Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frederik Bahne får vores varmeste anbefalinger . Vores søn havde en del refluks, kliklyde ved amning og favorit side - alt dette hjalp Frederik os med. Han er yderst professionel og behagelig, og beha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores datter, som dengang var 6 måneder, har haft udfordringer med putning siden fødslen. Det tog os nogle gange op til en time at få hende til at sove, og hun var også svær at få til at falde t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Christian Danø Møller og kan varmt anbefale ham. Hvis jeg på et tidspunkt for brug for hjælp igen vil jeg uden tvivl vælge ham. Så mine bedste anbefalinger h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået hjælp til vores dreng som havde mange spændinger efter fødslen. Han ville kun sove med hovedet til den ene side, og ville heller ikke ligge på maven. Frederik er utrolig god til små børn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Osteopaat
  2. Fysiotherapeut

Geschreven door het bedrijf

SpecHealth tilbyder osteopati og fysioterapi til både voksne og spædbørn. SpecHealth har 3 klinikker som er lokaliseret i Helsingør, Hillerød og Humlebæk og en specialklinik for mor og baby. Den måde vi anskuer dig på, skal ses som en helhed og ikke anskue vores symptomer som kasser og bokse, som vi skal passe ned i, men at fjerne kassetænkningen om kroppen. Vores vision er derfor at gøre det bedre. Kroppen skal undersøges og behandles som en helhed, for årsagen til de symptomer vi mærker, er sjældent der hvor vi oplever smerten eller problemet. Vi tager os tid til at lytte til din historie og er specialiseret i at finde årsagen til netop dine symptomer. Vi har tid til at lytte og sætte os ind i dine problemer, vi går aldrig på kompromis. Det er vigtigt for os, at du forstår hvorfor du har ondt eller hvorfor smerterne ikke forsvinder af sig selv. Det handler om at være tryg, derfor udføres en del sikkerhedstest inden behandlingen begynder. Vi er specialiseret i dit helbred - Fordi vi vil gøre det bedre

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale SpecHealth i…

Kan kun anbefale SpecHealth i Helsingør. Osteopat Christian mega dygtig. Han fik styr på min ryg/lænd, som egentlig havde forvoldt mig problemer over en længere periode.

21 juli 2024

Hej Lars,
Tusind tak for din anbefaling og flotte ord! Vi er glade for at høre, at Christian har kunnet hjælpe dig med dine ryg- og lændeproblemer.

Fantastisk behandling

Vores datter på 7 år, havde dårlig balance og store udfordringer med at finde balancen på cykel uden støttehjul.
En uge efter første (og eneste) behandling hos Spec Health cyklede hun uden støttehjul, og siden er balancen kun blevet endnu bedre.
Kan på det varmeste anbefale SpecHealth!

10 mei 2024

Hej Ida,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at jeres datter har fået så stor gavn af behandlingen og nu cykler uden støttehjul.

Fantastisk dygtige osteopater ✅✅✅✅✅

Fantastisk dygtige osteopater! 😊 Jeg led af en låsning i min kæbe, som hverken læge eller skadestue kunne hjælpe mig med og jeg blev egentlig bare beordret skånekost og ro i 14 dage for derefter at skulle til en opfølgende kontrol. Det kunne jeg ikke acceptere, så jeg kontaktede SpecHealth ApS og kom i behandling hos Christian Danø Møller og hvilket mirakel 🙏🤩 Efter blot én behandling hos ham kunne jeg endelig spise normalt igen efter en uges låsning i kæben! 🙌 SpecHealth har virkelig forståelse for kroppens kompleksitet og formår at give effektive løsninger. Efterfølgende har jeg fået opfølgende behandlinger, der har hjulpet med at forebygge, at det ikke sker igen. Jeg er så taknemmelig for Christians ekspertise i kæbeproblematik! Jeg kan varmt anbefale ham/dem til alle, der søger hjælp til lignende problemer. Takket være ham er jeg kommet hurtigt videre og vil til enhver tid bruge dem, hvis jeg skulle få andre gener i kroppen 😊💯🙌

Kæmpe taknemmelighed 🙏
Benjamin Capodanna

22 april 2024

Hej Benjamin,
Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Christian. Det er fantastisk at høre, hvordan behandlingen har kunne hjælpe dig med at løse din kæbe problematik på blot én behandling, især efter den frustration, du oplevede med andre muligheder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent behandling via…

Meget kompetent behandling via Christian og med en enkelt konsultation hos Tue. God forklaring på hvad der er problemet og en god opfølgning ift øvelser. Meget stærke anbefalinger fra mig.

3 april 2024

Hej Simon,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både Christian og Tue, og at du har fået kompetent behandling og gode forklaringer på din problemstilling.

