Bij mij hetzelfde verhaal als in de andere reviews. Totaal geen reactie. Stom dat ik zo snel over ben gegaan op betalen. Een grote NEP handel is het. Ik heb de incasso stop gezet maar ik heb er een... Toon meer

Ik herken de reviews hieronder inmiddels helaas! Premium snel weer opgezegd, tenminste vele malen geprobeert Maar Sportpartner reageert nergens op en int wel van mijn creditcard, ook ICS doet daar... Toon meer

Helemaal eens met vorige recensies. Op hun eigen site staan alleen maar lovende kritieken maar de realiteit is anders. Het zou mogelijk moeten zijn om 0 sterren te geven, want dit zijn oplichters. Al... Toon meer

grote oplichtersbende. elke keer berichten sturen dat iemand zich heeft aangemeld dus maar eens 3 maanden geprobeerd en daarna geen enkele reactie van die zogenaamde reacties. abonnement voorbij... Toon meer

1. Relatiebureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een beweegmaatje, wandelmaatje, danspartner of ander sportmaatje gezocht? Op SportPartner vind je iemand in elke Sport in elke regio. Veilig, anoniem en 100% gratis.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters actief

Deze website is absoluut onbetrouwbaar. Er zitten mensen op die je vertrouwen proberen te winnen en vervolgens om geld vragen. Ik heb sterk het vermoeden dat het hier om oplichting gaat. Wees dus heel voorzichtig als je deze site bezoekt en geef vooral geen geld of persoonlijke informatie aan anderen.

16 april 2025

Oplichting!

Zo dom dat ik niet eerst gegoogled heb. Ik ga dit bedrijf aangeven. Oplichting! Klantenservice niet te bereiken. Wilde mij na 1 dag beroepen op het herroepingsrecht maar nooit een reactie gekregen. Na Gelukkig heb ik via Paypal betaald en heb ik zo mijn bijdrage teruggevraagd.

1 maart 2025

Zoek andere site !!

Zo herkenbaar , wat anderen aangeven ! Krijg geen antwoord op vragen ! Ik zou het verkeerde adres ingevuld ! Zoek een andere site om iemand te vinden

8 maart 2025

Al maanden contract opgezegd, en toch

Ik heb al maanden mijn account opgezegd en nog steeds krijg ik spam mails en voortdurend, er zijn nog mensen die reageren. Goed, sportpartner....wel de keren dat je contact had was het blijkbaar een gehele andere sport waar het over ging. Niet leuk als je met iemand leuk wandelde en die je vraagt of je ook voor andere activiteiten in bent? En zeer ordinaire, platte app met heel veel misleiding voor veelal goedwillende mensen die uit zijn op sport motivatie en een leuk gesprek.
Uiteraard, ieder wat wils, maar laat je echt niet misleiden. Het is weer....de zoveelste app waarin dating bovenaan staat en zeker niet op een integere manier, maar weer de zoveelste banaliteit anno 2025! Bah!

12 februari 2025

Onduidelijke site

Iemand met géén ervaring maakt site. Alles is Onduidelijke en slecht. Werkelijk niets is eerlijk en alles is FOUT.
Op site:
Ben ik dit? Òf de ander?
En nog 1000 vragen...

100 veranderingen.
Ik noem één: ONTSLAG DE SITE MAKER.
😡

PAS DAN.... Zie je positiever resultaat

25 januari 2025

Heel slecht

Heel slecht, ik kreeg emails dat ik berichten had van andere mensen op sportpartner, maar uiteindelijk heb ik een abonnement afgesloten en keek ik na de berichten en had ik er geen een! Wat een bedriegers…. Ben zo ontevreden

6 december 2024

!! oplichters !!

Een bedrijf vol met oplichters.
Ik heb destijds een premium lidmaatschap aangevraagd voor 3 maanden dat zogezegd éénmalig zou zijn. Al snel had ik door dat dit lidmaatschap nutteloos was en er heel weinig response kwam op de accounts die je stuurde, dus waarschijnlijk nep zijn en/of niet meer bestaan. Na 3 maanden heeft sportpartner toch mijn account automatisch vernieuwd en opnieuw geld van mijn rekening gehaald. Direct hierna heb ik hen 3x gecontacteerd om mijn lidmaatschap op te zeggen en nooit antwoord gekregen!! Zelfs na één van deze mails hebben ze alsnog geld van mijn rekening gehaald. Uit noodzaak heb ik mijn kaart moeten blokkeren.

