Nepsite. Bovendien oplichter die zich niet aan wet houdt. Betalen geld niet terug, ook al moet dat wettelijk. Reageren op geen enkele mail.
Wat een waardeloos platform. Pure oplichting, niet aan beginnen. Volgensmij is het merendeel van de profielen nep. Niet aan beginnen!!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Een beweegmaatje, wandelmaatje, danspartner of ander sportmaatje gezocht? Op SportPartner vind je iemand in elke Sport in elke regio. Veilig, anoniem en 100% gratis.
Nepsite
Oplichting
Wat een vreselijk platform
Wat een vreselijk platform. Het klinkt veelbelovend, samen actief zijn en sporten en minder gericht op daten. Je kunt helemaal niks zonder te betalen. En als je eenmaal hebt betaald, zie je weinig of geen echte profielen. Niet doen!
lidmaatschap verlengd en geld afgehouden na opzeg
lidmaatschap verlengd en geld van mijn rekening gehaald, terwijl ik al meer dan lang genoeg vooraf had opgezegd. Totaal geen reactie van de helpdesk, na een poging of 10 om contact op te nemen. Een totaal onbetrouwbaar bedrijf dus.
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht. Alleen maar scam contacten.
Oplichter bij sportpartner gemeld.
Ik heb aan hen gemeld dat er een oplichter bij sportpartner zit. Heb aangegeven wat zijn gegevens zijn. Die persoon heeft mij talrijke apps gestuurd en heel veel leugens verteld. Een hele week geappt. Heeft eerst gevraagd naar mijn adres en email zogenaamd om mij een pakketje met geld te sturen. Heeft tenslotte om geld gevraagd.
Sportpartner heeft niet op mijn berichten gereageerd.
Hij heet Albert. Leeftijd 72. Komt uit Rotterdam
Dit is niet fris
Wat er gebeurd is:
1 - ingeschreven zonder account. Ik ontving een berich dat iemand een bericht voor mij had. Om die reden lid geworden. Het berich was van iemand die daarna niet meer gereageerd heeft.
2- één reactie van één persoon.
Verder van alle personen en binnen alle groepen geen reactie.
(in de groep 'schaatsen' gevraagd of iemand ook daadwerkelijk aan schaatsen deed, geen reactie.)
3- namens mij in een groep de opmerking 'welkom Cris', terwijl ik dat zelf niet verstuurd heb.
4- contact met het bedrijf niet mogelijk.
5- inmiddels kan ik niet meer op groepen zoeken.
6- zoeken op type sport of trefwoorden sowieso niet mogelijk. Maar dat is het minst van mijn zorgen tussen bovengenoemde.
Sportpartner is totaal niet correct…
Sportpartner is totaal niet correct namelijk ze hebben stilzwijgend mijn abonnement verlengd waarna ik gevraagd om dit terug te betalen en mijn abonnement stop te zetten. Heb meerdere mail gestuurd naar meerdere mail adressen maar deze zijn nooit beantwoord. Sportpartner is niet correct en klantservice is er totaal niet !
Wat een oplichting zeg.
Wat een oplichting zeg.
Ik heb net een mail gestuurd. Naar hoi ad SportPartner.com
Vorig jaar mijn abonnement al opgezegd. Slechte ervaringen
En nu wordt er TOCH weer €83,40 van mijn rekening afgehaald.
Per direct mijn geld terug of ik neem vervolgstappen.
Dit is echt de slechtste uitgave die je…
Dit is echt de slechtste uitgave die je kunt doen. Fake profielen en geen enkele waardevolle link kunnen maken. Zonde van tijd energie en geld. Vandaar de enige optie voor 3 maanden 45 euro.
Paywall berichten lezen
Ik mag mijn berichten niet eens lezen zonder te betalen, waardeloos!
Oplichterij
Zit geen activiteit in de app.
Gaat alleen om inschrijfkosten.
Oplichterij
Dacht in eerste instantie bij de naam Sportpartner aan een actieve partner. Het begint al bij de intekening als premium lid met "zogezegd"40% korting. Als ik mijn afrekening Visa bekijk dan blijkt dat ik de volle pot betaal. Op mijn vragen waarom, via contactformulieren en verschillende mails komt helemaal geen antwoord. De site zelf uitgetest en ongeveer 25 berichtjes verstuurd, resultaat NUL antwoorden zelfs geen beleefdheidsantwoord. Wel krijg ik verzoeken van "mooie jonge vrouwen" uit Frankrijk, Zwitserland zelfs Burkino Fasso, natuurlijk met de bedoeling geld af te troggelen. Na mijn betwistingsaanvraag betreffende het lidgeld bij Visa met de nodige bewijsstukken werd ik blijkbaar als premium lid geschrapt. Wie stopt deze oplichters ?
Krijg alleen maar berichtjes van…
Krijg alleen maar berichtjes van vrouwen uit vooral Frankrijk die me geweldig vinden.
Oplichters
Hoe is het mogelijk dat deze site nog…
Hoe is het mogelijk dat deze site nog bestaat. Dit is oplichting tot en met.
De klantenservice is totaal niet bereikbaar en het stopzetten can een abonnement lukt niet. Schandalig!
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Ingelogd, betaald en vervolgens niet meer kunnen inloggen. Belachelijke oplichters
Ik heb betaald voor 3 maanden maar ik…
Ik heb betaald voor 3 maanden maar ik kan niet inloggen. Ik probeer contact op te nemen maar krijg totaal geen reactie.
Oplichters geen woorden voor ....
-Ze halen gewoon geld van de rekening halen zelfs na opzegging lid!!!
Opzegging van lid lukt niet en ze halen zomaar het geld van uw rekening!!!
Krijg geen gehoor na klacht mail!!!
Veel profielen zijn nep, nemen uw profiel over.
Pure oplichting
Pure oplichting. Profielen dateren uit de jaren dat Sportpartner nog van de oprichter was. Die zijn dus niet actueel. Snap die vorige eigenaar van deze site niet dat de huidige oplichters zo hun gang kunnen gaan. De site zou eigenlijk offline moeten want het gaat immers om oplichting. Wet privacy is ver te zoeken. Je profiel blijft gewoon bestaan ook al heb je je account verwijderd. Blijft er weg !