Stor anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Christian Danø Møller, som på kyndigste vis hjalp mig til at tage de første skridt efter en pathella luksation og et efterfølgende ret så uheldigt forløb i hospitalsregi. Christian var en kæmpe støtte for mig, både fysisk i kraft af en høj faglighed og en særlig evne til at vise, beskrive og forklare problemstillingens anatomi, men også psykisk i kraft af den indlevelsesevne og omsorg han mødte mig med. Christian virkede oprigtigt interesseret i mit ve og vel, og bragte straks sit faglige netværk i spil, da mit forløb ikke gik som forventet. Et menneske som Christian får man lynhurtigt tillid til, og så får man altså bare mere ud af behandlingerne. Tak, Christian! ☺️

1 december 2023

Hej Mette,
Tusind tak for din dybt rørende og detaljerede anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, hvordan Christian har hjulpet dig igennem et så udfordrende forløb efter din patella luksation og det svære efterspil i hospitalsregi.

Fantastisk behandling hos SpecHealth

Fantastisk behandling hos SpecHealth. Vi kom hos Frederik til behandling med vores 8 uger gamle baby, efter sundhedsplejersken havde observeret skævhed i bækkenet. Der var tilmed favoritrotation. Efter 1. behandling bemærkede vi markant forbedring af favoritrotationen, og få dage efter 2. behandling, vendte vores baby sig for første gang. Det var ikke nødvendigt med flere konsultationer. Vi oplevede en meget varm og professionel behandling. Det er enormt betydningsfuldt, når man skal “overlade” sit barn til andre.

20 april 2023

Antwoord van SpecHealth

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os. Det glæder os utrolig meget at høre, at jeres lille baby har haft så stor gavn af behandlingen hos Frederik.

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig engageret og dygtig behandler som virkelig lever op til at se det hele menneske. Christian er meget optaget af de gode værktøjer som osteopater får i deres uddannelse, og ønsker til enhver tid kundens bedste 👌🏻🤗

8 februari 2024

Hej Anne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og din kæmpe anbefaling! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Christian!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SpecHealth engagement er i en klasse for sig

Det er imponerende at tale både med Frederik og Christian og mærke hvor meget de brænder for deres fag, og samtidig mærke hvor engageret de ønsker at finde kerne årsagen til mine smerter. De er ambitiøse omkring deres fag, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Tak for hjælpen - i får mine varmeste anbefalinger :-)

27 november 2023

Antwoord van SpecHealth

Tusind tak for din anmeldelse og de varme ord om både Frederik og Christian. Det betyder meget for os at høre, at vores engagement og passion for at hjælpe skinner igennem, og at du føler dig tryg.

Super professionelle

Jeg har i længere tid - efter et fald - haft store smerter i den ene skulder. Hos SpecHealth blev jeg grundigt undersøgt og efter at de havde foretaget en ultralyd scanning, sendte de mig videre til egen læge til en større udredning. En udredning identificeret problemet og efterfølgende behandlede SpecHealth min skade på en yderst professionel måde. Jeg kan klart anbefale SpecHealth som værende superdygtige og kompetente behandlere.

28 november 2023

Antwoord van SpecHealth

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Professionel og god behandling

Jeg har været i behandling hos Frederik Bahne med kæbeproblemer. Under hele behandlingsforløbet har jeg følt mig meget tryg og i gode hænder. Mine smerter begyndte allerede at forsvinde efter 1. Behandling. Klinikken i Hillerød ligger på stationen og er nem at komme til med s-toget. Jeg kan kun varmt anbefale SpecHealth og ville give 6 stjerner hvis jeg kunne.

26 november 2023

Hej Emilie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine rosende ord! Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet hos Frederik, og at dine smerter begyndte at aftage allerede efter første behandling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i årevis lidt af IBS, og til trods for besøg og behandling hos mavetarm-specialister har mine symptomer ikke fundet lindring. Endelig fandt jeg effektiv hjælp hos SpecHealth!

Hos SpecHealth blev jeg mødt af dygtige osteopater, der lyttede opmærksomt til mine symptomer. Behandlingen fokuserede på at genoprette kroppens balance gennem blide, manuelle teknikker og grundig vejledning og rådgivning.

Efter blot nogle få behandlinger oplevede jeg markant reduktion af mine IBS-symptomer. Min mave blev mere rolig, og jeg oplevede færre problemer med oppustethed og smerte.

Hvis du lider af IBS og har prøvet andre behandlinger uden held, vil jeg varmt anbefale Spechealth som en effektiv vej til lindring af dine symptomer”.

24 november 2023

Hej Mathias,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os virkelig meget at høre, at du har oplevet en markant reduktion af dine symptomer.

