Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik Bahne får vores varmeste anbefalinger . Vores søn havde en del refluks, kliklyde ved amning og favorit side - alt dette hjalp Frederik os med. Han er yderst professionel og behagelig, og beha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter, som dengang var 6 måneder, har haft udfordringer med putning siden fødslen. Det tog os nogle gange op til en time at få hende til at sove, og hun var også svær at få til at falde t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Christian Danø Møller og kan varmt anbefale ham. Hvis jeg på et tidspunkt for brug for hjælp igen vil jeg uden tvivl vælge ham. Så mine bedste anbefalinger h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået hjælp til vores dreng som havde mange spændinger efter fødslen. Han ville kun sove med hovedet til den ene side, og ville heller ikke ligge på maven. Frederik er utrolig god til små børn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Osteopaat
  2. Fysiotherapeut

Geschreven door het bedrijf

SpecHealth tilbyder osteopati og fysioterapi til både voksne og spædbørn. SpecHealth har 3 klinikker som er lokaliseret i Helsingør, Hillerød og Humlebæk og en specialklinik for mor og baby. Den måde vi anskuer dig på, skal ses som en helhed og ikke anskue vores symptomer som kasser og bokse, som vi skal passe ned i, men at fjerne kassetænkningen om kroppen. Vores vision er derfor at gøre det bedre. Kroppen skal undersøges og behandles som en helhed, for årsagen til de symptomer vi mærker, er sjældent der hvor vi oplever smerten eller problemet. Vi tager os tid til at lytte til din historie og er specialiseret i at finde årsagen til netop dine symptomer. Vi har tid til at lytte og sætte os ind i dine problemer, vi går aldrig på kompromis. Det er vigtigt for os, at du forstår hvorfor du har ondt eller hvorfor smerterne ikke forsvinder af sig selv. Det handler om at være tryg, derfor udføres en del sikkerhedstest inden behandlingen begynder. Vi er specialiseret i dit helbred - Fordi vi vil gøre det bedre

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Stor anbefaling

Jeg kan varmt anbefale osteopat Frederik hos Spechealth! Under min graviditet fik jeg desværre en diskusprolaps, og det var en utrolig smertefuld og hård periode.
Frederik tog sig tid til at lytte, forklare alt grundigt og tilpasse behandlingen til både min graviditet og mine smerter.

Frederik er ikke bare dygtig til sit fag, men hele forløbet var trygt og behageligt. Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, han gav mig, og vil til enhver tid anbefale ham og Spechealth til andre, der har brug for kompetent og omsorgsfuld behandling.

5 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fagligt kompetent og relationelt genial til børn

Jeg fik anbefalet Frederik Bahne fra SpecHealth af en ven, som havde anbefalingen fra sin osteopat.

Min søn på 8 år havde ondt i ankel og fod efter en forstuvning.
Det var første gang min søn skulle se andre behandlere end egen læge, så jeg var spændt på, hvordan han ville reagere.

Frederik henvendte sig til min søn i øjenhøjde, spurgte ind, lyttede og jokede lidt og fik ham med det samme til at føle sig helt tilpas. Min søn samarbejdede derfor velvilligt om undersøgelser og øvelser.
Vi fik god vejledning med hjem og min søn var ivrig efter at træne øvelser hver dag - stik imod min forventning. Han blomstrede ved den opmuntring og anerkendelse, han fik ved hvert besøg hos Frederik.

Efter kun fire behandlinger var fod og ankel velfungerende igen. Jeg tror også, der blev rettet subtilt op på lidt andre ubalancer i kroppen og jeg fik god viden og læsestof om børns udvikling med hjem.

En virkelig positiv oplevelse. Jeg har allerede anbefalet Frederik vidt og bredt!

26 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Roligt, fagligt og mærkbare resultater

Vi havde en baby der havde enormt ondt i lænden og kæben.
Frederik kunne konstatere at der var låsninger i kraniet og også i lænden. Første gang behandlede han ca 10 min (baby var ikke til mere) og vi kunne allerede efter denne behandling mærke stor effekt. Vi er gået fra at have en baby der konstant har ligget i et C bagud og haft svært ved at slappe af i amningen, til at have en baby der slapper af og kan også ligge ned og amme, hvilket heller ikke har været muligt tidligere.
Frederik møder os med ro og et smil, som skaber tryghed og tillid. Frederik rådgiver også, hvis der er spørgsmål til et eller andet der kan være påvirket af fysikken/anatomi på baby. Det er tydeligvis en stor passion for Frederik, at gøre en forskel.
Efter nu 3 behandlinger, ser vi markant forbedring på alle parametre og har en baby med generelt mere overskud.

