunikation med oss när inte sängarna anlände och var försvunna.
Till slut löste det sig.

20 februari 2026

Antwoord van SOVA - Arninge

Hej Göran, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi köpte sängen på Sova i Arninge…

Vi köpte sängen på Sova i Arninge trevligt bemötande i butik och vi fick rabatt på sängen som var frakt och montering. Vi blev lovad leverans vecka 7, och sängen levererades till transportören i Stockholm den 4 feb v 6, bra tänkte jag då kan vi göra oss av med den gamla sängen innan den nya kommer v 7 vilken dag visste ju jag inte men ett par dagar på golvet går ju bra att sova.
Jag fick efter många om och men tag i transportören som sa v 7 det går inte utan den 24 feb v 9 får ni sängen. Jag förklarade för den snäsige transportledaren hur det var men fick då till svar ”man kan aldrig lita på transorttider ni får skylla er själva” att vi är 75+ det var inte hans problem, För mig är vecka 7 vecka 7 inte vecka9.
Efter ett tag ringde en annan mycket trevligare man och sa att dom kunde leverera sängen på lördag den 14 feb kl 18.00 v 7men då kunde dom inte montera sängen, ok jag fick ringa min son som kom och hjälpte oss med monteringen han åkte 16 mil men det gick. Nu fick vi rabatt när vi köpte sängen vi fick gratis frakt och montering och bortforsling av emballage. Men vi gjorde ju allt jobb utom frakten själv, så jag borde ju få tillbaka pengar eller hur, men ingen från Sova har hört av sig.

14 februari 2026

Hej Carl-Gustaf,
Vi beklagar förseningen och att hanteringen inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att situationen blev både stressande och besvärlig för er.
Vi kommer att undersöka vad som har gått fel i hanteringen av ditt ärende för att se hur vi kan förbättra våra rutiner framåt. Vi önskar dig en fin dag.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande
Kunskap
Bra service

20 januari 2026

Hej Ali,
Tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik, det ska vi hälsa vidare.
Önskar dig en fin dag!

Trevlig personal

Trevlig personal, snabb service

16 januari 2026

Hej Sylvi,
Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Inte företagets fel men sängen har inte…

Inte företagets fel men sängen har inte varit bra och kroppen protesterar!

12 februari 2026

Hej Margareta,
så tråkigt att höra att sängen inte motsvarade dina förväntningar.
Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, eller fortsätta dialogen med den kontakt du redan har i butik vid eventuella frågor. Vi hjälper gärna till.
Önskar dig en fin dag och många goda nätters sömn framöver.

Seriös och omtänksam genomgång

Seriös och omtänksam genomgång. Bra att kunna testa olika sängar och prislägen direkt.

12 februari 2026

Tack för din recension!
Så kul att vi kunde hjälpa till — det ska vi hälsa vidare till butiken! Härligt också att du uppskattade möjligheten att testa olika sängar. Vi hoppas att du hittar den lösning som passar dig bäst och önskar många riktigt goda nätters sömn framöver.
Sov gott!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bemötande av personalen var så varm och…

Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har fått min säng och jag vaknar så utvilad på morgonen :) Tack Julia Marinkovic du såg verkligen mig och mina behov och utifrån de har du guidat mig mycket väl till en perfekt säng. Forsätt att vara så fin, varm och proffesionell i ditt bemötandet. Mycket tacksam och nöjd kund/ Danijela

9 januari 2026

Hej Danijela,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att Julia kunde guida dig till en säng som verkligen passar dina behov. Detta ska vi hälsa vidare! Vi är så tacksamma att du delar med dig av din upplevelse. Sov gott i din nya säng!

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. Tyvärr fanns den inte finna inne dust nu men jag skall bli kontaktad när ni får in den igen. Väntar!!! Anita Eskilsson

23 januari 2026

Hej Anita,
Tack för din återkoppling – så roligt att höra att du är nöjd med bemötandet! Samtidigt är det förstås tråkigt att du upplevt problem med madrassen. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod under tiden. Om det ännu inte har löst sig är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, eller följa upp via den kontakt du redan har i butik – så hjälper vi dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Bra produkter

22 januari 2026

Hej Andreas,
vi kan bara hålla med! Tack för din recension och sov gott!

Bra stöd i butiken

Bra stöd i butiken, Personalen tog sig tid att prova många sängar.

10 december 2025

Hej Erik,
vi är glada att vi kunde hjälpa till, det ska vi hälsa vidare till butiken. Tack för din recension och sov gott!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt bra och kunnig personal

Otroligt bra och kunnig personal, de vet vad de pratar om när det gäller sängar.
Stor eloge till Diana T som hjälpte oss att välja, köpa säng, så otroligt trevlig och kunnig.
Håkan & Gittan

7 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van SOVA - Arninge

Tack Håkan och Gittan för er fina recension! Det gläder oss verkligen att ni upplevde personalen som både kunnig och engagerad. Roligt att höra att Diana gav er så bra hjälp genom hela processen. Det ska vi självklart hälsa vidare till henne.
Varmt välkomna tillbaka!

Ett fantastiskt bemötande av Eric

Ett fantastiskt bemötande av Eric
Ett stort tack
Micke

17 december 2025

Hej Micke!
så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Eric! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig säljare dom gjorde allt för att…

Trevlig säljare dom gjorde allt för att hitta en vara dom var så gott som slut i hela landet. Han letade verkligen runt och hittade varan, ringde butiken i fråga, och la undan den. Inte bara ” det finns en kvar där …” utan var mån om att jag skulle få tag i min julklapp.

16 december 2025

Antwoord van SOVA - Arninge

Tack för din fina feedback Carin!
Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig hitta varan och göra din julklappsjakt lite enklare. Vi hoppas att den som fick julklappen blev nöjd, och önskar dig många nätter av god sömn!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.