Kompliceret skulderskade opdaget af Frederik Bahne

Frederik Bahne har reddet min førlighed i højre skulder. På en ferie start juli trådte jeg for langt ud på øverste trin af en marmortrappe - jeg nåede at få fat på gelænderet med højre hånd men fortsatte fem trin ned ved at glide på kanten af trinnene. Jeg havde efterfølgende lidt ondt i skulderen men tilskrev det en forventelig forvridning ved at “fange” hele kroppens vægt ned ad trinnene. Efter hjemkomst fik jeg tid hos Frederik, der diverse bevægelser af hele armen anbefalede, at jeg fik den MR scannet. Der er en 2cm stor overrivning på den øverste skuldersebe, overrivning af biceps samt en mindre rift på endnu en sene. To timers operation og nu 6 uger i slynge og 6-12 måneders genoptræning. Men håb om fuld funktion takket være en dygtig osteopat. VARMESTE ANBEFALING herfra

18 juli 2023

Hej Janice,
Tusind tak for din rørende og detaljerede anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at Frederik har kunnet gøre en stor forskel for dig i en svær situation.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik tilbudt sponsoratet så jeg kunne…

Fik tilbudt sponsoratet så jeg kunne blive klar til min tur til Berlin og spille Special Olympics OL hos SpecHealth, behandlingerne tog Christian sig af og det var med stor succes, jeg har prøvet adskillige forskellige fysioterapeuter og det har ikke rigtigt hjulpet. Men det gjorde Christians arbejde! Smerte fri lyske og fod gemmen hele OL og behandlingerne hjalp til 3x medjaler i alle mulige discipliner!

Jeg ville klare anbefalde Christian og hans kollegaer til alle jeg møder på min vej !.

9 juni 2023

Hej Louise,
Tak for dine fine ord! Godt klaret til OL!

Tusind tak Christian!

Da jeg første gang bestilte tid hos Christian var jeg allerede igang med et forløb hos en anden fysioterapeut på henvisning og anbefaling fra min læge. Det var et forløb som jeg var rigtig rigtig ked af og som havde efterladt mig komplet håbløs i forhold til nogensinde at skulle blive fri af smerter igen.
Men den oplevelse jeg fik da jeg kom til Christian, var en helt helt anden. Jeg blev næsten helt rørt over for første gang at blive taget alvorligt når jeg kom og bad om hjælp.

Christian er sindsygt dygtig til sit fag. Han meget omhyggelig med at finde ud af hvad problemet egentlig er, og hvordan han bedst kan hjælpe lige netop dig. Han har øje for alle mulige sammenhænge, også steder man aldrig selv kunne forestille sig var forbundet til ens problem. Han stiller mange spørgsmål for at spore sig ind. Og så er man med i processen hele vejen. Han gør sig nemlig meget umage for at forklare én alt hvad der foregår og hvad han finder frem til. Det er noget jeg personligt sætter stor pris på. Desuden kan man meget let mærke på ham at hans eneste interesse er at hjælpe en så godt som han overhovedet kan. Jeg har følt mig i virkelig kompetente hænder hos ham. Det han praktiserer holder virkelig.

Udover alt dette er han også virkelig sød og rar som menneske. Han jubler nærmest lige så meget som en selv over ens fremskridt. En meget meget varm og empatisk person.

Resultatet af mit forløb hos Christian har gjort en verden til forskel for mig. Mit liv og min trivsel (og min skulder) er meget meget bedre nu. Jeg er ikke længere begrænset af de forfærdelige smerter. Så jeg vil bare sige ham mange mange tak.

25 oktober 2022

Hej Christian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og vi er så glade for at din skulder har fået det bedre, og det har hjulpet dig til en bedre hverdag!

Bedste behandling

Bedste behandling, jeg har fået nogensinde af fys og osteopat Christian i specfysio Humlebæk. Kan varmt anbefale ham.

24 oktober 2022

Hej Marianne,
Tusind tak fordi du deler din oplevelse!
Christian, SpecHealth

Ville give 6 stjerner!

Ville give 6 stjerner, hvis man kunne!!
Ud over en hurtig forbedring af min nakke har igennem noget tid også døjet med maveproblemer, og også det blev der ydet effektiv behandling på. Kan kun på det varmeste anbefale SpecFysio - Utrolig dygtig, grundig og velformulerende, det er helt klart pengene værd!!

23 maart 2021

Antwoord van SpecHealth

Hej Mathilde! Tusind tak for din anmeldese. Vi er så glade for at du deler din oplevelse.
Christian, SpecHealth

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Grådighed 400 kr i kørsel fra Hillerød…

Grådighed 400 kr i kørsel fra Hillerød til Allerød !!

Jeg har en ven som havde fået en nerve i klemme og kunne ikke køre - jeg hjalp med at kontakte specfysio men de ville have 400 kr i kørsel fra Hillerød til Allerød - og der er endda en professionel briks at behandle min ven på -
efterfølgende skrev jeg det på facebook og så slettede han min kommentar

23 maart 2021

Antwoord van SpecHealth

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Priserne for kørsel dækker både tid og udgifter, men jeg forstår, at det kan virke højt. Vi værdsætter din kommentar, da den hjælper os med at forbedre os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

SpecHealth

Lees meer over geverifieerde reviews.