7 maart 2025

Meget trygt og hjælpsomt

Vi var virkelig glade for at besøge Frederik med vores søn, som havde ondt i maven og havde spændinger i kroppen efter fødslen. Frederik tog sig god tid og var virkelig god til at forklare og guide os. Efter 3 besøg hos Frederik havde vores søn det meget bedre. Vi kan derfor i høj grad anbefale SpecHealth!

15 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En øjenåbner for fremtidig fys behandling!

Super fin og omhyggelig behandling af lændehold, og derefter gamle skader/arvæv. Første gang en behandler har set på min krop som en sammenhængende helhed. Fantastisk arbejde af Christian fra Spechealth i Humlebæk/Helsingør! Også spændende at snakke lidt faglighed og sammenligninger fra dyre rehab. De bedste anbefalinger herfra!

8 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg henvendte mig da min baby blev ked…

Jeg henvendte mig da min baby blev ked af det i bæresele og ved nakke træning. Frederik konstaterede spændinger i bækken og nakke og efter at have fået behandlet dette, kan vi nu bære baby i bæresele og vikle❤️ og vi træner nakken uden (særlig meget) brok☺️

10 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varm anbefaling af Frederik!

Jeg havde min baby med hos Frederik i Helsingør og kan varmt anbefale det. Min datter kæmpede især med maven og med amningen og med urolig søvn, men jeg mærkede en kæmpe forbedring på hende allerede efter første besøg. Frederik er rigtig behagelig og dygtig.

3 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik Bahne har min varmeste…

Frederik Bahne har min varmeste anbefaling. Mine tvillinger blev født 5,5 uge for tidligt d. 16/2-25 og tog derfor kontakt til Spechealt, for at få afklaret om de små havde klaret kejsersnit og det at være to i maven. Atmosfæren da vi ankom var varm og hyggelig, Frederik er yderst professionel, men har en varme om sig, der gør man mærker hans passion for det han laver og man føler sig velkommen. Han tog med varme hænder pigerne og undersøgte dem én efter én og hele tiden havde han fokus på at have mig som mor, med i processen og samtidigt gøre det trygt og kærligt for mine piger.

Den ene af mine tvillinger ville han ikke videre behandle, da hun ikke havde spændinger, men den anden kom vi til en behandling mere hvor Frederik igen gjorde sit kram.
Mere skulle der ikke til, og det var tydeligt, at mærke en bedring hos min ene pige.

Oplevelsen med Frederik og Spechealth er overund fantastik, nærværende og beroligende både for barn og mor.

Kæmpe anbefaling herfra!

18 juni 2024

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger af SpecHealth.

Jeg har fået behandling af Frederik Bahne, og min oplevelse er, at han er meget professionel, virkelig dygtig og sympatisk. Han besidder en kæmpe viden og forklarer og fortæller gerne.

14 års søgen efter BEHANDLINGEN, der virker, er slut.

Tøv ikke med at bestille en tid his SpecHealth, hvis du bøvler med noget.

12 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik Bahne fra spechealth er en…

Frederik Bahne fra spechealth er en sand mester i sit arbejde !

Jeg har døjet med tinitus/migræne/ubalance i kroppen i et års tid
Men efter 12 behandlinger er min tinitus/ublance i kroppen væk !

Jeg er motions løber og løber mere end nogensinde før - behandlingen fra Frederik Bahne har virkelig gjort underværker

Kæmpe stor ros til Frederik for hans arbejde!

Mikkel Bachmann -Lund

11 december 2024

SpecHealth

Jeg har fået en fantastisk hjælp hos SpecHealth. Først et hofte problem som Christian hjalp mig af med og efterfølgende hos Kuru med et mave problem. Hos Kuru fik jeg en masse gode snakke omkring min generelle sundhed og dette har givet mig mod og lyst til at lave nogle ændringer, som har haft en positiv indflydelse på mit helbred. Jeg vil til hver en tid anbefale SpecHealth, da de ikke symptombehandler, men finder årsagen og behandle dette.

