Sporttema Reviews

6.273
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde pedal / pedal arm till min AL2 motionscykel på Webben. Fick snabbt meddelande från Kundtjänst att delarna inte passade ihop, det fanns 12 mm / 14 mm gängor på pedalen. Tyvärr mätte jag fel... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De levererade produkten som de lovade. Däremot hade jag svårigheter med dsv som levererade Produkten. När jag väl hade beställt produkten så fick jag meddelande att de kommer t ex på onsdag mellan 07... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Första beställningen hos Sporttema för oss Vi la ordern en tisdagseftermiddag på torsdagen 11.30 är cykeln levererad 😅 Första motions cykelturen ca 13,00 = Smidig montering. Supernöjda med vå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med köpet som gick mycket smidigt, AL2 är utmärkt val för mig, som bor på ett äldreboende. Cykeln har gedigen konstruktion, flera mycket nyttiga program, tydlig och välfungerande di... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnessapparatuur groothandelaar
  2. Fitnesswinkel
  3. Sportartikelengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Sporttema.se har sedan 2003 hjälpt tusentals svenskar att komma igång med träning hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment av träningsutrustning – från löpband, motionscyklar och roddmaskiner till styrketräningsredskap, balansprodukter och tillbehör för hemmagym. Vårt mål är att göra det enkelt att träna hemma med kvalitetsprodukter till rätt pris. Vi samarbetar med välkända varumärken och erbjuder både leverans till dörren och montering i hemmet på flera orter. Som svenskt företag med lång erfarenhet inom träningsbranschen sätter vi service, trygghet och kundnöjdhet i första rummet. Vi strävar efter snabba leveranser, tydlig produktinformation och personlig support när du behöver hjälp. Hos Sporttema.se hittar du allt du behöver för att bygga ditt eget gym, förbättra din kondition eller stärka kroppen – oavsett träningsnivå. Besök oss på www.sporttema.se och låt oss hjälpa dig hitta rätt utrustning för din träning.

Uppgifter

Geschreven door het bedrijf

30 dagars öppet köp
Prova varan i lugn och ro hemma. Inte nöjd kan man returnera varan till oss inom 30 dagar i sin originalförpackningen och få sina pengar tillbaka.
Lägsta priset garanti - 110%
Du behöver inte söka vidare utan beställ av oss. Finner ni sedan varan till ett lägre pris hos en annan återförsäljare ger vi samma pris + ytterligare 10 % lägre av mellanskillnaden.
Snabba leveranser
Svenskt eget lager.
Svensk personlig kundtjänst på tel, chat och mejl
Vi finns här för våra kunder.
Garanti
2 års garanti

Prisgaranti

Alltid bästa pris på Sporttema

Vi jämför pris inklusive frakt och enbart mot rent svenska butiker som har varan i lager.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(6.273)

363 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra robotgräsklippare.

Produkten alltså min Robotgräsklippare över förväntan. En guide som var nästan helt perfekt. Saknar däremot en Svensk guide. Det kan ni göra bättre.

18 mei 2026

Snabb leverans

12 mei 2026

Bäste kund
Vi säljer inga sandaler. Hos oss har du köpt ett par vandringsstavar. Vi skickade den 12 maj och du hämtade ut dem redan 13 maj enligt scanning hos transportören.

Ha en bra dag.

Mvh
Pierre Robért

Enkel att installera

Snabb leverans. Enkel att installera. Snabbt igång.

6 mei 2026

Hej Stefan,
Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att installationen var smidig.
Varmt välkommen åter till oss på Sporttema.

Hej Lars‑Erik,
Tack för ditt omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att både leveransen och produkten motsvarade dina förväntningar.
Hoppas du får mycket glädje av ditt köp.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått noe fra dere.

Jeg har ikke fått noe fra dere.
Jeg har nå ventet i 12 dager, men ikke noe hender.
Jeg har ikke lyst til å betale for noe jeg ikke har fått (fakturaen skal ifølge dere betales 21.5.)

7 mei 2026

Hej
Vi beklagar att något har strulat hos transportbolaget. Vi har sänt varan samma dag som du beställde. Vi har nu förlängt förfallodatum på fakturan till 4 juni och kontaktar omedelbart transportbolaget för reda ut vad som händer.

Mvh
Pierre

Hej Per,
Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med kontakten och servicen.
Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något mer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget speciellt!

30 april 2026

Hej
Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vänliga hälsningar

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.