дефектен SUP…
Преди месец ми продадохте дефектен SUP на цена от 679.00 лв.
Направих рекламация на стоката в Sport Depot Пловдив преди 30 дни.
От там ми казаха, че рекламацията ще бъде приоритизирана, тъй като това е сезонен спорт, което не се случи.
Също така ми казаха, че ще свалят друг модел SUP от сайта и ще го запазят за мен за да мога да го заменя след, като рекламацията за дефектиралия е одобрена, което също не се случи.
Днес получих отговор чрез SMS, че дефектния SUP който ми продадохте е ремонтиран и мога да заповядам в магазина, което въобще не отговаря на очакванията ми.
Когато избрах да взема SUP от Sport Depot не съм отишъл с нагласата да взимам дефектна стока и смятам, че дефектните стоки се продават на доста по-ниски цени, а не на цената на здрави такива.
В сайта ви пише следното " Ако претенцията ти е уважена, наш колега ще се свърже с теб, за да се уточни какво желаеш да бъде направено – продуктът да бъде заменен или сумата за него да ти бъде възстановена. ".
До момента никой не се е свързал с мен, за да уточни какво искам да бъде направено, въпреки, че го споменах още в деня на рекламацията, а то беше, че очаквам да го заменя за друг модел SUP.
Ако знаех, че ми продавате дефектна стока, то аз нямаше да избера да взема стоката от вас.
24 augustus 2023
Review zonder uitnodiging