25 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have døjet med…

Efter at have døjet med skulderproblemer over 5 år med flere indsprøjtninger med binyrebarkhormon, lykkedes det Christian på 6 mdr. med behandlinger og relevante øvelser, at få en “ny” og smertefri skulder. Største anbefalinger herfra.

18 oktober 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Kan kun anbefale SpecHealth i Humlebæk. Osteopat Christian Danø Møller, mega dygtig, super flexible. Jeg blev lyttet til og fik spot on vejledning. Behandlingen blev forklaret super godt og jeg kunne mærke fremskridt med det samme.

23 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vejledning og behandling i top

Jeg blev lyttet til og fik spot on vejledning. Behandlingen blev forklaret super godt og jeg kunne mærke fremskridt med det samme. Jeg fik også gode øvelser med hjem og der blev fulgt op på, hvordan det var gået siden den seneste behandling. Jeg var glad og lettet efter hver behandling, fordi jeg kunne mærke at det hjalp.

30 september 2024

Hej Jørgen,

Det lyder som en fantastisk oplevelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det sætter vi rigtig stor pris på!

De bedste hilsner,

Den største anbefaling af Christian

Jeg er på 2 måneder blevet helt fri af mine rygsmerter og kan igen løbe og bevæge mig frit. Christian er en utrolig dygtig behandler, som jeg på det varmeste kan anbefale.

27 september 2024

Hej Fie,
Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer og jeg sender beskeden videre til Christian!

Rigtig god dag!

De bedste hilsner,

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Frederik er en virkelig engageret og dygtig behandler. Jeg havde min lille datter på ca. 2 måneder oppe til en konsultation, da jeg synes hun sparkede skævt og helst ville kigge til den ene side. Frederik håndterede hende med største omhug og blide bevægelser. Det viste sig at hun havde lidt spændinger, som Frederik med kun 2 behandlinger fik løsnet op for. Ved 3 behandling var der ikke noget at komme efter. Frederik tager sig tid, både til min baby, men også til mig som førstegangs mor med 120 spørgsmål. Som en bonus, følger min datter nu sin vægtkurve. Før behandlingerne hos Frederik, spiste hun ikke nok. Jeg gik derfra med en følelse af, at Frederik virkelig ønsker at hjælpe og skabe tryghed. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

15 augustus 2024

Hej Mia,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at Frederik har kunnet hjælpe din lille datter. Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver den tid og opmærksomhed, Frederik giver både din datter og dig som førstegangs-mor. Det er vigtigt for os, at både børn og forældre føler sig hørt og trygge i behandlingsforløbet.

Dbh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun roser til teamet hos SpecHealth

Siden jeg kan huske, har jeg kæmpet med daglige hovedpiner og nakkeproblemer, og har i den forbindelse søgt alle mulige afkroge for en behandlingsmetode der kunne komme det til livs.

Jeg endte hos SpecHealth lidt ved en tilfældighed efter en anbefaling fra min personlige træner tilbage i 2020 og
her 4 år efter, er jeg stadig en fast klient hos SpecHealth.

Efter et styrt i december 2022 med et voldsomt hovedtraume, der udmundede i en kraftig hjernerystelse, har min rejse tilbage til et normal liv uden gener været i meget kyndige hænder.
Ved hjælp af, specielt osteopatiske, men også fysioterapeutiske teknikker, arbejdes der metodisk med kroppens symptomer.
Her knap 2 år efter, har jeg ingen gener eller mén efter mit traume og de hovedpiner jeg tidligere har lidt af er også aftaget betydeligt.

Den holistiske tilgang til mennesket bag, og de kompetencer teamet besidder, gør at de gang på gang hjælper min krop til at blive den bedste version af sig selv. Om dette måtte være en skør tennisalbue, en slimsæk i hælen der driller, eller en periode med alt for meget om ørene, formår vi altid at komme i mål sammen.

Passionen er stor og lysten til at dele viden om behandlingsmetoderne har givet mig en større forståelse for hvordan nervesystemet og kroppen hænger sammen og hvor vigtigt det er at være opmærksom på signalerne den sender.

Jeg glæder mig altid til en behandling og ser den som et lille frirum til at re-connecte med min krop <3

23 juli 2024

Hej Sandra,
Tusind tak for din utrolig fine og detaljerede anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft så stor gavn af behandlingerne gennem årene, og at vi har kunnet hjælpe dig med både hovedpiner, nakkeproblemer og dit hovedtraume.

Dbh
SpecHealth

Lees meer over geverifieerde reviews.