Moest ik 0 sterren kunnen geven dan zou ik het doen. Een frauduleus bedrijf!

13 januari 2025

Prachtig vals bedrijf

Als je denkt wat een prachtig concept om via sport verbinding te maken, kom je met dit bedrijf bedrogen uit. Sluit alsjeblieft geen abonnement af. Positieve reviews kunnen vals zijn, zelfs op trustpilot. Er klopt niets van de app. Vele accounts zijn niet echt of allang niet meer actief, maar worden jou wel getoond alsof het allemaal beschikbare leuke kandidaten zijn om mee te sporten. Groepapps gericht op jouw gekozen sport zijn leeg. Op berichtjes komen geen antwoorden. 1 op 1 contacten lijken meer uit op een date of andere onheuse bijbedoelingen. Dat merk je snel genoeg aan houtje-touwtje berichten: kromme Nederlandse zinnen, alsof een robot of een AI-profiel actief met jou communiceert. De meeste gebruikers bestaan niet, of zijn niet meer actief, profielen worden niet verwijderd! Contact met de klantenservice krijg je niet! Als je wilt opzeggen ontvang je een rare automatische reactie terug van een tussenbedrijf (dus geen bestaande klantenservice).
Onbeschrijfelijk dat dit bedrijf nog steeds klanten oplicht. Een waarachtig goed idee helemaal vernaggeld.
De belangrijkste vraag: hoe stop je dit?

6 januari 2025

zwakke site met weinig animo

Ik werd al snel premium lid omdat er zeer weinig "free" op deze site te beleven viel. Premium lidmaatschap was echter ook droevig en na 2 weken wilde ik "right to revoke membership" (opzeg termijn was gerespecteerd) waarop ik totaal geen response meer kreeg en mijn geld dus ook niet terug. Het was ook geen groot bedrag maar het ging me om de mentaliteit. Zoals zovele sites die mensen bij elkaar moet brengen een foute formule die tot nadenken stemt....Voor niets gaat de zon op...en dan nog zeer zelden dezer dagen. Wees gewoon eerlijk en plak er een redelijk lidmaatschap bedrag op zodat er direct een leveled playing field is voor iedereen....die lokkertjes met "gratis lidmaatschap" moet maar eens stoppen...

4 juni 2024

Sportpartner

Sportpartner? Dit lijkt eerder op ren datingsite qua mentaliteit. Als er dan al communicatie met een profiel komt blijkt dat vaak toch niet om de sport te draaien. Het systeem anticipeert daat ook niet op. Ongehoord! Er zijn genoeg "dating"sites als ik dat zou wensen ...

15 augustus 2024

Wat een vreselijke app

Wat een vreselijke app. Ik wil mijzelf al maanden uitschrijven maar ontvang nog steeds mailtjes. Al heel vaak laten weten dat ik die niet meer wil ontvangen. Ze schijnen het maar niet te begrijpen!!!

31 oktober 2024

Ruikt naar oplichting

Deze organisatie lijkt sterk op een stel afzetters. Opgelet als je beslist om een proefabonnement premium af te sluiten. Na de proefperiode blijven ze geld innen en premium abonnement verlengen. Op mails om het premium abonnement stop te zetten wordt niet gereageerd. Klacht is weg via mijn bankinstelling. Ondertussen account stopgezet. Heb mijn bedenkingen omtrent de echtheid van profielen...

23 oktober 2024

Waarschuwing

Waarschuwing
Oplichtersbende!!!! Geld innen en abonnement verlengen ondanks gestuurde e-mails via app om premium lidmaatschap stopzetten,geen reacties.
Naar klacht is account verwijdert

17 oktober 2024

Aangemeld voor gratis basis instap

Aangemeld voor gratis basis instap. Krijg wel melding dat er personen geïnteresseerd zijn.
Kan ze helaas niet zien want ik moet eerst een premium abonnement afsluiten. Ik ben op zoek naar golfmaatjes.

29 september 2024

Gelukkig had ik eenmalig paypal…

Gelukkig had ik eenmalig paypal betaald,na een periode ging er zomaar terug een bedrag af die bij de vraag om verantwoording bij de datingsite een antwoord kreeg dat ze het spijtig vonden,Na klacht bij paypal neerleggen,stond mijn geld binnen de drie dagen tetug op mijn rekening.Ondanks dit alles heb ik een date gehad die tot een relatie uitgroeide die meer dan een jaar standhield.

18 september 2023

Is dit jouw bedrijf?